22. Stefan Schwab
- navigator11
Re: 22. Stefan Schwab
Αυτός ο τύπος εμένα πάντως με συγκινεί. Όχι μόνο αγωνιστικά. Εκφράζει το πνεύμα του ΠΑΟΚ όπως εγώ τουλάχιστον το έχω στο μυαλό μου.
Σε λιγο θα πληρωνει να παιζειDaskalos_4 έγραψε:Μια μικρη μειωση αποδοχων και κλείνεις καριέρα εδώ! Ηγετικη εμφανιση, ευγε
Ειρωνικα το λες αδερφε; Αν ναι, δεν εννοουσα πως δεν μας κανει, αλλα μια μικρη μειωση αποδοχων λογω ηλικιας δεν θα ηταν και παντελως παραλογη
- paokkerkir
Οχι ειρωνικα, απλα με μειωση ανανεωσε κοντα 300-350, ποσο πιο κατω να ανανεωσει;
- Patricio_4
Δε χρειάζεται να ανανεώσουν και όλοι, ήδη φαίνεται να την πατήσαμε με τον άλλο Αυστριακό. Ομοιογένεια ούτως ή άλλως υπάρχει στην ομάδα άρα καλό θα ήταν κάποιοι μεγάλοι να δώσουν χώρο σε μικρότερους προσπεκτς από του χρόνου ώστε να έχει συνέχεια η ομάδα. Όλοι οι παίκτες μας, αν εξαιρέσεις τους Έλληνες και τους Αντρίγια - Ντεσπόντοφ που μπαίνουν στα 28, θα είναι 30+ την άλλη σεζόν. Άμα ανοίξει παραπάνω το ροστερ ας ανανεώσει, αν πάλι πάμε με 22 παίκτες ΟΧΙ.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Τον Σεπτέμβριο γίνεται 34 ετών. Δεν νομίζω να μπορεί πλέον να παίζει σε ομάδα πρωταθλητισμού. Τουλάχιστον όχι σε δύσκολους αγώνες, παρά μόνο σε κάποιους δευτερεύοντες.
Δεν είμαι αρνητικός σε μια μονοετή ανανέωση στα 350-400Κ, εκτός αν εξοικονομήσουμε χρήματα για το συμβόλαιο του Misic (πχ).
Δεν είμαι αρνητικός σε μια μονοετή ανανέωση στα 350-400Κ, εκτός αν εξοικονομήσουμε χρήματα για το συμβόλαιο του Misic (πχ).
- john4serres
Ας αποχωρήσει από την ομάδα με ψηλά το κεφάλι και αποθέωση από το κόσμο.
Μια ανανέωση σε τετοιο παικτη ειναι ΡΙΣΚΟ.
Μια ανανέωση σε τετοιο παικτη ειναι ΡΙΣΚΟ.
Οκ φιλε δεν το γνωριζα, νομιζα πως επαιρνε κανα 600αρι. Ανακαλω! Ανανεωση με μια μικρή αυξηση τοτεМир έγραψε:Οχι ειρωνικα, απλα με μειωση ανανεωσε κοντα 300-350, ποσο πιο κατω να ανανεωσει;

Ο Σβαμπ αν είναι να μείνει ας μείνει για 5-6ο χαφ (γιατί όπως αποδεικνύεται τόσα θες όταν πας σε 3 διοργανώσεις).
Θεωρώ ότι κι αυτός θέλει να φύγει πίσω στην Αυστρία να κλείσει την καριέρα του.
Θεωρώ ότι κι αυτός θέλει να φύγει πίσω στην Αυστρία να κλείσει την καριέρα του.
- pisakaipoupoula
Προς το παρόν είναι το νο 2 στα χαφ μας και το καλύτερο στήριγμα για την παικτάρα τον Μειτέ.
