Η οργάνωση της θύρας 4
- paokkerkir
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Φιλος Κροατης πρωην ουλτρα Ντιναμο εχει τουλαχιστον τρεις γνωστους του που κατεβηκαν Θεσσαλονίκη με παρεα για τον αγωνα
Για χαβαλε τουρισμός κλπ έρχονται; Γήπεδο δεν γίνεται να μπουν έτσι δεν είναι;
- Μπαρκαρούτσος
Κανονικά δεν γίνεται να μπουν γήπεδο.
Αλλά, Ελλάδα είσαι. Η χώρα της ελευθερίας. GTA.
Αλλά, Ελλάδα είσαι. Η χώρα της ελευθερίας. GTA.
- john4serres
Δεν εχω δει το παραμικρό στο χώρο του διαδικτύου.paokkerkir έγραψε:Φιλος Κροατης πρωην ουλτρα Ντιναμο εχει τουλαχιστον τρεις γνωστους του που κατεβηκαν Θεσσαλονίκη με παρεα για τον αγωνα
- paokkerkir
Δε διαφωνω απλα λεω πως τουλαχιστον τρεις γνωστοι του που ειναι ultras κατεβηκαν ηδη. Δεν είναι πλέον μεσα στα πραγματα οποτε δεν ξερει αν ειναι πολυ οργανωμενη η φαση, αλλα μια προσοχη χρειαζεται γτ οπως μ ειπε για να ερθουν αυτοι, θα ερθουν κι αλλοι.
- Μπαρκαρούτσος
- Patricio_4
Τζάμπα. Μπροστά στην 4 αυτή τη φορά. Κάτι πήρε το αφτί μου ότι στα ευρωπαϊκά δεν τον αφήνουν να πάει μέσα, αν και δε θυμάμαι τι έγινε τις προηγούμενες φορές
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Αυτό μπορεί να είναι regulation της UEFA, το έχω παρατηρήσει κι άλλες φορές.
ΚΡΟΑΤΑΚΙΑ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΕ
ΚΡΟΑΤΑΚΙΑ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΕ

- Patricio_4
Κατά τ' άλλα ανεβάζουμε και πανό αντί-νατσι...
Σίγουρα πάτε γήπεδο εσείς; Μας έχετε ζαλίσει για έναν ομογενή από ρωσσια που χθες έκανε τον γύρο του θριάμβου με έναν μαύρο μουσουλμάνο από την τανζανια αγκαλιά. Αυτός είναι φασίστας και εσείς οπαδοί του ΠΑΟΚ. lol
Sent from my iPhone using Tapatalk
- potamda
- Bet Guru 2023
Πάντα ήθελα να το ρωτήσω και παίρνω αφορμή από το παραπάνω ποστ του Taseos που το είδα κι εγώ στο βίντεο και μου έκανε εντύπωση.
Πέρα από εκείνο το κατάπτυστο βιντεακι έχει δώσει κι άλλες αφορμές; Έχει ιστορικό με άλλες αντίστοιχες πράξεις; Για όποιον τον γνωρίζει ρωτάω.
Πέρα από εκείνο το κατάπτυστο βιντεακι έχει δώσει κι άλλες αφορμές; Έχει ιστορικό με άλλες αντίστοιχες πράξεις; Για όποιον τον γνωρίζει ρωτάω.
- Patricio_4
Μετά από πόσα τέτοια βίντεο μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κάποιον φασίστα κατά τη γνώμη σας?
- john4serres
Όχι.potamda έγραψε:Πάντα ήθελα να το ρωτήσω και παίρνω αφορμή από το παραπάνω ποστ του Taseos που το είδα κι εγώ στο βίντεο και μου έκανε εντύπωση.
- PAOK_Antarctica
Φασίστας είναι επειδή τραμπουκίζει μειονότητες.Taseos έγραψε:Σίγουρα πάτε γήπεδο εσείς; Μας έχετε ζαλίσει για έναν ομογενή από ρωσσια που χθες έκανε τον γύρο του θριάμβου με έναν μαύρο μουσουλμάνο από την τανζανια αγκαλιά. Αυτός είναι φασίστας και εσείς οπαδοί του ΠΑΟΚ. lol
Προφανώς θα είναι με τον μαύρο από την Τανζανία αγκαλιά γιατί όλο αυτό το συνάφι δεν έχει θέμα με τους ξένους γενικά. Έχει θέμα με τους φτωχούς ξένους. Το χρήμα μια χαρά ξέρουν να το αγκαλιάζουν γιατί είναι υποκρίταροι.
Αν ο Σαμάτα πουλούσε βραχιολάκια χακούνα ματάτα στον λευκό πύργο, θα είχε και άλλη αντιμετώπιση.
Το αν πάμε γήπεδο που κολλάει; Εγώ πάω. Τώρα δικαιούμαι να έχω πρόβλημα;
ΥΓ. Καλά, το "μας ζαλίσατε, σταματήστε να μιλάτε" κλασική τακτική φίμωσης. Ό, τι θέλουμε θα λέμε, όποτε θέλουμε.
- Μπαρκαρούτσος
Taseos έγραψε:Σίγουρα πάτε γήπεδο εσείς; Μας έχετε ζαλίσει για έναν ομογενή από ρωσσια που χθες έκανε τον γύρο του θριάμβου με έναν μαύρο μουσουλμάνο από την τανζανια αγκαλιά. Αυτός είναι φασίστας και εσείς οπαδοί του ΠΑΟΚ. lol
Εγώ δεν πάω γήπεδο, πλέον ζω εξωτερικό.
Ο μαύρος μουσουλμάνος από τη Τανζανία φορούσε το Δικέφαλο. Αν φορούσε οποιαδήποτε άλλα ρούχα, θα είχε καλή αντιμετώπιση;
Από όσο ξέρω, όχι. Δεν ακολουθώ το Ζε στα social, οπότε δεν ξέρω τι ποστάρει γενικά και πού κινείται ιδεολογικά.potamda έγραψε:Πάντα ήθελα να το ρωτήσω και παίρνω αφορμή από το παραπάνω ποστ του Taseos που το είδα κι εγώ στο βίντεο και μου έκανε εντύπωση.