7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από James Moriarty »

marsantos έγραψε:Τώρα που τον είδαμε και με την εθνική θέλω να ρωτήσω κάτι.
Ο Ντέλιας μέχρι το ματς με τον άρη ήταν πραγματικά διαστημικός. Η έκρηξη, το νεύρο, η διάθεση για κάθετο παιχνίδι με τη μπάλα και οι εφορμήσεις στην αντίπαλη περιοχή ήταν ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο.
Εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Ντέλιας δεν έχει καμία σχέση με τον Ντέλια του πρώτου εξαμήνου.
Ράθυμες υποδοχές, καμία διάθεση για μπούκες, με το πάρει τη μπάλα κάθεται στατικός, περιμένει τους αντιπάλους και γυρίζει πλάτη, αν πάνε να τον μαρκάρουν ή την πετάει απέναντι ή την γυρίζει πίσω, το πολύ πολύ καμιά περιστροφή γύρω από τον εαυτό του αν κάποιος αντίπαλος έρθει με φόρα προκειμένου να τον αποφύγει κτλ.
Είναι τόσο στατικός και αργός στο παιχνίδι του που φαίνεται να έχει βαράκια στα πόδια.
Τον θυμάμαι στην αρχή της χρονιάς να κάνει κλέψιμο στον Οφόε και να μπουκάρει απέναντι σε 3 της Χάιντουκ.
Τον θυμάμαι στο ματς με τον άρη που έπαιζε 1 ένας εναντίον 11. Είχε οργώσει το γήπεδο και κάθετα και οριζόντια.
Τώρα παίρνει τη μπάλα, σταματάει και παίζει σε ρυθμούς προπόνησης.
Αν ήταν δανεικός θα έλεγα δε βάζει τα πόδια του στη φωτιά και περιμένει να τελειώσει ο δανεισμός, αν ήταν ο Τάισον θα έλεγα κάνει διαχείριση δυνάμεων λόγω ηλικίας, αν ήταν ο Ροναλντίνιο θα έλεγα τον έχουν φάει τα ξενύχτια.
Επειδή δεν είναι τίποτα από αυτά προσπαθώ να εξηγήσω την ενεργειακή καθίζηση που βγάζει στους αγώνες.
Είναι θέμα διάθεσης ή θέμα σωματικό;
Αν διαβάζει ο καρπουζάς ή οποιοσδήποτε άλλος γνωρίζει από τέτοια θέματα θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν οργανισμοί στους οποίους τα επίπεδα ενέργειας φθίνουν γρηγορότερα του φυσιολογικού οπότε όσο βαθαίνει η χρονιά μειώνεται η αθλητικότητά τους πέραν του αναμενόμενου. Ρωτάω γιατί και πέρυσι τέτοιο καιρό ο Ντέλιας είχε παρόμοια πτώση απόδοσης και έκανε μέτρια πλέι οφ.
Προσωπική μου άποψη μίας καί γυμνάζομαι 3 ώρες την μέρα στίβο, αντοχές καί πολλά άλλα ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ, εκτιμώ ότι είναι αγυμναστος.

Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, δεν ξέρω αν έχεις γυμνάστει ποτέ αλλά οι εκρήξεις πού λες που είχε (πού ηταν μέτριες) θεωρώ ότι δεν ήταν προϊόν γυμναστικής, αλλά επειδή είναι 175 εως 177 καί 60-63 κιλά περίπου είναι ΕΥΚΙΝΗΣΙΑ.

Γι'αυτό για παράδειγμα τον πολύ βαρύ Οφοε τον κατάπιε. Αυτό έγινε μέσα Αυγούστου..

Με τέτοια σωματοδομή καί τόσο αδύνατος είχε αυτή την σπιρτάδα στα πρώτα μέτρα.

Τώρα θεωρώ ότι από τά πολλα ματς καί παίζοντας μάλιστα σέ θέση πού δεν πρέπει να παίζει ΠΟΤΕ (Left Winger), αφού απαιτεί περισσότερα τρεξίματα, εντάσεις, μαρκαρίσματα κτλ.

Άρα η γνώμη μου είναι ότι είναι αγυμναστος καί έχει ξεμείνει από "βενζίνη"

Οι πολύ αδύναμοι μύες τών ποδιών τού κουράστηκαν.

