Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024
Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024
Και για να κάνουμε ποδαρικό στη νέα σεζόν!!
Καλές μεταγραφές αλάνια!
Καλές μεταγραφές αλάνια!
- john4serres
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024
Σε θετικό κλίμα η συνάντηση ΠΑΟΚ - Ντε Ντρις σε μια κίνηση που αν κλείσει είναι θετική, καθώς θα έχουμε μια οικονομική λύση και παράλληλα θα έχουμε ευκαιρία να κυνηγήσουμε κάτι καλύτερο στις άλλες θέσεις.
Καλησπέρα, σε ποιό ποσό περίπου είναι το συμβόλαιο του Den Dries?
-
Αυτο για φιλιποφ ελπιζω ανεκδοτο να ειναι. ακομα παιζει αυτος?
- painkiller4
Χάσαμε τον Βουλκιδη δυστυχώς δεν ήθελα να φύγει βέβαια δεν διαθέτουμε κ τα λεφτά του βαζελου αλλά είναι σίγουρα μεγάλη απώλεια.. τώρα για Πετρεα αντικαταστάτη δε ξέρω θα προτιμούσα έναν όχι σε τόσο μεγάλη ηλικία.. με Φιλιποφ για πασαδόρο τα λεφτά θα πέσουν κυρίως για τους ξένους ακραίους;; αλλά και αντικαταστάτη του πολύ χρησιμου Σκρενταου ...
- Willie the Pimp
Ποδαρικό με Φιλίποφ;;;; Καλά αρχίσαμε...PaokCuba4 έγραψε:Και για να κάνουμε ποδαρικό στη νέα σεζόν!!
Η φετινή ομάδα αν δεν μπορεί να αναβαθμιστεί λόγω οικονομικού, ας παραμείνει η ίδια είχα γράψει κάποια στιγμή. το ίδιο πιστεύω και τώρα, Δεν ξέρω τι συμβόλαιο ζήτησε ο Ουόλς, αλλά συγγνώμη παίδες, πιστεύει κανείς με το χέρι στην καρδιά ότι ο 32χρονος και σε συνεχή πτώση Φιλίποφ είναι αναβάθμιση στη θέση του πασαδόρου; Εγώ προσωπικά με τίποτα. Ο Ουόλς ήταν και φέτος καλός ως πολύ καλός κατά διαστήματα, ανεξάρτητα αν πέρασε περίοδο ντεφορμαρίσματος κάποια στιγμή, όπως όλοι οι παίκτες μας. Μην ξεχνάμε ότι ο Ντεντρις του οποίου την ανανέωση ζητάμε, κάποια στιγμή δεν βλεπόταν. Ελπίζω να μην γίνει το έγκλημα ενώ μπορούν να ανανεώσουν Ουόλς να πάνε στον Φιλίποφ.
Επίσης αυτό που αναφέρθηκε ότι μπορεί να είναι δώρο του Γιώργου Σαββίδη. Αν αυτός θέλει να κάνει δώρο ας διαθέσει ένα ποσό 100-150.000€ για έναν ακραίο "τούμπανο" και ας αφήσει τα υπόλοιπα. Επίσης θέλω να πιστεύω ότι αν γίνει τελικά η μεταγραφή (το απεύχομαι) να μην έχει επιβληθεί από κάποιους φωστήρες της διοίκησης λόγω της φιλίας του παίκτη με το μικρό Σαββίδη και την πρόθεση αυτού να πληρώσει το συμβόλαιο του (τραβηγμένο σενάριο αλλά τους φοβάμαι εκεί μέσα)
ΥΓ Για το Βουλκίδη δε θα κλάψω, καλός παίκτης, αλλά δεν είναι αντικατάστατος. Θα συμφωνήσω με κάποιο φίλο που έλεγε για τον Παπαλεξίου. Θα έπαιρνα το ρίσκο τη μια θέση εκ των δύο βασικών κεντρικών να την καλύψει αυτός.
