PAOK - Dinamo Zagreb 14/3-19:45,CosmotesportsHd

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: PAOK - Dinamo Zagreb 14/3-19:45,CosmotesportsHd

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

abc_o_ karpouzas έγραψε: τυχαιο δεν ειναι που την φορα που ο τζιμας ξεκινησε 11δα σχεδον...τον επνιξαν..οπως πνιγουν και ολους τους παικτες μας που βρισκονται σε εκεινο το σημειο...

ουτε ειναι τυχαιο που τα περισσοτερα αν οχι ολα τα γκολ τα εκαναν οι μεσοεπιθετικοι μας και οι παικτες απο τις πισω γραμμες ...και οχι μονο εκτελεσαν αλλα τις περισσοτερες φορες μπηκαν με την μπαλα στα δυχτια...γιατι??
1. Τον Τζίμα μόνο σε ένα αγώνα από τους 5 που ξεκίνησε τον έπνιξαν. Πρόλαβε όμως και τότε να κερδίσει δύο φάουλ σε πολύ καλή θέση έξω από την περιοχή (το ένα πήγε δοκάρι). Ο αντικαταστάτης του τι παραπάνω έκανε, πέραν από το να κουβαλήσει (πιο εύκολα) τη μπάλα από τη μία περιοχή στην άλλη; Δηλαδή μέχρι εκεί που την έπαιρνε ο Τζίμας για να επιτεθεί; Το φορ φαίνεται μέσα στην περιοχή και εκεί ο Τζίμας υπερτερεί έναντι όλων των άλλων. Συμφωνώ βέβαια ότι ένας 18χρονος μπορεί να επηρεαστεί και να αγχωθεί πιο εύκολα, αλλά από τη στιγμή που οι άλλοι δύο φορ είναι σε κακή κατάσταση και δεν πρόκειται να προσφέρουν, εγώ θα ξεκινούσα τον Στέφανο.
2. Το ότι τα περισσότερα γκολ τα έχουν οι μεσοεπιθετικοί μας οφείλεται στο ότι οι φορ μας (Samatta και Brandon) είναι ανεπαρκείς, οπότε οι άλλοι υποχρεωτικά αναλαμβάνουν περισσότερες πρωτοβουλίες.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

George Best έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:Ημερα αγωνα τι διαβαζουμε ρε γαμωτο. Δεν εχουν δοντια λεει εξω απο την 4 (δεν υπαρχει αυτο το σουρεαλ σχολιο και τι ακριβως εννοει δεν μας ειπε) ο γκικα και δεν πατε γηπεδο επειδη μυριζουν οι τουαλετες και επειδη υπαρχουν συνθηματα για ναρκωτικα

δηλαδη οταν πηγαινατε τουμπα πριν οσα χρονια πηγαινατε ηταν αγγλικο εκκλησακι και τωρα επαψε και εγινε βαλκανικη ζουγκλα;

Εισιτηρια δοξα τω θεω υπαρχουν ακομα, ελατε λοιπον οσοι μπορειτε να δουμε μαζι ποσες απο αυτες τις δικαιολογιες ισχυουν!!! Να δουμε που ολα τα συνθηματα ειναι για ναρκωτικα και μανες, και ολους αυτους (πολλοι ειναι;) που προμηθευονται κροτιδες και φωτοβολιδες

Να σημειωσω για οσους δεν γνωριζουν οτι η προσπαθεια που εχει γινει απο τους φιλαθλους να ΜΗΝ υπαρχουν πυρσοι κροτιδες Κλπ ειναι τεραστια. 1-4 με γαυρο και ολο και ολο επεσε μια κροτιδα. Ξερετε πολυ καλα για τι βελτιωση μιλαμε
Κάποιον σαν κι εσένα μάλλον περίέγραφα στο σχόλιο μου πιο πάνω που είπε Που νομίζεις οτι ήρθες .

Μιλάμε για πράγματα αυτονόητα λες και καταφέραμε κάποιον άθλο...
Εδώ άνθρωπο δολοφονούν και βλέπεις πάνο "στον όνομα του ΠΑΟΚ" και "λευτεριά στα αδέρφια μας"

Δηλαδή να ζητησουμε συγγνώμη που για μερικούς από εμάς το "πάω στο γηπεδο" δεν συνεπάγεται με αγώνα επιβίωσης!. Ζητάμε συγγνώμη που η πλειοψηφία φιλάθλων του ΠΑΟΚ δε θέλει να έχει καμία σχέση με τέτοια άτομα και δε θεωρούν αδέρφια τους δολοφόνους..

