PAOK - Dinamo Zagreb 14/3-19:45,CosmotesportsHd

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
van rooy

Re: PAOK - Dinamo Zagreb 14/3-19:45,CosmotesportsHd

Δημοσίευση από van rooy »

gika έγραψε:Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα περιμένουμε να γεμίσουμε γήπεδα με πετσιά την ώρα που σε σοβαρές χώρες το γήπεδο απευθύνεται σε όλους. Ομορφότερο θέαμα, ελάχιστη τοξικότητα, καθαριότητα, παροχές. Πάνε και το χαίρονται.

Στην Τούμπα πληρώνεις 50 ευρώ εισητήριο για να δεις το ΠΑΟΚ - Λαμία από ωραίο σημείο χωρίς να είσαι εκτεθειμένος σε βροχή, και πάλι πρέπει να βλέπεις μπάλα πίσω από τα δίχτυα του ψαρά που έχουν κρεμάσει μη φύγει καμία χαρτοπετσέτα μέσα.

Πας να τραγουδήσεις συνθήματα για την ομάδα σου και αν δεν είναι ύμνοι στα ναρκωτικά, απευθύνονται στις μάνες των φίλων σου που υποστηρίζουν άλλη ομάδα.

Πάτε να δείτε ποδόσφαιρο σε ένα αγγλικό γήπεδο πχ και ρίξτε μια ματιά στις φάτσες γύρω σας, στο τι φοράνε, στο πως συμπεριφέρονται. Και στο επόμενο παιχνίδι στην τούμπα περάστε έξω από την 4 και δείτε πως συμπεριφέρονται εκεί. Από τα σουξουμουξου πως θα μπούμε χωρίς εισητήριο, τα σπρωξίματα στα τουρνικέ λες και θα μπεις πιο γρήγορα, το ποσοστό αυτών που δεν έχουν δόντια (τι φαση;), τους τύπους που πριν έρθουν γήπεδο πάνε και προμηθεύονται φωτοβολίδες και κροτίδες, τους σεκιουριτάδες που ουρλιάζουν "ρε μ@λ@κες μη αυτό και μη εκείνο" λες και μιλάνε σε ζώα χωρίς ίχνος τρόπων την ώρα που βοηθάνε άλλους να μπουν τζάμπα κοκ.

Ρε μεγάλωσα στο γήπεδο αυτό κάθε βδομάδα από τα 10 μου και τώρα κάθε φορά που γυρνάω Ελλάδα και πάω Τούμπα το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι αν είχα παιδιά δεν θα ένιωθα άνετα να τα φέρω μαζί μου σε τέτοια ατμόσφαιρα.

Υπό αυτές τις συνθήκες, μόνο αν αρχίσει ο ΠΑΟΚ τα νταμπλ ή αν γίνει μόδα το γήπεδο στο τικτοκ έχει ελπίδες για sold out η Τούμπα.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ!!!
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Η Sussex Gardens για άλλα πράγματα ήταν γνωστή back in the day οχι τους οδοντίατρους :D
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

@Γερασίμου

Ρε φίλε το σχόλιο δεν ήταν για την οδοντιατρική περίθαλψη των χωρών αλλά για ένα συγκεκριμένο demographic που καταλήγει χωρίς δόντια όχι γιατί έτρωγε πολλά γλυκά.

Άσχετο, αλλά θυμάμαι πρώτη προπόνηση κάπου τα χρόνια ζαγοράκη, έχει έρθει ένας γύφτος ναρκωμανής δίπλα μου με μία σακούλα με τρεις ρετσίνες. Πίνει τις 2 τελειώνει το νταβαντούρι και αρχίζει να φεύγει ο κόσμος. Σηκώνεται και αυτός να φύγει και βλέπω ότι ξέχασε την ρετσίνα του. Τον φωνάζω και του τη δίνω. Η ψυχούλα την πήρε, την άνοιξε με τα ούλα (δόντια δεν είχε, δεν ξέρω πως το έκανε) και πήγε να μου την δώσει γιατί είπε ότι εγώ την βρήκα. Φυσικά τον ευχαρίστησα και του την έδωσα πίσω.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Με τα ούλα το θηρίο, σοβαρά τώρα;
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

gika έγραψε:Δεν χρειαζόμαστε νέο γήπεδο ώστε να μην αντιμετωπίζονται αυτοί με εισητήρια σαν ζώα, ούτε για να μην συμπεριφέρονται όσοι μπαίνουν στο γήπεδο σαν ζώα, μην παρεξηγηθώ. Τα τσιμέντα λίγη σχέση έχουν με το πρόβλημα.
Θα συμφωνήσω 1000%. Από Αθήνα ανέβηκα για το ματς με την Μαρσειγ με εισιτήριο στους επίσημους. Πέρα ότι περίμενα 1ωρα να μπω, βλέπω μέσα ένα χάλι μαύρο, μια απαράδεκτη κατάσταση σε γήπεδο 30.000 θέσεων να είναι 45.000 άτομα. Με τι εισιτήριο?
Κάποια στιγμή εμφανώς χαλασμένος έλεγα με τον αδερφό μου ότι "δεν είναι κατάσταση αυτη" και ένας δίπλα που πιθανότατα είχε μπει και χωρίς εισιτήριο απάντησε "ρε φιλαράκι που νομίζεις ότι ήρθες"

