Προσωπική μου άποψη μίας καί γυμνάζομαι 3 ώρες την μέρα στίβο, αντοχές καί πολλά άλλα ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ, εκτιμώ ότι είναι αγυμναστος.marsantos έγραψε:Τώρα που τον είδαμε και με την εθνική θέλω να ρωτήσω κάτι.
Ο Ντέλιας μέχρι το ματς με τον άρη ήταν πραγματικά διαστημικός. Η έκρηξη, το νεύρο, η διάθεση για κάθετο παιχνίδι με τη μπάλα και οι εφορμήσεις στην αντίπαλη περιοχή ήταν ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο.
Εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Ντέλιας δεν έχει καμία σχέση με τον Ντέλια του πρώτου εξαμήνου.
Ράθυμες υποδοχές, καμία διάθεση για μπούκες, με το πάρει τη μπάλα κάθεται στατικός, περιμένει τους αντιπάλους και γυρίζει πλάτη, αν πάνε να τον μαρκάρουν ή την πετάει απέναντι ή την γυρίζει πίσω, το πολύ πολύ καμιά περιστροφή γύρω από τον εαυτό του αν κάποιος αντίπαλος έρθει με φόρα προκειμένου να τον αποφύγει κτλ.
Είναι τόσο στατικός και αργός στο παιχνίδι του που φαίνεται να έχει βαράκια στα πόδια.
Τον θυμάμαι στην αρχή της χρονιάς να κάνει κλέψιμο στον Οφόε και να μπουκάρει απέναντι σε 3 της Χάιντουκ.
Τον θυμάμαι στο ματς με τον άρη που έπαιζε 1 ένας εναντίον 11. Είχε οργώσει το γήπεδο και κάθετα και οριζόντια.
Τώρα παίρνει τη μπάλα, σταματάει και παίζει σε ρυθμούς προπόνησης.
Αν ήταν δανεικός θα έλεγα δε βάζει τα πόδια του στη φωτιά και περιμένει να τελειώσει ο δανεισμός, αν ήταν ο Τάισον θα έλεγα κάνει διαχείριση δυνάμεων λόγω ηλικίας, αν ήταν ο Ροναλντίνιο θα έλεγα τον έχουν φάει τα ξενύχτια.
Επειδή δεν είναι τίποτα από αυτά προσπαθώ να εξηγήσω την ενεργειακή καθίζηση που βγάζει στους αγώνες.
Είναι θέμα διάθεσης ή θέμα σωματικό;
Αν διαβάζει ο καρπουζάς ή οποιοσδήποτε άλλος γνωρίζει από τέτοια θέματα θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν οργανισμοί στους οποίους τα επίπεδα ενέργειας φθίνουν γρηγορότερα του φυσιολογικού οπότε όσο βαθαίνει η χρονιά μειώνεται η αθλητικότητά τους πέραν του αναμενόμενου. Ρωτάω γιατί και πέρυσι τέτοιο καιρό ο Ντέλιας είχε παρόμοια πτώση απόδοσης και έκανε μέτρια πλέι οφ.
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, δεν ξέρω αν έχεις γυμνάστει ποτέ αλλά οι εκρήξεις πού λες που είχε (πού ηταν μέτριες) θεωρώ ότι δεν ήταν προϊόν γυμναστικής, αλλά επειδή είναι 175 εως 177 καί 60-63 κιλά περίπου είναι ΕΥΚΙΝΗΣΙΑ.
Γι'αυτό για παράδειγμα τον πολύ βαρύ Οφοε τον κατάπιε. Αυτό έγινε μέσα Αυγούστου..
Με τέτοια σωματοδομή καί τόσο αδύνατος είχε αυτή την σπιρτάδα στα πρώτα μέτρα.
Τώρα θεωρώ ότι από τά πολλα ματς καί παίζοντας μάλιστα σέ θέση πού δεν πρέπει να παίζει ΠΟΤΕ (Left Winger), αφού απαιτεί περισσότερα τρεξίματα, εντάσεις, μαρκαρίσματα κτλ.
Άρα η γνώμη μου είναι ότι είναι αγυμναστος καί έχει ξεμείνει από "βενζίνη"
Οι πολύ αδύναμοι μύες τών ποδιών τού κουράστηκαν.
Για παράδειγμα δεν μπορώ να φανταστώ τον Κωνστα να κάνει μία ώρα σερί σκοινακι. Μια πολύ εξαιρετική άσκηση η οποία ανεβάζει στάμινα καί σου δημιουργεί πολύ δυνατούς μύες σέ όλο το πόδι. Έχει χιλιάδες ασκήσεις ενδυνάμωσης, ταχυδύναμης ..
Κ όπως είπε ο GOAT ΜΕΓΑΣ Κριστιάνο Ρονάλντο όσο ταλέντο και άν έχεις αν δεν ματώσεις στην προπόνηση είσαι ένα τίποτα .. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο ΠΑΝΤΟΥ με λίγα λόγια ..
Καί τέλος πού το θεωρώ σημαντικό επειδή έχω ένα
πρόγραμμα σκάουτ αρκετά καλό, η στάμινα του είναι 65. Αυτή την στιγμή μπορεί να έχει πέσει και στο 60.Πολυ χαμηλή.
Εδώ στο 4,00 λεπτό βλέπουμε τόν Μουρταδέλα της Ντιναμό το αντίστοιχο συνομήλικο τού κ πολύ καλού παίκτη να ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία. Η μπάλα να πηγαίνει προς την μεριά του Κωνστα καί όμως ο άλλος μικρός τόν περνάει καί ὁ δικός μας προφανώς "χώμα" να προσπαθεί νά τόν κάνει φάουλ καί νά μήν μπορεί από την κούραση.
Παρατηρα τόν πιτσιρικά πού έκανε την κούρσα, έφτασε έξω από την περιοχή μας καί ήταν ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ, χάνοντας η Ζάγκρεμπ μαλλί να μειώσει.
[youtube]9xWRnoK26XQ[/youtube]
Επίσης τέλος υπάρχει κάτι που λέγεται αυτός ο παίκτης έχει ψυχή.
Τέτοιοι αθλητές δεν τά παρατάνε ΠΟΤΕ. Βέβαια θεωρώ ότι με τέτοιο μέταλλο γενιεσαι. Μπορείς όμως με σκληρή προπόνηση πάνω σέ αυτόν τον τομέα να το φτιάξεις. Εκεί πιστεύω αυτή η μίνι κόντρα ανάμεσα στον Λουτσεσκου κ τον Κώνστα. Η νοοτροπία τους είναι τελείως διαφορετική
Κώνστα το ποδόσφαιρο δεν είναι ούτε χαρά, ούτε γελακια, ούτε αγκαλιές. Τα 90 λεπτά είναι ποδοσφαιρικός "πόλεμος"
Ελπίζω νά γίνεις αλογατο σωματικά κάνοντας πολύ σκληρή προπόνηση καί νά δουλέψεις το μέταλλο σου καί θα δεις ότι σέ 1-2 χρόνια θα είσαι άλλος παίκτης.
ΥΓ. Συμφωνώ με το μαύρο χιόνι. Το 1,5 μυριο το οποίο θά είναι το μεγαλύτερο ποσό πού θα παίρνει παίκτης μας θά φέρει τριγμούς.