Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
George Best

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από George Best »

papwolf έγραψε: Γι'αυτό κυρίως τον λόγο τον κρατούν οι διοικούντες στη θέση του και τον πληρώνουν όσο τον πληρώνουν, παρά για τις επαγγελματικές του ικανότητες.
Γνώμη μου.
Κι εγω αυτο πιστευω. Ο ΠΑΟΚ θα ψιλοπηγαινε στον αυτοματο πιλοτο με ολα αυτα που εχουν γινει με Ρωσια και Σαββιδη.
Ο μονος που θα εμπιστευοταν να παρει το πηδαλιο στα χερια του ο Ιβαν ηταν ο Ραζβαν γιαυτο του εδωσε και τα κλειδια και τον χρυσοπληρωνει.

Αλλα ρε παιδια διαφωνω σε αυτο για τις ικανοτητες. Η ομαδα εχει χτυπητες αδυναμιες και πηγαινε τρενο τοσο καιρο.
Δεν εχει φορ και εχει στηθει ετσι ωστε να παιζει χωρις φορ. Σε κλειστες αμυνες η ομαδα εχει προβλημα για αυτον ακριβως το λογο αλλα δε γινεται να βγαινουν οι δημοσιογραφοι να λενε οτι δε θελει φορ ο Λουτσεσου...

Μιλαμε για τον ιδιο προπονητη που ειχε στησει τον ΠΑΟΚ πανω στον Πιγιοβιτς και ολη την Αλ Χιλαλ στον Γκομις..
Ειναι παραδοξο και για τον ιδιο να παιζει χωρις φορ ουσιαστικα.

Πριν κανουμε κριτικη στον Ραζβαν ας δουμε και το ροστερ των αλλων ομαδων...
Ας δουμε και πως ενισχυθηκαν τον Ιανουαριο.
Με σφεντονα δεν πας στον πολεμο.

Απο εκει και περα καθε προπονητης εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του.
Ο Αλμειδα επαιξε με τον χειροτερο Αγιαξ της ιστοριας σα να επαιζε στην Ελλαδα, φουλ επιθεση και αποκλειστηκε πανηγυρικα. Ο Λουτσεσκου ενδεχομενως να μην ειχε αποκλειστει απο αυτον τον Αγιαξ, γιατι δε θα επαιζε ετσι.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Το ξεκινας με φρασεις τυπου «δεν ασχολουμε με την παρτη σου» και «παρε ενα ignore» και επειδη σου απανταω οτι δεν με ενδιαφερεις εσυ προσωπικα καθολου, αλλα αυτα που γραφεις στο ΠΜ κανεις τον θιγμενο

Φυσικα ξαναλαεω δεν εχεις τιποτα να απαντησεις. Το μονο που κανεις ειναι να ακυρωνεις τα επιχειρηματα χωρις να τα αντικρουσεις

Μαλλον συνηθισες καιρο να γραφεις χωρις να σου απαντανε. Εννοειται για καταντιες κλπ τι να απαντησω σε τυπο που ΞΑΝΑΛΕΩ ειναι 24/7 στο φορουμ σε καθε τοπικ αφηνοντας παντου υποννοιες οτι φταιει ο ραζβαν

Πολυ projecting
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Καταρχήν δεν αφήνω υπόνοιες, το λέω ξεκάθαρα.

Έχει συγκεκριμένες ευθύνες για συγκεκριμένα πράγματα τα οποία έχω αναλύσει ενδελεχώς.

Προφανώς δεν φταίει για τα πάντα. Και προφανώς θα κριθεί συνολικά στο τέλος της σεζόν.

Από τον τρόπο που τελείωσες πάντως απέδειξες ότι αυτό σε καίει. Το ότι θεωρώ ότι έχει ευθύνες ο Ραζβαν.

Άρα τι μου το παίζεις θιγμένος που σου είπα ότι έχεις κάψα με τον Λουτσεσκου;

Αφού το αποδεικνύεις με κάθε ποστ που κάνεις.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Razvan Lucescu vol IV, κύριοι.

Κι επειδή ΠΑΟΚ είσαι, φυσικά το topic αυτό θα ξεκινήσει υπό τέτοιες συνθήκες.

Για τους εμμονικούς με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, να θυμίσω ότι ανοίγουμε το 4ο του topic στο Paokmania.

Σε 20 μέρες,έχουμε φτάσει τις 90 σελίδες...

Ωωω ρε πέραση ο Λουτσε.

Προβλέπω να τελειώσει τέλη Μαϊου,σχεδόν κ το 4ο τοπικ του.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από JohnDag »

Επίσης τι να απαντήσω;

Για τα αυτονόητα;

8 παίκτες του ΠΑΟΚ με πάνω 2.200 λεπτά, 8 του βάζελου, 9 του γαύρου.

