PAOK - Dinamo Zagreb 14/3-19:45,CosmotesportsHd
- keep_paokizein
- Μπαρκαρούτσος
Re: PAOK - Dinamo Zagreb 14/3-19:45,CosmotesportsHd
Μάλιστα...πάει η Ευρώπη.
Σπίτια στο διπλό. Δεν αφήνετε να ανοίξουν τα topic οι γουρλήδες και μετά σας φταίει ο Lucescu και ο Samatta!
Σπίτια στο διπλό. Δεν αφήνετε να ανοίξουν τα topic οι γουρλήδες και μετά σας φταίει ο Lucescu και ο Samatta!
Μετά από αυτό το ματς εγώ θα τους έδινα όλους 5+ μέρες ρεπό για υπέρ χαλάρωση μήπως και σωθεί τπτ ως το τέλος της σεζόν
- Mitsospaoki4
- Moderator
- keep_paokizein
Πρωτη φορά ανοίγω topic κι ετσι δεν εχω κριθεί ως γρουσουζης.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μάλιστα...πάει η Ευρώπη.
Κουράστηκα από ολα οσα διαβαζα κι ειπα να στρέψω αλλού την προσοχή λίγο πιο ενωτικά.
Αν όμως υπαρχουν αποδεδειγμένα γουρλήδες, αιτούμαι να διαγραφεί και να το ανοίξει αυτός που πρέπει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος keep_paokizein την Δευ 11 Μαρ 2024, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
keep_paokizein έγραψε: Πρωτη φορά ανοίγω topic κι ετσι δεν εχω κριθεί ως γρουσουζης.

ΕΛΕΟΣ με τους προληπτοφοβικούς...
desperate times calls for desperate measures.
θα κερδίσουμε και θα τον ψάχνετε να ανοίξει και τα υπόλοιπα
θα κερδίσουμε και θα τον ψάχνετε να ανοίξει και τα υπόλοιπα

ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!
Οποιος θέλει να φτιάξει η διάθεση του μετά το χθεσινό να δει το παρακάτω video από Paok Αυστραλίας:
https://www.youtube.com/watch?v=hJLDHBDPi8g
Μόνο η ΠΑΟΚάρα τέτοια τρέλα σε ολόκληρο τον πλανήτη!
Πάρτε και ένα ΠΑΟΚ Ζάμπιας:
https://www.youtube.com/watch?v=nHddUoeWCtk
Φτιάχτε διάθεση και πάμε ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ !!!

Οποιος θέλει να φτιάξει η διάθεση του μετά το χθεσινό να δει το παρακάτω video από Paok Αυστραλίας:
https://www.youtube.com/watch?v=hJLDHBDPi8g
Μόνο η ΠΑΟΚάρα τέτοια τρέλα σε ολόκληρο τον πλανήτη!
Πάρτε και ένα ΠΑΟΚ Ζάμπιας:
https://www.youtube.com/watch?v=nHddUoeWCtk
Φτιάχτε διάθεση και πάμε ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ !!!

σκιστε τους... μπειτε σαν ΠΑΟΚ.. 1-0 μεχρι το 10 και μετα τους περνουμε αμπαριζα
Οταν απουσιάζει η πιστη για το αποτέλεσμα απο την πλευρα των οπαδων, συνήθως κερδίζουμε (και αντιστροφως). Δεν ξερω αν θα περάσουμε ή οχι, αλλα προβλεπω οτι η ομαδα θα βγάλει μεγαλη αντίδραση!
Ερωτηση για εμας που θελουμε να έρθουμε στο γηπεδο απο μακρια: πως το κοβετε; Αν στησω καραούλι απο τις 8μιση στο σαιτ (9 ανοιγει η προπωληση) θα προλαβω να βρω εισιτήριο στην 5-6; Πιστευω ναι, μιας και επικρατεί μια ξενερα, αλλα θα ηθελα και τα φωτα των παλιων καραβανων
Ερωτηση για εμας που θελουμε να έρθουμε στο γηπεδο απο μακρια: πως το κοβετε; Αν στησω καραούλι απο τις 8μιση στο σαιτ (9 ανοιγει η προπωληση) θα προλαβω να βρω εισιτήριο στην 5-6; Πιστευω ναι, μιας και επικρατεί μια ξενερα, αλλα θα ηθελα και τα φωτα των παλιων καραβανων

Λογικά θα βρεις.
Νομίζω δεν κάναμε sold out φέτος σε κανένα ευρωπαϊκό ματς!
Νομίζω δεν κάναμε sold out φέτος σε κανένα ευρωπαϊκό ματς!
- keep_paokizein
Δε μ εφτανε η στενοχώρια, με γεμισαν κι αγχος,,, μημως ειμαι μαυρόγατοςΑποστόληςΑ έγραψε:keep_paokizein έγραψε: Πρωτη φορά ανοίγω topic κι ετσι δεν εχω κριθεί ως γρουσουζης.![]()
![]()
ΕΛΕΟΣ με τους προληπτοφοβικούς...
- keep_paokizein
Δε χρειάζεται να στησεις καραούλι. Είναι σίγουρο ότι στην 5-6 θα βρεις και αύριο και μεθαύριο.Daskalos_4 έγραψε:Οταν απουσιάζει η πιστη για το αποτέλεσμα απο την πλευρα των οπαδων, συνήθως κερδίζουμε (και αντιστροφως). Δεν ξερω αν θα περάσουμε ή οχι, αλλα προβλεπω οτι η ομαδα θα βγάλει μεγαλη αντίδραση!
πρεπει να προφυλαχτουν Ντελιας, Δεσποτοφ, Μειτε, Μπαμπα, Ταισον για το πρωταθλημα
οι υπολοιποι αν παιξουν με δυναμη και επιθετικα και οχι τσουκου τσουκου μπολ και φοβαμαι τον ισκιο μου, μπορουν να διεκδικησουν την παραταση κ πεναλτυ
οι υπολοιποι αν παιξουν με δυναμη και επιθετικα και οχι τσουκου τσουκου μπολ και φοβαμαι τον ισκιο μου, μπορουν να διεκδικησουν την παραταση κ πεναλτυ