βάζελος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
41
24%
Jonny
1
1%
Kędziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουλιεράκης
23
13%
R. Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Meïtè
10
6%
Despodov
5
3%
Murg
2
1%
Taison
1
1%
Thomas
68
40%
Näsberg
3
2%
Κωνσταντέλιας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
A. Živković
1
1%
Samatta
16
9%
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 171

Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: βάζελος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Special 4 »

aivas19 έγραψε:Ο Τσαλγατιδης στο σπορταλ (γιουτουμπ) λεει οτι οι αναλυτες του ΠΑΟΚ καπως εμαθαν οτι ο Τεριμ θα παει να παιξει επιθετικα, ο Λουτσε τους εμπιστευτηκε και αλλαξε πλανο και έβαλε Ντεσποτοφ. Δεν ξερω αν το εβγαλε απο το μυαλο του, αλλα αν ισχυει απλα μπραβο
Αν εγινε τετοια κατασκοπια πολλα μπραβο σε οσους το εκαναν
Μεγαλη μαγκια κ τρελο τρυπημα
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Ο Κουλιερακης χτες

90' played
4/5 duels
3/4 aerial duels
4/4 tackles
2 interceptions
2 blocked shots
7 clearances
1 key pass
70% pass accuracy.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μπράβο ρε ΠΑΟΚΑΡΑ, με Ράφα και Νασμπεργκ, 3αρα στη βαζελμπαχτσε μέσα στο σεράι τους.
Πολλά έβλεπα και αναρωτιώμουν κατά τη διάρκεια του αγώνα σχετικά με την πίεση ή την ευκολία που έβγαζαν σέντρες ή μικρές μπαλίες στην πλάτη των αμυντικών στα πλάγια τα καζάντιπι, αλλά τελικά αρκετά από αυτά μπορεί να ήταν οδηγία.
Όπως και να έχει, συγκινητικός ο Μπράντον που τον είδα ούτε κι εγώ πόσες φορές δεν ξέρω στη δική μας περιοχή απέξω, να μαρκάρει. Ξανά σκορερ με ζέλα. Δέκα μειονεκτήματα μπορεί να έχει, αλλά εγώ αυτόν τον παίκτη τον ήθελα πάντα και τον θέλω στην 3άδα επιθετικών.

Θετική η παρουσία Σαμάτα και είναι πολύ καλό αυτό για τη συνέχεια. Όλοι χρειάζονται, ένα κοντρολ, ένα κερδισμένο φάουλ, μια κεφαλιά, όλα μπορεί να παίξουν ρόλο.

Ελπίζω η ζέλα να πεισμώσει και να κόψει βαθμούς από την κούλα για να γίνει ροντέο το θέμα.

ΥΓ. Ο Κεντζιόρα είναι καλά;
ΥΓ2. Τη Λαμία να κερδίσω...
ΥΓ3. Γ@μώ και το σεράι και το Τοπ Κ@πί σας, ομάδα ανέκδοτο.
Evangelos Apostolidis

Δημοσίευση από Evangelos Apostolidis »

Σπουδαια νικη που καπως ξεπληνε την εντος εδρας ηττα απο τον Αρη. Πετυχαμε τα γκολ στα κρισιμα σημεια του αγωνα, το 0-1 στην ουσια απο τα αποδυτηρια και το 1-2 οταν ο Παναθηναικος εμοιαζε να ηταν πιο κοντα στο δευτερο τερμα.

Σιγουρα δεν πηγαν ολα τελεια αλλα και ο αντιπαλος παιζει ποδοσφαιρο, γενικως ενα πολυ καλο ματς με αρκετες ευκαιριες για πιο πολλα γκολ και για τις δυο ομαδες.

Το πρωταθλημα παραμενει συναρπαστικο οσο μαλλον κανενας δεν μπορουσε να φανταστει τον Αυγουστο. Τωρα κατω τα κεφαλια και νικη την Τεταρτη στην Τουμπα εναντιον της Λαμιας για να παραμεινουμε τουλαχιστον 6 βαθμους απο την τεταρτη θεση και ποιος ξερει, μπορει να πιασουμε και την ΑΕΚ στην κορυφη.

Ολοι οι παικτες χρειαζονται, ο Σαματτα χθες καλο παραδειγμα γιατι στο ποδοσφαιρο οι λεπτομερειες κανουν στο τελος την διαφορα.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Η εντος εδρας ηττα με το ληκι μονο με αητηττα πλει οφ ξεπλενεται..
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

μπράβο στην ομάδα!!!!

