15. William Troost-Ekong
- TylerDurden
- PAOK_Antarctica
- pisakaipoupoula
Re: 15. William Troost-Ekong
Ότι είναι στη κοσμάρα του δεν με απασχολεί, αυτό που με απασχολεί είναι που διάολο μπορούμε να τον δώσουμε και ποιοι μακάκες θα τον πάρουν με 1 μύρριο μισθό, κι αν δεν φύγει αυτός χάνουμε μια καλή μεταγραφή στα στόπερ καθώς θα λογίζεται ως λύση
- AlxNeapoli1
Αν μιλάμε για αυτές τις δηλώσεις μάλλον κ εγώ είμαι πανχαζος που δεν αντιλαμβάνομαι γιατί με αυτές τον αποκαλούμε χαζό
Συγκεκριμένα, ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ ανέφερε πως είναι λίγο πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας του, ενώ εμφανίστηκε έτοιμος να συνεισφέρει, εφόσον οι Θεσσαλονικείς φτάσουν στον τελικό του Europa Conference League!
«Όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Είμαι στην πραγματικότητα λίγο πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας μου. Είμαι χωρίς πατερίτσες, γυμνάζομαι στο γυμναστήριο και στην πισίνα και ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο και να αρχίσω να χτίζω ξανά τη φυσική μου κατάσταση.
Κοιτάω μπροστά και είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια. Ο στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος και σε φόρμα μέχρι τα μέσα Μαΐου, έτοιμος να συνεισφέρω εάν ο ΠΑΟΚ φτάσει στον τελικό του Conference League.
Φυσικά τα κρίσιμα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Νιγηρία έρχονται αμέσως μετά και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να είμαι έτοιμος να συνεισφέρω και εκεί... Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τη δυναμική που χτίσαμε κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Είμαι -επίσης- πολύ χαρούμενος που βλέπω έναν θρύλο της Νιγηρίας όπως ο Αγκουστίν Φίνιντι Τζόρτζ να μπαίνει ως υπηρεσιακός προπονητής.
Είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση πιο δυνατός από ποτέ», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του Εκόνγκ.
- AlxNeapoli1
Ξεκαθαρα. Αγνοει το γεγονος οτι εδειξε ασεβεια στην ομαδα που τον χρυσοπληρωνει και τωρα κανει χαζες δηλωσεις περι τελικου. Ας κατσει εκει που ειναι, εχουμε ομαδαρα που δε χρειαζεται αυτον.PAOK_Antarctica έγραψε:Εξακολουθεί να είναι απαράδεκτος από όλες τις απόψεις. Απαράδεκτος.
Δεν ειχε γραφει οτι ο ΠΑΟΚ θα κινηθει νομικα στην ουεφα εναντιον της ομοσπονδιας της Νιγηριας κ θα παιρναμε κ λεφτα για καθε μερα π λειπει απο την ομαδα?
Δεν ξανακουσαμε κατι
Βρισκουν κ κανουν
Αν εβγαινε καποιος μεσα απο την ΠΑΕ κ ελεγε ξεκαθαρα οτι αυτο π εκανε ηταν αντιεπαγγελματικο, να βλεπαμε αν θα ειχε την ορεξη να βγαινει κ να λεει χαριτωμενιες
Δεν ξανακουσαμε κατι
Βρισκουν κ κανουν
Αν εβγαινε καποιος μεσα απο την ΠΑΕ κ ελεγε ξεκαθαρα οτι αυτο π εκανε ηταν αντιεπαγγελματικο, να βλεπαμε αν θα ειχε την ορεξη να βγαινει κ να λεει χαριτωμενιες
- Amsterdamer_87
ΑΥΤΟ..renegade έγραψε:Τι σκατα το τόσο τραγικό είπε?
Κοιτάω μπροστά και είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια. Ο στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος και σε φόρμα μέχρι τα μέσα Μαΐου, έτοιμος να συνεισφέρω εάν ο ΠΑΟΚ φτάσει στον τελικό του Conference League.
Φυσικά τα κρίσιμα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Νιγηρία έρχονται αμέσως μετά και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να είμαι έτοιμος να συνεισφέρω και εκεί... Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τη δυναμική που χτίσαμε κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
Τα παιχνίδια της Εθνικής Νιγηρίας για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι τον Ιούνιο. Φανταστείτε να τον έχουμε θεραπεύσει εμείς μέχρι τότε, να πάει να παίξει με την Εθνική του (που δεν μπορείς να το εμποδίσεις) και να γυρίσει με υποτροπή.
Άντε να τον πουλήσεις μετά.
Ο συγκεκριμένος απλά πιστεύω ότι θέλει να πουλήσει ηρωιλικι. Λες και αν γίνει καλά θα παίξει βασικός στον τελικό αυτός και όχι ο Πολωνός που σκίστηκε .
Γενικά θέλει να το παίξει σταρ και ότι είναι ο τύπος για τα μεγάλα παιχνίδια . @@ θα πω και καλά θα κάνει η ομάδα να τον πουλήσει, πριν πάθει καμμία υποτροπή με την εθνική του .
Γενικά θέλει να το παίξει σταρ και ότι είναι ο τύπος για τα μεγάλα παιχνίδια . @@ θα πω και καλά θα κάνει η ομάδα να τον πουλήσει, πριν πάθει καμμία υποτροπή με την εθνική του .
- Μπαρκαρούτσος
Κάτσε, γιατί αν εμείς και ο γαύρος προχωρήσουμε στην Ευρώπη, το πρωτάθλημα μπορεί να πάει και Ιούνιο!And1TS έγραψε:Τα παιχνίδια της Εθνικής Νιγηρίας για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι τον Ιούνιο. Φανταστείτε να τον έχουμε θεραπεύσει εμείς μέχρι τότε, να πάει να παίξει με την Εθνική του (που δεν μπορείς να το εμποδίσεις) και να γυρίσει με υποτροπή.
-
Αυτό ακριβώςchri5ti9 έγραψε:Ο συγκεκριμένος απλά πιστεύω ότι θέλει να πουλήσει ηρωιλικι. Λες και αν γίνει καλά θα παίξει βασικός στον τελικό αυτός και όχι ο Πολωνός που σκίστηκε .
όπου βλέπεις εθνική Νιγηρίας τρέχα μακριά. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα σόου και τα σήριαλ με τον Ifeanyi Udeze και τον ΠΑΟΚ και την Εθνική Νιγηρίας. Καλά τότε έκανε τραυγελαυτικά η ομοσπονδία της Νιγηρίας πήγαινε ο παίκτης εκεί και έκανε διακοπές και τον κάλυπταν ότι έκανε προπονήσεις και ξεχνούσε να γυρίσει. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τοπ clubs δεν έχουν πλέον ούτε έναν Νιγηριανό ενώ θα μπορούσαν έχει παιχταράδες.