Αν δεν έχεις την αντιληπτική ικανότητα να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό τι ακριβώς να συζητήσουμε;

Επίσης, να προσπαθήσω σε πείσω για το κοινώς παραδεκτό και αυτονόητο;

Για το ότι το ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό από το καλοκαίρι και μετά σε σχέση με τα δυο προηγούμενα χρόνια;

Για ότι ο Σαββιδης έριξε ξανά φέτος λεφτά;

Σε λίγο θα μου ζητήσεις να σου αποδείξω ότι ο ήλιος ανατέλλει από την Ανατολή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τρί 12 Μαρ 2024, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ψιλόπαραμύθι αυτό με τον φορ.
Δεν λέω ότι ένα καλό φορ ( άραγε τι θεωρούμε καλό φορ, γιατί και προπερσι με ακπομ κ σβιντερσκι πάλι το φορ ήταν το πρόβλημα) δεν θα βοηθούσε...κ ίσως έδινε κ κάποιους βαθμούς.
Αλλά δυστυχώς δεν οφείλεται στην έλλειψη φορ αυτό το βασανιστικα αργό, φοβικό παράλληλο ποδόσφαιρο που βλέπουμε πάλι αυτόν τον καιρό.
Μπήκαμε να παίξουμε απέναντι στον γαύρο με όλη την ενδεκάδα ξεκούραστη κ στα πρώτα 35 λεπτά δεν ακουμπησαμε μπάλα, δεν αλλάξαμε δύο πασες.
Μπορεί όσο το κεφάλι καίει να υπάρχει θυμός για το 1-4 αλλά όταν επιστρέψουν οι φυσιολογικές θερμοκρασίες υπάρχει προβληματισμός για το πρώτο 35λεπτο...ίσως και κάτι πέρα του προβληματισμού.

Μακάρι να βρεθεί λύση...όχι για να πάρουμε ντε και καλά το πρωτάθλημα αλλά ....πρώτον για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε έναν απαιτητικό θεσμό όπως τα ελληνικά play off και να μην νιώσουμε ως απλοί ρυθμιστές των πλέι οφ.
Επίσης φαντάζομαι κανείς από μας δεν θέλει να κάτσει να δει έναν τελικό κυπέλλου με άλλες ομάδες κ να τον τρώει το άγχος

Υγ όσο για τα αγ.λεπτα που μαλώνετε είναι πάρα πολύ φυσιολογικα νούμερα.
Ο μόνος που στο τέλος της σεζόν που μπορεί να ξεπεράσει το όριο των 3500 λεπτών είναι ένα στόπερ ( στην χρονιά του νταμπλ ο Κρέσπο είχε σχεδόν 4500 λεπτά)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 12 Μαρ 2024, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Montrealiotis έγραψε:Μου το έστειλε ένας φίλος. Η ανάλυση του Τσαρλυ του οποίου εκτιμώ τις ποδοσφαιρικές αναλύσεις κρατώντας πάντα μια πισινή, σαν και καλά αντικειμενικός αρδ. Δεν με αφήνει το site να κάνω copy το άρθρο, όποτε βάζω μόνο το λινκ.

Νομίζω ότι έχει απόλυτο δικιο σε αυτά που λέει και θα ήθελα να ακούσω έναν αντίλογο από πιο «εμπαλους» από εμένα.

https://www.betarades.gr/tsarli-analisi ... oytseskoy/

Λέει λέει λέει για τον Λουτσέσκου, αλλά κλείνει με το ΠΡΟΦΑΝΈΣ:
"Στον ΠΑΟΚ ελλοχεύει ο κίνδυνος σε μια χρονιά που ήταν έτοιμος να εξαργυρώσει τον τρίτο χρόνο Λουτσέσκου, να τα χάσει όλα από την επιλογή Σαμάττα και από το γεγονός πως ΑΡΝΉΘΗΚΑΝ να κάνουν αυτή την αναγκαία διόρθωση τον Ιανουάριο".
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

JohnDag έγραψε:Καταρχήν δεν αφήνω υπόνοιες, το λέω ξεκάθαρα.

Έχει συγκεκριμένες ευθύνες για συγκεκριμένα πράγματα τα οποία έχω αναλύσει ενδελεχώς.

Προφανώς δεν φταίει για τα πάντα. Και προφανώς θα κριθεί συνολικά στο τέλος της σεζόν.

Από τον τρόπο που τελείωσες πάντως απέδειξες ότι αυτό σε καίει. Το ότι θεωρώ ότι έχει ευθύνες ο Ραζβαν.