Για παράδειγμα δεν μπορώ να φανταστώ τον Κωνστα να κάνει μία ώρα σερί σκοινακι. Μια πολύ εξαιρετική άσκηση η οποία ανεβάζει στάμινα καί σου δημιουργεί πολύ δυνατούς μύες σέ όλο το πόδι. Έχει χιλιάδες ασκήσεις ενδυνάμωσης, ταχυδύναμης ..

Κ όπως είπε ο GOAT ΜΕΓΑΣ Κριστιάνο Ρονάλντο όσο ταλέντο και άν έχεις αν δεν ματώσεις στην προπόνηση είσαι ένα τίποτα .. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο ΠΑΝΤΟΥ με λίγα λόγια ..

Καί τέλος πού το θεωρώ σημαντικό επειδή έχω ένα
πρόγραμμα σκάουτ αρκετά καλό, η στάμινα του είναι 65. Αυτή την στιγμή μπορεί να έχει πέσει και στο 60.Πολυ χαμηλή.

Εδώ στο 4,00 λεπτό βλέπουμε τόν Μουρταδέλα της Ντιναμό το αντίστοιχο συνομήλικο τού κ πολύ καλού παίκτη να ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία. Η μπάλα να πηγαίνει προς την μεριά του Κωνστα καί όμως ο άλλος μικρός τόν περνάει καί ὁ δικός μας προφανώς "χώμα" να προσπαθεί νά τόν κάνει φάουλ καί νά μήν μπορεί από την κούραση.

Παρατηρα τόν πιτσιρικά πού έκανε την κούρσα, έφτασε έξω από την περιοχή μας καί ήταν ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ, χάνοντας η Ζάγκρεμπ μαλλί να μειώσει.

[youtube]9xWRnoK26XQ[/youtube]

Επίσης τέλος υπάρχει κάτι που λέγεται αυτός ο παίκτης έχει ψυχή.

Τέτοιοι αθλητές δεν τά παρατάνε ΠΟΤΕ. Βέβαια θεωρώ ότι με τέτοιο μέταλλο γενιεσαι. Μπορείς όμως με σκληρή προπόνηση πάνω σέ αυτόν τον τομέα να το φτιάξεις. Εκεί πιστεύω αυτή η μίνι κόντρα ανάμεσα στον Λουτσεσκου κ τον Κώνστα. Η νοοτροπία τους είναι τελείως διαφορετική

Κώνστα το ποδόσφαιρο δεν είναι ούτε χαρά, ούτε γελακια, ούτε αγκαλιές. Τα 90 λεπτά είναι ποδοσφαιρικός "πόλεμος"

Ελπίζω νά γίνεις αλογατο σωματικά κάνοντας πολύ σκληρή προπόνηση καί νά δουλέψεις το μέταλλο σου καί θα δεις ότι σέ 1-2 χρόνια θα είσαι άλλος παίκτης.

ΥΓ. Συμφωνώ με το μαύρο χιόνι. Το 1,5 μυριο το οποίο θά είναι το μεγαλύτερο ποσό πού θα παίρνει παίκτης μας θά φέρει τριγμούς.
Άβαταρ μέλους
aivas19

7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από aivas19 »

Αμα ο Ντελιας ειναι σοφτ και δευτερος σε λεπτά συμμετοχης πισω απο τον Κοταρσκι, φαντασου τι ειναι οι υπολοιποι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 28 Μαρ 2024, 13:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Εκει που ειπες «GOAT Κριστιανο Ροναλντο» καπου σε εχασα… μαλλον κανει διακοπες :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Παιζει ο ΠΑΟΚ και μαζευονται οπαδοι αλλων ομαδων να δουν Ντελια. Σιγα που θα φερει τριγμους το νεο συμβολαιο.
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Τι διαβαζουμε Θεε μου...

Εχετε παρει εναν Κριστιανο Ροναλντο που βγαινει μια φορα στα 100 χρονια και κανετε συγκρισεις οταν θελετε να πειτε οτι ενας παιχτης δεν δουλευει το σωμα του.

Εχετε παρει εναν Μεσσι που βγαινει μια φορα στα 100 χρονια και κανετε συγκρισεις για παιχτες που εχουν καλη τεχνικη.

