ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 12/05, 20:00, NovaSports
- kataramenos5
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 12/05, 20:00, NovaSports
Πρωταθλημα απ τους γκάνγκστερ δε παιρνεις.
Καποιες αμυδρες ελπιδες εβησαν στη Λαμια.
Τα ξεχναμε ολα και συνεχιζουμε.Εγω τα χω ξεχασει ηδη.
Ειλικρινά .Το μονο που θυμάμαι ,απο παιδι μικρο,
στα ..φρύδια μου να γραφω τον ολυμπιλαγο.....
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΥΓ Γραμμενους σας εχω ολους βρωμιαρηδες
Καποιες αμυδρες ελπιδες εβησαν στη Λαμια.
Τα ξεχναμε ολα και συνεχιζουμε.Εγω τα χω ξεχασει ηδη.
Ειλικρινά .Το μονο που θυμάμαι ,απο παιδι μικρο,
στα ..φρύδια μου να γραφω τον ολυμπιλαγο.....
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΥΓ Γραμμενους σας εχω ολους βρωμιαρηδες
- Μπαρκαρούτσος
Στ'αρχίδια μου το γράφω το γαυρούλη
στ'αρχίδια μου την κόκκινη φυλή
εμείς ποτέ δεν σφάξαμε μ@λ@κες
όλη την Α εθνική.
όλη την Α εθνική.
- AlxNeapoli1
- ΑποστόληςΑ
Νίκη γιατί εμείς δεν είμαστε ηλίθιοι σαν τους Άγγλους.
-
- Επικοινωνία:
Σοβαρά τώρα ακούς λέρα σπορ και τον μεθύστακα (απορώ αυτός ο άνθρωπος πως βγάζει λεφτά από την δημοσιογραφία) που έχουν για να σπάνε πλάκα τα αρδ των Πόκεμον; Μη κάνεις τέτοιο κακό στον εαυτό σου.Φιλικα το λέωmarkos4 έγραψε:Άκουσα το πρωί Γιώργο Μινο στην ερα σπορ..
Πραγματικά ντράπηκα που τον άκουσα..
Μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι.
Δεν υπάρχει κάποιος από τον περιγυρο του να του πει, να μην ξεφτιλιζεται άλλο και να μην κάνει ξεφτίλα την ομάδα με αυτά που λέει σε ένα δημόσιο ραδιόφωνο;
Δεν μπορεί να αρθρώσει μια πρόταση, συνεχεια λεει ανακρίβειες και τον παίρνουν στο ψιλό αυτοί που τον βγάζουν στον αέρα.
Πραγματικά ντροπή για μια ομάδα με εκατομμύρια οπαδούς να ενημερώνονται από δημόσιο ΜΜΕ, από δημοσιογραφους σαν τον Μινο.
Δεν συμμετείχε στην προπόνηση, έκανε θεραπεία. Αύριο θα κριθεί η συμμετοχή του.Patron έγραψε:Με Ντεσποντοβ τι γίνεται;
Αδελφέ, τέτοιες αξιώσεις έχουν μόνο οι οπαδοί. Από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που φέτος εργάζονται "εδώ" κι αύριο μπορεί να βρουν δουλειά "εκεί", μην περιμένεις τέτοια συναισθήματα.navigator11 έγραψε:... Αξιώνω από την ομάδα μου να μπούνε ΟΛΟΙ τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι σαν να διακυβεύεται η ζωή των ίδιων και των οικογενειών τους από το αποτέλεσμα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Ε μα! Πέστα!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Στ'αρχίδια μου το γράφω το γαυρούλη
όλη την Α εθνική.
Μπήκα και είδα πλερέζες.
Ώπα ρε συνοπαδοί!
Να σου΄λεγαν καλοκαίρι για 8 Κόνφερενς θα έλεγες ¨ουάου¨.
Πήγε κάποιος άλλος παραπάνω; Στα @@ μου.
