Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
George Best

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από George Best »

PablitoV2 έγραψε: Δεν μπορώ να βρω τη σύνδεση με τη μη απαίτηση για μεταγραφές.
Εκτός αν έχουμε επιστρέψει σε εποχές Ζαγοράκη, Γούμενου κλπ που για να βγει η χρονιά έπρεπε να πάρουμε μετοχές και να αγοράσουμε διαρκείας.
Κοιτα να δεις ποια ειναι η διαφορα..
Η διαφορα εχει να κανει με την σημασια της λέξεως επενδυτης και της λέξεως μ@λ@κ@ς.

Εμεις θέλουμε ο ΠΑΟΚ να έχει επενδυτή ή μ@λ@κ@? Δεν εχω καταλαβει...

Γιατι μια επενδυση σε βαζει 10 χρονια+ μεσα η λογικη λέει οτι την αφηνεις.

Εγω δεν καταλαβαινω τη συνδεση πραγματικά που κάνεις, οτι με Γουμενο και Ζαγορακη αγοραζες εισιτηριο για να στηριξεις την ομαδα ενω τωρα δε χρειαζεται μωρε υπαρχει ο Σαββιδης.

Να μου πεις οτι εινια δυσκολοι καιροι να το δεχτω, να μου πεις οτι υπαρχει διαφορετικα οικονομικα δεδομενα σε Θεσσαλονικη και Αθηνα να το δεχτω, αλλα το να μου πεις αυτο ρε φιλε...Αστο. Μη ξαναπας και γηπεδο αν ειναι.

Δε μπορω να καταλαβω πως ο Παοκτζης εκανε σολνταουτ με Μπριζ σε 10 λεπτα και διαμαρτυροταν οτι χριεαζεται γηπεδο 50.000 για να χωρεσουν και απο την επομενη μερα το γηπεδο θα εχιε με το ζορι 10.000...

Επισης πέρα απο την διαοφορα μεταξυ επενδυτη και μ@λ@κ@ υπάρχoυν και οι οροι ισολογισμος, εσοδα/εξοδα, financial fair play κτλ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Psaras έγραψε:
renegade έγραψε: Θυμάμαι τι γινόταν εδώ πέρα το καλοκαίρι, μόνο στην ιδέα ότι το κράτος θα φύτευε στον ΠΑΟΚ των δεύτερο πιο πλούσιο έλληνα.
Ασκηταχτούμε και εμείς λίγο στον καθρέφτη.
Δεν φταίνε πάντα μόνο οι άλλοι
Το πηραμε στο ψιλο, γιατι ξεραμε οτι τα δημοσιευματα ειναι κατευθυνομενα, σαν ολα αυτα που κυκλοφορουσανε του στυλ "Πουλαει το OPEN, πουλαει το λιμανι, πουλαει το Καρρας". Απλα χρησιμοποιησαν το ονομα ενος πλουσιου ΠΑΟΚτση για να σπυρουν ζιζανια. Εαν ο δευτερος πιο πλουσιος ελληνας ειχε πραγματικο ενδιαφερον, δεν θα το μαθαινε κανενας περα του Ιβαν. Ασε που θα εμπαινε στο μπασκετ...θα μας κερδιζε ενα πρωταθλημα και θα ελεγε τωρα θελω και την ΠΑΕ.
Συγνώμη συγνώμη αλλά τι είναι ο μυστακίδης για να χρησιμοποιήσουνε το όνομά του...κανένας Γούμενος?
Ή μήπως είναι κάποιος κρατικοδιαιτος που βγάζει χρήματα από μίζς του κράτους?
Καλά ειδικά το τελευταίο είναι τελείως άστοχο.
Όσο πήγε ο Ιβάν πρώτα στο μπάσκετ έτσι θα πάει κ ο κάθε Μυστακίδης.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Parolos έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Το αν θέλει ο συγκεκριμένος να πάρει τον ΠΑΟΚ, είναι εντελώς άσχετο με το αν θέλει ο Ιβάν να πουλήσει τον ΠΑΟΚ.
Από πουθενά δεν έχει προκύψει επίσημα το δεύτερο. Από πουθενά όμως.
Όσον αφορά τον Μυστακίδη, αν ποτέ βγει προς πώληση η ΠΑΕ, τότε θα μάθουμε αν ο Μυστακίδης θέλει να μας αγοράσει ή αν υπάρχει οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος. Μέχρι τότε μην περιμένετε να κάνουν ουρά οι επενδυτές και να δηλώνουν στα κανάλια πως θέλουν να αγοράσουν τον ΠΑΟΚ. Ακόμα και στο εξωτερικό σε ομάδες κολοσσούς, πρώτα δηλώνουν οι ιδιοκτήτες πως πουλάνε και μετά εμφανίζονται οι ενδιαφερόμενοι.
Φίλε να το πούμε λίγο πιο απλά.
Επειδή αυτό το γαϊτανάκι ξεκίνησε από πέρσι.
Σε κάθε στραβή του αγωνιστικού να αναφέρετε πώληση κλπ, σε περίπτωση πώλησης να ξέρεις ότι θα φύγει και ο chosen one σου.
Και μην πεις δε σε νοιάζει.. Ιδανικό για σένα θα ήταν να βάλουμε και τη φάτσα του στο σήμα.

