Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

proedros έγραψε:Ξέρει κανείς να μας πει πότε είναι ο τελικός του league cup?
Στα σοβαρά τώρα ακόμα δεν έχουν οριστεί οι τελικοί. Διπλός θα είναι. Πρώτα στο Παλατάκι και μετά στο ΜΕΤΣ.

Πιστεύω ότι μετά το Κύπελλο θα διεξαχθεί ή ενδιάμεσα στους τελικούς του Πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Miles έγραψε: Άντε ρε πρόβατο, εραστή του Ντεν Ντρις! :lol: :lol:
Δεν καταλαβαίνω τα Ολλανδικά του, δεν τον θέλω. :lol: :lol:

(Fun fact όντως δεν καταλαβαίνεις τους Βέλγους όταν μιλάνε Ολλανδικά.)

Εγώ όντως τον περιμένω να μας πει, εάν είδε το παιχνίδι να μας πει δύο τρία πράγματα ώστε να καταλάβουμε.

Γιατί για να σχολίασε, πάει να πει ότι είδε κάτι.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Σιγά μην πληρώσω το Βαζελο για να δω το παιχνίδι....Μιλάω γενικά για την απόδοση του Ντεν Ντρις σε όσα παιχνίδια τον έχω δει κ δεν είναι λίγα....Βασικά οπότε έχει ΠΑΟΚ στο βόλλευ προσπαθώ να μην τον χάνω μιας κ το βόλεϊ είναι αγαπημένο άθλημα....Δεν έχει το παληκάρι πλέον ούτε 1% από την αίγλη του παρελθόντος του....Βαρύς πάει συνέχεια να βρει δάχτυλα στο μπλόκ τα σερβίς του πολλές φορές είναι φλοτ πλέον....Δεν ξέρω ίσως με Ούντρις που ακόμα κ τώρα είναι πιο καλός αθλητής κ για το ύψος του είχε ικανοποιητικό άλμα....Τι να πω ρε παιδιά.... Πίκρες παντού τώρα τελευταία....Το ματς από ότι κατάλαβα το πήρε ο Ερναντες εάν δεν κάνω λάθος....
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Επαιζες ΕΑΠ;
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Patron έγραψε:Επαιζες ΕΑΠ;
Όχι επειδή μου αρέσει το βόλλευ παρακολουθούσα κ ΕΑΠ αρκετά....Είχε πάει κ σε έναν ημιτελικό η προημιτελικο με Ματσερατα εάν δεν κάνω λάθος κ ήμουν μέσα.... Πραγματικά θηρία τότε οι "Ιταλοί"....Κ ο μεγάλος Σαφρα ήρθε και από τα μέρη μας πριν ανηφορίσει στην ΠΑΟΚΑΡΑ....
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Μην λες κακή κουβέντα για ντεν τρις γιατί θα σου την πέσουν.
Εγώ τον πλήρωσα τον βαζελο για το δω κ κοπανάω το κεφάλι μου. Πόσο ΠΑΟΚ ήταν αυτό το διήμερο... από καρπαζια σε καρπαζια..
Έχω αποφασίσει να μην σχολιάζω τα παιχνίδια για να μην νευριαζω
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