Δεν κατάφερα καν να κάτσω, δεν είχε χώρο ούτε να περπατήσεις σε σκαλιά η διάδρομο.
Είναι πολύ εύκολο να γίνει κάτι και να θρηνησεις θύματα!

Εντάξει ξέρω θα πείτε κάποιοι για την τρομερή ατμόσφαιρα της Τούμπας, ότι είναι κόλαση για τον αντίπαλο και άλλα τέτοια. Αλλά κόλαση έχει γίνει και για πλήθος κόσμου που θα ήθελε να πηγαίνει γηπεδο αλλά σιχαίνεται την υπάρχουσα κατάσταση...

Δεν έχει να κάνει μόνο ότι ο λαός προέρχεται από λαϊκά στρώματα κτλ.

Υ. Γ Πέρυσι πήγα στο Μιλανο σε ματς Ιντερ-Λατσιο και πραγματικά σκεφτόμουν τι ωραία που θα ήταν να εμένα εκεί και να πήγαινα απλά κάθε ΣΚ γήπεδο. Έτσι μακριά από την Ελλάδα και από Ελληνικές ομάδες...

Κι εγώ τον ΠΑΟΚ υποστηρίζω από παιδι, αλλά θα προτιμούσα να είμαι σε κάθε αγώνα σε γήπεδο εξωτερικού και να βλέπω τον ΠΑΟΚ στην τηλεόραση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best την Πέμ 14 Μαρ 2024, 14:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

gika έγραψε:Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα περιμένουμε να γεμίσουμε γήπεδα με πετσιά την ώρα που σε σοβαρές χώρες το γήπεδο απευθύνεται σε όλους. Ομορφότερο θέαμα, ελάχιστη τοξικότητα, καθαριότητα, παροχές. Πάνε και το χαίρονται.

Στην Τούμπα πληρώνεις 50 ευρώ εισητήριο για να δεις το ΠΑΟΚ - Λαμία από ωραίο σημείο χωρίς να είσαι εκτεθειμένος σε βροχή, και πάλι πρέπει να βλέπεις μπάλα πίσω από τα δίχτυα του ψαρά που έχουν κρεμάσει μη φύγει καμία χαρτοπετσέτα μέσα.

Πας να τραγουδήσεις συνθήματα για την ομάδα σου και αν δεν είναι ύμνοι στα ναρκωτικά, απευθύνονται στις μάνες των φίλων σου που υποστηρίζουν άλλη ομάδα.

Πάτε να δείτε ποδόσφαιρο σε ένα αγγλικό γήπεδο πχ και ρίξτε μια ματιά στις φάτσες γύρω σας, στο τι φοράνε, στο πως συμπεριφέρονται. Και στο επόμενο παιχνίδι στην τούμπα περάστε έξω από την 4 και δείτε πως συμπεριφέρονται εκεί. Από τα σουξουμουξου πως θα μπούμε χωρίς εισητήριο, τα σπρωξίματα στα τουρνικέ λες και θα μπεις πιο γρήγορα, το ποσοστό αυτών που δεν έχουν δόντια (τι φαση;), τους τύπους που πριν έρθουν γήπεδο πάνε και προμηθεύονται φωτοβολίδες και κροτίδες, τους σεκιουριτάδες που ουρλιάζουν "ρε μ@λ@κες μη αυτό και μη εκείνο" λες και μιλάνε σε ζώα χωρίς ίχνος τρόπων την ώρα που βοηθάνε άλλους να μπουν τζάμπα κοκ.

Ρε μεγάλωσα στο γήπεδο αυτό κάθε βδομάδα από τα 10 μου και τώρα κάθε φορά που γυρνάω Ελλάδα και πάω Τούμπα το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι αν είχα παιδιά δεν θα ένιωθα άνετα να τα φέρω μαζί μου σε τέτοια ατμόσφαιρα.

