Parolos έγραψε:Blackgr4 έγραψε:Το αν θέλει ο συγκεκριμένος να πάρει τον ΠΑΟΚ, είναι εντελώς άσχετο με το αν θέλει ο Ιβάν να πουλήσει τον ΠΑΟΚ.
Από πουθενά δεν έχει προκύψει επίσημα το δεύτερο. Από πουθενά όμως.
Όσον αφορά τον Μυστακίδη, αν ποτέ βγει προς πώληση η ΠΑΕ, τότε θα μάθουμε αν ο Μυστακίδης θέλει να μας αγοράσει ή αν υπάρχει οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος. Μέχρι τότε μην περιμένετε να κάνουν ουρά οι επενδυτές και να δηλώνουν στα κανάλια πως θέλουν να αγοράσουν τον ΠΑΟΚ. Ακόμα και στο εξωτερικό σε ομάδες κολοσσούς, πρώτα δηλώνουν οι ιδιοκτήτες πως πουλάνε και μετά εμφανίζονται οι ενδιαφερόμενοι.
Φίλε να το πούμε λίγο πιο απλά.
Επειδή αυτό το γαϊτανάκι ξεκίνησε από πέρσι.
Σε κάθε στραβή του αγωνιστικού να αναφέρετε πώληση κλπ, σε περίπτωση πώλησης να ξέρεις ότι θα φύγει και ο chosen one σου.
Και μην πεις δε σε νοιάζει.. Ιδανικό για σένα θα ήταν να βάλουμε και τη φάτσα του στο σήμα.
Στο δια ταύτα ξέρεις κανέναν να μπορεί να αγοράσει το μέγεθος αυτή τη στιγμή που βρίσκεται η ομάδα?
Βλέπεις πως υπάρχει συζήτηση χωρίς τσακωμούς και στραβοστομιές και μπήκες να αλλάξεις λίγο το κλίμα;
Ο "chosen one μου", είναι και "chosen one" του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Στο αναφέρω μπας και το ξέχασες.
Τόσο chosen one, που πριν λίγους μήνες του ανανέωσε το συμβόλαιο.
Μη ζητάς οπότε τα ρέστα από εμένα αν δεν σου κάνει ο προπονητής.
Δεν συζητάς με μέλος της οικογένειας Σαββίδη, ούτε με κάποιον που έχει θέση στο διοικητικό συμβούλιο.
Τα παράπονα σου για τον προπονητή, να τα κάνεις εκεί που πρέπει.
Στο δια ταύτα, έχεις μπερδευτεί και δεν είναι η πρώτη φορά. Σχολίασα για τον Μυστακίδη κάτι που γράφτηκε σε προηγούμενο σχόλιο.
Για τον Ιβάν έγραψα αυτό που νιώθω για την ομάδα μου. Θέλω να ενισχυθεί ποιοτικά, να σηκώσει τίτλους και στα @@ μου αν δεν αρέσει αυτή η άποψη σε κάποιους. Εγώ αυτό ονειρεύομαι, αυτό ελπίζω, αυτό θα γράψω.
Κάτσε εσύ να σκας για τον Ρουμάνο λες και ήρθε ουρανοκατέβατος, να περιμένεις από το φονικό δίδυμο φορ που έχεις, να πιάσει σε γκολ τον Κουλιεράκη και όταν μένεις χωρίς τίτλο, να τα ρίχνεις όλα στα συστήματα, στον Τζίμα που δεν παίζει και στον τρόπο ανάπτυξης.
Δεν ξέρω κανέναν που να θέλει να αγοράσει τον ΠΑΟΚ και δεν ξέρω πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.
Αν ο ΠΑΟΚ βγει προς πώληση, τότε θα δούμε και τότε θα το μάθουμε. Μέχρι τότε, τη στιγμή που καλώς ο ΠΑΟΚ δεν πωλείται, το μόνο που πρέπει να μας(;;;) νοιάζει είναι να ενισχύεται το αγωνιστικό και να ανεβαίνουμε επίπεδο κάθε χρόνο. Τίποτα παράλογο.