χαιρομαι που δεν ειμαι μονος μου ο τρελος του χωριουfigurehead4 έγραψε:Όσα έμαθα τα έγραψα. Δεν ξέρω κάτι άλλο. Δεν έχω πλέον την ίδια επαφή με το σύνδεσμο, ούτε οι παλιοί φίλοι γαμώ τα γεράματα μας.marsantos έγραψε:Figure γνωρίζεις τι έχει γίνει; Δλδ στο τέλος ηρέμησαν τα πράγματα;figurehead4 έγραψε:Το οικογένειες το είπα γιατί έβρισαν και κάποιοι παιχτες τους οπαδους και στο τέλος τα λέγανε ολοι ήρεμα. Εκτός από έναν, που κράτησε τον εκνευρισμό ως τη συνέντευξη τύπου
Μάλλον τον είχε ξεχεσει κι ο Ιβάν πριν
Για το γενικότερο σου σχόλιο, φυσικά και συμφωνώ.
Αυτός που κράτησε τον εκνευρισμό ήταν ο προπονητής; Επειδή δεν έχω δει τη συνέντευξη τύπου, έγινε κάτι εκεί; Ή ηρέμησε κι αυτός;
Πήγαν στην προπόνηση οι δικοί μας, ζήτησαν το λόγο για τις τελευταίες εμφανίσεις και όσα ακούγονται για κακές σχέσεις στα αποδυτήρια, κάποια στιγμή άναψαν τα αίματα, ειπώθηκαν και δύο κουβέντες παραπάνω, αλλά ως εκεί. Με τον Λουτσέσκου μίλησαν περισσότερη ώρα, ρώτησαν για μεταγραφές, για φυσική κατάσταση, τους είπε τα δικά του και τέλος. Απλώς ο Λουτσέσκου είχε χαλαστει για τη διακοπή της προπόνησης, δεν διαπληκτιστηκε ομως με κανέναν.
Αν ξέρει κάποιος περισσότερα ας τα γράψει. Από το να ακούγονται αίσχη για οφειλές σε παίχτες, για προπηλακισμους και άλλα χαζά ψεματα, μακάρι να πει κάποιος περισσότερα. Κι εγώ άκουσα μια μαλακία για τις μεταγραφές ότι και καλά ειπώθηκε που δεν θα τη γράψω ποτέ. Δεν ισχύει. Αν μαθω κάτι παραπάνω θα το γράψω. Σιγά τα κρατικά μυστικά. Αλλά να είναι από κάποιον που εμπιστεύομαι.
Για το άλλο, έγραψα χαριτολογωντας ότι κράτησε τα νεύρα μέχρι τη συνέντευξη τύπου, όχι για το σκηνικό στην προπόνηση, αλλά μάλλον του τα είχε ψάλλει ο Ιβάν όπως συνήθως. Τον είδα στο PAOK TV και είχε πλάκα που προσπαθούσε να είναι ήρεμος στη συνέντευξη, ενώ τα μάτια και το σώμα του άλλα έδειχναν. Ε αφού ξέρουμε τον Ιβάν, υπήρχε περίπτωση να το αφήσει ετσι;
Για μένα υπάρχει πολύ ζουμί να συζητήσουμε το καλοκαίρι σε αυτό που τόνισε ο φίλος loukas karadimos. Το έπνιξαν σε χρόνο dt όλοι οι αρδ μας. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μ αρέσει που κατηγορεί ο ένας τον άλλον για pay roll. Αλλά για το καλοκαιρι αυτα, που θα μας ταΐζουν σανό για ίδιον όφελος και η ΠΑΕ θα το επιτρέπει, γιατί δεν έχει ακόμη σοβαρό τμήμα επικοινωνίας.
Τώρα έχουμε πολέμους μπροστά μας
οσον αφορα τα υπολοιπα,φυσιολογικα μου φαινονται ειδικα για καποιον που εχει ζησει μπατμαν, παγωνια, γουμενους κτλ, μου ειναι αδιανοητο να βλεπω αυτο το υφακι απο την ομαδα (την καλοπληρωμενη και νταντεμενη σε βαθμο αηδιας ομαδα) σε παιχνιδια υψηλου κοστους και φανταζομαι καποια πιο νεαρα παιδια που ακομα ασχολουνται καθημερινα με το οπαδικο θελησαν να διατυπωσουν την αγανακτηση τους στην ομαδα, ισως οχι με τον καλυτερο τροπο, αλλα και παλι, φυσιολογικο
ας μας πει ομως ενας απ αυτους τους παχυδερμους ΑΡΔ, γιατι ρε χαιβανια αντι να ελεγξετε την πληροφορια την αφηνετε να διοχετευτει απο αλλοθρησκα μεσα οπως να ναι και αφηνετε τοσα πραγματα να αιωρουνται στην ατμοσφαιρα παραμονη ευρωπαικου τελικου? θα σας πω γιατι, γιατι ειστε αβουλα οντα, δικανα του πενηνταρικου και σας ελεγχει ενας απο τους πιο αποτυχημενους παραγοντες στο εργο του στην ιστορια του συλλογου, ο κυρ κυρ. κανενα σχεδιο, καμια πρωτοβουλια, το απολυτο μηδεν και παλι.
τελοσπαντων δεν το συνεχιζω αλλο, θεωρω οτι κανουμε κουβεντα που δεν οδηγει πουθενα γιατι μονο ενας μπορει να βαλει ταξη σε ολο αυτο, διοικηση, αθλητες, οπαδικο και λεγεται Ιβαν Σαββιδης. μπροστα στον τρομερο ολοι θα σηκωθουνε σουζα, να ναι γερος και να τον ξαναδουμε στα μερη μας, μεχρι τοτε κυριολεκτικα ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