Οζντόεφ και Αντόνιο θα έπρεπε να του κάνουν μασάζ χαλάρωσης
Και επειδή αποδεδειγμένα αργούμε παρά μα πάρα πολύ να αντιδράσουμε στα μεταγραφικά λάθη και του χρόνου μας βλέπω πάλι με Οζντόεφ βασικό, και μετά από πόσες σφαλιάρες κάπου τέτοιο καιρό πάλι θα έχει καθιερωθεί ο Στέφαν
Οζντόεφ και Αντόνιο θα έπρεπε να του κάνουν μασάζ χαλάρωσης
Και επειδή αποδεδειγμένα αργούμε παρά μα πάρα πολύ να αντιδράσουμε στα μεταγραφικά λάθη και του χρόνου μας βλέπω πάλι με Οζντόεφ βασικό, και μετά από πόσες σφαλιάρες κάπου τέτοιο καιρό πάλι θα έχει καθιερωθεί ο Στέφαν
Απο τα πιο ωριμα ματς με την φανελα του ΠΑΟΚ.
Και οποτε παιζει η αληθεια ειναι οτι ανεβαινει ενα κλικ το παθος ολης της ομαδας γιατι αυτος εδω ο τυπος μονο στο διαβατηριο ειναι Αυστριακος
Και οποτε παιζει η αληθεια ειναι οτι ανεβαινει ενα κλικ το παθος ολης της ομαδας γιατι αυτος εδω ο τυπος μονο στο διαβατηριο ειναι Αυστριακος
Κι εγώ είμαι υπέρ μιας ανανέωσης να κλείσει εδώ την καριέρα του. Δε νομίζω να θέλει να παίξει και ως τα 40 όπως ο Αντρέ ή ο Τάισον.
Στην 5αδα των χαφ πρέπει να μείνει ο Μειτε, να έρθει δίπλα του ένας παρτενέρ πανωραφισιος, ενώ έχουμε και τον Οζντοεφ που είναι ήδη ημιβασικος. Ο Τσιγγάρας πρέπει επίσης να βρει σιγά σιγά το ρόλο του στην ιεραρχία, ακόμα κι ως 4ος, με τον Σβαμπ να έχει τον ρόλο και τα λεπτά του φετινού Τσιγγάρα.
Είναι καλό να υπάρχει στα αποδυτήρια μια μορφή όπως ο Σβαμπ. Σοβαρός επαγγελματίας, πλέον ξέρει την ομάδα πολύ καλά, ενώ βγάζει και πάθος και χαρακτήρα πολυ έντονα για κεντροευρωπαιο.
Το πρόβλημα θα είναι αν μείνει και περιμένουμε τα ίδια πράγματα που δίνει φέτος. Κανονικά από φέτος έπρεπε να μειωθουν οι απαιτήσεις, αλλά η λάθος επιλογή του Μαρκαντωνη το κάνει ανέφικτο.
Στην 5αδα των χαφ πρέπει να μείνει ο Μειτε, να έρθει δίπλα του ένας παρτενέρ πανωραφισιος, ενώ έχουμε και τον Οζντοεφ που είναι ήδη ημιβασικος. Ο Τσιγγάρας πρέπει επίσης να βρει σιγά σιγά το ρόλο του στην ιεραρχία, ακόμα κι ως 4ος, με τον Σβαμπ να έχει τον ρόλο και τα λεπτά του φετινού Τσιγγάρα.
Είναι καλό να υπάρχει στα αποδυτήρια μια μορφή όπως ο Σβαμπ. Σοβαρός επαγγελματίας, πλέον ξέρει την ομάδα πολύ καλά, ενώ βγάζει και πάθος και χαρακτήρα πολυ έντονα για κεντροευρωπαιο.
Το πρόβλημα θα είναι αν μείνει και περιμένουμε τα ίδια πράγματα που δίνει φέτος. Κανονικά από φέτος έπρεπε να μειωθουν οι απαιτήσεις, αλλά η λάθος επιλογή του Μαρκαντωνη το κάνει ανέφικτο.