Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

episimos73 έγραψε:Από βόλεϊ δεν σκαμπάζω. Σύμφωνα όμως με προηγούμενο σχόλιο φίλου, το παιδί αυτό έπαιζε αναπληρωματικός σε Γερμανική ομάδα που αποκλείστηκε από το Μίλωνα. Ειμαστε σίγουροι ότι κάνει για βασικός στον ΠΑΟΚ;
Ο Μουχλιας έπαιξε βασικός στη Ντούρεν σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια του Πρωταθλήματος και αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Έκανε πολύ καλή χρονιά ενώ και στο Ευρωπαϊκό ήταν η φωτεινή εξαίρεση.

Παρακάτω θα δεις το σχόλιο μου.
PaokCuba4 έγραψε:
Πολύ ευχαρίστως.

Ο Μούχλιας φέτος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Ντούρεν μετά μια πολύ καλή παρουσία στο NCAA (Kαλύτερος διαγώνιος τη σεζόν 2022-2023 με το Πανεπιστήμιο της Χαβάης).

Φέτος αγωνίστηκε συνολικά σε 20 παιχνίδια σε όλες τις συλλογικές διοργανώσεις. Γενικά έδειξε βάσει των όσων έχω δει σε αριθμούς και highlights ότι σαν παίκτης συμμετέχει σε όλο το παιχνίδι. Δείχνει ότι συμμετέχει με επιτυχία στο μπλοκ, ενώ πιέζει και από το σερβίς. Παίζει καλά και στην άμυνα. Επίθεση δείχνει ότι τελειώνει τις φάσεις δυνατά, αλλά χρειάζεται χρόνο και εμπειρία για να βελτιωθεί περισσότερο.

Εάν θα έλεγα ποιο είναι τα καλό του στοιχείο θα έλεγα την αθλητικότητά του. Το παιδί έχει το άλμα και αυτό φάνηκε και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κάτι που βοηθάει στο ψηλό παιχνίδι. Είναι πιο γρήγορος στις κινήσεις του, είναι μια άλλη κοψιά από τον Ντε Ντρις.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά δείχνει ότι το έχει και απλά πρέπει να δείξει την ίδια συνέπεια για να ανέβει επίπεδο.

Για πρώτη χρονιά να πετυχαίνεις 175 πόντους σε 14 αγώνες Πρωταθλήματος και να έχεις 3.7 ανά σετ είναι ένα θετικό δείγμα. Για αυτό και επειδή είναι σίγουρο ότι όσο πάνε οι χρονιές θα βελτιώνεται, θεωρώ ότι ίσως να είναι πιο οικονομικά προσιτός. Θα πω ότι αξίζει τον κόπο εάν όλα τα σενάρια με Έλληνες παίκτες δεν προχωρήσουν.