Θεωρώ μεγάλη μερίδα του κόσμου απέχει από το γηπεδο για τους λόγους που αναφέρθηκαν.

Οφφ τοπική η όλη συζήτηση. Μακάρι να προκριθεί η ομάδα, αλλά όλο το θέμα που θίχτηκε δυστυχως είναι πολύ μεγαλύτερο από την προκριση και πρέπει κάποια στιγμή κάτι να αλλάξει.
Σου ειπα εγω να ζητησεις συγνωμη; Μην ερχεσαι ρε φιλε με γεια σου με χαρα σου

Αυτα που εσυ θεωρεις «αυτονοητα» δυστυχως για παρα πολλα χρονια δεν ηταν ουτε καν επιθυμητα! Για παρα πολλα χρονια οι κροτιδες/πυρσοι/καπνογονα οχι απλα δεν ηταν ανεπιθυμητα αλλα ηταν και σημα κατατεθεν. Οποτε ναι, η σημερινη εικονα ειναι τεραστια βελτιωση οτι και αν λες

Αυτα για δολοφονους και πανο ειναι τελειως αστοχα διοτι δεν αναφερθηκα καθολου εκει. Ουτε το αρχικο ποστ γκικα. Οποτε γτ μου προσαπτεις κατι τετοιο; Εγω δηλαδη θεωρεις οτι ειμαι οκ με τετοια πανο;
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Γερασίμου έγραψε:Εγώ και σ' αυτήν την Τούμπα πηγαίνω, άσχετα αν σήμερα δεν μπορώ να πάω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και θα δω τον αγώνα μάλλον μετά τις 8.

van Rooy, το ξέρω ότι τρολλάρεις. :mrgreen:

ναι
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

marsantos έγραψε:Ακούω τώρα για Βιερίνια βασικό και τριάδα Τάισον Ντελια Αντριγια.
Πώς να είμαι αισιόδοξος;
Και άντε πες η τριάδα είναι ένα κόλλημα δικό μου.
Ο Αντρέ βασικός σε ευρωπαϊκό ματς που αντίπαλος παίζει στην κόντρα;
Ελπίζω πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.
Προπερυσι εφτασες στους 8 καθαρά λόγω Βιειρινια. Τα καλύτερα ματς του έκανε στην Ευρώπη.

Προφανώς πέρασαν 2 χρόνια, έφτασε 38.Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι.

Αλλά πραγματικά θα ένιωθες μεγαλύτερη σιγουριά αν παίξει ο Οττο? Σοβαρά τώρα?
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

elvetos giatros έγραψε:
gika έγραψε:Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα περιμένουμε να γεμίσουμε γήπεδα με πετσιά την ώρα που σε σοβαρές χώρες το γήπεδο απευθύνεται σε όλους. Ομορφότερο θέαμα, ελάχιστη τοξικότητα, καθαριότητα, παροχές. Πάνε και το χαίρονται.

Στην Τούμπα πληρώνεις 50 ευρώ εισητήριο για να δεις το ΠΑΟΚ - Λαμία από ωραίο σημείο χωρίς να είσαι εκτεθειμένος σε βροχή, και πάλι πρέπει να βλέπεις μπάλα πίσω από τα δίχτυα του ψαρά που έχουν κρεμάσει μη φύγει καμία χαρτοπετσέτα μέσα.

Πας να τραγουδήσεις συνθήματα για την ομάδα σου και αν δεν είναι ύμνοι στα ναρκωτικά, απευθύνονται στις μάνες των φίλων σου που υποστηρίζουν άλλη ομάδα.

