22. Stefan Schwab

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Daskalos_4

Re: 22. Stefan Schwab

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Μια μικρη μειωση αποδοχων και κλείνεις καριέρα εδώ! Ηγετικη εμφανιση, ευγε
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ισως τελικα να ταιριάζει με Μειτε περισσοτερο απο Οζντοεφ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αυτός ο τύπος εμένα πάντως με συγκινεί. Όχι μόνο αγωνιστικά. Εκφράζει το πνεύμα του ΠΑΟΚ όπως εγώ τουλάχιστον το έχω στο μυαλό μου.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Daskalos_4 έγραψε:Μια μικρη μειωση αποδοχων και κλείνεις καριέρα εδώ! Ηγετικη εμφανιση, ευγε
Σε λιγο θα πληρωνει να παιζει
Daskalos_4

Ειρωνικα το λες αδερφε; Αν ναι, δεν εννοουσα πως δεν μας κανει, αλλα μια μικρη μειωση αποδοχων λογω ηλικιας δεν θα ηταν και παντελως παραλογη
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Νομίζω πως εχει από τα μικρότερα συμβολαια στην ομαδα.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Οχι ειρωνικα, απλα με μειωση ανανεωσε κοντα 300-350, ποσο πιο κατω να ανανεωσει;
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Δε χρειάζεται να ανανεώσουν και όλοι, ήδη φαίνεται να την πατήσαμε με τον άλλο Αυστριακό. Ομοιογένεια ούτως ή άλλως υπάρχει στην ομάδα άρα καλό θα ήταν κάποιοι μεγάλοι να δώσουν χώρο σε μικρότερους προσπεκτς από του χρόνου ώστε να έχει συνέχεια η ομάδα. Όλοι οι παίκτες μας, αν εξαιρέσεις τους Έλληνες και τους Αντρίγια - Ντεσπόντοφ που μπαίνουν στα 28, θα είναι 30+ την άλλη σεζόν. Άμα ανοίξει παραπάνω το ροστερ ας ανανεώσει, αν πάλι πάμε με 22 παίκτες ΟΧΙ.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τον Σεπτέμβριο γίνεται 34 ετών. Δεν νομίζω να μπορεί πλέον να παίζει σε ομάδα πρωταθλητισμού. Τουλάχιστον όχι σε δύσκολους αγώνες, παρά μόνο σε κάποιους δευτερεύοντες.
Δεν είμαι αρνητικός σε μια μονοετή ανανέωση στα 350-400Κ, εκτός αν εξοικονομήσουμε χρήματα για το συμβόλαιο του Misic (πχ).
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ας αποχωρήσει από την ομάδα με ψηλά το κεφάλι και αποθέωση από το κόσμο.

Μια ανανέωση σε τετοιο παικτη ειναι ΡΙΣΚΟ.
Daskalos_4

Мир έγραψε:Οχι ειρωνικα, απλα με μειωση ανανεωσε κοντα 300-350, ποσο πιο κατω να ανανεωσει;
Οκ φιλε δεν το γνωριζα, νομιζα πως επαιρνε κανα 600αρι. Ανακαλω! Ανανεωση με μια μικρή αυξηση τοτε :lol:
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Ο Σβαμπ αν είναι να μείνει ας μείνει για 5-6ο χαφ (γιατί όπως αποδεικνύεται τόσα θες όταν πας σε 3 διοργανώσεις).

Θεωρώ ότι κι αυτός θέλει να φύγει πίσω στην Αυστρία να κλείσει την καριέρα του.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Προς το παρόν είναι το νο 2 στα χαφ μας και το καλύτερο στήριγμα για την παικτάρα τον Μειτέ.
Οζντόεφ και Αντόνιο θα έπρεπε να του κάνουν μασάζ χαλάρωσης
Και επειδή αποδεδειγμένα αργούμε παρά μα πάρα πολύ να αντιδράσουμε στα μεταγραφικά λάθη και του χρόνου μας βλέπω πάλι με Οζντόεφ βασικό, και μετά από πόσες σφαλιάρες κάπου τέτοιο καιρό πάλι θα έχει καθιερωθεί ο Στέφαν
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Απο τα πιο ωριμα ματς με την φανελα του ΠΑΟΚ.
Και οποτε παιζει η αληθεια ειναι οτι ανεβαινει ενα κλικ το παθος ολης της ομαδας γιατι αυτος εδω ο τυπος μονο στο διαβατηριο ειναι Αυστριακος
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Κι εγώ είμαι υπέρ μιας ανανέωσης να κλείσει εδώ την καριέρα του. Δε νομίζω να θέλει να παίξει και ως τα 40 όπως ο Αντρέ ή ο Τάισον.

Στην 5αδα των χαφ πρέπει να μείνει ο Μειτε, να έρθει δίπλα του ένας παρτενέρ πανωραφισιος, ενώ έχουμε και τον Οζντοεφ που είναι ήδη ημιβασικος. Ο Τσιγγάρας πρέπει επίσης να βρει σιγά σιγά το ρόλο του στην ιεραρχία, ακόμα κι ως 4ος, με τον Σβαμπ να έχει τον ρόλο και τα λεπτά του φετινού Τσιγγάρα.

Είναι καλό να υπάρχει στα αποδυτήρια μια μορφή όπως ο Σβαμπ. Σοβαρός επαγγελματίας, πλέον ξέρει την ομάδα πολύ καλά, ενώ βγάζει και πάθος και χαρακτήρα πολυ έντονα για κεντροευρωπαιο.

Το πρόβλημα θα είναι αν μείνει και περιμένουμε τα ίδια πράγματα που δίνει φέτος. Κανονικά από φέτος έπρεπε να μειωθουν οι απαιτήσεις, αλλά η λάθος επιλογή του Μαρκαντωνη το κάνει ανέφικτο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”