15. William Troost-Ekong

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Re: 15. William Troost-Ekong

Δημοσίευση από TylerDurden »

Αυτό το παιδί παίζει με τα νεύρα μας επίτηδες, δεν εξηγείται αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εξακολουθεί να είναι απαράδεκτος από όλες τις απόψεις. Απαράδεκτος.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ότι είναι στη κοσμάρα του δεν με απασχολεί, αυτό που με απασχολεί είναι που διάολο μπορούμε να τον δώσουμε και ποιοι μακάκες θα τον πάρουν με 1 μύρριο μισθό, κι αν δεν φύγει αυτός χάνουμε μια καλή μεταγραφή στα στόπερ καθώς θα λογίζεται ως λύση
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Καλα το παιδι ειναι τερμα χαζο αληθεια, το καλοκαιρι γεια σας.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τι σκατα το τόσο τραγικό είπε?
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Αν μιλάμε για αυτές τις δηλώσεις μάλλον κ εγώ είμαι πανχαζος που δεν αντιλαμβάνομαι γιατί με αυτές τον αποκαλούμε χαζό
Συγκεκριμένα, ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ ανέφερε πως είναι λίγο πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας του, ενώ εμφανίστηκε έτοιμος να συνεισφέρει, εφόσον οι Θεσσαλονικείς φτάσουν στον τελικό του Europa Conference League!

«Όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Είμαι στην πραγματικότητα λίγο πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας μου. Είμαι χωρίς πατερίτσες, γυμνάζομαι στο γυμναστήριο και στην πισίνα και ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο και να αρχίσω να χτίζω ξανά τη φυσική μου κατάσταση.

Κοιτάω μπροστά και είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια. Ο στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος και σε φόρμα μέχρι τα μέσα Μαΐου, έτοιμος να συνεισφέρω εάν ο ΠΑΟΚ φτάσει στον τελικό του Conference League.

Φυσικά τα κρίσιμα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Νιγηρία έρχονται αμέσως μετά και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να είμαι έτοιμος να συνεισφέρω και εκεί... Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τη δυναμική που χτίσαμε κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Είμαι -επίσης- πολύ χαρούμενος που βλέπω έναν θρύλο της Νιγηρίας όπως ο Αγκουστίν Φίνιντι Τζόρτζ να μπαίνει ως υπηρεσιακός προπονητής.

Είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση πιο δυνατός από ποτέ», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του Εκόνγκ.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Εξακολουθεί να είναι απαράδεκτος από όλες τις απόψεις. Απαράδεκτος.
Ξεκαθαρα. Αγνοει το γεγονος οτι εδειξε ασεβεια στην ομαδα που τον χρυσοπληρωνει και τωρα κανει χαζες δηλωσεις περι τελικου. Ας κατσει εκει που ειναι, εχουμε ομαδαρα που δε χρειαζεται αυτον.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Δεν ειχε γραφει οτι ο ΠΑΟΚ θα κινηθει νομικα στην ουεφα εναντιον της ομοσπονδιας της Νιγηριας κ θα παιρναμε κ λεφτα για καθε μερα π λειπει απο την ομαδα?
Δεν ξανακουσαμε κατι

Βρισκουν κ κανουν

Αν εβγαινε καποιος μεσα απο την ΠΑΕ κ ελεγε ξεκαθαρα οτι αυτο π εκανε ηταν αντιεπαγγελματικο, να βλεπαμε αν θα ειχε την ορεξη να βγαινει κ να λεει χαριτωμενιες
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

renegade έγραψε:Τι σκατα το τόσο τραγικό είπε?
ΑΥΤΟ..
Κοιτάω μπροστά και είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια. Ο στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος και σε φόρμα μέχρι τα μέσα Μαΐου, έτοιμος να συνεισφέρω εάν ο ΠΑΟΚ φτάσει στον τελικό του Conference League.

Φυσικά τα κρίσιμα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Νιγηρία έρχονται αμέσως μετά και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να είμαι έτοιμος να συνεισφέρω και εκεί... Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τη δυναμική που χτίσαμε κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
And1TS

Δημοσίευση από And1TS »

Τα παιχνίδια της Εθνικής Νιγηρίας για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι τον Ιούνιο. Φανταστείτε να τον έχουμε θεραπεύσει εμείς μέχρι τότε, να πάει να παίξει με την Εθνική του (που δεν μπορείς να το εμποδίσεις) και να γυρίσει με υποτροπή.
Άντε να τον πουλήσεις μετά.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ο συγκεκριμένος απλά πιστεύω ότι θέλει να πουλήσει ηρωιλικι. Λες και αν γίνει καλά θα παίξει βασικός στον τελικό αυτός και όχι ο Πολωνός που σκίστηκε .
Γενικά θέλει να το παίξει σταρ και ότι είναι ο τύπος για τα μεγάλα παιχνίδια . @@ θα πω και καλά θα κάνει η ομάδα να τον πουλήσει, πριν πάθει καμμία υποτροπή με την εθνική του .
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

And1TS έγραψε:Τα παιχνίδια της Εθνικής Νιγηρίας για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι τον Ιούνιο. Φανταστείτε να τον έχουμε θεραπεύσει εμείς μέχρι τότε, να πάει να παίξει με την Εθνική του (που δεν μπορείς να το εμποδίσεις) και να γυρίσει με υποτροπή.
Άντε να τον πουλήσεις μετά.
Κάτσε, γιατί αν εμείς και ο γαύρος προχωρήσουμε στην Ευρώπη, το πρωτάθλημα μπορεί να πάει και Ιούνιο!
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

chri5ti9 έγραψε:Ο συγκεκριμένος απλά πιστεύω ότι θέλει να πουλήσει ηρωιλικι. Λες και αν γίνει καλά θα παίξει βασικός στον τελικό αυτός και όχι ο Πολωνός που σκίστηκε .
Γενικά θέλει να το παίξει σταρ και ότι είναι ο τύπος για τα μεγάλα παιχνίδια . @@ θα πω και καλά θα κάνει η ομάδα να τον πουλήσει, πριν πάθει καμμία υποτροπή με την εθνική του .
Αυτό ακριβώς
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Νιγηρία,Νιγηρία,Νιγηρία και στα ρεπό λίγο ΠΑΟΚ,εαν και εφόσον.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

όπου βλέπεις εθνική Νιγηρίας τρέχα μακριά. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα σόου και τα σήριαλ με τον Ifeanyi Udeze και τον ΠΑΟΚ και την Εθνική Νιγηρίας. Καλά τότε έκανε τραυγελαυτικά η ομοσπονδία της Νιγηρίας πήγαινε ο παίκτης εκεί και έκανε διακοπές και τον κάλυπταν ότι έκανε προπονήσεις και ξεχνούσε να γυρίσει. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τοπ clubs δεν έχουν πλέον ούτε έναν Νιγηριανό ενώ θα μπορούσαν έχει παιχταράδες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”