nunies4 έγραψε:Είναι φοβερά απογοητευτικό πόσο εύκολα αφήσαμε την 1η θέση.
Την άλλη εβδομάδα πάλι πρώτοι μπορεί να είμαστε. Τι αφήσαμε εύκολα;
vs40 έγραψε:Πρέπει να πέσει κράξιμο στον προπονητή, να αναγκαστεί να έρθει πάλι ο Μιρτσέα, και όλως τυχαίως πάλι να λέμε τι προπονητάρα είναι ο Ραζβάν...
Θέλεις να το εξηγήσεις αυτό;
Όχι για εμένα, εγώ κατάλαβα τι λες...
JohnDag έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:JohnDag έγραψε:Όλα τα πράγματα στην ζωή έχουν ένα τέλος.
Ραζβαν σ’ ευχαριστούμε για όλα, έχεις προσφέρει πολλά, είσαι ένας από εμάς αλλά ο κύκλος σου στην ομάδα τελείωσε.
Να κλειδώσουμε και το topic του;

Ρε συ Μπάρκα, καταλαβαίνω ότι κανεις χαβαλέ και δεν έχεις κακό σκοπό αλλά δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες..
Ναι, αλλά από την άλλη μη φέρνουμε και την καταστροφή επειδή χάσαμε πάλι από τον Ο. Α.Ρ.Η.Σ. και το Μάντζιο.
Μια ήττα δεν ακυρώνει τα καλά που έχουν συμβεί έως τώρα. Ούτε μια νίκη διαγράφει τις όποιες ανορθογραφίες.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Όπως την έχει την ομάδα ο ρουμάνος, δύσκολα να πάρει νικη στα πλει οφ
Να τον χαίρεται αυτός που του δίνει τα εκατομμύρια.
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ??
Να έβαζες εσύ τα 6 εκατομμύρια να πάρεις την ΠΑΕ και θα είχαμε ό,τι προπονητή θέλεις. Μπορεί να έπαιρνες κανέναν τίτλο, αλλά μετά από καναδυό ήττες θα σε κράζαμε και θα λέγαμε να φύγεις να αναλάβει κανένας Αμερικανός.
Grigorios_PAOK έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:JohnDag έγραψε:Όλα τα πράγματα στην ζωή έχουν ένα τέλος.
Ραζβαν σ’ ευχαριστούμε για όλα, έχεις προσφέρει πολλά, είσαι ένας από εμάς αλλά ο κύκλος σου στην ομάδα τελείωσε.
Να κλειδώσουμε και το topic του;

Μπαρκαρουτσο το διασκεδάζεις που έχασε ο ΠΑΟΚ; Γιατί ειρωνευεσαι;
Καλά λέει η παροιμία, δώσε εξουσία σε κάποιον για να δεις τον χαρακτήρα του...
Γαμωκοπάνε οι άλλοι τον προπονητή, τον Ιβάν, τους παίκτες επειδή τους τσούζει που σε έχει κάνει κιλότα ο Μάντζιος (κι ας ήσουν πρώτος μέχρι το απόγευμα) και σε φταίω εγώ;
Ρε τι γκαϊλέ τραβάτε με την πάρτη μου μερικοί; Σας έφαγα την ουρά στα McDonald's;;
tzoker έγραψε:Ευτυχώς δεν περάσαμε τελικό.
Καλησπέρα φίλε, τι ομάδα είσαι;