οσο νωρις και αν ειναι καλη χρονια να εχουμε ,καταρχας ευχαριστουμε κουβανε για αυτα που εχεις κανει στο φορουμ και στα τοπικ του βολλευ με αφιερωματα,αποψεις κτλπ ,πραγματικα μας ανοιγεις τα ματια.
ραπτης οπωσδηποτε πρεπει να μεινει ,για ντεν ντρις ειμαι λιγο επιφυλακτικος αλλα δεν μπορω να πω και οτι δεν συμφωνώ με τον κουβανο για το οτι ειναι παιχτης οικονομια για αυτα που προσφερει.
οποτε ακραιος-οι ,κεντρικος-οι ,πρεπει να ειναι υψηλοτατου επιπεδου και προφανως οσο γινεται επιλογες με την συμφωνη γνωμη του γιοσκο(με αυτα που εχουμε δει).
Unpopular opinion(συμφωνα με αυτα που διαβαζω) πιστευα και συνεχιζω να πιστευω οτι ο ντιμα ειναι πασαδορος ανω του μεσου ορου ικανωτητων για το πρωταθλημα μας(για ενα ευρωπαικο ονειρο πιθανον οχι ειναι η αληθεια) και επισης μην ξεχνατε οτι την πρωτη χρονια που ηρθε αλλαξαμε 3 προπονητες και με τον τριτο(πατερας) πηραμε το κυπελλο(ναι οκ ενα σκ αλλα και αυτο κατι ειναι)
για την επομενη χρονια που τον βρηκε εδω δεν θα ηθελα ουτε καν να αναφερθω τα θυμαστε ολοι, αποχωρηση γιουρι, κουβανοι, ( πλην ιλινιχ και οταν ηρθε φεβρουαριο του 20 ο ντεν ντρις) ολοι οι ξενοι ηταν αμφιβολου ποιοτητας, σεζον που διακοπηκε και πηγαμε οακα μονο με ελληνες κτλπ.
και οι αθλητες ανθρωποι ειναι ,δεν ειναι απο σιδερο αν τα παραπανω συνεβαιναν στην δουλεια σας δεν θα σας επηρεαζαν ? για αυτα που αναφερθηκαν καποιοι(απο οτι καταλαβα για εξωγηπεδικη ζωη) δεν γνωριζω κατι και δεν παιρνω θεση αλλα πιστευω οτι δεν ειναι κατι που δεν γνωριζουν στην ομαδα.
ας δημιουργηθεί το ροστερ και ισως(μακαρι με λιγο καλυτερο παγκο) και θα ειμαστε παλι εδω να τα συζητησουμε ολα.
ΠΑΟΚ
ραπτης οπωσδηποτε πρεπει να μεινει ,για ντεν ντρις ειμαι λιγο επιφυλακτικος αλλα δεν μπορω να πω και οτι δεν συμφωνώ με τον κουβανο για το οτι ειναι παιχτης οικονομια για αυτα που προσφερει.
οποτε ακραιος-οι ,κεντρικος-οι ,πρεπει να ειναι υψηλοτατου επιπεδου και προφανως οσο γινεται επιλογες με την συμφωνη γνωμη του γιοσκο(με αυτα που εχουμε δει).
Unpopular opinion(συμφωνα με αυτα που διαβαζω) πιστευα και συνεχιζω να πιστευω οτι ο ντιμα ειναι πασαδορος ανω του μεσου ορου ικανωτητων για το πρωταθλημα μας(για ενα ευρωπαικο ονειρο πιθανον οχι ειναι η αληθεια) και επισης μην ξεχνατε οτι την πρωτη χρονια που ηρθε αλλαξαμε 3 προπονητες και με τον τριτο(πατερας) πηραμε το κυπελλο(ναι οκ ενα σκ αλλα και αυτο κατι ειναι)
για την επομενη χρονια που τον βρηκε εδω δεν θα ηθελα ουτε καν να αναφερθω τα θυμαστε ολοι, αποχωρηση γιουρι, κουβανοι, ( πλην ιλινιχ και οταν ηρθε φεβρουαριο του 20 ο ντεν ντρις) ολοι οι ξενοι ηταν αμφιβολου ποιοτητας, σεζον που διακοπηκε και πηγαμε οακα μονο με ελληνες κτλπ.