Πάτε να δείτε ποδόσφαιρο σε ένα αγγλικό γήπεδο πχ και ρίξτε μια ματιά στις φάτσες γύρω σας, στο τι φοράνε, στο πως συμπεριφέρονται. Και στο επόμενο παιχνίδι στην τούμπα περάστε έξω από την 4 και δείτε πως συμπεριφέρονται εκεί. Από τα σουξουμουξου πως θα μπούμε χωρίς εισητήριο, τα σπρωξίματα στα τουρνικέ λες και θα μπεις πιο γρήγορα, το ποσοστό αυτών που δεν έχουν δόντια (τι φαση;), τους τύπους που πριν έρθουν γήπεδο πάνε και προμηθεύονται φωτοβολίδες και κροτίδες, τους σεκιουριτάδες που ουρλιάζουν "ρε μ@λ@κες μη αυτό και μη εκείνο" λες και μιλάνε σε ζώα χωρίς ίχνος τρόπων την ώρα που βοηθάνε άλλους να μπουν τζάμπα κοκ.

Ρε μεγάλωσα στο γήπεδο αυτό κάθε βδομάδα από τα 10 μου και τώρα κάθε φορά που γυρνάω Ελλάδα και πάω Τούμπα το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι αν είχα παιδιά δεν θα ένιωθα άνετα να τα φέρω μαζί μου σε τέτοια ατμόσφαιρα.

Υπό αυτές τις συνθήκες, μόνο αν αρχίσει ο ΠΑΟΚ τα νταμπλ ή αν γίνει μόδα το γήπεδο στο τικτοκ έχει ελπίδες για sold out η Τούμπα.
Το αυτό
Βέβαια εγώ τα παιδιά τα πηγαίνω
Είναι ήδη κολασμένα :mrgreen:
Κι εγώ τους πάω και γουστάρουν κιόλας. Θα μου πεις δεν έχουν ζήσει γήπεδο ευρωπαϊκό όπως το περιγράφει ο gika Όταν μπαίνουμε τρώω τρελό άγχος μη σκάσουν στα σπρωξίματα, αλλά έχουν μάθει να προστατεύονται κι από μόνοι τους. Παίζει να πάνε σε κανένα παιχνίδι έξω και να νομίζουν πως πήγαμε σε κανα Μέγαρο .

Έχουμε καταστρέψει τα παιδιά μας τελείως. Σαν τα μούτρα μας τα κάναμε. άντε ρε πουτάνα ώρα γαμώ τα πάντα σου :opaokara:
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

alexgarcia6 έγραψε:
George Best έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:Ημερα αγωνα τι διαβαζουμε ρε γαμωτο. Δεν εχουν δοντια λεει εξω απο την 4 (δεν υπαρχει αυτο το σουρεαλ σχολιο και τι ακριβως εννοει δεν μας ειπε) ο γκικα και δεν πατε γηπεδο επειδη μυριζουν οι τουαλετες και επειδη υπαρχουν συνθηματα για ναρκωτικα

δηλαδη οταν πηγαινατε τουμπα πριν οσα χρονια πηγαινατε ηταν αγγλικο εκκλησακι και τωρα επαψε και εγινε βαλκανικη ζουγκλα;

Εισιτηρια δοξα τω θεω υπαρχουν ακομα, ελατε λοιπον οσοι μπορειτε να δουμε μαζι ποσες απο αυτες τις δικαιολογιες ισχυουν!!! Να δουμε που ολα τα συνθηματα ειναι για ναρκωτικα και μανες, και ολους αυτους (πολλοι ειναι;) που προμηθευονται κροτιδες και φωτοβολιδες

Να σημειωσω για οσους δεν γνωριζουν οτι η προσπαθεια που εχει γινει απο τους φιλαθλους να ΜΗΝ υπαρχουν πυρσοι κροτιδες Κλπ ειναι τεραστια. 1-4 με γαυρο και ολο και ολο επεσε μια κροτιδα. Ξερετε πολυ καλα για τι βελτιωση μιλαμε
Κάποιον σαν κι εσένα μάλλον περίέγραφα στο σχόλιο μου πιο πάνω που είπε Που νομίζεις οτι ήρθες .

Μιλάμε για πράγματα αυτονόητα λες και καταφέραμε κάποιον άθλο...
Εδώ άνθρωπο δολοφονούν και βλέπεις πάνο "στον όνομα του ΠΑΟΚ" και "λευτεριά στα αδέρφια μας"

Δηλαδή να ζητησουμε συγγνώμη που για μερικούς από εμάς το "πάω στο γηπεδο" δεν συνεπάγεται με αγώνα επιβίωσης!. Ζητάμε συγγνώμη που η πλειοψηφία φιλάθλων του ΠΑΟΚ δε θέλει να έχει καμία σχέση με τέτοια άτομα και δε θεωρούν αδέρφια τους δολοφόνους..

