ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 12/05, 20:00, NovaSports
- PAOK_Antarctica
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 12/05, 20:00, NovaSports
Εμείς θα αξιολογούμε;
Τι άλλο θα κάνουμε γι'αυτην την ομάδα...
Τι άλλο θα κάνουμε γι'αυτην την ομάδα...
- Μπαρκαρούτσος
ακριβώς. Οι χάρτινοι θέλουν να έρθει Χ το ματς γιατι απο το τηγανι δεν περνάνεΑποστόληςΑ έγραψε:Tο θέμα είναι ποιον φοβάται η ΑΕΧ πιο πολύ. Εμάς ή τον γαύρο;VfB v2 έγραψε:Πληροί τις προυποθέσεις δηλαδή. Γιαυτό και ορίστηκε.
Θεωρώ ότι η ΑΕΧ θέλει ο αγώνας να λήξει ισόπαλος, αλλά πώς αυτό μπορεί να το καταφέρει ο διαιτητής, αν γίνει μια φάση πέναλτυ στο 60 πχ, κι ο αγώνας μέχρι τότε είναι ισόπαλος; Κι αν η άλλη ομάδα βγάλει μετά γκολ;
Με φιλους χαρτινους που εχω μιλησει προτιμουν να κερδισει ο γαυρος, για τον απλουστατο λογο πως σε αυτην την περιπτωση θα τους κανει και το Χ στο τηγανι. Αντιθετως, με νικη του ΠΑΟΚ θα θελουν διπλο και μονο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Tο θέμα είναι ποιον φοβάται η ΑΕΧ πιο πολύ. Εμάς ή τον γαύρο;VfB v2 έγραψε:Πληροί τις προυποθέσεις δηλαδή. Γιαυτό και ορίστηκε.
Θεωρώ ότι η ΑΕΧ θέλει ο αγώνας να λήξει ισόπαλος, αλλά πώς αυτό μπορεί να το καταφέρει ο διαιτητής, αν γίνει μια φάση πέναλτυ στο 60 πχ, κι ο αγώνας μέχρι τότε είναι ισόπαλος; Κι αν η άλλη ομάδα βγάλει μετά γκολ;
- navigator11
Να είμαι ειλικρινής, δεν ασχολούμαι καν με τον γαύρο. Ούτε έχω καμιά διάθεση να απαξιώσω την πορεία τους στην Ευρώπη ούτε θα τους ζηλέψω έστω και από θετική σκοπιά ακόμα κι αν μια μέρα κατακτήσουν το διηπειρωτικό. Με νοιάζει την Κυριακή να κάνουμε σαν ΠΑΟΚ μια λυσσασμένη εμφάνιση για να έρθει η νίκη. Οτιδήποτε άλλο αυτήν τη στιγμή δε με απασχολεί ούτε στο ελάχιστο. Αξιώνω από την ομάδα μου να μπούνε ΟΛΟΙ τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι σαν να διακυβεύεται η ζωή των ίδιων και των οικογενειών τους από το αποτέλεσμα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
- episimos73
- PAOK_Antarctica
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει ο γαύρος διπλό στην Τούμπα και μετά να μην κερδίσει το χαρτί στο τηγάνι.Daskalos_4 έγραψε:Με φιλους χαρτινους που εχω μιλησει προτιμουν να κερδισει ο γαυρος, για τον απλουστατο λογο πως σε αυτην την περιπτωση θα τους κανει και το Χ στο τηγανι. Αντιθετως, με νικη του ΠΑΟΚ θα θελουν διπλο και μονο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Tο θέμα είναι ποιον φοβάται η ΑΕΧ πιο πολύ. Εμάς ή τον γαύρο;VfB v2 έγραψε:Πληροί τις προυποθέσεις δηλαδή. Γιαυτό και ορίστηκε.
Κατ'αρχας τα χαρτιά έχουν χεστει επάνω τους από τώρα.
Έτσι και δεν έρθει Χ το ματς γσμηθηκαν, οποίος και να κερδίσει.
Κυριακή θα ειμαστε οσοι πρεπει, οσοι πιστεύουν την ομάδα
- PAOK_Antarctica
Ε ναι.
Προσωπικά είμαι ήδη σηκωμενος.
Για το πουλί μου μιλάω.
Προσωπικά είμαι ήδη σηκωμενος.
Για το πουλί μου μιλάω.
-
- keep_paokizein
Γαμηστε τον πούστη τον ολυμπιακόgeorge188 έγραψε:Κυριακή θα ειμαστε οσοι πρεπει, οσοι πιστεύουν την ομάδα

-
Έτσι.george188 έγραψε:Κυριακή θα ειμαστε οσοι πρεπει, οσοι πιστεύουν την ομάδα
Χίλιες φορές μισοάδειο παρά γεμάτο αντικειμενικούς. Από την άλλη, δυστυχώς η ΠΑΕ μας είναι από τις τελευταίες που δεν έχει καμία δικλείδα ασφαλείας στα εισιτήρια κι έτσι δεν αποκλείεται να έχουμε κρυφούς κόκκινους την Κυριακή, όπως είχαμε κρυφούς κίτρινους στο τελευταίο παιχνίδι. Να είστε σε επιφυλακή. Αφήστε τα λάιβσκορ και τις σελφι στην άκρη και θυμηθείτε επιτέλους για ποιο γήπεδο μιλάμε.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Να ευχηθώ κι εγώ από την μεριά μου, να βρεθούν στο γήπεδο όλοι όσοι νιώθουν πραγματικά πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα με την στήριξη τους, όπως με το χανούμι.
Οι υπόλοιποι, νεόκοποι και μη, κλαψιάρηδες δεν χρειάζονται.
Υπάρχει χρόνος να κράξουμε για τα λάθη που έχουν γίνει...κανείς δεν διαφωνεί, όλοι επιζητάμε το καλύτερο και το ορθότερο ποδοσφαιρικά για τον οργανισμό.
Προφανώς και είναι κάτι το τρομερά δύσκολο αυτό που έχει μπροστά της η ομάδα με το 3χ3.
Ο γαύρος, αρχικά, και καλή ομάδα είναι πλεον και φυσικά, πάντα μα πάντα, θα έχει τους μηχανισμούς για να παίρνει αυτό που θέλει.
10 μέρες έμειναν, πάμε λίγο όλοι μαζί παρέα
Οι υπόλοιποι, νεόκοποι και μη, κλαψιάρηδες δεν χρειάζονται.
Υπάρχει χρόνος να κράξουμε για τα λάθη που έχουν γίνει...κανείς δεν διαφωνεί, όλοι επιζητάμε το καλύτερο και το ορθότερο ποδοσφαιρικά για τον οργανισμό.
Προφανώς και είναι κάτι το τρομερά δύσκολο αυτό που έχει μπροστά της η ομάδα με το 3χ3.
Ο γαύρος, αρχικά, και καλή ομάδα είναι πλεον και φυσικά, πάντα μα πάντα, θα έχει τους μηχανισμούς για να παίρνει αυτό που θέλει.
10 μέρες έμειναν, πάμε λίγο όλοι μαζί παρέα
-
Νικη την Κυριακη, χωρις μα και μου και δικαιολογιες.
ΝΙΚΗ.
ΝΙΚΗ.