Ξερει καλυτερα ο αλλος που τρεχει 10 γυρους στο γηπεδο και κανει σχοινακι απο το προπονητικο επιτελειο...

Υπαρχουν αλλα 10.000 παραδειγματα απο παιχτες που μπορει να καηκαν ακριβως επειδη δουλεψαν το σωμα τους και εχασαν αλλα στοιχεια του παιχνιδιου τους ή εβγαλαν τραυματισμους. Αλλα εσεις δεν μενετε εκει. Ας κανουμε συγκριση με τον Ροναλντο...

Αλλα αντε να σε παω στο δικο σου γηπεδο...
Ακομα και ο Κριστιανο που αναφερεις δεν εχει καμια σχεση στα 30 με τον παιχτη που ηταν στα 21 του.
Εξτρεμ με τρομερη ντριπλα και ευκινησία στη Γιουναιτεντ, εκτελεσεις φαουλ, αλλος παιχτης στη Ρεαλ και το σωμα που εχτισε. Απο τα 28-29 παιζει σεντερ φορ.

Τι ψαχνουμε τωρα?
10 τροπους για να καψουμε τον Κωσταντελια?
Το ατου του Κωσταντελια ειναι οτι εχει αερινο πατημα, εχει ντριπλα, αλλαζει κατευθυνσεις. Αν γυμνασει το σωμα του και βαλει ογκο οπως λες, οοοοοολα αυτα που κανει θα τα κανει 2 ταχυτητες κατω.

Ο τυπος μπαινει και αλλαζει την εικονα της καθε ομαδας και ακουμε εδω μεσα απο μυρωδιαδες οτι "δεν ειναι τοσο καλος επειδη"...
Λες και το ελληνικο ποδοσφαιρο εχει βγαλει πολλους με τα στοιχεια του Κωσταντελια και εχουμε και αυτο το Know Who εμεις οι Ελληνες για να κρινουμε..

Μεχρι τα 29-30 θα πρεπει να δουλεψει αλλους τομεις ωστε να μπορει να σταθει σε υψηλο επιπεδο κανοντας παλι την διαφορα με αλλους τροπους, αλλα σαφως δεν θα εχει την σπιρταδα και την ταχυτητα που εχει τωρα.
James Moriarty έγραψε:
Παρατηρα τόν πιτσιρικά πού έκανε την κούρσα, έφτασε έξω από την περιοχή μας καί ήταν ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ, χάνοντας η Ζάγκρεμπ μαλλί να μειώσει.
Μιλας για μια φαση που κυνηγαει το 20χρονο 10αρι Μπατουρινα αξιας 20+ μυριων, ο Κωσταντελιας απο τη μια πλευρα του γηπεδου στην αλλη. Για μια φαση!!! Σε ενα ματς που ηταν η μεγαλυτερη ανατροπη της Ευρωπαικης ιστοριας μας και με ολη την ομαδα να παιζει απιστευτα.

ΜΠΡΑΒΟ! ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best την Πέμ 28 Μαρ 2024, 13:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

alexgarcia6 έγραψε:Εκει που ειπες «GOAT Κριστιανο Ροναλντο» καπου σε εχασα… μαλλον κανει διακοπες :lol: :lol:
Πάνε άνοιξε αν θέλεις το τοπίκ βαζελος - ΠΑΟΚ.
Έχω πολύ καλό feeling ότι αν το ανοίξεις, από το προηγούμενο ματς με Ζάγκρεμπ , μπέσα θά νικήσουμε.
Βέβαια αν δεν νικήσουμε θα φταις εσύ :lol: :lol:
Adamandad

Δημοσίευση από Adamandad »

Θα φτάσουμε στο τέλος να χειροκροτούν τους παίχτες μας οι αντίπαλοι και εμείς να τους γιουχάρουμε γιατί άκουσον άκουσον χαίρεται το ποδόσφαιρο. Πάναγία μου πια. Αφήστε το παιδί να λάμψει και να τον χαρούμε όσο τον έχουμε.
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

George Best έγραψε:Τι διαβαζουμε Θεε μου...

Εχετε παρει εναν Κριστιανο Ροναλντο που βγαινει μια φορα στα 100 χρονια και κανετε συγκρισεις οταν θελετε να πειτε οτι ενας παιχτης δεν δουλευει το σωμα του.