PaokPatraG4 έγραψε:Σιγά μην πληρώσω το Βαζελο για να δω το παιχνίδι....Μιλάω γενικά για την απόδοση του Ντεν Ντρις σε όσα παιχνίδια τον έχω δει κ δεν είναι λίγα....Βασικά οπότε έχει ΠΑΟΚ στο βόλλευ προσπαθώ να μην τον χάνω μιας κ το βόλεϊ είναι αγαπημένο άθλημα....Δεν έχει το παληκάρι πλέον ούτε 1% από την αίγλη του παρελθόντος του....Βαρύς πάει συνέχεια να βρει δάχτυλα στο μπλόκ τα σερβίς του πολλές φορές είναι φλοτ πλέον....Δεν ξέρω ίσως με Ούντρις που ακόμα κ τώρα είναι πιο καλός αθλητής κ για το ύψος του είχε ικανοποιητικό άλμα....Τι να πω ρε παιδιά.... Πίκρες παντού τώρα τελευταία....Το ματς από ότι κατάλαβα το πήρε ο Ερναντες εάν δεν κάνω λάθος....
Καταλαβαίνω τη στεναχώρια σου, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε αφήνει να επηρεάζει την κρίση σου. Γιατί ο Ντε Ντρις σε απόδοση και σε στατιστικά στον 2ο γύρο είναι πολύ καλύτερος. Και μπορώ να στο δείξω αυτό. Και ειδικά τώρα που φαίνεται ότι έχει δέσει καλύτερα με τον Γαλιώτο και με την παρουσία Σαμοϋλένκο έχει πια απελευθερωθεί. Καμία σχέση ο Ντε Ντρις του πρώτου γύρου με αυτόν του δευτέρου.

Και πιάνεσαι στον Ντε Ντρις, ενώ δε βλέπεις και τη συνολική παρουσία της ομάδας. Σε αυτό το παιχνίδι κανείς δεν ήταν καλός στην επίθεση. Σημαίνει ότι μας φταίει ο Ντε Ντρις; Όχι, βέβαια. Στο βόλεϊ όλοι έχουν συμμετοχή. Ο διαγώνιος είναι ένα από τα επιθετικά όπλα της ομάδας. Και ποτέ καμία ομάδα δε θα τραβήξει μια ολόκληρη σειρά αγώνων με τον διαγώνιό της μόνο.

Και αυτό φάνηκε και σήμερα. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε μόνο με τον Ερνάντεζ. Ούτε ο Κόβαρ είναι σε καλή κατάσταση, ούτε ο Πρωτοψάλτης. Και αυτό θα φανεί στη σειρά.

Τώρα οποιαδήποτε σύγκριση του Ούντρις με τον Ντε Ντρις τη θεωρώ άτοπη, καθώς ο Ούντρις δεν έκανε ούτε αυτά που κάνει ο Μπραμ και επίσης έχει πάρει παρέλαση την Ασία αλλάζοντας ομάδες κάθε εξάμηνο πια. Ο Ούντρις δεν είχε την τοποθέτηση του Ντε Ντρις στο μπλοκ, ούτε και τη δύναμη στο σερβίς. Στο τέλος ο Βέλγος ήταν κλάσεις ανώτερος του Λευκορώσου.

Υπομονή συνιστώ. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Σήμερα χάθηκε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε προβάδισμα.
Χωρίς φυσικά να έχω δει το παιχνίδι, μόνο από τη διακύμανση του σκορ, έπρεπε να κάνουμε το 1-2 και μετά δύσκολα θα χάναμε.
Τώρα δυστυχώς το άγχος είναι με εμάς γιατί πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι στο Παλατάκι. Αν το καταφέρουμε πιστεύω ότι έχουμε πολλές ελπίδες να πάρουμε τη σειρά.
Αν όχι, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Δε θυμάμαι να έχει γυρίσει ομάδα από 0-2 νίκες.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Βασικά ο διαγώνιος που για εμένα ήταν καλύτερος από αυτόν τον προκλητικό Ερναντες ήταν μακράν ο Σεπέδα....Από τους πιο γρήγορους ώμους που έχω δει τα τελευταία χρόνια σε διαγώνιο στο βόλλευ....Συν ότι είχε τρομερό πάτημα έκρηξη σέρβις χαιρόσουν να τον βλέπεις....Δεν είχε μόνο δύναμη στα χτυπήματα του....Είχε σχεδόν τα πάντα....Κρίμα χαραμισε μεγάλη καριέρα.....
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

