ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 12/05, 20:00, NovaSports
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 12/05, 20:00, NovaSports
Κυριακή του Θωμά κόντρα στον γαύρο, θα πιστέψει στο θαύμα του πρωταθλήματος και ο τελευταίος άπιστος.
Γήπεδο καζάνι, έτοιμο να καταπιεί τον αντίπαλο.
Πάμε ρε ΠΑΟΚ.
Πάμε ρε ΠΑΟΚ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 12/05, 20:00, NovaSports
Το πρώτο από τα 3 πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς.
Αν δεν έχουμε και sold out τι να πω..
Αν δεν έχουμε και sold out τι να πω..
Eπί Τον Τύπον Των ΉλωνOdi έγραψε:Κυριακή του Θωμά κόντρα στον γαύρο, θα πιστέψει στο θαύμα του πρωταθλήματος και ο τελευταίος άπιστος.
Πάμε ρε ΠΑΟΚ.
Μακαρι Κυριακη βραδυ να λεμε 1 down 2 to go.
Πρωτα θελω Πεμπτη βραδυ να τους βγει η γλωσσα. Παραταση, 40 πεναλτι και αποκλεισμος (για σπασιμο ψυχολογιας) και το ματς να τελειωσει κατα τις 2 το πρωι
Πρωτα θελω Πεμπτη βραδυ να τους βγει η γλωσσα. Παραταση, 40 πεναλτι και αποκλεισμος (για σπασιμο ψυχολογιας) και το ματς να τελειωσει κατα τις 2 το πρωι

Τελικος 2/4
Απλα μπαινεις απο το πρωτο δευτερολεπτο και τους πατας. Χωρις μα και μου.
Στις ταξεις του κοσμου κ την ομαδας ΕΥΤΥΧΩΣ δεν υπαρχει αυτο το χαζοχαρουμενο και πανηγυρτζηδικο κλιμα που ΠΑΝΤΑ μας βγαινει σε κακο, οποτε ΟΛΟΙ πανε για μαχη.
Θα εχεις ενα αντιπαλο φουλ επιβαρυμενο (δεν θα μου κανει εντυπωση αν παει στην παραταση το ματς με βιλα) με δεδομενο ροτεισον (παιζουν καπακι με κουλα) και ψυχολογια ειτε στον Θεο ειτε στον πατο. Κατι ενδιαμεσο δεν υπαρχει. Αυτοι θα το πανε στο κλεψιμο το ματσακι σε χαμηλο τεμπο.
Με τα παραπανω δεδομενα δεν βλεπω να φευγει το ματς απο τον ασσο. Το σολντ αουτ το θεωρω δεδομενο.
Απλα μπαινεις απο το πρωτο δευτερολεπτο και τους πατας. Χωρις μα και μου.
Στις ταξεις του κοσμου κ την ομαδας ΕΥΤΥΧΩΣ δεν υπαρχει αυτο το χαζοχαρουμενο και πανηγυρτζηδικο κλιμα που ΠΑΝΤΑ μας βγαινει σε κακο, οποτε ΟΛΟΙ πανε για μαχη.
Θα εχεις ενα αντιπαλο φουλ επιβαρυμενο (δεν θα μου κανει εντυπωση αν παει στην παραταση το ματς με βιλα) με δεδομενο ροτεισον (παιζουν καπακι με κουλα) και ψυχολογια ειτε στον Θεο ειτε στον πατο. Κατι ενδιαμεσο δεν υπαρχει. Αυτοι θα το πανε στο κλεψιμο το ματσακι σε χαμηλο τεμπο.
Με τα παραπανω δεδομενα δεν βλεπω να φευγει το ματς απο τον ασσο. Το σολντ αουτ το θεωρω δεδομενο.
- Μπαρκαρούτσος
- abc_o_ karpouzas
Η ομάδα πρέπει να μπει με εγκεφαλική λειτουργία στα...κόκκινα...
Από την αρχή της χρονιάς μας έχει δείξει ότι μετά
απο ..διάλειμμα...εχουμε ζητήματα στην αρχή των αγώνων....
Ο γαυρος θεωριτικα θα έχει ρυθμό...αν βρούμε γρήγορα τον δικό μας ρυθμό θεωρώ ότι θα κερδίσουμε ευκολα
Ο γαυρος θεωριτικα θα έχει ρυθμό...αν βρούμε γρήγορα τον δικό μας ρυθμό θεωρώ ότι θα κερδίσουμε ευκολα
Φέτος είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα μετά από διακοπές.abc_o_ karpouzas έγραψε:Η ομάδα πρέπει να μπει με εγκεφαλική λειτουργία στα...κόκκινα...
Μετά την τελευταία διακοπή προηγουμασταν από το 2ο λεπτό.
Νομίζω ότι πέρα από όλα τα άλλα το πνευματικό φρεσκαρισμα το χρειαζόταν και ο Λουτσεσκου.
Έχει δείξει ότι όταν προετοιμάζει και στοχεύει ένα συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα μπαίνει όπως πρέπει.
3η φορά να τον πιάσει κορόιδο ο Ναβάρο δε νομίζω..
- PAOK_Antarctica
Εν τω μεταξύ τρελό ματς αν τον δεις ουδέτερα σαν φίλαθλος. Όποιος νικήσει πάει ολοταχώς για.πρωταθλημα, όποιος χάσει χαιρετάει και στο Χ το παίρνει το χαρτί.
Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι θα μπούνε δυο ομάδες για τη νίκη με την ισοπαλία να είναι θάνατος και για τους δυο.
Θα τους γαμησουμε.
Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι θα μπούνε δυο ομάδες για τη νίκη με την ισοπαλία να είναι θάνατος και για τους δυο.
Θα τους γαμησουμε.
Αν το παρουμε,το σηκωνουμε.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ μου,παθος και φυγαμε να τους τελειωσουμε.Οι πιστοι παντα διπλα στην ομαδα,ΦΟΡΤΣΑ.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ μου,παθος και φυγαμε να τους τελειωσουμε.Οι πιστοι παντα διπλα στην ομαδα,ΦΟΡΤΣΑ.
- ΑποστόληςΑ
Οπωσδήποτε νίκη. Η τελευταία μας ευκαιρία για πρωτάθλημα, αλλά και αυτό να μην έρθει θα σιγουρέψουμε την Ευρώπη μέσω ECL. Απέναντί μας θα βρούμε μια κουρασμένη ομάδα, ή μια αναπληρωματική ομάδα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τους !@#$%^&. Όχι πάλι κάποιο έγκλημα ίδιο με αυτό του πρώτου γύρου των p.o.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Βίλι Ντελαζό, Γάλλος 31 ετών. Αυτός θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι.
Δεν πρέπει να ξεγελαστούμε θεωρώντας ότι θα έρθουν κουρασμένοι γιατί κάπως έτσι αρπάξαμε την 4αρα.
Είτε έχουν ψυχολογία πετάω στα ουράνια απο την πρόκριση στον τελικό είτε βρίσκονται στα πατώματα λόγω ένδοξου αποκλεισμού εμείς πρέπει να μπούμε σαν να μην υπάρχει αύριο.
Σε 7 μέρες μπορούμε να κλαίμε και να χοροπηδάμε στον Πύργο τον Λευκό.
Είτε έχουν ψυχολογία πετάω στα ουράνια απο την πρόκριση στον τελικό είτε βρίσκονται στα πατώματα λόγω ένδοξου αποκλεισμού εμείς πρέπει να μπούμε σαν να μην υπάρχει αύριο.
Σε 7 μέρες μπορούμε να κλαίμε και να χοροπηδάμε στον Πύργο τον Λευκό.