Θεωρώ μεγάλη μερίδα του κόσμου απέχει από το γηπεδο για τους λόγους που αναφέρθηκαν.

Οφφ τοπική η όλη συζήτηση. Μακάρι να προκριθεί η ομάδα, αλλά όλο το θέμα που θίχτηκε δυστυχως είναι πολύ μεγαλύτερο από την προκριση και πρέπει κάποια στιγμή κάτι να αλλάξει.
Σου ειπα εγω να ζητησεις συγνωμη; Μην ερχεσαι ρε φιλε με γεια σου με χαρα σου

Αυτα που εσυ θεωρεις «αυτονοητα» δυστυχως για παρα πολλα χρονια δεν ηταν ουτε καν επιθυμητα! Για παρα πολλα χρονια οι κροτιδες/πυρσοι/καπνογονα οχι απλα δεν ηταν ανεπιθυμητα αλλα ηταν και σημα κατατεθεν. Οποτε ναι, η σημερινη εικονα ειναι τεραστια βελτιωση οτι και αν λες

Αυτα για δολοφονους και πανο ειναι τελειως αστοχα διοτι δεν αναφερθηκα καθολου εκει. Ουτε το αρχικο ποστ γκικα. Οποτε γτ μου προσαπτεις κατι τετοιο; Εγω δηλαδη θεωρεις οτι ειμαι οκ με τετοια πανο;
Δε σου προσαπτω κάτι ρε φίλε, απλά θέτω το γενικό πρόβλημα και την αλητεια που υπάρχει. Δε γίνεται να ανεβαίνουν τέτοια πάνο και να μην αντιδρά κάνεις, ούτε η ίδια η ΠΑΕ ούτε οι συνοπαδοι.

Δε γίνεται να συγκαλύπτεις μονιμως το πρόβλημα. Δε θα βάλεις μυαλό στον βλακα, ούτε θα του την χαρίσεις και δε θα το ξανακάνει. Τον πετάς έξω, του κόβεις τον γήπεδο. Θα ξαναπώ πολλοί ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που δημιουργούν την τοξική κατάσταση και δεν κάνουν τπτ για αυτό...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Φίλε, πρώτον, μακάρι να ήμουν Ελλάδα και δεν το έχανα το σημερινό.

Δεύτερον, όχι, ποτέ η Τούμπα δεν ήταν εκλησάκι.

Αλλά θυμάμαι το πρώτο αυτοκίνητο της μάνας μου (Austin Metro) να μην έχει καν ζώνες ασφαλείας, αργότερα έγινε υποχρεωτικό όλα τα αυτοκίνητα να έχουν, αργότερα έγινε υποχρεωτικό να της φοράς, τότε που ο Ελληνάρας έλεγε στραβοστόμικα "φοραώ στο παντελόνι μου", αργότερα μπήκαν οι αερόσακοι, καλύτερα φρένα, συστήματα να σε κρατάνε στον δρόμο, συστήματα που φρενάρει το αυτοκίνητο μόνο του κοκ.

Το ανάλογο έχει γίνει στα γήπεδα όλης της Ευρώπης εκτός από την Τούμπα που τόσο ως υποδομές όσο και ως κόσμος έχουμε μείνει στην εποχή του Austin Metro. Εϊμαστε οι ίδιοι που όταν το καινούργιο αυτοκίνητο σου υπενθυμίζει να βάλεις ζώνη, βάζεις το μαραφέτι στην υποδοχή της ζώνης για να σταματήσει να χτυπάει.

Με την τελευταία σου παράγραφο απλά επιβεβαιώνεις το πρόβλημα. "Κάναμε τεράστια προσπάθεια για να μην ανάψουμε πυρσούς και αν μην πετάξουμε κροτίδες". Υπεράνθρωποι όσοι τα κατάφεραν!!! Να κάνουμε ένα standing ovation σε όσους δεν παρανόμησαν στο επόμενο εντός. Δυστυχώς 1-2 λύγισαν και δεν άντεξαν να μην κάνουν κάτι που θα τους (και μας) αφήσει εκτός Τούμπας αλλά άνθρωποι είναι έχουν ελατώματα.

