ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
3
3%
Jonny
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουλιεράκης
2
2%
Baba
5
5%
M. Antônio
1
1%
Meïtè
14
15%
A. Živkovic
8
8%
Murg
3
3%
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Thomas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντέλιας
4
4%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζίμας
55
58%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 95

alexgarcia6

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

barlow4 έγραψε:Οκ το καταλαβαινω αυτο.Απλα εγω δεν την εχω αυτη τη λοξα με τον αρη.Θες επειδη δεν ειμαι θεσσαλονικιος? Δεν ξερω γιατι.
Τρελα με πιανει μονο με το γαυρο που ειναι το πιο σιχαμενο κ αρρωστο εξαμβλωμα που εχει γεννησει αυτος ο τοπος.Δε μου περισσευει κ πολυ μισος για τους υπολοιπους.Μονο συγκυριακα.
Ε κοιτα εγω που τους εχω δουλεια γειτονες σοι ειναι αλλο πραγμα. τεσπα

καθαρα αγωνιστικα και εγω δεν τρελενομαι. Η ομαδα ειναι καρασκασμενη και εχουν βγει παρα πολλες παθογενειες, αλλα οντως δεν χρειαζεται ισοπεδωση. Ελπιζω στην διακοπη εθνικων να ξαναγεμισουν και να παλεψουν για οτι μπορουμε. πολυ δυσκολο να το παρεις

Προβλημα τωρα ειναι που θα βρουν τα κουραγια τιμ και παικτες για την Πεμπτη. Γιατι οι σφαλιαρες τον τελευταιο μηνα ηρθαν απανωτες και το ηλεκτροσοκ που λες ολο το αποζηταμε και ολο δεν ερχεται
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

...και αντε και περασαμε την Πεμπτη.
Μετα τι;
Εφτιαξαν τα πραγματα;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

nunies4 έγραψε:Είναι φοβερά απογοητευτικό πόσο εύκολα αφήσαμε την 1η θέση.
Την άλλη εβδομάδα πάλι πρώτοι μπορεί να είμαστε. Τι αφήσαμε εύκολα;
vs40 έγραψε:Πρέπει να πέσει κράξιμο στον προπονητή, να αναγκαστεί να έρθει πάλι ο Μιρτσέα, και όλως τυχαίως πάλι να λέμε τι προπονητάρα είναι ο Ραζβάν...
Θέλεις να το εξηγήσεις αυτό;

Όχι για εμένα, εγώ κατάλαβα τι λες...

JohnDag έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
JohnDag έγραψε:Όλα τα πράγματα στην ζωή έχουν ένα τέλος.

Ραζβαν σ’ ευχαριστούμε για όλα, έχεις προσφέρει πολλά, είσαι ένας από εμάς αλλά ο κύκλος σου στην ομάδα τελείωσε.
Να κλειδώσουμε και το topic του; :mrgreen:
Ρε συ Μπάρκα, καταλαβαίνω ότι κανεις χαβαλέ και δεν έχεις κακό σκοπό αλλά δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες..
Ναι, αλλά από την άλλη μη φέρνουμε και την καταστροφή επειδή χάσαμε πάλι από τον Ο. Α.Ρ.Η.Σ. και το Μάντζιο.
Μια ήττα δεν ακυρώνει τα καλά που έχουν συμβεί έως τώρα. Ούτε μια νίκη διαγράφει τις όποιες ανορθογραφίες.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Όπως την έχει την ομάδα ο ρουμάνος, δύσκολα να πάρει νικη στα πλει οφ
Να τον χαίρεται αυτός που του δίνει τα εκατομμύρια.
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ??
Να έβαζες εσύ τα 6 εκατομμύρια να πάρεις την ΠΑΕ και θα είχαμε ό,τι προπονητή θέλεις. Μπορεί να έπαιρνες κανέναν τίτλο, αλλά μετά από καναδυό ήττες θα σε κράζαμε και θα λέγαμε να φύγεις να αναλάβει κανένας Αμερικανός.
Grigorios_PAOK έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
JohnDag έγραψε:Όλα τα πράγματα στην ζωή έχουν ένα τέλος.

Ραζβαν σ’ ευχαριστούμε για όλα, έχεις προσφέρει πολλά, είσαι ένας από εμάς αλλά ο κύκλος σου στην ομάδα τελείωσε.
Να κλειδώσουμε και το topic του; :mrgreen:
Μπαρκαρουτσο το διασκεδάζεις που έχασε ο ΠΑΟΚ; Γιατί ειρωνευεσαι;

Καλά λέει η παροιμία, δώσε εξουσία σε κάποιον για να δεις τον χαρακτήρα του...