Παρακάτω θα δεις τα ποσοστά του στους αγώνες που έπαιξε ως βασικός ή αλλαγή.
1η αγωνιστική --> 12 πόντους με 8/26 επιθέσεις και 4 μπλοκ
4η αγωνιστική --> 17 πόντους με 13/24 επιθέσεις και 4 άσσους
6η αγωνιστική --> 8 πόντους με 6/12 επιθέσεις και 2 μπλοκ (αγωνίστηκε για 2 σετ)
7η αγωνιστική --> 19 πόντους με 17/38 επιθέσεις, 1 μπλοκ και 1 άσσο
8η αγωνιστική --> 5 πόντους με 5/11 επιθέσεις (μπήκε ως αλλαγή στο 1ο και 3ο σετ)
9η αγωνιστική --> 3 πόντους με 3/9 επιθέσεις (έπαιξε μόνο στο 1ο σετ και μετά ως αλλαγή στο 3ο σετ)
11η αγωνιστική --> 16 πόντους με 14/30 επιθέσεις, 1 μπλοκ και 1 άσσο
12η αγωνιστική --> 13 πόντους με 8/22 επιθέσεις, 3 μπλοκ και 2 άσσους
13η αγωνιστική --> 19 πόντους με 17/40 επιθέσεις και 2 μπλοκ
14η αγωνιστική --> 16 πόντους με 11/17 επιθέσεις, 2 μπλοκ και 3 άσσους
17η αγωνιστική --> 17 πόντους με 16/27 επιθέσεις και 1 άσσο
19η αγωνιστική --> 14 πόντους με 11/28 επιθέσεις, 2 μπλοκ και 1 άσσο
20η αγωνιστική --> 2 πόντους με 2/7 επιθέσεις (έπαιξε ως αλλαγή στο 3ο σετ)
21η αγωνιστική --> 14 πόντους με 14/21 επιθέσεις
Φάση των 16 Κυπέλλου --> 25 πόντους με 23/37 επιθέσεις και 2 μπλοκ
Προημιτελική φάση Κυπέλλου --> 13 πόντους με 11/21 επιθέσεις και 2 άσσους
Βοunce House Cup (μια μικρή διοργάνωση) --> 19 πόντους με 18/31 επιθέσεις και 1 άσσο
CEV Cup (1ος αγώνας Φάσης των "32") --> 15 πόντους με 14/21 επιθέσεις και 1 άσσο
CEV Cup (1ος αγώνας Φάσης των "16") --> 15 πόντους με 14/33 επιθέσεις και 1 μπλοκ
CEV Cup (2ος αγώνας Φάσης των "16") --> 13 πόντους με 12/20 επιθέσεις και 1 μπλοκ (αγωνίστηκε από το 3ο σετ και μετά)

Και εδώ είναι από το Ευρωπαϊκό:
[youtube]kABQ6AxSyAQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

PaokPatraG4 έγραψε:Ακραίος από Κούβα;;; Μακάρι να φτιάξουμε μια γρήγορη κ εκρηκτική ομάδα επιτέλους....
Μακάρι να ήταν από εκεί και μακάρι να ζούσα και εγώ Κούβα. :lol:

Γενικά όπως είπε και ο Μπαρκαρουτσος, η διοίκηση δεν πρόκειται να φέρει ξανά από τη συγκεκριμένη χώρα παίκτες λόγω και της προϊστορίας με τα τραγελαφικά του 19-20.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

PaokCuba4 έγραψε:
episimos73 έγραψε:Από βόλεϊ δεν σκαμπάζω. Σύμφωνα όμως με προηγούμενο σχόλιο φίλου, το παιδί αυτό έπαιζε αναπληρωματικός σε Γερμανική ομάδα που αποκλείστηκε από το Μίλωνα. Ειμαστε σίγουροι ότι κάνει για βασικός στον ΠΑΟΚ;
Ο Μουχλιας έπαιξε βασικός στη Ντούρεν σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια του Πρωταθλήματος και αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Έκανε πολύ καλή χρονιά ενώ και στο Ευρωπαϊκό ήταν η φωτεινή εξαίρεση.

Παρακάτω θα δεις το σχόλιο μου.
PaokCuba4 έγραψε:
Πολύ ευχαρίστως.

Ο Μούχλιας φέτος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Ντούρεν μετά μια πολύ καλή παρουσία στο NCAA (Kαλύτερος διαγώνιος τη σεζόν 2022-2023 με το Πανεπιστήμιο της Χαβάης).

Φέτος αγωνίστηκε συνολικά σε 20 παιχνίδια σε όλες τις συλλογικές διοργανώσεις. Γενικά έδειξε βάσει των όσων έχω δει σε αριθμούς και highlights ότι σαν παίκτης συμμετέχει σε όλο το παιχνίδι. Δείχνει ότι συμμετέχει με επιτυχία στο μπλοκ, ενώ πιέζει και από το σερβίς. Παίζει καλά και στην άμυνα. Επίθεση δείχνει ότι τελειώνει τις φάσεις δυνατά, αλλά χρειάζεται χρόνο και εμπειρία για να βελτιωθεί περισσότερο.

