Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από loukas karadimos »

figurehead4 έγραψε:
marsantos έγραψε:
figurehead4 έγραψε:Το οικογένειες το είπα γιατί έβρισαν και κάποιοι παιχτες τους οπαδους και στο τέλος τα λέγανε ολοι ήρεμα. Εκτός από έναν, που κράτησε τον εκνευρισμό ως τη συνέντευξη τύπου :D
Μάλλον τον είχε ξεχεσει κι ο Ιβάν πριν
Για το γενικότερο σου σχόλιο, φυσικά και συμφωνώ.
Figure γνωρίζεις τι έχει γίνει; Δλδ στο τέλος ηρέμησαν τα πράγματα;
Αυτός που κράτησε τον εκνευρισμό ήταν ο προπονητής; Επειδή δεν έχω δει τη συνέντευξη τύπου, έγινε κάτι εκεί; Ή ηρέμησε κι αυτός;
Όσα έμαθα τα έγραψα. Δεν ξέρω κάτι άλλο. Δεν έχω πλέον την ίδια επαφή με το σύνδεσμο, ούτε οι παλιοί φίλοι γαμώ τα γεράματα μας.
Πήγαν στην προπόνηση οι δικοί μας, ζήτησαν το λόγο για τις τελευταίες εμφανίσεις και όσα ακούγονται για κακές σχέσεις στα αποδυτήρια, κάποια στιγμή άναψαν τα αίματα, ειπώθηκαν και δύο κουβέντες παραπάνω, αλλά ως εκεί. Με τον Λουτσέσκου μίλησαν περισσότερη ώρα, ρώτησαν για μεταγραφές, για φυσική κατάσταση, τους είπε τα δικά του και τέλος. Απλώς ο Λουτσέσκου είχε χαλαστει για τη διακοπή της προπόνησης, δεν διαπληκτιστηκε ομως με κανέναν.
Αν ξέρει κάποιος περισσότερα ας τα γράψει. Από το να ακούγονται αίσχη για οφειλές σε παίχτες, για προπηλακισμους και άλλα χαζά ψεματα, μακάρι να πει κάποιος περισσότερα. Κι εγώ άκουσα μια μαλακία για τις μεταγραφές ότι και καλά ειπώθηκε που δεν θα τη γράψω ποτέ. Δεν ισχύει. Αν μαθω κάτι παραπάνω θα το γράψω. Σιγά τα κρατικά μυστικά. Αλλά να είναι από κάποιον που εμπιστεύομαι.

Για το άλλο, έγραψα χαριτολογωντας ότι κράτησε τα νεύρα μέχρι τη συνέντευξη τύπου, όχι για το σκηνικό στην προπόνηση, αλλά μάλλον του τα είχε ψάλλει ο Ιβάν όπως συνήθως. Τον είδα στο PAOK TV και είχε πλάκα που προσπαθούσε να είναι ήρεμος στη συνέντευξη, ενώ τα μάτια και το σώμα του άλλα έδειχναν. Ε αφού ξέρουμε τον Ιβάν, υπήρχε περίπτωση να το αφήσει ετσι; :D

Για μένα υπάρχει πολύ ζουμί να συζητήσουμε το καλοκαίρι σε αυτό που τόνισε ο φίλος loukas karadimos. Το έπνιξαν σε χρόνο dt όλοι οι αρδ μας. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μ αρέσει που κατηγορεί ο ένας τον άλλον για pay roll. Αλλά για το καλοκαιρι αυτα, που θα μας ταΐζουν σανό για ίδιον όφελος και η ΠΑΕ θα το επιτρέπει, γιατί δεν έχει ακόμη σοβαρό τμήμα επικοινωνίας.
Τώρα έχουμε πολέμους μπροστά μας
χαιρομαι που δεν ειμαι μονος μου ο τρελος του χωριου

οσον αφορα τα υπολοιπα,φυσιολογικα μου φαινονται ειδικα για καποιον που εχει ζησει μπατμαν, παγωνια, γουμενους κτλ, μου ειναι αδιανοητο να βλεπω αυτο το υφακι απο την ομαδα (την καλοπληρωμενη και νταντεμενη σε βαθμο αηδιας ομαδα) σε παιχνιδια υψηλου κοστους και φανταζομαι καποια πιο νεαρα παιδια που ακομα ασχολουνται καθημερινα με το οπαδικο θελησαν να διατυπωσουν την αγανακτηση τους στην ομαδα, ισως οχι με τον καλυτερο τροπο, αλλα και παλι, φυσιολογικο

ας μας πει ομως ενας απ αυτους τους παχυδερμους ΑΡΔ, γιατι ρε χαιβανια αντι να ελεγξετε την πληροφορια την αφηνετε να διοχετευτει απο αλλοθρησκα μεσα οπως να ναι και αφηνετε τοσα πραγματα να αιωρουνται στην ατμοσφαιρα παραμονη ευρωπαικου τελικου? θα σας πω γιατι, γιατι ειστε αβουλα οντα, δικανα του πενηνταρικου και σας ελεγχει ενας απο τους πιο αποτυχημενους παραγοντες στο εργο του στην ιστορια του συλλογου, ο κυρ κυρ. κανενα σχεδιο, καμια πρωτοβουλια, το απολυτο μηδεν και παλι.