και οι αθλητες ανθρωποι ειναι ,δεν ειναι απο σιδερο αν τα παραπανω συνεβαιναν στην δουλεια σας δεν θα σας επηρεαζαν ? για αυτα που αναφερθηκαν καποιοι(απο οτι καταλαβα για εξωγηπεδικη ζωη) δεν γνωριζω κατι και δεν παιρνω θεση αλλα πιστευω οτι δεν ειναι κατι που δεν γνωριζουν στην ομαδα.
ας δημιουργηθεί το ροστερ και ισως(μακαρι με λιγο καλυτερο παγκο) και θα ειμαστε παλι εδω να τα συζητησουμε ολα.
ΠΑΟΚ
-
Willie the Pimp έγραψε:Ποδαρικό με Φιλίποφ;;;; Καλά αρχίσαμε...PaokCuba4 έγραψε:Και για να κάνουμε ποδαρικό στη νέα σεζόν!!
Η φετινή ομάδα αν δεν μπορεί να αναβαθμιστεί λόγω οικονομικού, ας παραμείνει η ίδια είχα γράψει κάποια στιγμή. το ίδιο πιστεύω και τώρα, Δεν ξέρω τι συμβόλαιο ζήτησε ο Ουόλς, αλλά συγγνώμη παίδες, πιστεύει κανείς με το χέρι στην καρδιά ότι ο 32χρονος και σε συνεχή πτώση Φιλίποφ είναι αναβάθμιση στη θέση του πασαδόρου; Εγώ προσωπικά με τίποτα. Ο Ουόλς ήταν και φέτος καλός ως πολύ καλός κατά διαστήματα, ανεξάρτητα αν πέρασε περίοδο ντεφορμαρίσματος κάποια στιγμή, όπως όλοι οι παίκτες μας. Μην ξεχνάμε ότι ο Ντεντρις του οποίου την ανανέωση ζητάμε, κάποια στιγμή δεν βλεπόταν. Ελπίζω να μην γίνει το έγκλημα ενώ μπορούν να ανανεώσουν Ουόλς να πάνε στον Φιλίποφ.
Επίσης αυτό που αναφέρθηκε ότι μπορεί να είναι δώρο του Γιώργου Σαββίδη. Αν αυτός θέλει να κάνει δώρο ας διαθέσει ένα ποσό 100-150.000€ για έναν ακραίο "τούμπανο" και ας αφήσει τα υπόλοιπα. Επίσης θέλω να πιστεύω ότι αν γίνει τελικά η μεταγραφή (το απεύχομαι) να μην έχει επιβληθεί από κάποιους φωστήρες της διοίκησης λόγω της φιλίας του παίκτη με το μικρό Σαββίδη και την πρόθεση αυτού να πληρώσει το συμβόλαιο του (τραβηγμένο σενάριο αλλά τους φοβάμαι εκεί μέσα)
ΥΓ Για το Βουλκίδη δε θα κλάψω, καλός παίκτης, αλλά δεν είναι αντικατάστατος. Θα συμφωνήσω με κάποιο φίλο που έλεγε για τον Παπαλεξίου. Θα έπαιρνα το ρίσκο τη μια θέση εκ των δύο βασικών κεντρικών να την καλύψει αυτός.
Ε αν πάνε στον Φιλίποφ δεν νομίζω να το κάνουν επειδή τον θεωρούν καλύτερο του Γουολς. Ίσως το κάνουν επειδη θεωρούν οτι θα πρέπει μετα τη φυγή Βουλκίδη να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για κεντρικό η σε περίπτωση που δεν μείνει ούτε ο Ράπτης θα πρέπει να ξοδέψουν δύο θέσεις ξένων στους ακραίους.