Λες κ όταν έπαιζες με Άιντραχτ πριν 4 μήνες είχες άλλον φορ ή παραπάνω μπάτζετ.
ή λίγες φορές τον πάτησες το γαύρο με κολοσσιαίες διαφορές στο ρόστερ. Αλλά εκεί δεν είχε μίρλα.
3 φάκιν παιχνίδια.
έχουμε αυτούς που έχουμε, κ με αυτούς θα τους πηδήξουμε.
ΥΓ: Ελπίζω η ομάδα να μη διαβάζει Παοκμάνια.
Αυτά!
- kataramenos5
- Bobby Sands -4-
....δεν πρεπει να υπαρξει ο παραμικρος εφησυχασμος για ποια ομαδα θα κατεβασει ο γαυρος την κυριακη. ο γαυρος ειναι αδηφαγο ον, τα θελει ολα δικα του. θα κατεβασει τους πλεον ετοιμους.
πρεπει να προσεξουμε πολυ τις μεγαλες μπαλιες τους πισω απο την αμυνα μας, να μην παιξουμε με την αμυνα μας πολυ ψηλα και να αφησουμε κατα μερος τα πολλα και επικινδυνα μπιλντ απ. με το μαχαιρι στα δοντια.
θεωρω οτι ο γαυρος θα τους κατεβασει ολους, εκτος ισως του τσικινιο, που ειδα μετα το ματς τους να πιανει το πισω μερος του μηρου του. δεν ξερω αν ειναι καποιος αλλος τραυματιας.....
πρεπει να προσεξουμε πολυ τις μεγαλες μπαλιες τους πισω απο την αμυνα μας, να μην παιξουμε με την αμυνα μας πολυ ψηλα και να αφησουμε κατα μερος τα πολλα και επικινδυνα μπιλντ απ. με το μαχαιρι στα δοντια.
θεωρω οτι ο γαυρος θα τους κατεβασει ολους, εκτος ισως του τσικινιο, που ειδα μετα το ματς τους να πιανει το πισω μερος του μηρου του. δεν ξερω αν ειναι καποιος αλλος τραυματιας.....
Υπάρχει λόγος που έχουν τον Μίνο για ρεπορτάζ ΠΑΟΚ και είναι για να ταυτίζεται στα μάτια όλου του κόσμου ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ μαζί του. Έτσι καταφέρνουν να μειώσουν τον κόσμο μας και κατά επέκταση την ομάδα μας και να μας παρουσιάσουν χαζούς με μειωμένη αντίληψη που δεν χρειάζεται να δίνεται μεγάλη προσοχή σε όσα φωνάζουμε και διεκδικούμε. Τον αμέσως επόμενο χαζό, έχει για εμάς και η cosmote ( Μελισσίδης ).boogeyman77 έγραψε:Σοβαρά τώρα ακούς λέρα σπορ και τον μεθύστακα (απορώ αυτός ο άνθρωπος πως βγάζει λεφτά από την δημοσιογραφία) που έχουν για να σπάνε πλάκα τα αρδ των Πόκεμον; Μη κάνεις τέτοιο κακό στον εαυτό σου.Φιλικα το λέωmarkos4 έγραψε:Άκουσα το πρωί Γιώργο Μινο στην ερα σπορ..
Πραγματικά ντράπηκα που τον άκουσα..
Μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι.
Δεν υπάρχει κάποιος από τον περιγυρο του να του πει, να μην ξεφτιλιζεται άλλο και να μην κάνει ξεφτίλα την ομάδα με αυτά που λέει σε ένα δημόσιο ραδιόφωνο;
Δεν μπορεί να αρθρώσει μια πρόταση, συνεχεια λεει ανακρίβειες και τον παίρνουν στο ψιλό αυτοί που τον βγάζουν στον αέρα.
Πραγματικά ντροπή για μια ομάδα με εκατομμύρια οπαδούς να ενημερώνονται από δημόσιο ΜΜΕ, από δημοσιογραφους σαν τον Μινο.