Στο δια ταύτα ξέρεις κανέναν να μπορεί να αγοράσει το μέγεθος αυτή τη στιγμή που βρίσκεται η ομάδα?
Βλέπεις πως υπάρχει συζήτηση χωρίς τσακωμούς και στραβοστομιές και μπήκες να αλλάξεις λίγο το κλίμα;
Ο "chosen one μου", είναι και "chosen one" του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Στο αναφέρω μπας και το ξέχασες.
Τόσο chosen one, που πριν λίγους μήνες του ανανέωσε το συμβόλαιο.
Μη ζητάς οπότε τα ρέστα από εμένα αν δεν σου κάνει ο προπονητής.
Δεν συζητάς με μέλος της οικογένειας Σαββίδη, ούτε με κάποιον που έχει θέση στο διοικητικό συμβούλιο.
Τα παράπονα σου για τον προπονητή, να τα κάνεις εκεί που πρέπει.

Στο δια ταύτα, έχεις μπερδευτεί και δεν είναι η πρώτη φορά. Σχολίασα για τον Μυστακίδη κάτι που γράφτηκε σε προηγούμενο σχόλιο.
Για τον Ιβάν έγραψα αυτό που νιώθω για την ομάδα μου. Θέλω να ενισχυθεί ποιοτικά, να σηκώσει τίτλους και στα @@ μου αν δεν αρέσει αυτή η άποψη σε κάποιους. Εγώ αυτό ονειρεύομαι, αυτό ελπίζω, αυτό θα γράψω.
Κάτσε εσύ να σκας για τον Ρουμάνο λες και ήρθε ουρανοκατέβατος, να περιμένεις από το φονικό δίδυμο φορ που έχεις, να πιάσει σε γκολ τον Κουλιεράκη και όταν μένεις χωρίς τίτλο, να τα ρίχνεις όλα στα συστήματα, στον Τζίμα που δεν παίζει και στον τρόπο ανάπτυξης.

Δεν ξέρω κανέναν που να θέλει να αγοράσει τον ΠΑΟΚ και δεν ξέρω πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.
Αν ο ΠΑΟΚ βγει προς πώληση, τότε θα δούμε και τότε θα το μάθουμε. Μέχρι τότε, τη στιγμή που καλώς ο ΠΑΟΚ δεν πωλείται, το μόνο που πρέπει να μας(;;;) νοιάζει είναι να ενισχύεται το αγωνιστικό και να ανεβαίνουμε επίπεδο κάθε χρόνο. Τίποτα παράλογο.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