κάποιος φίλος αν γνωρίζει από που θα μπορούσα να δω το παιχνίδι
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Amsterdamer_87 έγραψε:Η εντος εδρας ηττα με το ληκι μονο με αητηττα πλει οφ ξεπλενεται..
Ξεπλύθηκε με την 5αρα στην ντιναμο .
Μπόνους διπλό στο εξοχικό.
Με 6 βαθμούς στα επόμενα 2 παιχνίδια και χ στο βαζελος - κουλα μεθαύριο γινόμαστε και μαθηματικά φαβορί γιατί αγωνιστικά φέτος είμαστε η καλύτερη ομάδα
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

Ήθελα να το στείλω εχθές πριν το ματς για γούρι αλλά μετά λέω άστο μωρέ, πάλι για γούρι. Άβυσσος το μυαλό του Moriarty .. Ας συστηθουμε :lol:

[youtube]dm0bzlxfPBo[/youtube]

1. Η ομάδα κατέβηκε με την καλύτερη ενδεκάδα βάζοντας μέσα τον Μουργκ δίνοντας 1 ασσίστ καί παίζοντας πολύ καλά αφού ό παίκτης βοηθάει πολύ αμυντικά.

Κάτι πού δεν έχει ειπωθεί για τον Μουργκ είναι ότι αν δούμε τα προηγούμενα σχεδόν 3 χρόνια ήταν πολύ αδύνατος/αδύναμος καί φέτος έχει πάρει τον κατάλληλο όγκο.

Αυτό προσπαθούσα νά γράψω στο τοπικ τού ρομαντικού ποιητή Ιωάννη Κωνσταντελια αλλά ό γραπτός λόγος δυστυχώς δεν απεικονίζει αυτά που θες νά πεις.
Μεγάλα γκοργκολια από τόν Λουτσεσκου πού δεν μασάει καί σχεδόν σέ όλα τά ντέρμπι ξεκινάει τον Μουργκαρο.

Ο βάζελος όπου έχω πει νομίζω μετά τον αποκλεισμό μας, ότι θά τερματίσει 4ος αφού έχει ένα γέροντα κάκιστο προπονητή καί δεν τό είπα επειδή αποκλείστηκαμε αλλά επειδή είναι η χειρότερη ομάδα
2. Αυτό πού κάνει η πουλεναρα μου Μειτε κοβωντας στην μέση τον βαζελο με ΑΕΧ προτιστως κ γαύρο δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να τό κάνει αφού αυτές όι 2 ομάδες παίζουν πιο σφιχτά.
3. Ο Λουτσεσκου απίστευτο τρολλ με τόν συμπαθεστατο ρεπόρτερ τού ΠΑΟΚ τής κοσμοτε. Φαίνεται ότι τόν γουστάρει τόν τύπο.
4. Κάκιστη νοοτροπία τής ομάδας με σκορ 1-3 καί θέλοντας 4 λεπτά νά δεχτεί γκολ καί νά κινδυνεψουμε στο τέλος ..
5. Ο Μπράντον έβαψε τά μαλλιά του πιο ξανθά καί άλλαξε κούρεμα καί πιστεύω ότι τόν έφερε γούρι όντας ίσως ο καλύτερος παίκτης μας.
6. Μειτε κ Σβαμπ είναι βαριά κορμιά καί ύστερα από 20 μέρες σχεδόν χωρίς νά παίξουν ματς ήταν δυσκινητοι. Γι'αυτό όσο περνούσε η ώρα κυρίως ο Μειτε ανέβαζε απόδοση.

Και τέλος αφήνω τον Σαματαρο. Τέτοια κατάρα αυτό τό Τανζανίκο αλόγατο (ο τόνος στο όμικρον) δεν ξανά έχω δεί.
Με νέο λουκ με ξυρισμένο όλο το κεφάλι, όι κινήσεις πού κάνει για νά φτάσει εκεί πού βρέθηκε είναι εκπληκτικές.
Από τό πίσω Replay φαίνεται ξεκάθαρα ότι ό Νταγκοφσκι ο οποίος πολλοί δεν ξέρετε ότι όταν ήταν 17 ετών πολύ παγκόσμιοι υψηλού επιπέδου σκαουτς τόν θεωρούσαν ότι θα γίνει παγκόσμιος γκολκίπερ.
Συνήθως πέφτουν σπάνια έξω αλλά κανείς δεν είναι τέλειος. Αυτό δεν αναιρεί όμως ότι είναι πολύ καλός τέρματας.
Αφού κάνει την απόκρουση ΧΤΑΠΟΔΙ (για όσους δεν διάβασαν τι είναι αυτή μπορούν νά πάνε στο τοπικ τού ΚΟΤΑΡΣΚΙ πού την έχω γράψει πρόσφατα τό πως γίνεται πανω κάτω .

Αφού κάνει μία από τίς αποκρούσεις τής χρονιάς βρίσκεται ένα κοντό τσουβαλι ο παλασιος ο οποίος θά χάσει το ματς με ΑΕΧ καί κάνει ΚΑΙ αυτός την απόκρουση τής χρονιάς με το δεξί (τό έχω βάλει σέ replay. )
Άλλη μία μαγκιά από τόν Λουτσεσκου πού έκανε τά πάντα για νά μήν κάψει τον παίκτη..
Διέκρινα από κάποια άτομα πού έχω σταμπαρει ότι δεν χάρηκαν ιδιαιτέρως με την τεράστια νίκη τού ΠΑΟΚ.
Hayate respect για την αυτοσυγκράτηση σού.