Υπό αυτές τις συνθήκες, μόνο αν αρχίσει ο ΠΑΟΚ τα νταμπλ ή αν γίνει μόδα το γήπεδο στο τικτοκ έχει ελπίδες για sold out η Τούμπα.
Έτυχε να βρεθώ το Δεκέμβριο στη Μαδρίτη και πήγα είδα το Ατλέτικο - Λάτσιο στο Μετροπολιτάνο. Με έπιασε κατάθλιψη όσο σκεφτόμουν την Τούμπα.

Ένα γήπεδο γεμάτο με πολλές εξόδους το οποίο χρειάστηκε μόλις λίγα λεπτά να αδειάσει όταν τελειώσε το παιχνίδι.
Για τις τουαλέτες δε μιλάω, ούτε καν μύριζαν και ήταν πεντακάθαρες.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Ημερα αγωνα τι διαβαζουμε ρε γαμωτο. Δεν εχουν δοντια λεει εξω απο την 4 (δεν υπαρχει αυτο το σουρεαλ σχολιο και τι ακριβως εννοει δεν μας ειπε) ο γκικα και δεν πατε γηπεδο επειδη μυριζουν οι τουαλετες και επειδη υπαρχουν συνθηματα για ναρκωτικα

δηλαδη οταν πηγαινατε τουμπα πριν οσα χρονια πηγαινατε ηταν αγγλικο εκκλησακι και τωρα επαψε και εγινε βαλκανικη ζουγκλα;

Εισιτηρια δοξα τω θεω υπαρχουν ακομα, ελατε λοιπον οσοι μπορειτε να δουμε μαζι ποσες απο αυτες τις δικαιολογιες ισχυουν!!! Να δουμε που ολα τα συνθηματα ειναι για ναρκωτικα και μανες, και ολους αυτους (πολλοι ειναι;) που προμηθευονται κροτιδες και φωτοβολιδες

Να σημειωσω για οσους δεν γνωριζουν οτι η προσπαθεια που εχει γινει απο τους φιλαθλους να ΜΗΝ υπαρχουν πυρσοι κροτιδες Κλπ ειναι τεραστια. 1-4 με γαυρο και ολο και ολο επεσε μια κροτιδα. Ξερετε πολυ καλα για τι βελτιωση μιλαμε
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Το φοβερο ειναι βεβαια οτι γραφει ο γκικας αυτα που γραφει και του λετε οι υπολοιποι απο κατω μπραβο μπραβο καλα τα λες ευγε

Τι να πω ρε
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Κανονίστε ρεμάλια να έρθουν τίποτα Κροάτες, να γίνει κανά σουσού και να παίξουμε χωρίς κόσμο του χρόνου στους ομίλους του Τσου Λου! 8-)
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Στο εξωτερικό οι ομάδες εκτός απο φίλαθλο σε θεωρούν και πελάτη.

Ο πελάτης για να αγοράσει το προϊόν πρέπει αυτό να ικανοποιεί τις ανάγκες ή τις επιθυμίες του.

Το προϊόν που προσφέρει μια επιχείρηση πωλείται προς όλους αλλά το αγοράζουν συνήθως πελάτες που ανήκουν ( στην ίδια κοινωνική τάξη, οικονομική, έχουν τις ίδιες συνήθειες κτλ).

Οπότε όταν ένα γήπεδο βρίσκεται στη κατάσταση της Τούμπας , οι πελάτες του θα είναι είτε αυτός που όπως και να είναι το γήπεδο θα πάει γιατί η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ δεν μετράει καρεκλάκια, τουαλέτες κτλ είτε θα πάνε ...και απο την άλλη θα υπάρχουν δυνητικοί πελάτες που θα πήγαιναν κάτω απο άλλες συνθήκες.

Λέτε για αυτό να μην έρχεται στη Τούμπα ο Σαββίδης? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

υγ. Όπως είχε δηλώσει και ο Σαββίδης τότε που του είχαν απαγορεύσει την είσοδο ότι θα ξανάρθει στο γήπεδο όταν χτιστεί η ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ, δηλώνω το ίδιο και γω... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

alexgarcia6 έγραψε:Ημερα αγωνα τι διαβαζουμε ρε γαμωτο. Δεν εχουν δοντια λεει εξω απο την 4 (δεν υπαρχει αυτο το σουρεαλ σχολιο και τι ακριβως εννοει δεν μας ειπε) ο γκικα και δεν πατε γηπεδο επειδη μυριζουν οι τουαλετες και επειδη υπαρχουν συνθηματα για ναρκωτικα

δηλαδη οταν πηγαινατε τουμπα πριν οσα χρονια πηγαινατε ηταν αγγλικο εκκλησακι και τωρα επαψε και εγινε βαλκανικη ζουγκλα;