Εάν θα έλεγα ποιο είναι τα καλό του στοιχείο θα έλεγα την αθλητικότητά του. Το παιδί έχει το άλμα και αυτό φάνηκε και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κάτι που βοηθάει στο ψηλό παιχνίδι. Είναι πιο γρήγορος στις κινήσεις του, είναι μια άλλη κοψιά από τον Ντε Ντρις.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά δείχνει ότι το έχει και απλά πρέπει να δείξει την ίδια συνέπεια για να ανέβει επίπεδο.

Για πρώτη χρονιά να πετυχαίνεις 175 πόντους σε 14 αγώνες Πρωταθλήματος και να έχεις 3.7 ανά σετ είναι ένα θετικό δείγμα. Για αυτό και επειδή είναι σίγουρο ότι όσο πάνε οι χρονιές θα βελτιώνεται, θεωρώ ότι ίσως να είναι πιο οικονομικά προσιτός. Θα πω ότι αξίζει τον κόπο εάν όλα τα σενάρια με Έλληνες παίκτες δεν προχωρήσουν.

Παρακάτω θα δεις τα ποσοστά του στους αγώνες που έπαιξε ως βασικός ή αλλαγή.
1η αγωνιστική --> 12 πόντους με 8/26 επιθέσεις και 4 μπλοκ
4η αγωνιστική --> 17 πόντους με 13/24 επιθέσεις και 4 άσσους
6η αγωνιστική --> 8 πόντους με 6/12 επιθέσεις και 2 μπλοκ (αγωνίστηκε για 2 σετ)
7η αγωνιστική --> 19 πόντους με 17/38 επιθέσεις, 1 μπλοκ και 1 άσσο
8η αγωνιστική --> 5 πόντους με 5/11 επιθέσεις (μπήκε ως αλλαγή στο 1ο και 3ο σετ)
9η αγωνιστική --> 3 πόντους με 3/9 επιθέσεις (έπαιξε μόνο στο 1ο σετ και μετά ως αλλαγή στο 3ο σετ)
11η αγωνιστική --> 16 πόντους με 14/30 επιθέσεις, 1 μπλοκ και 1 άσσο
12η αγωνιστική --> 13 πόντους με 8/22 επιθέσεις, 3 μπλοκ και 2 άσσους
13η αγωνιστική --> 19 πόντους με 17/40 επιθέσεις και 2 μπλοκ
14η αγωνιστική --> 16 πόντους με 11/17 επιθέσεις, 2 μπλοκ και 3 άσσους
17η αγωνιστική --> 17 πόντους με 16/27 επιθέσεις και 1 άσσο
19η αγωνιστική --> 14 πόντους με 11/28 επιθέσεις, 2 μπλοκ και 1 άσσο
20η αγωνιστική --> 2 πόντους με 2/7 επιθέσεις (έπαιξε ως αλλαγή στο 3ο σετ)
21η αγωνιστική --> 14 πόντους με 14/21 επιθέσεις
Φάση των 16 Κυπέλλου --> 25 πόντους με 23/37 επιθέσεις και 2 μπλοκ
Προημιτελική φάση Κυπέλλου --> 13 πόντους με 11/21 επιθέσεις και 2 άσσους
Βοunce House Cup (μια μικρή διοργάνωση) --> 19 πόντους με 18/31 επιθέσεις και 1 άσσο
CEV Cup (1ος αγώνας Φάσης των "32") --> 15 πόντους με 14/21 επιθέσεις και 1 άσσο
CEV Cup (1ος αγώνας Φάσης των "16") --> 15 πόντους με 14/33 επιθέσεις και 1 μπλοκ
CEV Cup (2ος αγώνας Φάσης των "16") --> 13 πόντους με 12/20 επιθέσεις και 1 μπλοκ (αγωνίστηκε από το 3ο σετ και μετά)

Και εδώ είναι από το Ευρωπαϊκό:
[youtube]kABQ6AxSyAQ[/youtube]
Σε ευχαριστώ για την απάντηση Κουβανε. Μακαρι να πάει καλά σε μας και να βοηθήσει.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

miburosaito έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε: Μάλλον Ολλανδία εννοεί ο miburosaito.