Εχετε παρει εναν Μεσσι που βγαινει μια φορα στα 100 χρονια και κανετε συγκρισεις για παιχτες που εχουν καλη τεχνικη.

Ξερει καλυτερα ο αλλος που τρεχει 10 γυρους στο γηπεδο και κανει σχοινακι απο το προπονητικο επιτελειο...

Υπαρχουν αλλα 10.000 παραδειγματα απο παιχτες που μπορει να καηκαν ακριβως επειδη δουλεψαν το σωμα τους και εχασαν αλλα στοιχεια του παιχνιδιου τους ή εβγαλαν τραυματισμους. Αλλα εσεις δεν μενετε εκει. Ας κανουμε συγκριση με τον Ροναλντο...

Ακομα και ο Κριστιανο που αναφερεις δεν εχει καμια σχεση στα 30 με τον παιχτη που ηταν στα 21 του.
Εξτρεμ με τρομερη ντριπλα και ευκινησία στη Γιουναιτεντ, εκτελεσεις φαουλ, αλλος παιχτης στη Ρεαλ και το σωμα που εχτισε. Απο τα 28-29 παιζει σεντερ φορ.

Τι ψαχνουμε τωρα?
Το ατου του Κωσταντελια ειναι οτι εχει αερινο πατημα, εχει ντριπλα, αλλαζει κατευθυνσεις. Αν γυμνασει το σωμα του και βαλει ογκο οπως λες, οοοοοολα αυτα που κανει θα τα κανει 2 ταχυτητες κατω.

Ο τυπος μπαινει και αλλαζει την εικονα της καθε ομαδας και ακουμε εδω μεσα απο μυρωδιαδες οτι "δεν ειναι τοσο καλος επειδη"...
Λες και το ελληνικο ποδοσφαιρο εχει βγαλει πολλους με τα στοιχεια του Κωσταντελια και εχουμε και αυτο το Know Who εμεις οι Ελληνες για να κρινουμε..

Μεχρι τα 29-30 θα πρεπει να δουλεψει αλλους τομεις ωστε να μπορει να σταθει σε υψηλο επιπεδο κανοντας παλι την διαφορα με αλλους τροπους, αλλα σαφως δεν θα εχει την σπιρταδα και την ταχυτητα που εχει τωρα.
James Moriarty έγραψε:
Μιλας για μια φαση που κυνηγαει το 20χρονο 10αρι Μπατουρινα αξιας 20+ μυριων, ο Κωσταντελιας απο τη μια πλευρα του γηπεδου στην αλλη. Για μια φαση!!! Σε ενα ματς που ηταν η μεγαλυτερη ανατροπη της Ευρωπαικης ιστοριας μας και με ολη την ομαδα να παιζει απιστευτα.

ΜΠΡΑΒΟ! ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
Έλα μπάρμπα καταρχήν πρέπει νά με έκανες 3-4 προσωπικές επιθέσεις τού στυλε Ο ΑΛΛΟΣ τρέχει δέκα γύρους κ κάνει ένα σκοινακι λές καί είμαι κανας τιποτένιος ενώ δεν ξέρεις από τι έργο έχω έρθει καί ούτε θέλεις νά μάθεις. Τζορτζ Μπεστ.

2. Τον Ρονάλντο τον ανέφερα γιατί έχει δηλώσει ότι δεν χρειάζεται να έχεις μόνο ταλέντο αλλά πρέπει να γυμναστέις πολύ σκληρά καί σωματικά αλλά καί πνευματικά για να φτάσεις σε τοπ επίπεδο. Εντάξει μπάρμπα πού μάλλον μπερδεύτηκες;
3.Αν κ τζάμπα στα γράφω,προφανώς καί δεν είπα να δημιουργήσει σώμα με πολλούς μύες.
Είπα απλά βάση ύψος σκελετού καί πολλών άλλων πραγμάτων να φτιάξει το κατάλληλο σώμα. Πόδια, σώμα, χέρια.Εκτος αν και εσύ είσαι ευχαριστημένος με το σώμα του. Η απάντηση μου μπάρμπα ήταν στον μαρσαντο..
Καί άντε εγώ βρε μπάρμπα είμαι μυρωδιάς όπως λες (αλλά το λες μυρωδιάδες) ο Λουτσεσκου είναι κ αυτός πού σέ πολλά ντέρμπι έβαλε ένα μέτριοκακό παίκτη (Μουργκ) αντί αυτού;
Λοιπόν 15 χρόνια 40 ποστ μυρίζει ΥΠΟΠΤΙΛΑ. Είσαι ύποπτος κύριε. Είσαι ύποπτος. Καί πάω στοίχημα αιληνα ότι στο τοπικ του Σαματα κάποιο αισχος έγραψες..
Μπλοκάρομαι μόνος μου αφού καταλαβαίνω κ τά παιδιά (για τι μπάρμπα λέω) αλλά ως εδώ κ μήν παρέκει.
Δεν μπορεί να έρχεται ένα μπαρμπαδακι κ να μας την λέει ενώ μίλησα με ποδοσφαιρικά επιχειρήματα. Μπάρμπα..
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Μα ρε φιλε ο Ντελιας δεν ειναι τυπου Κριστιανο παικτης
Ειναι τυπου Μεσσι
Ειναι 2 διαφορετικοι τυποι παικτων

