Καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο dev. Το όνομα πάντα εμπνέει εμπιστοσύνη. Αλλά δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα σου φέρει και τον τίτλο. Στον ΠΑΟΚ αλλά και στην Ελλάδα έχουν έρθει "ονόματα" τα οποία δεν απέδωσαν ποτέ τα αναμενόμενα και παράλληλα είδαμε "άγνωστους" να παίζουν και να χαρίζουν τίτλους.kayde έγραψε:Και γω να πω την αληθεια,αγνωστος μου ειναι σαν ονομα -οχι οτι το κατεχω κιολας,ασχετος ειμαι,αλλα προβληματιζομαι μ'αυτα που γραφονται.Εχω εμπιστοσυνη στον Κουμπα παντως,θα δειξει.
Στο βόλεϊ όπως και σε οποιοδήποτε άθλημα το παν είναι η σωστή επιλογή. Να βρεις τους παίκτες με τα σωστά χαρακτηριστικά και τη σωστή τακτική προσέγγιση. Μπορεί να τα βρεις αυτά σε ένα άγνωστο όνομα, μπορεί και σε ένα γνωστό. Μπορεί ο παίκτης να είναι νέος, μπορεί και μεγάλος σε ηλικία. Το θέμα είναι να μην κάνεις δόγμα ότι το όνομα είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά. Ειδικά ο ΠΑΟΚ έχει χρυσοπληρώσει παίκτες σε όλα τα αθλήματα που δεν έδωσαν ούτε το 10% των ικανοτήτων τους και από την άλλη είδαμε άγνωστους παίκτες που απέδωσαν τα μέγιστα και ας τους έκραζε ο κόσμος που είναι με παρωπίδες.
Για αυτό και δεν πρέπει να προδικάζουμε καταστάσεις. Ειδικά όταν και το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί.