PaokHawk έγραψε:Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ.
Είμαι υπέρ του να ‘ρχονται οι ΠΑΟΚτσούδες μας γήπεδο, είναι ευπρόσδεκτες και καλοδεχούμενες, αλλά όχι ρε παιδιά στην 4.Δεν είναι ανάγκη.
Να σας μιλήσω απλά και σταράτα.
Αλλιώς αισθάνεται κάποιος όταν βγάζει όλο του τον φανατισμό, την πίστη και την στήριξη του στον ΠΑΟΚ βραχνιάζοντας κυριολεκτικά στο ημίχρονο, κι αλλιώς όταν έχεις την κοπελίτσα δίπλα ή παραδίπλα.
Συν του ότι δεν μπορεί η κοπέλα να ξελαρυγγιάζεται και να βρίζει τον κάθε π****** γ** ολυμπιακό παναθηναϊκό και δεν ξέρω ‘γω τι άλλο, και χαλάει ο απόλυτος δυναμισμός που βγάζαμε τόσα χρόνια στη 4.
Αδερφικά πάντα..
Αν και ΠΑΟΚτσού, συμφωνώ μαζί σου. Πάω χρόνια στο γήπεδο, παλιότερα στην 1, τελευταια στην 5 ή 7. Αν και έχω αρκετούς φίλους που πάνε στην 4 και κατα διατήματα με λένε να πάω μαζί τους, δε βρίσκω το λόγο να το κάνω, πολύ απλά γιατί δε πιστεύω ότι θα αντέξω 90+ λεπτα εκεί μέσα!

Θα τραγουδήσω τον ύμνο, θα σηκώσω χέρια, θα πανηγυρίσω εννοείτε τα γκολ, αλλά μέχρι εκεί...
Όσο για τις κοπέλες που πάνε στην 4 αλλά και σε όποιαδήποτε άλλη θύρα, οι οποίες κάθοντε κοιτώντας τριγύρω βαριεστημένες, περιμένοντας πότε επιτέλους θα τελείωσει το ματς για να έχουν μετά τον καλό τους όλο δικό τους... δε φταίει κανείς άλλος παρά εσείς που τις φέρνετε στο γήπεδο, για πιο λόγο δεν έχω καταλάβει ακόμα.