PaokCuba4 έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Σιγά μην πληρώσω το Βαζελο για να δω το παιχνίδι....Μιλάω γενικά για την απόδοση του Ντεν Ντρις σε όσα παιχνίδια τον έχω δει κ δεν είναι λίγα....Βασικά οπότε έχει ΠΑΟΚ στο βόλλευ προσπαθώ να μην τον χάνω μιας κ το βόλεϊ είναι αγαπημένο άθλημα....Δεν έχει το παληκάρι πλέον ούτε 1% από την αίγλη του παρελθόντος του....Βαρύς πάει συνέχεια να βρει δάχτυλα στο μπλόκ τα σερβίς του πολλές φορές είναι φλοτ πλέον....Δεν ξέρω ίσως με Ούντρις που ακόμα κ τώρα είναι πιο καλός αθλητής κ για το ύψος του είχε ικανοποιητικό άλμα....Τι να πω ρε παιδιά.... Πίκρες παντού τώρα τελευταία....Το ματς από ότι κατάλαβα το πήρε ο Ερναντες εάν δεν κάνω λάθος....
Καταλαβαίνω τη στεναχώρια σου, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε αφήνει να επηρεάζει την κρίση σου. Γιατί ο Ντε Ντρις σε απόδοση και σε στατιστικά στον 2ο γύρο είναι πολύ καλύτερος. Και μπορώ να στο δείξω αυτό. Και ειδικά τώρα που φαίνεται ότι έχει δέσει καλύτερα με τον Γαλιώτο και με την παρουσία Σαμοϋλένκο έχει πια απελευθερωθεί. Καμία σχέση ο Ντε Ντρις του πρώτου γύρου με αυτόν του δευτέρου.

Και πιάνεσαι στον Ντε Ντρις, ενώ δε βλέπεις και τη συνολική παρουσία της ομάδας. Σε αυτό το παιχνίδι κανείς δεν ήταν καλός στην επίθεση. Σημαίνει ότι μας φταίει ο Ντε Ντρις; Όχι, βέβαια. Στο βόλεϊ όλοι έχουν συμμετοχή. Ο διαγώνιος είναι ένα από τα επιθετικά όπλα της ομάδας. Και ποτέ καμία ομάδα δε θα τραβήξει μια ολόκληρη σειρά αγώνων με τον διαγώνιό της μόνο.

Και αυτό φάνηκε και σήμερα. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε μόνο με τον Ερνάντεζ. Ούτε ο Κόβαρ είναι σε καλή κατάσταση, ούτε ο Πρωτοψάλτης. Και αυτό θα φανεί στη σειρά.

Τώρα οποιαδήποτε σύγκριση του Ούντρις με τον Ντε Ντρις τη θεωρώ άτοπη, καθώς ο Ούντρις δεν έκανε ούτε αυτά που κάνει ο Μπραμ και επίσης έχει πάρει παρέλαση την Ασία αλλάζοντας ομάδες κάθε εξάμηνο πια. Ο Ούντρις δεν είχε την τοποθέτηση του Ντε Ντρις στο μπλοκ, ούτε και τη δύναμη στο σερβίς. Στο τέλος ο Βέλγος ήταν κλάσεις ανώτερος του Λευκορώσου.

Υπομονή συνιστώ. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.
Εγώ βασικά θα ήθελα κάποιον καλύτερο του ήδη δοκιμασμένου Ντεν Ντρις....Είναι μεγάλο το πρόβλημα στην διαγώνιο πιστεύω....Δεν λέω στον 2ο γύρο εχει στρώσει κάπως η ομάδα σε μπλοκ άμυνα λόγω κ της παρουσίας του σπουδαίου σε καριέρα Ρώσου Γίγαντα....Απλά είμαι απογοητευμένος από την επιλογή διαγωνίου από το καλοκαίρι....
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