Γαμωκοπάνε οι άλλοι τον προπονητή, τον Ιβάν, τους παίκτες επειδή τους τσούζει που σε έχει κάνει κιλότα ο Μάντζιος (κι ας ήσουν πρώτος μέχρι το απόγευμα) και σε φταίω εγώ;

Ρε τι γκαϊλέ τραβάτε με την πάρτη μου μερικοί; Σας έφαγα την ουρά στα McDonald's;;

tzoker έγραψε:Ευτυχώς δεν περάσαμε τελικό.
Καλησπέρα φίλε, τι ομάδα είσαι;
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

από τις δηλώσεις του, ελπίζουμε ότι η διακοπή θα βοηθήσει την ομάδα να ξανά αποκτήσει την σπιρτάδα και την ενέργεια. φυσικά την πέμπτη, όλοι περιμένουμε ένα αγώνα ζωής και θανάτου.....
το να φύγει ή να μείνει είναι μια κουβέντα που δεν έχει αυτή την στιγμή καμία βάση.
απλούστατα γιατί πρέπει να στηρίξουμε και να ελπίζουμε.
η πρόκριση την πέμπτη και δύο νίκες μετά την διακοπή θα αλλάξουν όλο το τοπίο και θα γυρίσουμε πάλι την μπιφτέκα...
σήμερα γράφουμε σχεδόν όλοι όσοι έχουμε εκφράσει κατά περιόδους τις ενστάσεις μας για τακτικές και εμμονές. αύριο θα βγούνε οι γνωστοί της αντίπερα όχθης και θα έχουνε να λένε για εμάς τους βιαστικούς....
εύχομαι πραγματικά να συμβεί το δεύτερο.
αυτοσυγκράτηση, πίστη και ελπίδα!
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Μην ξεχασουμε να ευχαριστησουμε το παλικαρι που πεταξε την κροτιδα και στερησε απο την ομαδα και την εδρα. Μην το χασουμε τετοιο κελεπουρι.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Maxpaok έγραψε:σήμερα γράφουμε σχεδόν όλοι όσοι έχουμε εκφράσει κατά περιόδους τις ενστάσεις μας για τακτικές και εμμονές. αύριο θα βγούνε οι γνωστοί της αντίπερα όχθης και θα έχουνε να λένε για εμάς τους βιαστικούς....
Βρε ας γινει το θαυμα να προκριθουμε την Πεμπτη κι εγω θα βγω με γουνα στην Αριστοτελους,σαν το φιλαρακι μου τον Ραγκατση.. :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Kevin έγραψε:MVP ο στρατηγός Μάντζιος... Λολ!
Τα επόμενα 3 χρόνια είναι δύσκολα μάγκες, μετά ίσως δούμε κάτι διαφορετικό...

Καλό κουράγιο αδερφέ, άλλο κακό μη μας βρει!!

pavchas έγραψε:ούτε ένα σχόλιο για το πέναλτι που έγινε γαργάρα?...μα ούτε ένα? Δεν βλεπόταν η ομάδα συμφωνώ....αλλά στην εποχή του var δεν σου δίνεται ένα τέτοιο πέναλτι σε απλωμένη χερούκλα...και δεν απασχολεί κανέναν?...τι να πω...

Πες τα ρε φίλε... Εραστές της εσωστρέφειας!

Γίνεται ΦΑΟΥΛΑΡΑ (αν όχι ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ) με το χέρι, το βλέπει ο VAR, δεν δίνουν τίποτα. 1-2 λεπτά μετά, καπάκια ίδια φάση με Taison, μαρς φάουλ.

Διαιτητή, μακάρι να μην ξαναχαμογελάσει από εδώ και πέρα το χειλάκι σου. VAR, τα ίδια.

Willie the Pimp έγραψε:ΥΓ Αυτά που γράφονται στο τόπικ του προπονητή ασχολίαστα... τι παραιτήσεις, τι απολύσεις, τι Γκαρσία, μέχρι και ο Φερέιρα αναφέρθηκε... αν κάποιοι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την ήττα και την καζούρα από το σκουλήκια συγγνώμη παίδες έχετε μεγάλο πρόβλημα...
Πολύ σωστό, θα επεκταθώ στο αυριανό podcast.