τελοσπαντων δεν το συνεχιζω αλλο, θεωρω οτι κανουμε κουβεντα που δεν οδηγει πουθενα γιατι μονο ενας μπορει να βαλει ταξη σε ολο αυτο, διοικηση, αθλητες, οπαδικο και λεγεται Ιβαν Σαββιδης. μπροστα στον τρομερο ολοι θα σηκωθουνε σουζα, να ναι γερος και να τον ξαναδουμε στα μερη μας, μεχρι τοτε κυριολεκτικα ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Montrealiotis έγραψε:Άντε να βγει ο Τραμπ να ανασάνει η ΠΑΟΚΑΡΑ!
ΠΑΟΚ είναι και ο Donald;
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

ναι φυσικα και θελουμε Τραμπ, εννοειται αυτο και οσον αφορα τα της ομαδας....
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Πώς συνδέονται ρε παιδιά ο Τραμπ με τον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

η ατζεντα του Τραμπ ειναι πολυ πιο εσωστρεφης απο του γερο τζο. και την προηγουμενη φορα και τωρα αναμενεται να τραβηχτει απο τα ευρωαπικα δρωμενα και να στρεψει την προσοχη του στον πραγματικο του εχθρο , την Κινα και το εσωτερικο των ΗΠΑ. οι ευρωπαιοι δε, χωρις τις αμερικανικες πιεσεις θα κανουν τα στραβα ματια στην Ρωσια πολυ περισσοτερο γιατι καλως η κακως μια χωρα με τοσους ενεργειακους πορους σε δυσμενεια ειναι βασανο για την ηπειρο.

οπως ο πολεμος εχει προεκτασεις για τον Ιβαν αυτη τη στιγμη, ετσι και η ελλειψη πιεσης θα δωσει μια καποια αντιστοιχη ελευθερια.

αλλαζουν οι δυναμικες παντα, αλλα εκ των προτερων ο Τραμπ μετα απο αλλεπαληες καραμπολες ειναι πολυ καλυτερη συνθηκη για τον Ιβαν και ολους οσους θεωρουνται κυκλος του Κρεμλινου

παιδια, ο αμπραμοβιτς αναγκαστηκε να πουλησει την Τσελσι, δεν εχω αλλο σχολιο παρα μονο αυτο.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Patron έγραψε:Πώς συνδέονται ρε παιδιά ο Τραμπ με τον ΠΑΟΚ;
Άρρωστο παοκι ο Τραμπ, ο Μπάιντεν ειναι κιτρινίζει λίγο.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Patron έγραψε:Πώς συνδέονται ρε παιδιά ο Τραμπ με τον ΠΑΟΚ;
...μέσω Βλαδίμηρου...
Θα τον καλέσει ο Ιβάν να επενδύσει κιόλας.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Trump tower in Rostov?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Όχι. Θα συμβουλέψει τον Κυριάκο να αγαπήσει τον ΠΑΟΚ αν θέλει οι ΗΠΑ να συνεχίσουν να στηρίζουν την Ελλάδα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ναι θα μπει όρος στην πώληση των F-35
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Άντε να βγει ο Τραμπ να ανασάνει η ΠΑΟΚΑΡΑ!
ΠΑΟΚ είναι και ο Donald;
Εγώ εναν Donalt ήξερα τον Duck,τότε που ήσουν νέος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το topic οδεύει ολοταχώς εκεί:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

PAOK1LIFE έγραψε:Κοροϊδεύετε και ειρωνεύεστε τον αδερφό σας . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Να φοβόμαστε να πούμε την γνώμη μας μόνο η δική σας μετράει εμείς είμαστε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ . Εγωισμός , έπαρση και ξερό ψωμί. Μιλάτε με ένα ύφος λες και είσαστε ο Πολάνσκι εσείς και εμείς ο Τσαφούλιας.
Δυστυχως φιλε μου, εχεις δικαιο.
Αυτο που περιγραφεις συμβαινει πολυ συχνα.
Πρεπει να μαθουμε να σεβομαστε τη γνωμη του αλλου, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ,να μαθουμε να εκφραζουμε ΚΟΣΜΙΑ την διαφωνια μας, χωρις αφορισμους κ ειρωνείες.
Οσο ακραια κι αν ειναι η γνωμη καποιου συμφορουμιτη, εχει δικαιωμα να την εκφρασει.
Εφοσον βέβαια ειναι μεσα στα πλαισια των κανόνων του φορουμ.
Εαν ξεφυγει, υπαρχουν οι μοντς να επιβαλλουν τις ποινες που αυτοι κρινουν.
Με αυτον τον τροπο θα ηταν πιο ευχαριστο το φορουμ για πολλούς κ ισως δεν ειχαν αποχωρήσει καποιες κατα γενικη ομολογια εκπληκτικές πενες.
Αυτα απο μενα κ σορρυ για το οφτοπικ.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Το άν θα βγεί στις εκλογές ο Τράμπ σαφώς και επηρεάζει τις σχέσεις Ρωσσίας Η.Π..Α. προς το καλύτερο , ετσι ίσως αρθούν κάποιες κυρώσεις σε Ρώσους ολιγάρχες και τελειώσει και ο πόλεμος .Αυτο 'οπως πολύ φυσικά προκύπτει μετά είναι και προς όφελος του Π.Α.Ο.Κ αφού ο μεγαλομέτοχός μας είναι και Ρώσος ολιγάρχης .Το περίεργο μερικοί που το βλέπετε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”