Ήθελα να το στείλω εχθές πριν το ματς για γούρι αλλά μετά λέω άστο μωρέ, πάλι για γούρι. Άβυσσος το μυαλό του Moriarty .. Ας συστηθουμε
[youtube]dm0bzlxfPBo[/youtube]
1. Η ομάδα κατέβηκε με την καλύτερη ενδεκάδα βάζοντας μέσα τον Μουργκ δίνοντας 1 ασσίστ καί παίζοντας πολύ καλά αφού ό παίκτης βοηθάει πολύ αμυντικά.
Κάτι πού δεν έχει ειπωθεί για τον Μουργκ είναι ότι αν δούμε τα προηγούμενα σχεδόν 3 χρόνια ήταν πολύ αδύνατος/αδύναμος καί φέτος έχει πάρει τον
κατάλληλο όγκο.
Αυτό προσπαθούσα νά γράψω στο τοπικ τού ρομαντικού ποιητή Ιωάννη Κωνσταντελια αλλά ό γραπτός λόγος δυστυχώς δεν απεικονίζει αυτά που θες νά πεις.
Μεγάλα γκοργκολια από τόν Λουτσεσκου πού δεν μασάει καί σχεδόν σέ όλα τά ντέρμπι ξεκινάει τον Μουργκαρο.
Ο βάζελος όπου έχω πει νομίζω μετά τον αποκλεισμό μας, ότι θά τερματίσει 4ος αφού έχει ένα γέροντα κάκιστο προπονητή καί δεν τό είπα επειδή αποκλείστηκαμε αλλά επειδή είναι η χειρότερη ομάδα
2. Αυτό πού κάνει η πουλεναρα μου Μειτε κοβωντας στην μέση τον βαζελο με ΑΕΧ προτιστως κ γαύρο δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να τό κάνει αφού αυτές όι 2 ομάδες παίζουν πιο σφιχτά.
3. Ο Λουτσεσκου απίστευτο τρολλ με τόν συμπαθεστατο ρεπόρτερ τού ΠΑΟΚ τής κοσμοτε. Φαίνεται ότι τόν γουστάρει τόν τύπο.
4. Κάκιστη νοοτροπία τής ομάδας με σκορ 1-3 καί θέλοντας 4 λεπτά νά δεχτεί γκολ καί νά κινδυνεψουμε στο τέλος ..
5. Ο Μπράντον έβαψε τά μαλλιά του πιο ξανθά καί άλλαξε κούρεμα καί πιστεύω ότι τόν έφερε γούρι όντας ίσως ο καλύτερος παίκτης μας.
6. Μειτε κ Σβαμπ είναι βαριά κορμιά καί ύστερα από 20 μέρες σχεδόν χωρίς νά παίξουν ματς ήταν δυσκινητοι. Γι'αυτό όσο περνούσε η ώρα κυρίως ο Μειτε ανέβαζε απόδοση.
Και τέλος αφήνω τον Σαματαρο. Τέτοια κατάρα αυτό τό Τανζανίκο αλόγατο (ο τόνος στο όμικρον) δεν ξανά έχω δεί.
Με νέο λουκ με ξυρισμένο όλο το κεφάλι, όι κινήσεις πού κάνει για νά φτάσει εκεί πού βρέθηκε είναι εκπληκτικές.
Από τό πίσω Replay φαίνεται ξεκάθαρα ότι ό Νταγκοφσκι ο οποίος πολλοί δεν ξέρετε ότι όταν ήταν 17 ετών πολύ παγκόσμιοι υψηλού επιπέδου σκαουτς τόν θεωρούσαν ότι θα γίνει παγκόσμιος γκολκίπερ.
Συνήθως πέφτουν σπάνια έξω αλλά κανείς δεν είναι τέλειος. Αυτό δεν αναιρεί όμως ότι είναι πολύ καλός τέρματας.
Αφού κάνει την απόκρουση ΧΤΑΠΟΔΙ (για όσους δεν διάβασαν τι είναι αυτή μπορούν νά πάνε στο τοπικ τού ΚΟΤΑΡΣΚΙ πού την έχω γράψει πρόσφατα τό πως γίνεται πανω κάτω .
Αφού κάνει μία από τίς αποκρούσεις τής χρονιάς βρίσκεται ένα κοντό τσουβαλι ο παλασιος ο οποίος θά χάσει το ματς με ΑΕΧ καί κάνει ΚΑΙ αυτός την απόκρουση τής χρονιάς με το δεξί (τό έχω βάλει σέ replay. )
Άλλη μία μαγκιά από τόν Λουτσεσκου πού έκανε τά πάντα για νά μήν κάψει τον παίκτη..
Διέκρινα από κάποια άτομα πού έχω σταμπαρει ότι δεν χάρηκαν ιδιαιτέρως με την τεράστια νίκη τού ΠΑΟΚ.
Hayate respect για την αυτοσυγκράτηση σού.
[youtube]LHWwfwUNXOw[/youtube]