@rene
Δεν ξερω εαν θυμασαι. Στο παρελθον (προ Ιβαν) αντιστοιχα σεναρια υπηρξαν και με Κοπελουζο, Αγγελοπουλου-Δασκαλακη. Εγινε τιποτα; Τοτε απλα επειδη τους ζαλιζαν τα @@ επι μηνες, εβγαλαν και οι δυο διαψευσεις. Εαν του ζαλισουμε και του Τελη, θα ερθει και η διαψευση. Εξαλλου για να αγορασει καποιος τον ΠΑΟΚ θελει πανω απο 60/70 εκ μινιμουμ. Εαν πιστευεις οτι υπαρχει ανθρωπος στην Ελλαδα να χωσει τοσα λεφτα για να αγορασει μια ομαδα...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ποια συζήτηση ρε φίλε και ποια ηρεμία. Αυτό που κάνεις μόνος σου το λες συζήτηση? Σε κάθε μα κάθε αγωνιστική αποτυχία?

Ξέρεις κανέναν να θέλει να δώσει 200μύρια και να αγοράσει τον ΠΑΟΚ? Θα μπορούσες να φανταστείς έστω έναν να δώσει αυτά τα λεφτά?

Τίποτα παράλογο στην αγωνιστική πρόοδο, αν σε ένοιαζε βέβαια θα έκανες και μία κριτική στον προπονητή που χάνει ματς με τον ίδιο τρόπο και την ίδια εικόνα.

Αγωνιστικά βέβαια δε μπορώ να συζητήσω μαζί σου τίποτα, όταν έχεις πει οτι ο Μειτέ είναι "μια τρίχα" από τον γκατσίνοβιτς και τον γιόνσον. Τί να συζητησω, οτιδήποτε μπορεις να πεις για να καλυφθεί ο ένας.

Φυσικά και η ανανέωση του προπονητή ήταν λάθος, αφού μου δίνεις πάσα, εφόσον δεν έπιασε κανέναν στόχο απο αυτούς που τέθηκαν στην 3ετία. Ορθώς βέβαια όταν υπάρχουν κάποιοι σαν κι εσένα που μόνο με αυτόν δε θα γκρίνιαζαν για τον προπονητή.

Άσε τα καμουφλαρισμένα αγωνιστική πρόοδος και τα φιλοσοφικά.. να πουλήσει αν δεν πάρει τον Εμπαμπέ στον προπονητή ζητάς. Γιατί ότι και να σου φέρει δε θα είναι ποτέ για σένα Γιόνσον, Ιωαννίδης και Ρότα ξερω γω.. πάντα οι άλλοι θα έχουν ανωτερο ρόστερ.

Φέρε επενδυτή λοιπόν με 200Μ και συζητάμε.

ΥΓ: Κανέναν προπονητή δεν έχει στηριξει παραπάνω η ιδιοκτησία, αφού θες να τα πούμε και όλα. Σε κανέναν δεν έχει φέρει καμιά 87 παίχτες σε 2 χρόνια για να βγαίνεις εσύ και να κράζεις στην αποτυχία. Το μεγαλύτερο μπάτζετ ακόμη και από το νταμπλ έχουμε και βγαίνεις να μας πεις πόσο αχάριστος είσαι. Οπαδέ του Βουκουρεστίου.

ΥΓ2: Την ατζέντα συγκεκριμένων αρδ της ομάδας μας, που συμπίπτει 100% με αυτά που λες σήμερα, όπως και το καλοκαίρι ακριβώς σε ίδιο τάιμινκ, αλλού..
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Ο ΠΑΟΚ κοστιζει 200Μ;

Ενδεικτικα η Leeds περσι αγοραστηκε για $209M

Η Μιλαν πριν 5 χρονια για 700Μ

£300Μ η Νιουκαστλ απτους Σαουδαραβες
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

astral έγραψε: Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο στο ευρωπαϊκό μάτσ γιατί αισθάνεται ότι δε θα τον δουλεύει ΠAΛΙ ο κάθε απατεωνίσκος ελληνακος.
Στα 10 ευρωπαικα, το γεμισε σε 1, στον προημιτελικο. Ουτε με Αιντραχτ, ουτε με Ντιναμο που θελαμε στηριξη του κοσμου, ουτε προφανως και στα πιο αντιτουριστικα
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

alexgarcia6 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ κοστιζει 200Μ;

Πόσα χρέη είχαν? Από 100 και πάνω οι αγγλικές και οι ιδιοκτήτες τις παρέλαβαν με ρόστερ χαμηλής αξίας.