Εισιτηρια δοξα τω θεω υπαρχουν ακομα, ελατε λοιπον οσοι μπορειτε να δουμε μαζι ποσες απο αυτες τις δικαιολογιες ισχυουν!!! Να δουμε που ολα τα συνθηματα ειναι για ναρκωτικα και μανες, και ολους αυτους (πολλοι ειναι;) που προμηθευονται κροτιδες και φωτοβολιδες

Να σημειωσω για οσους δεν γνωριζουν οτι η προσπαθεια που εχει γινει απο τους φιλαθλους να ΜΗΝ υπαρχουν πυρσοι κροτιδες Κλπ ειναι τεραστια. 1-4 με γαυρο και ολο και ολο επεσε μια κροτιδα. Ξερετε πολυ καλα για τι βελτιωση μιλαμε
Κάποιον σαν κι εσένα μάλλον περίέγραφα στο σχόλιο μου πιο πάνω που είπε Που νομίζεις οτι ήρθες .

Μιλάμε για πράγματα αυτονόητα λες και καταφέραμε κάποιον άθλο...
Εδώ άνθρωπο δολοφονούν και βλέπεις πάνο "στον όνομα του ΠΑΟΚ" και "λευτεριά στα αδέρφια μας"

Δηλαδή να ζητησουμε συγγνώμη που για μερικούς από εμάς το "πάω στο γηπεδο" δεν συνεπάγεται με αγώνα επιβίωσης!. Ζητάμε συγγνώμη που η πλειοψηφία φιλάθλων του ΠΑΟΚ δε θέλει να έχει καμία σχέση με τέτοια άτομα και δε θεωρούν αδέρφια τους δολοφόνους..

Θεωρώ μεγάλη μερίδα του κόσμου απέχει από το γηπεδο για τους λόγους που αναφέρθηκαν.

Οφφ τοπική η όλη συζήτηση. Μακάρι να προκριθεί η ομάδα, αλλά όλο το θέμα που θίχτηκε δυστυχως είναι πολύ μεγαλύτερο από την προκριση και πρέπει κάποια στιγμή κάτι να αλλάξει.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Ακούω τώρα για Βιερίνια βασικό και τριάδα Τάισον Ντελια Αντριγια.
Πώς να είμαι αισιόδοξος;
Και άντε πες η τριάδα είναι ένα κόλλημα δικό μου.
Ο Αντρέ βασικός σε ευρωπαϊκό ματς που αντίπαλος παίζει στην κόντρα;
Ελπίζω πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Παιδιά έχετε δίκιο, όπως σχεδόν σε όλα τα πράγματα είμαστε 20-30 χρόνια πίσω,
έτσι είμαστε και στο ποδόσφαιρο!
Πριν 13 περίπου χρόνια είχα πάει σε παιχνίδι Β' Γερμανίας, τελευταία αγωνιστική, που έκρινε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία!
Γήπεδο γεμάτο, 30.000 κόσμος, οικογένειες στις κερκίδες, όλα άψογα, χαίρονταν το ποδόσφαιρο, ήτανε η οικογενειακή έξοδος της Κυριακής, παντού στους δρόμους οικογένειες με τις εμφανίσεις των ομάδων! Και φυσικά στις κερκίδες ανάμικτα οι φίλαθλοι να φωνάζει ο καθένας για την ομάδα του!
Έπαθα πολιτισμικό σοκ!
Ένας λόγος που δεν πηγαίνω στο γήπεδο είναι και αυτά τα απαίσια συνθήματα... τα οποία "τροποποιώ" αναλόγως για να τα φωνάζω δυνατά στο σπίτι με τα παιδιά μου...
Anyway, κάποια στιγμή θα φτάσουμε στο επίπεδο να μπορούμε χωρίς φόβο και χαρά να πηγαίνουμε οικογενειακώς στο γήπεδο. Ειδικά εμείς τα ΠΑΟΚτσάκια της Αθήνας...

ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΟΣΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ... ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Εγώ και σ' αυτήν την Τούμπα πηγαίνω, άσχετα αν σήμερα δεν μπορώ να πάω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και θα δω τον αγώνα μάλλον μετά τις 8.

van Rooy, το ξέρω ότι τρολλάρεις. :mrgreen:
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

marsantos έγραψε:Ακούω τώρα για Βιερίνια βασικό και τριάδα Τάισον Ντελια Αντριγια.
Πώς να είμαι αισιόδοξος;
Και άντε πες η τριάδα είναι ένα κόλλημα δικό μου.
Ο Αντρέ βασικός σε ευρωπαϊκό ματς που αντίπαλος παίζει στην κόντρα;
Ελπίζω πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.
Και ποιος να παιξει φιλε
Οτο ειναι με συνεχομενα 90λεπτα οντας με αποχη απο σεμπτεβρη μεχρι γεναρη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”