Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Re: Με όλο το σεβασμο στις ΠΑΟΚτσουδες, αλλά μ τις φέρνετε στη 4

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Αδελφε θα μπορούσες να το ποστάρεις εδώ: http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=22&t=298 αντι να κανεις καινουριο τοπικ σε ασχετη κατηγορία! Φιλικά πάντα!
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Re: Με όλο το σεβασμο στις ΠΑΟΚτσουδες, αλλά μ τις φέρνετε στη 4

Δημοσίευση από paok nafplio »

Ετσι ειναι μαν αλλα δεν φταιει μονο οτι ερχεται ο καθενας με τη κοπελια του οι περισσοτεροι βγαζουν βιντεο κ φωτογραφιες κ εχουν ξεχασει να φωναζουν...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από gash04 »

Τυρί ρύζι καφέ γάλα καμπά...
Bopo

Δημοσίευση από Bopo »

PaokHawk έγραψε:Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ.
Είμαι υπέρ του να ‘ρχονται οι ΠΑΟΚτσούδες μας γήπεδο, είναι ευπρόσδεκτες και καλοδεχούμενες, αλλά όχι ρε παιδιά στην 4.Δεν είναι ανάγκη.
Να σας μιλήσω απλά και σταράτα.
Αλλιώς αισθάνεται κάποιος όταν βγάζει όλο του τον φανατισμό, την πίστη και την στήριξη του στον ΠΑΟΚ βραχνιάζοντας κυριολεκτικά στο ημίχρονο, κι αλλιώς όταν έχεις την κοπελίτσα δίπλα ή παραδίπλα.
Συν του ότι δεν μπορεί η κοπέλα να ξελαρυγγιάζεται και να βρίζει τον κάθε π****** γ** ολυμπιακό παναθηναϊκό και δεν ξέρω ‘γω τι άλλο, και χαλάει ο απόλυτος δυναμισμός που βγάζαμε τόσα χρόνια στη 4.
Αδερφικά πάντα..
Αν και ΠΑΟΚτσού, συμφωνώ μαζί σου. Πάω χρόνια στο γήπεδο, παλιότερα στην 1, τελευταια στην 5 ή 7. Αν και έχω αρκετούς φίλους που πάνε στην 4 και κατα διατήματα με λένε να πάω μαζί τους, δε βρίσκω το λόγο να το κάνω, πολύ απλά γιατί δε πιστεύω ότι θα αντέξω 90+ λεπτα εκεί μέσα! :opaokara: :opaokara: Θα τραγουδήσω τον ύμνο, θα σηκώσω χέρια, θα πανηγυρίσω εννοείτε τα γκολ, αλλά μέχρι εκεί...
Όσο για τις κοπέλες που πάνε στην 4 αλλά και σε όποιαδήποτε άλλη θύρα, οι οποίες κάθοντε κοιτώντας τριγύρω βαριεστημένες, περιμένοντας πότε επιτέλους θα τελείωσει το ματς για να έχουν μετά τον καλό τους όλο δικό τους... δε φταίει κανείς άλλος παρά εσείς που τις φέρνετε στο γήπεδο, για πιο λόγο δεν έχω καταλάβει ακόμα. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Bopo έγραψε:...
Όσο για τις κοπέλες που πάνε στην 4 αλλά και σε όποιαδήποτε άλλη θύρα, οι οποίες κάθοντε κοιτώντας τριγύρω βαριεστημένες, περιμένοντας πότε επιτέλους θα τελείωσει το ματς για να έχουν μετά τον καλό τους όλο δικό τους... δε φταίει κανείς άλλος παρά εσείς που τις φέρνετε στο γήπεδο, για πιο λόγο δεν έχω καταλάβει ακόμα.
Ακούτε μερικοί που κάνατε την Τούμπα μέρος για ραντεβουδάκια???
Όσο για το θέμα που προκύπτει κατά καιρούς με την είσοδο ή μη των γυναικών στη 4, μη τις βάζετε όλες στο ίδιο καζάνι... Δόξα το θεό, έχω δει αρκετές που κάναν αρκετά καλύτερη κερκίδα από πολλούς "εκπροσώπους του δυνατού φύλλου"..... Μη τις παίρνει όλες η μπάλα...
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Ρε σείς ο άλλος στην 4α σήμερα φιλιόταν με την γκόμενα. Θα τρελαθούμε ρε πούστη μ...
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Μηπως ήταν στους πανηγυρισμούς για το γκολ;