Τον ΠΑΟΚ με ιδιόκτητο γήπεδο, χωρίς χρέη, και ρόστερ αξίας (πραγματικής) καμιά 60Μ αν βγεις να το πουλήσεις όλο πόσο θα έπρεπε να κάνει? 100ευρω? Δε θες 200 κάντο 150 ή ακόμα και 100Μ. Η ουσία δεν αλλάζει οτι δεν υπάρχει αγοραστής ούτε και θα υπάρξει τέτοιου βεληνεκούς.

Η επόμενη μέρα μετά Σαββίδη, θα είναι διοίκηση πρωτοδικείου μας αρέσει δε μας αρέσει. Από μένα κανένα πρόβλημα. ΠΑΟΚ θα είμαστε και τότε (όλοι).
Απλά η διοίκηση αυτή, να μην είναι ένα παρεάκι συγκεκριμένο που αρχίζει και απλώνει πλοκάμια. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Δευ 22 Απρ 2024, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Παντως εαν πουλιεται κατω απο 60 εκ, τον αγοραζω εγω.
Πουλαω Κοταρσκι, Κουλιερακη, Κωνσταντελια, Ζιφκοβιτς, Ντεσποτοφ και ολο τον ιατρικο εξοπλισμο. Και δινω στον επομενο την ομαδα με 1 Ευρω :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

pgetsos έγραψε:
astral έγραψε: Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο στο ευρωπαϊκό μάτσ γιατί αισθάνεται ότι δε θα τον δουλεύει ΠAΛΙ ο κάθε απατεωνίσκος ελληνακος.
Στα 10 ευρωπαικα, το γεμισε σε 1, στον προημιτελικο. Ουτε με Αιντραχτ, ουτε με Ντιναμο που θελαμε στηριξη του κοσμου, ουτε προφανως και στα πιο αντιτουριστικα
Kαι στα 30 ελληνικά σε κανένα. Kαι μάλσιτα σε χρονια που κόβουμε βόλτες στην πρώτη θέση.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Parolos έγραψε:Ποια συζήτηση ρε φίλε και ποια ηρεμία. Αυτό που κάνεις μόνος σου το λες συζήτηση? Σε κάθε μα κάθε αγωνιστική αποτυχία?

Ξέρεις κανέναν να θέλει να δώσει 200μύρια και να αγοράσει τον ΠΑΟΚ? Θα μπορούσες να φανταστείς έστω έναν να δώσει αυτά τα λεφτά?

Τίποτα παράλογο στην αγωνιστική πρόοδο, αν σε ένοιαζε βέβαια θα έκανες και μία κριτική στον προπονητή που χάνει ματς με τον ίδιο τρόπο και την ίδια εικόνα.

Αγωνιστικά βέβαια δε μπορώ να συζητήσω μαζί σου τίποτα, όταν έχεις πει οτι ο Μειτέ είναι "μια τρίχα" από τον γκατσίνοβιτς και τον γιόνσον. Τί να συζητησω, οτιδήποτε μπορεις να πεις για να καλυφθεί ο ένας.

Φυσικά και η ανανέωση του προπονητή ήταν λάθος, αφού μου δίνεις πάσα, εφόσον δεν έπιασε κανέναν στόχο απο αυτούς που τέθηκαν στην 3ετία. Ορθώς βέβαια όταν υπάρχουν κάποιοι σαν κι εσένα που μόνο με αυτόν δε θα γκρίνιαζαν για τον προπονητή.