Ουτε εγω μπορω να φανταστω το Μεσσι να κανει σκοινακι μια ωρα π γραφεις
Άβαταρ μέλους
George Best

James Moriarty έγραψε:
George Best έγραψε:Τι διαβαζουμε Θεε μου...

Τι ψαχνουμε τωρα?

James Moriarty έγραψε:

ΜΠΡΑΒΟ! ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
Έλα μπάρμπα καταρχήν πρέπει νά με έκανες 3-4 προσωπικές επιθέσεις τού στυλε Ο ΑΛΛΟΣ τρέχει δέκα γύρους κ κάνει ένα σκοινακι λές καί είμαι κανας τιποτένιος ενώ δεν ξέρεις από τι έργο έχω έρθει καί ούτε θέλεις νά μάθεις. Τζορτζ Μπεστ.

2. Τον Ρονάλντο τον ανέφερα γιατί έχει δηλώσει ότι δεν χρειάζεται να έχεις μόνο ταλέντο αλλά πρέπει να γυμναστέις πολύ σκληρά καί σωματικά αλλά καί πνευματικά για να φτάσεις σε τοπ επίπεδο. Εντάξει μπάρμπα πού μάλλον μπερδεύτηκες;
3.Αν κ τζάμπα στα γράφω,προφανώς καί δεν είπα να δημιουργήσει σώμα με πολλούς μύες.
Είπα απλά βάση ύψος σκελετού καί πολλών άλλων πραγμάτων να φτιάξει το κατάλληλο σώμα. Πόδια, σώμα, χέρια.Εκτος αν και εσύ είσαι ευχαριστημένος με το σώμα του. Η απάντηση μου μπάρμπα ήταν στον μαρσαντο..
Καί άντε εγώ βρε μπάρμπα είμαι μυρωδιάς όπως λες (αλλά το λες μυρωδιάδες) ο Λουτσεσκου είναι κ αυτός πού σέ πολλά ντέρμπι έβαλε ένα μέτριοκακό παίκτη (Μουργκ) αντί αυτού;
Λοιπόν 15 χρόνια 40 ποστ μυρίζει ΥΠΟΠΤΙΛΑ. Είσαι ύποπτος κύριε. Είσαι ύποπτος. Καί πάω στοίχημα αιληνα ότι στο τοπικ του Σαματα κάποιο αισχος έγραψες..
Μπλοκάρομαι μόνος μου αφού καταλαβαίνω κ τά παιδιά (για τι μπάρμπα λέω) αλλά ως εδώ κ μήν παρέκει.
Δεν μπορεί να έρχεται ένα μπαρμπαδακι κ να μας την λέει ενώ μίλησα με ποδοσφαιρικά επιχειρήματα. Μπάρμπα..
Aν εισαι σε προπονητικο επιτελειο μεγαλης ομαδας του εξωτερικου, θα σου ζητησω ταπεινα συγγνωμη.
Απο εκει και περα ξερεις τι λενε για τις αποψεις...
Κι εγω φιλε επαιζα 5 χρονια Β τοπικο και εκανα προπονησεις, ας κανω κριτικη στο τι προπονηση θα κανει ο Κωσταντελιας.
James Moriarty έγραψε: Καί άντε εγώ βρε μπάρμπα είμαι μυρωδιάς όπως λες (αλλά το λες μυρωδιάδες) ο Λουτσεσκου είναι κ αυτός πού σέ πολλά ντέρμπι έβαλε ένα μέτριοκακό παίκτη (Μουργκ) αντί αυτού;
Αλλη μια σοφια. Πολυ μετριος ο φετινος Μουργκ, ειδικα του πρωτου 6αμηνου... Εχεις δικιο
Αλλα στοιχεια, αλλο πλανο εξυπηρετει. Πολλοι βλεπουν μπαλα, λιγοι καταλαβαινουν.