Το πως σχετίζονται όλα αυτά με το ότι το γήπεδο δεν γεμίζει; Προσωπικά και Ελλάδα να ήμουν, για αρχή θα είχα σταματήσει να παίρνω διαρκείας: ο αριθμός των μη κεκλεισμένων αγώνων δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την τιμή του. Το θέμα είναι ότι ακόμα και χωρίς διαρκείας προσωπικά δεν θα έχανα αγώνα, αλλά κάποιος που είναι στο "να παω να μην παω", μάλλον θα πάει προς το όχι αν δεν έχει διαρκείας. Επίσης είναι το οικονομικό. Πολύς κόσμος έχει ελατώσει το γήπεδο γιατί δεν βγαίνει οικονομικά. Το θέμα είναι ότι αυτοί οι λόγοι αφορούν ένα pool 50-60 χιλιάδων ανθρώπων που αν ένας στους δύο πήγαινε γήπεδο, το γέμιζαν. Τώρα που από αυτούς, πάνε ένας στους τέσσερις, χρειάζεσαι τον υπόλοιπο πληθυσμό της Θεσσαλονίκης να γεμίσει τις υπόλοιπες 15 χιλιάδες θέσεις.

Το θέμα είναι ότι δεν θα το δεις ποτέ να γίνεται, αν δεν φτάσουμε να παίρνουμε τίτλους ή αν δεν γίνει κάπως τρέντι το γήπεδο ξανά σε τικτοκ και τα σχετικά και αν δεν αλλάξει η ηλίθια οπαδική νοοτροπία που θέτει ζωές σε κίνδυνο ή αν δεν αλλάξουν οι υποδομές και η στάση των ΠΑΕ προς τους οπαδούς.

Όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία για σήμερα.

Όποιος μπορεί να πάει, να πάει να χειροκροτήσει και να στηρίξει αυτά τα παιδιά που μας έδωσαν τόσες χαρές φέτος. Και να τα χειροκροτήσει διπλά για να καλύψει και την μαλακία των λίγων ζώων που πήγαν να κάνουν ντου στην προπόνηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Πέμ 14 Μαρ 2024, 15:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
MSc in Football

Δημοσίευση από MSc in Football »

Gika, ο Ζαμπούνης είσαι;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Τα λιγα ζωα θα ειναι πρωτα πρωτα στο γηπεδο...μπροστα μπροστα ...και κουτρα...
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

marsantos έγραψε:Ακούω τώρα για Βιερίνια βασικό και τριάδα Τάισον Ντελια Αντριγια.
Πώς να είμαι αισιόδοξος;
Και άντε πες η τριάδα είναι ένα κόλλημα δικό μου.
Ο Αντρέ βασικός σε ευρωπαϊκό ματς που αντίπαλος παίζει στην κόντρα;
Ελπίζω πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.
Μπορείς σέ παρακαλώ νά με πεις από πού τό άκουσες; Επειδή δεν θέλω να μπω σέ κανένα σάιτ λόγω γούρι θεωρώ ότι το είπε ο Ζορμπά (??).
Αν ισχύει πάντως φάνηκε από την φωτο στο ινστα όταν βγήκε η αποστολή κ τον είχε φωτό. Έχω παρατηρήσει ότι όποιος μπαίνει φωτο παίζει βασικός..
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Gika

Ενα ζητημα ειναι η μειωση της προσελευσης του κοσμου

Ενα ζητημα ειναι τι αντικτυπο εχουν καποιες γηπεδικες συμπεριφορες στην ομαδα

Δεν θεωρω οτι υπαρχει κοσμος που δεν παει γηπεδο επειδη υπαρχουν/υπηρχαν κροτιδες και πυρσοι. Ισα ισα πλεον που εχουν μειωθει αρκετα. Αυτο αφορα την προστασια της ομαδας. Οκ, εχουμε διαφορετικη προσεγγιση, εσυ επειδη το θεωρεις λαθος αρα ειναι αυτονοητο να μη συμβαινει και αρα δεν εχει νοημα να επικροτουμε την βελτιωση. Δικαιωμα σου, αλλα το δεδομενο ειναι οτι βελτιωση υπαρχει και μαλιστα μεγαλη.