Άσε τα καμουφλαρισμένα αγωνιστική πρόοδος και τα φιλοσοφικά.. να πουλήσει αν δεν πάρει τον Εμπαμπέ στον προπονητή ζητάς. Γιατί ότι και να σου φέρει δε θα είναι ποτέ για σένα Γιόνσον, Ιωαννίδης και Ρότα ξερω γω.. πάντα οι άλλοι θα έχουν ανωτερο ρόστερ.

Φέρε επενδυτή λοιπόν με 200Μ και συζητάμε.

ΥΓ: Κανέναν προπονητή δεν έχει στηριξει παραπάνω η ιδιοκτησία, αφού θες να τα πούμε και όλα. Σε κανέναν δεν έχει φέρει καμιά 87 παίχτες σε 2 χρόνια για να βγαίνεις εσύ και να κράζεις στην αποτυχία. Το μεγαλύτερο μπάτζετ ακόμη και από το νταμπλ έχουμε και βγαίνεις να μας πεις πόσο αχάριστος είσαι. Οπαδέ του Βουκουρεστίου.

ΥΓ2: Την ατζέντα συγκεκριμένων αρδ της ομάδας μας, που συμπίπτει 100% με αυτά που λες σήμερα, όπως και το καλοκαίρι ακριβώς σε ίδιο τάιμινκ, αλλού..
Έτσι είναι ναι. Σε κάθε αγωνιστική αποτυχία, βλέπεις εμένα εδώ μέσα να ζητάω από τον Ιβάν Σαββίδη να πουλήσει τον ΠΑΟΚ. Αν βλέπεις και τίποτα κύκλους να πετάνε γύρω γύρω, ψάξου.
Άντε έλα κάνε μου τη χάρη τώρα και πήγαινε ξανά στο topic του άσχετου Ρουμάνου να τον κράξεις να ξεθυμάνεις.

Υ.Γ. Ο Μεϊτέ δεν παίζει μόνος του (που βασικά παίζει) στα χαφ του ΠΑΟΚ. Η συζήτηση είχε να κάνει με το ποιο κέντρο θεωρείται συνολικά καλύτερο.
Όλη μέρα, κάθε χρόνο, μια ολόκληρη ζωή θα διάλεγα το κέντρο των χάρτινων.
Κάτσε εσύ να παίζεις εκτός από τον Μεϊτέ, με τους Οζντόεφ, Σβαμπ και τον Χάρη τον Τσιγγάρα και οι χάρτινοι να έχουν Πινέδα, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Λιούμπισιτς.
Που για να κατηγορήσετε τον Λουτσέσκου έχετε κοντέψει να βγάλετε Ντάβιντς τον Τσιγγάρα και Ζέεντορφ τον Σβαμπ.
Ντάξει είπαμε να είστε εμμονικοί, αλλά καταντάει αστείο.

Πόσα είπες; 200; Εγώ λέω 600. Σιγά τη Νιουκάστλ τώρα που πουλήθηκε 300 εκατομμύρια δολάρια.. Ο ΠΑΟΚ αξίζει τα διπλά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Δε γιατρεύεσαι άστο.
Ξέχασες και τον Αντόνιο με συμβόλαιο 1,5Μ έντεχνα.. τονίζοντας τον τσιγγαρακο για δημιουργία εντυπώσεων.
Για κάθε σβαμπ και τσιγγαρα βέβαια υπάρχει κι ένας Πετραν Μανταλος και ενας Γαλανόπουλος.

Για την ΠΑΕ πόσα θέλεις 100? Να τ αφήσω?
Με την προϋπόθεση ότι θα έχουμε και +5Μ μπατζετ από το τώρα, να αξίζει η μετάβαση.
Άρα να μπαίνει μέσα η ομάδα 15Μ το χρόνο.

Βρες τον κι έλα με πρόταση.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Parolos έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ κοστιζει 200Μ;

Πόσα χρέη είχαν? Από 100 και πάνω οι αγγλικές και οι ιδιοκτήτες τις παρέλαβαν με ρόστερ χαμηλής αξίας.