Εγώ πιστεύω ότι βιαζεσαι να κρίνεις έναν παίκτη (και ναι είναι ποδαρικο, δεν το κατάλαβα).Willie the Pimp έγραψε:Ποδαρικό με Φιλίποφ;;;; Καλά αρχίσαμε...PaokCuba4 έγραψε:Και για να κάνουμε ποδαρικό στη νέα σεζόν!!
Πρώτα απ' όλα θα σταθώ στο ότι λες ότι είναι σε συνεχή πτώση. Τον είδες αυτά τα τρία χρόνια πως έπαιξε; Αν τον είδες ευχαρίστως να ακούσουμε περισσότερα. Πώς είναι δυνατόν να προκαταλαμβάνουμε ότι θα είναι χειρότερος ή καλύτερος του Ουολς; Ναι, δεν ήταν καλός το 2018-2019 και το 2019-2020. Όμως έχουν περάσει και 3 χρόνια και τίποτα δεν είναι ίδιο. Είσαι τόσο σίγουρος πως θα δούμε τα ίδια πράγματα;
Επίσης λέμε για τα χρήματα του Ουολς ή για την παραμονή του ή για την εμφάνιση του. Όλοι ξέρουμε και είδαμε τι έκανε ο Ουολς. Όμως έχουμε σκεφτεί ότι ίσως να έπαιξαν άλλοι λόγοι που να οδηγούν σε μια ενδεχόμενη αλλαγή (που μπορεί και να μη γίνει); Μπορεί λόγω της φυγής του Βουλκιδη να αποφασίστηκε να πάμε με ξένους κεντρικούς και να μείνει ο Ράπτης. Μπορεί να μην ήθελε ο Μιλενκοσκι. Πως δηλαδή μιλάμε για εγκλήματα όταν δεν ξέρουμε πραγματικά τι γίνεται;
Μπορεί να είναι δώρο Σαββίδη μπορεί και όχι. Το γνωρίζουμε;
Και επίσης επειδή έδωσες ωραία πάσα για τον Ντε Ντρις, να σου θυμίσω τι λεγόταν παντού όταν έκλεισε ή ξεχάστηκαν όλα αυτά; Ή για να μιλήσω για τον Ράπτη.
Που θέλω να καταλήξω; Στο ότι όποιος παίκτης και να έρθει, ο χρόνος θα δείξει το πόσο καλός ή κακός παίκτης είναι. Και αν κάτι έμαθα από τη φετινή χρονιά είναι ότι δεν πρέπει να κρίνουμε χωρίς να δούμε καν τους παίκτες στο ταραφλεξ. Ήταν κακός τα προηγούμενα χρόνια; Ήταν καλός τα προηγούμενα χρόνια; Λυπάμαι εδώ είναι 2023 όχι 2020 ή 2022. Όλα.στο γήπεδο θα φανούν. Γιατί όπως εύκολα λέμε τους παίκτες καλούς ή κακούς έτσι και εύκολα βλέπουμε αλλά πράγματα.
Ας δούμε όλους τους παίκτες στο ταραφλεξ και μετά χαράς να ασκήσουμε την κριτική μας.
Σε αυτό που αναφέρει ο dimpaok4 συμφωνώ και εγώ. Όντως η εικόνα του Φιλιποφ εκείνη την χρονιά δεν ήταν καλή αλλά και η ομάδα ήταν μπάχαλο από την αρχή μέχρι το τέλος.
Το αν θα έρθει ο Φιλιποφ ή όχι όπως και οποιοσδήποτε άλλος παίκτης μόνο μία σημαντική παράμετρο έχει. Να έρθει με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή.
Το αν θα έρθει ο Φιλιποφ ή όχι όπως και οποιοσδήποτε άλλος παίκτης μόνο μία σημαντική παράμετρο έχει. Να έρθει με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή.
-
το τελευταιο ειναι η πιο σημαντικη παραμετρος. Με βαση την περσινή σταση και δουλεια του ο Μιλεκονακι αξιζει να στηριχθεί οσο το δυνατον περισσοτερο και να ικανοποιηθουν οι εισηγήσεις του στο μεγιστο μετρο του δυνατου