Δεν σε κατηγορω ουτε ενιωσα κάποια προσβολη.
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ!
(ηταν τοσο τελειο που θα δω αν μπορω να αλλαξω το nickname μου. :lol: )
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

suspicius uncle. Δυνατό!
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Και εγώ ανέφερα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως και τον Λεμπρόν Τζέημς. Που όντως σε σχέση με τον Κωνσταντέλια, σωματικά ήταν ταύροι από τα 20 τους. Τους ανέφερα σαν παραδείγματα αθλητών που δούλεψαν ακατάπαυστα σε όλη τους την καριέρα πάνω στην αθλητικότητα τους και την φυσική τους κατάσταση. Σε καμία περίπτωση δεν θα συγκρίνω σαν αθλητές τον Κωνσταντέλια με τον Λεμπρόν Τζέημς, ούτε βέβαια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Και όντως θα ήταν κρίμα να καεί ο Κωνσταντέλιας όπως π.χ. ο Νίνης που μέσα σε ένα καλοκαίρι τον φουσκώσανε μυϊκά λες και ήτανε μποξέρ. Απλά είπα την γνώμη μου στον marsantos για το που οφείλεται (κατά την γνώμη μου) η πτώση του Κωνσταντέλια σε έκρηξη και συχνότητα ενεργειών στο δεύτερο γύρο, σε σχέση με τον πρώτο. Αυτό και μόνο αυτό. Κατά τα άλλα ο Κωνσταντέλιας βελτίωσε άλλα κομμάτια του παιχνιδιού του ΤΡΟΜΕΡΑ. Όπως είναι δηλαδή και φυσιολογικό, μιας και κάνει την πρώτη "γεμάτη" χρονιά του σε επίπεδο ελληνικής σούπερλιγκ και κόνφερενς λιγκ.
Πιστεύω ότι το προπονητικό επιτελείο του ΠΑΟΚ έχει την γνώση για να μην τον κάνει Νίνη ή οτιδήποτε.
Απλά στην παρούσα κατάσταση του δεν μπορεί να πάει π.χ. στην Γιουβέντους και να μπει ενδεκάδα και από το να σκουπίζει πάγκο ή να δίνεται δανεικός αριστερά και δεξιά σε Μπολόνιες και Χετάφε, καλύτερα να παραμείνει προς το παρόν εδώ, που η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό, έστω και σε ένα χαμηλότερο επίπεδο.
Το ταλέντο του Κωνσταντέλια είναι τέτοιο ώστε να έχει 10 συμπαίχτες ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ να παίζουν για αυτόν. Βασικός , βασικούρα σε τοπ ομάδα της Ευρώπης, απλά έχει δρόμο και δουλειά μπροστά του για να το πετύχει.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

James Moriarty έγραψε:

Επίσης τέλος υπάρχει κάτι που λέγεται αυτός ο παίκτης έχει ψυχή.

Τέτοιοι αθλητές δεν τά παρατάνε ΠΟΤΕ. Βέβαια θεωρώ ότι με τέτοιο μέταλλο γενιεσαι. Μπορείς όμως με σκληρή προπόνηση πάνω σέ αυτόν τον τομέα να το φτιάξεις. Εκεί πιστεύω αυτή η μίνι κόντρα ανάμεσα στον Λουτσεσκου κ τον Κώνστα. Η νοοτροπία τους είναι τελείως διαφορετική

Κώνστα το ποδόσφαιρο δεν είναι ούτε χαρά, ούτε γελακια, ούτε αγκαλιές. Τα 90 λεπτά είναι ποδοσφαιρικός "πόλεμος"

Ελπίζω νά γίνεις αλογατο σωματικά κάνοντας πολύ σκληρή προπόνηση καί νά δουλέψεις το μέταλλο σου καί θα δεις ότι σέ 1-2 χρόνια θα είσαι άλλος παίκτης.