Τον ΠΑΟΚ με ιδιόκτητο γήπεδο, χωρίς χρέη, και ρόστερ αξίας (πραγματικής) καμιά 60Μ αν βγεις να το πουλήσεις όλο πόσο θα έπρεπε να κάνει? 100ευρω? Δε θες 200 κάντο 150 ή ακόμα και 100Μ. Η ουσία δεν αλλάζει οτι δεν υπάρχει αγοραστής ούτε και θα υπάρξει τέτοιου βεληνεκούς.

Η επόμενη μέρα μετά Σαββίδη, θα είναι διοίκηση πρωτοδικείου μας αρέσει δε μας αρέσει. Από μένα κανένα πρόβλημα. ΠΑΟΚ θα είμαστε και τότε (όλοι).
Απλά η διοίκηση αυτή, να μην είναι ένα παρεάκι συγκεκριμένο που αρχίζει και απλώνει πλοκάμια. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Κοιτα το οτι ειχαν χαμηλης αξιας ροστερ ειναι σχετικο, η Νιουκαστλ κατα το saudi takeover ειχε περιπου 250Μ αξια στο τρανσφερμαρκτ, η δε leeds 350Μ. Τελος παντων ειναι σιγουρα ειναι πολυ πιο πολυπλοκο απο αυτους τους μπακαλικους υπολογισμους που κανω, αλλα δεν νομιζω η ΠΑΕ να κοστολογειται με 8 ψηφιο

Σε καθε περιπτωση για να παω και γω στην ουσια ακομα και 60-70Μ να κοστολογειται δεν αλλαζει κατι οντως

Το ποιντ ειναι οτι η δεν υπαρχει λογος να καταστροφολογουμε. Ουτε ο Ιβαν ειναι κανας χαζος να "πεταξει" μια επενδυση 100-150Μ (τωρινης αξιας εστω 80Μ) που του ανοιξε το διαβα στην Β.Ελλαδα, και να παμε σε διοικησεις πρωτοδικειου κλπ.

Αυτο που ακουγεται δηλαδη οταν συζηταμε για πιθανη αλλαγη καθεστωτος: "τι θα γινει αν ο Ιβαν τα μαζεψει και φυγει;" ναι θα παρατησει ετσι απλα ολες τις επενδυσεις (πανω απο μισο δις) που εκανε εδω και θα τις χαρισει επειδη στραβωσε;; Δεν γινονται αυτα
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία; Γιατί το έχω ακούσει άπειρα σε σημείο που να το έχω πιστέψει κιόλας. Απο που προκτύπει ότι ο Ιβαν τα έχωνε αβέρτα την περίοδο του ντάμπλ και τώρα κάνει πολιτική λιτότητας?

Εικόνα

Εικόνα

Α και μια υποσημείωση, φέτος έχουμε περισσότερα συμβόλαια κοντά στο μύριο απο ότι το 21/22.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Πολλοι δεν κοιτανε τους απολυτους αριθμους, κανουν συγκριση σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
Οταν εμεις καναμε το νταμπλ o βαζελος επαιζε με Μπουζουκη και Διουδη. Τωρα εχει Τζουρισιτς στον παγκο και Μπρινιολι στην κερκιδα. Σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει πολιτικη λιτοτητας στην ΠΑΕ. Υπαρχει ομως πολιτκη λελογισμενων (σχετικα) εξοδων, ωστε να μπαινουμε μεσα 5/6/7 εκ τον χρονο, αντι για 15εκ. Αλλα ουτε αυτο το καταφερνουμε για διαφορους λογους (κεκλεισμενων, τιμωριες, μεταγραφικες αστοχιες κτλ.).

Το 2022/23 τα εξοδα ηταν περιπου 51 εκ απο τα 57εκ του 2021/22 και τα εσοδα περιπου 29εκ απο τα 32εκ του 2021/22. Μπηκαμε μεσα περιπου 22εκ ! ! !

Ο γαυρος την ιδια χρονια (2022/23) μπηκε μεσα 30 εκ με εξοδα 80εκ! :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”