[youtube]LHWwfwUNXOw[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

DamoN έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Η εντος εδρας ηττα με το ληκι μονο με αητηττα πλει οφ ξεπλενεται..
Ξεπλύθηκε με την 5αρα στην ντιναμο .
Μπόνους διπλό στο εξοχικό.
Με 6 βαθμούς στα επόμενα 2 παιχνίδια και χ στο βαζελος - κουλα μεθαύριο γινόμαστε και μαθηματικά φαβορί γιατί αγωνιστικά φέτος είμαστε η καλύτερη ομάδα
Συμφωνω και για την 5αρα..
Αλλα για τον σκωληκα μιλαμε για κατασταση πρωκταθληματος και σουπαλιγδας..
Χρειαζεται κι εδω ενα ξεπλυμα..
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

πιο αναμενομενο διπλο των πλεη ωχ

αυτα τα σπδια τα χει παρει αερα ο Ραζβαν μετα τον κλεμμενο τελικο, και απλα ειναι τοσο κωλοφαρδοι που μας πηρανε ενα χ στο πρωταθλημα και μας στειλανε στα φαρμακα στο κυπελλο

παρε την λαμια και μετα πηγαινε στον παπαρινα και δειξτους απο τι εισαι φτιαγμενος

το ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ειναι η επιτομη της φετινης χρονιας, γιατι πραγματικα οπου μπηκαμε να παιξουμε χωρις φοβους και ανασφαλειες τα καναμε γης μαδιαμ φετος.

ΥΓ.

Ξαναπηγαν οπαδοι στην προπονηση, να τους εμψυχωσουν, κατα δηλωση του Ραζβαν.
Άβαταρ μέλους
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

3 φραγκακια πληρωνε παντως, αμα ηταν τοσο αναμενομενο γτ δεν μας το ειπες να βγαζαμε το κατιτις μας; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Βρε πιασαμε το Χ2 το δικο μας και χασαμε το Χ2 του γαυρου με την κολοφαρδη την χαρτινη
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ξαναείδα τις φάσεις. Δεν έχω καταλήξει σε γνώμη όσον αφορά τη παρουσία του Μειτε. Σε πολλές φάσεις της ζελας είναι άφαντος και η αίσθηση μου στη ροή του αγώνα ήταν η ίδια. Από την άλλη είχε συμμετοχή στο 1-2 και στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε. Επίσης, οι περισσότεροι μέσα εδώ τον εκθειάζουν για χτες. Τι να πω ,ίσως μου ξεφεύγει κάτι.
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Πολύ μεγάλο διπλό, δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα αν θέλουμε πρωτάθλημα και η ομάδα έδειξε ότι το ήθελε ακόμα κι αν η απόδοση μας δεν ήταν πολύ καλή.

Πολύ σημαντική η κυνικότητα που δείξαμε και η ευκολία που βρήκαμε γκολ στα σημαντικά σημεία του παιχνιδιού. Αυτό ήταν κάτι που είχε λείψει εδώ και καιρό από την ομάδα νομίζω. Τους τελευταίους 2 μήνες δεν σκοράραμε εύκολα κι ακόμα και με την Ντιναμό που βάλαμε 5 χάσαμε 3-4 μεγάλες φάσεις μέχρι να βάλουμε το πρώτο.

Η προσέγγιση του ματς ήταν ξεκάθαρα να δώσουμε την μπάλα στον αντίπαλο και να χτυπήσουμε στο τρανζίσιον και μας βγήκε χάρη και στο γεγονός ότι είμασταν συνεχώς μπροστά στο σκορ. Είναι γεγονός πάντως ότι απειλήσαμε πολλές φορές και όποτε καταφέρναμε να φέρουμε τη μπάλα στο δικό τους μισό δημιουργούσαμε κίνδυνο.

Αμυντικά όμως είχαμε μια αστάθεια, μια αβεβαιότητα, πολλά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα 20λεπτό αρκετά κακό που εύκολα μπορούσαν να μας ισοφαρίσουν. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε, δε μπορούμε να παίξουμε έτσι μέσα στην αεκ και να ελπίζουμε σε πολλά. Θα δεχτώ ότι είχαμε την απουσία μπαμπα και μετά το ημίχρονο και του κεντζιορα, αλλά έπρεπε να ελέγξουμε λίγο παραπάνω το παιχνίδι.

Τέλος καλό, όλα καλά, οι τρεις βαθμοί μετράνε και η ψυχολογία της ομάδας. Σοβαρά την τετάρτη να μην έχουμε κανένα κουλό και μετά πάθος, πίστη και καύλα μέσα στην οπαπαρινα για το διπλό.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

James Moriarty εκπληκτικό ποστάρισμα, ιδιαίτερα η μουσική υπόκρουση στο βίντεο με Σαμάτα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”