Γιατί κι εμένα με φίλησε από τη χαρά του ένα άγνωστο γεροντάκι!
Κι εγώ, με τη σειρά μου, τη γλυκύτατη εγγονή του, δεν θα ήταν πάνω από 14-15 χρόνων.
Κι εκείνη με τη σειρά της, φίλησε ένα φιλαράκο μου.

(Βρε, τον %ούστη τον Ιβιτς!
Ειδατε τι κάνει ένα γκολ;)
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Μη σταματας δικεφαλεε.. :twisted:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

PRAKTORINOS έγραψε:Μηπως ήταν στους πανηγυρισμούς για το γκολ;

Γιατί κι εμένα με φίλησε από τη χαρά του ένα άγνωστο γεροντάκι!
Κι εγώ, με τη σειρά μου, τη γλυκύτατη εγγονή του, δεν θα ήταν πάνω από 14-15 χρόνων.
Κι εκείνη με τη σειρά της, φίλησε ένα φιλαράκο μου.

(Βρε, τον %ούστη τον Ιβιτς!
Ειδατε τι κάνει ένα γκολ;)
παιδοφιλε :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

παντως το 90% των γυναικων καταρχην να μην παει τεσσερα,θα σπασει κανα νυχι,δεν σημαινει οτι ολες ειναι το ιδιο,μπορουν να πανε σε μια αλλη θυρα...τωρα αν ειναι πολυ φανατικες αμπαλαεαεαε στην 4 :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

novito έγραψε:
Bopo έγραψε:...
Όσο για τις κοπέλες που πάνε στην 4 αλλά και σε όποιαδήποτε άλλη θύρα, οι οποίες κάθοντε κοιτώντας τριγύρω βαριεστημένες, περιμένοντας πότε επιτέλους θα τελείωσει το ματς για να έχουν μετά τον καλό τους όλο δικό τους... δε φταίει κανείς άλλος παρά εσείς που τις φέρνετε στο γήπεδο, για πιο λόγο δεν έχω καταλάβει ακόμα.
Ακούτε μερικοί που κάνατε την Τούμπα μέρος για ραντεβουδάκια???
Όσο για το θέμα που προκύπτει κατά καιρούς με την είσοδο ή μη των γυναικών στη 4, μη τις βάζετε όλες στο ίδιο καζάνι... Δόξα το θεό, έχω δει αρκετές που κάναν αρκετά καλύτερη κερκίδα από πολλούς "εκπροσώπους του δυνατού φύλλου"..... Μη τις παίρνει όλες η μπάλα...
Ετσι, γιατί κι εγώ διέπραξα αυτό που δε θα ήθελα, αλλά σας πληροφορώ ότι στο σημείο που είμασταν, συμμετείχαν περισσότερο από πολλούς άντρες στη φωνή και τα συνθήματα!!!

Δυστυχώς, μερικούς οι γκόμενες τους βάζουν τα γυαλιά!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ΑΜΠΑΛΑΕΕΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! καλά ε πρέπει να ανέβει ένα βιντεάκι με το αμπαλαέα ολόκληρης της 4!!! ήταν απίστευτο!! κουράστηκα ρε γμτ.. :lol: :lol:

γενικότερα ήταν καλή η κερκίδα μας νομίζω
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Ξυπνήσαμε επιτέλους?
Μας έκανε καλό η παρουσία αντιπαλων οπαδών?
Παίζει ρόλο το ότι από το 45 ήταν 2-0?

Μπορεί και συνδυασμός όλων των παραπάνω. Καλή η κερκίδα, όχι τέλεια. Άμα ανέβουμε κι άλλο, θα βγάλουμε γερά γούστα. Ελπίζω σήμερα να ήταν το πρόγευμα. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
simosdr

Δημοσίευση από simosdr »

ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΕΣΤΡΟΣ... :D
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΥΡΟ...

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”