Ναι απο Ολλανδία διάβασα! Αλλά δεν ηταν απο καποια έγκυρο ακκαουντ...

ΥΓ. Κανά Ιάπωνα να φέρουμε καλύτερα.... :D

Εδώ μεχρι και ο Μιλώνας έφερε για τη νεα σεζον (πασαδόρο), εμείς?
Τι να κάνουμε; Μας τους κλέβουν οι Ιταλικές ομάδες :lol:

Άμα φτάσουμε κάποτε να φέρνουμε από την πηγή, θα μιλάμε για άλλον ΠΑΟΚ.

Δεν έχω μάθει κάτι για Ολλανδό, αλλά μπορώ να τσεκαρω. Πάντως ταλεντακια που έχω δει σε διάφορα παιχνίδια από κοντά υπάρχουν άφθονα εδώ.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

miburosaito έγραψε:Κουβανε θυμαμαι ανεφερες τον Μουχλια αρκετες φορες για διαγωνιο και δικαιωθηκες!

Βεβαια, δεν μειναμε εκει αλλα φεραμε ολη την οικογενεια :lol:

Εξαιρετικη κινηση απο τη διοικηση, και το πιο σημαντικο οτι εγινε γρηγορα!

ΥΓ. Για ξενο ακραιο, διαβασα στα σοσιαλ οτι κοιταμε εκει στα μερη σου, αληθευει?
Δεν μπορείς να φανταστείς τη χαρά μου, και την ακόμα μεγαλύτερη χαρά μου που φέραμε και τον Σταύρο.

Για μένα ήταν κρίμα να μην προσπαθούμε να φέρουμε παίκτες που έχουν δείξει ότι μπορούν και ας είναι μικροί. Τα ωφέλη είναι μεγάλα!

Μακάρι να συνεχιστούν οι σωστές κινήσεις. Είναι μεγάλη υπόθεση να χτίσεις ένα μέλλον για την ομάδα. Ξεκινήσαμε με την προπονητική σταθερότητα. Ας συνεχίσουμε και παραπέρα.

Πάντως και εγώ δεν περίμενα να έρθει όλο το σόι στην ομάδα. Να σου εμπιστεύονται όλα τα παιδιά τους, σημαίνει ότι κάτι καλό κάνουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Τετ 17 Απρ 2024, 18:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

PaokPatraG4 έγραψε:Πάντως ο μικρός Μούχλιας με ύψος 2.04 για ακραίος κ το ποτένσιαλ που έχει μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά....Καλά φαίνεται ότι ξεκινάει ο σχεδιασμός.... Ακραίο δεν θα ήθελα από Ολλανδία πάντως δεν ξέρω γτ.....Κάναν Πολωνό έστω κ από Α2 Πολωνίας δεν μπορούμε να φέρουμε....Τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση τους Πολωνούς.....
Μη βλέπεις τώρα που δεν απέδωσε ο Φαν Χάρντερεν αυτά που μπορούσε. Γενικά η Ολλανδική σχολή προσφέρει αθλητικοτητα και παράγει παίκτες που στέκονται σε καλά Πρωταθλήματα. Βλέπω το Ολλανδικό Πρωτάθλημα και βλέπω παίκτες που βγάζουν ενέργεια και διάθεση να δουλέψουν.