ΥΓ. Συμφωνώ με το μαύρο χιόνι. Το 1,5 μυριο το οποίο θά είναι το μεγαλύτερο ποσό πού θα παίρνει παίκτης μας θά φέρει τριγμούς.
Με όλο τον σεβασμό, όλα όσα είπες τα θεωρω άστοχα όλα χωρίς καμία εξαίρεση. Όσον αναφορά την φάση με τον μπατουρινα μου θυμίζεις κάτι οπαδούς του γαύρου που όταν έπαιξαν με την μπαρτσελονα ο φορτουνης ειχε κάνει μια προσποίηση τον μεσσι και τον έστειλε από την άλλη μεριά και μας είχαν ζαλίσει με αυτό. Ποιος σου είπε ρε φίλε ότι ο ντελιας μπορει η πρέπει να μαρκάρει σε συνθήκη αντεπίθεσης στον χώρο σε 1vs1 κατάσταση; Και ποτέ δεν θα μπορέσει.

Βγήκε ένας παίκτης ευέλικτος, ταχύς, με εμπνεύσεις, κάθετο παιχνίδι, πανέξυπνος και αυτόν θελουμε να τον κανουμε μαχητή του πολέμου, όντως τώρα; Και ας παρω το παράδειγμα του Κβαραχτσελια που είναι ότι ποιο κοντινό στο στυλ παιχνιδιού του ντελια, πάνε αύριο μεθαύριο και πες στην Νάπολη κάνε τον κβαραχτσελια μαχητή του πολέμου να γελάσουν πανηγυρικά. Το κύριο ελάττωμα του ήταν η εκτέλεση η δύναμη της εκτέλεσης και η τεχνική της εκτέλεσης, που σε σχέση με πέρσι τς έχει βελτιώσει σε πολύ καλό βαθμό, φαίνεται άλλωστε και από τα νούμερα του αλλά και από αρκετες τελικες του και ελπίζω θα το βελτιώσει και άλλο. Να πηγαίνει περισσότερο σε εκτελέσεις και να δυναμώσει τα πόδια του ΑΛΛΑ χωρίς να βάλει ούτε λίγο όγκο.

Και θα το πάω λίγο μακριά
Γιατι πιστευεις η ελλαδα εχει να βγάλει τόσο ικανό παίκτη μεσοεπιθετικά 40 χρόνια; Που στατιστικά είναι απίθανο, η Κροατία με πολύ μικρότερο πληθυσμό θα έπρεπε η συχνότητα να είναι πολύ μεγαλύτερη. Γιατι επικρατεί αυτή η χαζή λογική από τις μικρες ηλικίες που το έχω βιώσει να γυρνάει το εξτρέμ να μαρκάρει από περιοχή σε περιοχή και γεμίσαμε με Μασουρας,Λημνιους, Πελκες στην πανηγυρικά. Εξτρέμ που λέμε ότι το δυνατό τους στοιχείο είναι οι επιστροφές και το πρέσινγκ. Και για αυτό 4/5 της άμυνας της εθνικής αγωνίζονται στην premier league και ο άλλος seria A και από την μέση και μπροστά όλοι μα όλοι παίζουν στην ελλαδα και την Τουρκία. Τυχαίο;

Τέλος όντως το εννοείς αυτό; Ότι το 1,5 μυριο συμβόλαιο του ντελια θα φέρει τριγμούς; Από ποιον; Από τον σαματα με 3 γκολ; Από τον μπραντον που ήρθε από την β Ισπανίας ; Από τον 36 χρόνο ταισον; Από ντεσποντοφ και τον αντριγια Μειτε που και αυτοί πάνω κάτω τοσα παίρνουνε. Από ποιους;
Άβαταρ μέλους
George Best

Χωρικός έγραψε:suspicius uncle. Δυνατό!
Θένκς!!! Το έβαλα avatar!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

George Best, James Moriarty, αν θέλετε να συνεχίσετε να διαξιφίζεστε (συγγνώμη, βλέπω Βουλή το τελευταίο 2ωρο) θα το κάνετε από εδώ και πέρα χωρίς χαρακτηρισμούς, αλλιώς θα χαιρετίσετε αμφότεροι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”