Άρα τι μου το παίζεις θιγμένος που σου είπα ότι έχεις κάψα με τον Λουτσεσκου;

Αφού το αποδεικνύεις με κάθε ποστ που κάνεις.
Οταν μιλας για ροστερ πρωταθλητισμου και απανταω αυτο αποτελει καψα για λουτσεσκου;

Οταν μιλας για ξεκαθαρη αυξηση μισθολογικου μπατζετ σε σχεση με προηγουμενες σεζον και σου λεω οτι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ με εξαιρεση μονο της περσινη σεζον ειναι καψα για τον λουτσεσκου; Τι σχεση εχει το μπατζετ φετος με αυτο του 21/22, και αντιστοιχα αυτο του 21/22 με το 19/20; Αν παρατηρησω την συνεχομενη πτωση ειναι καψα για τον λουτσεσκου

Σε παρακαλω, ποτε δεν σου την ειπα για το αν τον θεωρεις καλο προπονητη. Μην επαναλαμβανομαι, δικαιωμα καθενως ειναι να κρινει εναν προπονητη. Παρατηρησα στις αναρτησεις σου συνεχομενα λαθη που παρουσιαζαν μια ΜΗ πραγματικοτητα σχετικα με το ΡΟΣΤΕΡ και τις ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ.

Και επισης για την ευθυνη του Λουτσεσκου στις επιλογες οπου πεταξες ενα «πιστεψτε με αυτος αποφασιζει» κατι που προφανως δεν αποδεικνυεται. Δεν ειμαστε μεσα στην ΠΑΕ. Μονο συσχετιστικά, απο την ανανεωση, εγω προσωπικα καταληγω στο οτι ειναι ευχαριστημενοι.

Δεν αρνηθηκα οτι εχει ευθυνες πουθενα, και εσυ μου το προσαπτεις συνεχως. Αντιθετα εσυ εχεις παρουσιασει κατι πολυ παραπανω απτο «εχει και ο λουτσεσκου ευθυνες»
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

George Best έγραψε:
paokarakis έγραψε: Συμφωνώ μέχρι τελείας και θα ήθελα να κάνω μια γενική ερώτηση στο φόρουμ, ΑΝ αποχαιρετησουμε και από την Ευρώπη αυτόματα γινόμαστε φαβορί για το πρωταθλημα; Αφού τα ματς πλέον είναι μόνο 9 και το πρόβλημα ήταν το 1 ακόμα (τελικός κυπέλλου) και τα 2 ακόμα (Ευρώπη αν περάσουμε και βλέπουμε) αν δεν πάρει το πρωτάθλημα θα δηλώσει παραίτηση?
Καπου εδω να σε ενημερωσω οτι η ομαδα αυτη τη στιγμη εχει 2 σεντερ μπακ ολα κι ολα, ενα δεξι μπακ που ειχε να παιξει 2 χρονια και ηθρε να παιξει κατευθειαν βασικος. Ενα αριστερο εξτρεμ 36 χρονων να παιζει 3 ματς την εβδομαδα και δεν εχει φορ.

Επισης προς ενημερωση σου ο Λουτσεσκου τον Ιανουαριο ζητησε 3 παιχτες και του εφεραν μονο τον Οττο.

Εχει ζητησει εδω και καιρο την παραμονη Μειτε Κετζιορα και ακομα δεν εχει κλεισει το θεμα.

Μια αλλη ερωτηση προς το φορουμ θα ηταν η εξης.
Θεωρειται οτι αν φυγει ο Ραζβαν, θα εκλειψουν ολες αυτες οι παθογενειες στην ομαδα?
Δε θα τρεχουμε παραμονες προκριματικων να παρουμε φορ?
Θ δουλευει μια χαρα το τμημα σκαουτινγκ και θα φερνει λαβρακια?
Ο Σαματα θα παρει το χρυσο παπουτσι?

Εγω ρε παιδια θυμαμαι οτι αυτη η ομαδα εν μεσω κοβιντ ειχε ξεχασει να ανανεωσει τα δελτια στα πλει οφ.
Θυμαμαι να διωχνουμε τον Βιειρινια και να τον ξαναπαιρνουμε μετα απο 1 εβδομαδα.
Θυμαμαι να παιρνουμε φορ καθε χρονια 2 μερες πριν τον 1ο αγωνα, ωστε να ειναι ετοιμος στον επαναληπτικο.

Μηπως εφταιγε παλι ο Λουτσεσκου απο την Ασια?

Περυσι ακουγαμε για το βυσμα Κετζιορα απο τον πατερα του ->Φετος : ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΕΤΖΙΟΡΑ
Πριν 2 χρονια ακουγαμε για το βυσμα Ρουμανο Μιτριτσα -> Παντα για αλλαγη τον ειχε.