τσιριγωτης έγραψε:Μην λες κακή κουβέντα για ντεν τρις γιατί θα σου την πέσουν.
Εγώ τον πλήρωσα τον βαζελο για το δω κ κοπανάω το κεφάλι μου. Πόσο ΠΑΟΚ ήταν αυτό το διήμερο... από καρπαζια σε καρπαζια..
Έχω αποφασίσει να μην σχολιάζω τα παιχνίδια για να μην νευριαζω
Καταρχάς μη λες πράγματα τα οποία δεν ευσταθούν. Δε σου την έχει πέσει κανείς σε αυτό το τόπικ και όσοι σου έχουν απαντήσει στα σχόλιά σου παρέθεσαν την άποψή τους και αρκετοί με στοιχεία. Πες μας ποιος σου την "έπεσε" ώστε να μεριμνήσουν οι μοντς για αυτό. Αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι "έγκλημα" το να εξηγούν άνθρωποι για το πως βλέπουν την ομάδα και να θέλουν να δείξουν ότι να κοιτάμε όλη την εικόνα και όχι μόνο συγκεκριμένα πράγματα.

Εγώ θέλω να μου πεις αναλυτικά τι είδες από το παιχνίδι, γιατί θα γράψω ανάλυση τώρα και θα ήθελα τη σκοπιά αυτού που είδε το παιχνίδι.

Εγώ θα πω ξανά ότι υπάρχει δρόμος και τίποτα δεν κρίθηκε σε ένα παιχνίδι. Σκοπός είναι να πάμε τη σειρά κάτω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Δευ 11 Μαρ 2024, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

PaokPatraG4 έγραψε: Όχι επειδή μου αρέσει το βόλλευ παρακολουθούσα κ ΕΑΠ αρκετά....Είχε πάει κ σε έναν ημιτελικό η προημιτελικο με Ματσερατα εάν δεν κάνω λάθος κ ήμουν μέσα.... Πραγματικά θηρία τότε οι "Ιταλοί"....Κ ο μεγάλος Σαφρα ήρθε και από τα μέρη μας πριν ανηφορίσει στην ΠΑΟΚΑΡΑ....
Ημιτελικός ήταν με τη Ματσεράτα με νιάτα Ποντρασκάνιν και Στάνκοβιτς, Βερμίλιο πάσα και Μάουρο Μπερούττο προπονητή.

Ωραίες εποχές τότε με Κουρνέτα, Στεφάνου, Ντορνέλας και κάποιους ακόμα Βραζιλιάνους που είχε τότε η ομάδα. Ιστορική ομάδα και κρίμα που είχε άδοξο τέλος. Θυμάμαι μεταξύ 2009 και 2011 που ήταν πολύ ανταγωνιστική.

Σαφράνοβιτς πρέπει να ήταν γύρω στο 2005. Εποχές που όλες οι ομάδες έφερναν εξαιρετικούς ξένους.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ειχε βγάλει μια πολύ καλή φουρνιά ντόπιων παικτών τότε η Πατρα (που είχε παράδοση στο άθλημα)
Εφτασε να έχει κάποια στιγμή τρεις ομάδες Α1 ΕΑΠ, ΠΓΕ και Ολυμπιάδα.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

PaokPatraG4 έγραψε:Βασικά ο διαγώνιος που για εμένα ήταν καλύτερος από αυτόν τον προκλητικό Ερναντες ήταν μακράν ο Σεπέδα....Από τους πιο γρήγορους ώμους που έχω δει τα τελευταία χρόνια σε διαγώνιο στο βόλλευ....Συν ότι είχε τρομερό πάτημα έκρηξη σέρβις χαιρόσουν να τον βλέπεις....Δεν είχε μόνο δύναμη στα χτυπήματα του....Είχε σχεδόν τα πάντα....Κρίμα χαραμισε μεγάλη καριέρα.....
Ο Σεπέδα θα πω ότι είχε άλλη εξέλιξη σα διαγώνιος και σωματικά και παικτικά σε σχέση με τον Ερνάντεθ. Ο Σεπέδα ανέπτυξε περισσότερο αλτικότητα, έξυπνα χτυπήματα, ταχύτητα (συμφωνώ με τους ώμους) και ήξερε που θα χτυπήσει με δύναμη. Τα σερβίς του επίσης εξαιρετικά.