Daskalos_4 έγραψε:Το μονο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως τα σκουληκια επαιξαν πεντακαθαρα. Ουτε τραμπουκισμους ειδα, ουτε καθηστερησεις, ουτε καραγκιοζιλικια, ουτε τιποτα.
Διαφωνώ φίλε. Από το 30' που σκόραραν, έκαναν τους νεκρούς σε κάτι κάδους όποτε τους έπαιρνε, ειδικά μετά το '70.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Retzi έγραψε:Μην ξεχασουμε να ευχαριστησουμε το παλικαρι που πεταξε την κροτιδα και στερησε απο την ομαδα και την εδρα. Μην το χασουμε τετοιο κελεπουρι.
Και τον της ΔΕΑΒ βεβαιως..

Επεξεργάστηκε.

Mod Team
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Καληνύχτα
Τα λέμε την Πέμπτη
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Maxpaok έγραψε:από τις δηλώσεις του, ελπίζουμε ότι η διακοπή θα βοηθήσει την ομάδα να ξανά αποκτήσει την σπιρτάδα και την ενέργεια. φυσικά την πέμπτη, όλοι περιμένουμε ένα αγώνα ζωής και θανάτου.....
το να φύγει ή να μείνει είναι μια κουβέντα που δεν έχει αυτή την στιγμή καμία βάση.
απλούστατα γιατί πρέπει να στηρίξουμε και να ελπίζουμε.
η πρόκριση την πέμπτη και δύο νίκες μετά την διακοπή θα αλλάξουν όλο το τοπίο και θα γυρίσουμε πάλι την μπιφτέκα...
σήμερα γράφουμε σχεδόν όλοι όσοι έχουμε εκφράσει κατά περιόδους τις ενστάσεις μας για τακτικές και εμμονές. αύριο θα βγούνε οι γνωστοί της αντίπερα όχθης και θα έχουνε να λένε για εμάς τους βιαστικούς....
Καλά μετά την διακοπή, θα μας φταίει η διακοπή
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

pavchas έγραψε:ούτε ένα σχόλιο για το πέναλτι που έγινε γαργάρα?...μα ούτε ένα? Δεν βλεπόταν η ομάδα συμφωνώ....αλλά στην εποχή του var δεν σου δίνεται ένα τέτοιο πέναλτι σε απλωμένη χερούκλα...και δεν απασχολεί κανέναν?...τι να πω...
Ισως επειδη δεν ήταν πεναλντι?
Η μπάλα βρίσκει πρώτα στο πόδι και μετά στο χέρι, έχουμε δει πολλές φορές τέτοια φάση, ακόμα και εις βάρος μας και δεν δίνεται πεναλντι.

Μη λέμε ότι θέλουμε...

Οπως και να έχει, μετά από τέτοιες εμφανίσεις δε στέκεσαι καθολου σε μια αμφισβητουμενη φάση αν θες να πας μπροστά.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

...αλλο αν ημασταν για τα σκυλια μπροστα, και αλλο το πεναλτι. Εγω τον κανονισμο δεν τον ξερω, ή εχω ξεχασει αυτα που ξερω. Αλλα γιατι σε ιδια φαση μετα δινει φαουλ στον Ταϊσον; O Αρης παιρνει πεναλτι απο τη Λαμια στο Χαριλαου με μπαλα που παει στο χερι στηριξης, με την ΑΕΚ ο Ροουζ αποτρεπει τη μπαλα να παει προς το τερμα ενω η μπαλα βρισκει σε χερι που δεν ειναι στηριξης και πεναλτι δεν δινεται. Τι ειναι πεναλτι και τι σεν ειναι;
george188

Δημοσίευση από george188 »

Kostas_g4 έγραψε:Τέλος σεζόν και μάλλον τέλος εποχής. Τα λέμε τον Ιούλιο πάλι, πιθανόν για άλλη μια ζαγορακική χρονιά τριτοτέταρτου ΠΑΟΚ. Καλό καλοκαίρι, παιδιά.
Να σαι καλά φίλε, ωραία η απαξίωση σου.
Άβαταρ μέλους
Mirko Taccola

Δημοσίευση από Mirko Taccola »

Η ομάδα δεν έχει το βάθος του ρόστερ για να αντέξει τόση πίεση με τέτοιο πρόγραμμα σε μία τόσο μεγάλη σεζόν. Έτσι τερματίζεις με υπερπροσπάθεια πρώτος στην κανονική σεζόν και ο Τάισον γίνεται βετεράνος, ο Μειτέ γυρολόγος και ο Κωσταντέλιας Νίνης. Ας ελπίσουμε η φετινή σεζόν να μας γίνει μάθημα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”