Η Πολωνική σχολή έχει κάνει φοβερά άλματα και μου αρέσει πολύ η οργάνωση της. Το θέμα εκεί είναι λίγο το οικονομικό, αλλά πιστεύω και εγώ ότι αξίζει να εξετάσεις αυτά τα Πρωταθλήματα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Να υποθέσω ότι τα λεφτά για Μούχλια θα είναι λιγότερα από τα 60.000 του Βέλγου για να δωθούν παραπάνω στους ξένους; Βέβαια ίσως αντισταθμιστεί απ' το ότι θα πάρει παραπάνω ο Μήλης από Σαλταφερίδη;
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δεν ξέρω ακριβώς το συμβόλαιο. Πιθανολογω ότι είναι λιγότερο ή στα ίδια. Επίσης πληρώσαμε για να σπάσουμε και το συμβόλαιο. Επομένως δόθηκαν συνολικά αρκετά χρήματα.

Πάντως θεωρώ ότι η έμφαση θα δοθεί στους ξένους. Ειδικά εάν και στον δεύτερο κεντρικό προτιμήσεις κάποιον παίκτη σαν τον Κωνσταντινίδη, τον Μπάση ή τον Χαραλαμπίδη, τότε είναι ξεκάθαρο ότι πας να τα δώσεις όλα στους ξένους.

Για μένα όμως το σημαντικότερο είναι να κάνεις καλές επιλογές. Καλά να δώσουμε χρήματα αλλά πρέπει να γίνει και σωστή επιλογή. Μην έχουμε καταστάσεις σαν του Κοβαρ ή Φαν Χάρντερεν.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Σε άλλα νέα ο Δημοσθένης Λινάρδος και Τάσος Γατσης αναμένεται να συνεχίσουν τις καριέρες τους σε Μίλωνα και Πήγασο Πολίχνης αντίστοιχα.

Επίσης ο Μπάσης αναμένεται να αποχωρήσει και αυτός από τον Μίλωνα.

Ένα ευχαριστώ στα παιδιά που έδωσαν ό,τι μπορούσαν και ειδικά στον Τάσο Γατση που υπερέβαλε εαυτό.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Φιλότιμος ο Γατσης τόσα χρόνια.

Μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Πολύ καλή κίνηση με τους Μουχλιαίους! Μπράβο στη διοίκηση! Ξεκινάει σωστά!

Μήπως να φέρουμε και τον μπαμπά να αναλάβει πόστο στην ομάδα. Ξέρει πολύ βόλεϊ!

Σε άλλα νέα ο ΟΦΗ επιστρέφει του χρόνου στη Volleyleague μετά τη νίκη του επί του Πανιωνίου!
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Πρέπει να βρούμε ακόμη 2-3 έλληνες καλού επίπεδου και στους ξένους να έχουμε 100% επιτυχία. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά είναι ο μόνος τρόπος για δούμε το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

potamda έγραψε:Πολύ καλή κίνηση με τους Μουχλιαίους! Μπράβο στη διοίκηση! Ξεκινάει σωστά!

Μήπως να φέρουμε και τον μπαμπά να αναλάβει πόστο στην ομάδα. Ξέρει πολύ βόλεϊ!

Σε άλλα νέα ο ΟΦΗ επιστρέφει του χρόνου στη Volleyleague μετά τη νίκη του επί του Πανιωνίου!
Θα ήταν το τέλειο να έρθει και ο πατέρας. Ξέρει οντως κανταρια βόλεϊ. Συν του ότι θα είχες ανοιχτή πόρτα με το βόλεϊ του Έβρου.

Μπράβο στον ΟΦΗ για την άνοδο. Έκανε πολύ καλή προσπάθεια και έχει βάλει στόχο να μείνει στην κατηγορία. Και μάλιστα θα έχουμε και μια ομάδα από την περιφέρεια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κάτσε να ψάξω μήπως έχω καμιά μακρινή συγγένεια, να με πάρουν κι εμένα! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

τον μικρό του μιλωνα θα ηταν επισης εξυπνη κινηση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”