Ημαρτοοοον ρεεε που ελεγε και ο Γεωργιου.
Χίλια μπράβο αδερφέ.
Για ότι και να φταίει (που προφανώς φταίει σε πολλά) ο Λουτσέσκου, ο πρώτος και βασικότερος λόγος που δεν κάνουμε το παραπάνω βήμα, είναι όλα τα παραπάνω που έγραψες.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

JohnDag έγραψε:Επίσης τι να απαντήσω;

Για τα αυτονόητα;

Αν δεν έχεις την αντιληπτική ικανότητα να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό τι ακριβώς να συζητήσουμε;

Για το ότι το ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό από το καλοκαίρι και μετά σε σχέση με τα δυο προηγούμενα χρόνια;

Ρε συ, ενταξει, σου λεω τα εχω ανεβασει. Ειναι τοσο προφανες που ειναι χαζο να το γραφω. Στους 8 «σκασμενους» του ΠΑΟΚ, λοιπον, τι επικογες εχουμε για να τους ξεσκασουμε; Πως θα ξεσκασει ο Κετζιορα; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Πως θα ξεσκασουν οι 5 μεσοεπιθετικοι σου; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ. Πως θα ξεσκασουν οι Μειτε Οζντοεφ; ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ;

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΠΟΚ εχουν ΛΥΣΕΙΣ στα σκασιματα τους. Τοσο αριθμητικα οσο ποιοτικα. Απλα παρατηρεις τον πινακα και βγαζεις ακρη.

Και η ΜΙΑ ομαδα (οσφπ) που δεν εχει βρει λυση πχ στο σκασιμο του Φορτουνη και Ροντινει, ΤΩΡΑ κανει τρομπονια. Δεν την γλυτωσαν ουτε αυτοι
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

papwolf έγραψε:
Patron έγραψε:Ακούστηκε ότι έλαβε χώρα εθιμοτυπική επίσκεψη στην προπόνηση.
Αληθεύει;
Από ποιον...?
για την επισκεψη της Δευτερας λετε?
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

alexgarcia6 έγραψε:
JohnDag έγραψε:Επίσης τι να απαντήσω;

Για τα αυτονόητα;

Ρε συ, ενταξει, σου λεω τα εχω ανεβασει. Ειναι τοσο προφανες που ειναι χαζο να το γραφω. Στους 8 «σκασμενους» του ΠΑΟΚ, λοιπον, τι επικογες εχουμε για να τους ξεσκασουμε; Πως θα ξεσκασει ο Κετζιορα; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Πως θα ξεσκασουν οι 5 μεσοεπιθετικοι σου; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ. Πως θα ξεσκασουν οι Μειτε Οζντοεφ; ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ;

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΠΟΚ εχουν ΛΥΣΕΙΣ στα σκασιματα τους. Τοσο αριθμητικα οσο ποιοτικα. Απλα παρατηρεις τον πινακα και βγαζεις ακρη.

Και η ΜΙΑ ομαδα (οσφπ) που δεν εχει βρει λυση πχ στο σκασιμο του Φορτουνη και Ροντινει, ΤΩΡΑ κανει τρομπονια. Δεν την γλυτωσαν ουτε αυτοι
Δεν είναι σκασμενοι βρε αγορι μου με τα λεπτά που έχουν αυτοί την εποχή.

Είναι απολύτως φυσιολογικά για μια ομάδα που έχει παίξει 46 παιχνίδια.

Στο εξηγεί και ο Rene πιο πάνω, προσπαθώ να στο εξηγήσω κι εγώ από χθες και δεν θες να το καταλάβεις.

Παίκτης με κάτω από 3.000 αγωνιστικά λεπτά σε 46 παιχνίδια ΔΕΝ είναι σκασμένος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Καλά σκασμενος μπορεί να είναι...απλά δεν θα έπρεπε να είναι...και προπαντός δεν θα έπρεπε να αναφέρει κάτι τέτοιο ο προπονητής δημόσια
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ναι προφανώς αυτό εννοώ.

Ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες τα νούμερα δεν είναι τέτοια που να δικαιολογούν «σκάσιμο».
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Τα νούμερα είναι πάντα συγκριτικά με τον ανταγωνισμό και με τα πολύ απαιτητικά παιχνίδια που παίξαμε στη σειρά, πράγμα που δε συνεβει για τους αντιπάλους μας. Κι όταν συνεβεi, τα έκαναν θάλασσα κι αυτοί.
Μέσα σε αυτό το διάστημα είχαμε και σοβαρό τραυματισμό του baba που συνεχίζει να παίζει συνέχεια και απώλεια των 2 σέντερ μπακ.
Έχουμε και τον Τάισον που είναι 36 και δεν έχει αλλαγή.
Δε νομίζω να φταίει η τακτική της ομάδας που Τάισον , baba και κουλιερακης δεν μπορούσαν να αλλάξουν μια πάσα στα 2 μέτρα στην Κροατία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”