Το πρωτο ζητημα ειναι πολυδιαστατο και δεν ειναι της παρουσης να αναλυθει πληρως, αλλα ειναι μαλλον απλουστευτικο το επιχειρημα "εχουμε (οι ΠΑΟΚτσηδες) μεινει 20 χρονια πισω" και αρα δεν εχουμε εξελιχθει. Η ποιοτητα θεαματος; Η διαφθορα; Το οικονομικο;

Εμενα με πειραζει να λεμε στερεοτυπα για την τουμπα τυπου "δεν εχουν δοντια" κλπ. Γιατι πολυ απλα δεν αφορα υπαρκτο ζητημα και παραπεμπει σε επιχειρηματα προπαγανδιστων οταν θελουν να παρουσιασουν τον λαο μας καπως. Με πειραζει στα 1000 προβληματα που εχει το ελληνικο ποδοσφαιρο εμεις να λεμε οτι δεν μυριζουν ευχαριστα οι τουαλετες
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Όποιος και να παίξει θα φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ!
Αν δώσει και την ψυχή του δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!
..με Σαμάτα... με Βιεϊρίνια και κοκτε και κοκτέιλ ... Καϊπιρίνια !!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Αδικία 1 ότι θάβεται συνέχεια το καλύτερο εξτρέμ της ομάδας. Αλλά σήμερα με Βιερίνια καταλαβαίνω ότι οι βοήθειες του Ζιφκοβιτς είναι απαραίτητες.
Αδικία 2 ότι το καλύτερο φορ της ομάδας για ακόμα μια φορά θα είναι πάγκο. Δεν του άρεσε το παιδί του Λουτσε και τον έβγαλε σε 45 λεπτά στο Αγρίνιο, ενώ όλη την χρονιά τον έχουν θαμπώσει οι άλλοι 2 και τους βγάζει στο 70.Παρανοια

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Ο Κολκας έδωσε αυτή ως πιθανή.
Είπε Τάισον Ντελιας και βλέπει Αντριγια.
Στο δεξι μπακ λέει παίζεται η θέση ανάμεσα σε Οττο και Βιειρινια. Παίζεται; Αν είναι δυνατόν.
giliopoulos έγραψε: ....,....

Και ποιος να παιξει φιλε
Οτο ειναι με συνεχομενα 90λεπτα οντας με αποχη απο σεμπτεβρη μεχρι γεναρη
Φίλε έχεις δίκιο για τον Όττο αλλά ο Αντρέ δεν έχει εικόνα αθλητή.
Δες το 10λεπτο που μπήκε στη Λαμία πόσες φορές τον πέρασε σταματημένο ο Τσιλουλης.

George Best έγραψε:
Προπερυσι εφτασες στους 8 καθαρά λόγω Βιειρινια. Τα καλύτερα ματς του έκανε στην Ευρώπη.

Προφανώς πέρασαν 2 χρόνια, έφτασε 38.Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι.

Αλλά πραγματικά θα ένιωθες μεγαλύτερη σιγουριά αν παίξει ο Οττο? Σοβαρά τώρα?
Έτσι είναι όπως τα λες. Αλλά για πρόπερσι.
Είναι 38 και έρχεται από σχεδόν δίμηνη αποχή. Μπορεί σε ματς πόλεμο που οι άλλοι θα χτυπάνε στην κόντρα να αντέξει; Και για πόσο;
Εγώ τον Βιειρι θα τον έβαζα στο 118 της παράτασης μόνο για τα πέναλτι αν φτάναμε ως εκεί.
Ή αλλιώς αν έχουν μείνει με 10 οι άλλοι, έχουν κρεμαστεί από τα δοκάρια και θες κάποιον να βάλει σωστά τη μπάλα στην περιοχή.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Επίσης να πω την Αμαρτία μου, το Σαματα της άεκ τον ήθελα σήμερα. Σε εκείνο το ματς που ήταν 10 μέρες πριν το φιάσκο της λεωφόρου απέναντι σε ένα δυνατό στόπερ σαν το Βιντα πήρε πολλές μονομαχίες και κέρδισε αρκετά φάουλ γύρω από την περιοχή. Νομίζω ένα καλό σενάριο να σκοράρουμε σήμερα είναι τα στημένα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”