Ο Ερνάντεθ ξεκίνησε όπως ο Σεπέδα (τον θυμάμαι ακόμα που ήταν πιο λεπτός και πιο γρήγορος τότε το 2008), αλλά έπειτα έδωσε έμφαση στο μυϊκό κομμάτι. Ουσιαστικά έγινε πιο δυνατός στα χτυπήματά του και έχασε στη γρηγοράδα του. Τα σερβίς του παρέμειναν εξαιρετικά, ενώ είναι καλός και στο θέμα αντοχής.

Η μεγάλη διαφορά των δύο αθλητών ήταν η προσωπικότητα. Ο Σεπέδα ήταν πάντα ήρεμος και θα κουβαλούσε την ομάδα όταν θα χρειαστεί. Γενικά ήταν παίκτης των μεγάλων αγώνων.

Ο Σεπέδα θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα. Αλλά δυστυχώς την απώλεσε κυρίως όχι λόγω του σκηνικού στη Φινλανδία, αλλά διότι στο Τουρκικό Πρωτάθλημα δεν έκανε ποτέ το κάτι παραπάνω ώστε να παίξει και σε καλύτερες ομάδες. Θα μπορούσε να παίζει και σε πιο υψηλό επίπεδο ή ακόμα και σε Κίνα ή Κορέα. Όμως προτίμησε να πάει σε μικρομεσαίες ομάδες της Τουρκίας και να πηγαινοέρχεται μεταξύ Κουβέιτ και Τουρκίας. Σε μια φάση έμεινε και χωρίς ομάδα. Επίσης έπαιξε και πολύ μεγάλο ρόλο το ότι ο Τσαλόπουλος του πρόσφερε την ευκαιρία να μπει στο προσκήνιο και την απώλεσε με κακό τρόπο.

Ο Ερνάντεθ είναι μια δυναμό που θα σου κάνει εκπληκτικά νούμερα σε όλη τη σεζόν αλλά στα μεγάλα παιχνίδια θα είναι απών. Και δυστυχώς οι ομάδες που στηρίχτηκαν αποκλειστικά σε αυτόν επιθετικά την πάτησαν στους στόχους τους. Και τα παραδείγματα δεν είναι μόνο πέρσι. Πάμε πρόπερσι με Χαλκμπανκ. Έκανε παρέλαση όλη την κανονική διάρκεια, πήρε το Κύπελλο και στον τελευταίο μήνα "εξαφανίστηκε". Έπαιξε μόνο στον πρώτο τελικό με τη Ναρμπόν και στον δεύτερο για ένα σετ όταν και ο προπονητής του τον έβγαλε εκνευρισμένος. Η Ναρμπόν πήρε το Τσάλεντζ Καπ. Στο Πρωτάθλημα έχασε πανηγυρικά από τη Ζιραατ όταν προηγουμένως στην κανονική διάρκεια η Χάλκμπανκ κέρδισε δύο φορές.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Π.Α.Ο.Κ. (Γιόσκο Μιλένκοσκι): Βαν Γκάρντερεν 12 (9/26 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 15% υπ. – 4% άριστες), Γαλιώτος 2 (1 άσσος, 1 μπλοκ), Τρούχτσεφ 12 (9/20 επ., 3 μπλοκ, 38% υπ. – 23% άριστες), Βαν Ντε Ντρις 13 (12/30 επ., 1 μπλοκ), Λινάρδος 4 (1 άσσος, 3 μπλοκ), Σαμοϊλένκο 8 (4/8 επ., 4 μπλοκ) / Κοκκινάκης (λ, 71% υπ. – 29% άριστες), Σιδηρόπουλος, Γάτσης 2 (1 άσσος, 1 μπλοκ), Τακουρίδης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”