Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από sidpanos »

τίποτα δάσκαλε....

ακούγονται τα πάντα αρκεί να μην υπάρχει τίποτα υβριστικό...
Άβαταρ μέλους
danis

Δημοσίευση από danis »

ΔΑΚΑΛΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΟΚ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΩΙΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ADMIN ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΥ ΘΑ ΞΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

danis έγραψε:ΔΑΚΑΛΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΟΚ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.
Αδερφέ, να σου πω εγώ γιατί το πήρε προσωπικά? Γιατί ο δάσκαλος και όλα τα παιδιά της αντμιν τιμ αφιερώνουν χρήματα και ώρες εδώ μέσα... Ώρες που τις στερούνται από τις οικογένειες τους... Οταν ο άλλος έχει χύσει αιμα και ιδρώτα για να φτιαχτεί αυτό το site που πόσες χιλιάδες μέλη περνάμε πολλές ώρες, που όλοι μπαίνουμε για να ξεφυγουμε απο τη μιζερη πραγματικότητα, που έχουμε γνωρίσει νέα ατομα και έχουμε έρθει πιο κοντά μεταξύ μας, που, που που... δεν μπορεί να βγαίνεις και να λες ότι το site έγινε μπουρδέλο και να μη θιχτούν τα μέλη της αντμιν τιμ!

danis έγραψε:ΤΩΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΩΙΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ADMIN ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΥ ΘΑ ΞΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ
Καληνύχτα σας... Τον Γιάννη, φίλε, δεν τον έδιωξε κανείς... Μονος του αποχώρησε... Κανείς δεν αμφιβάλει ότι πρόσφερε εδώ μέσα... Είναι ένας απο τους μεγαλύτερους κρίκους της αλυσίδας του ΠΑΟΚμάνια. Αλλά αφού κουράστηκε και για κάποιους προσωπικούς του λόγους θέλησε να σταματήσει, το μονο που θα μπορούσανε και θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να τον αποχαιρετήσουμε. Οσο για την κόντρα που λες, το άν ένας αντμίν έκανε μ@λακία και έσβησε κείμενο του Γιάνκου δεν το βρίσκω τόσο σημαντικό λόγο για να καταλάβεις ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ των αντμίν... Διαφωνίες λογικό είναι να υπάρχουν! Πως θα γίνει να συμφωνουν όλοι σε όλα?? Αλλά αυτά που λές για κοντρες είναι γελοία!

Τώρα θα μου πεις γιατί μπλέκεσε εσύ, και τι σε νοιάζει κτλ... Φίλε danis, είμαι 15 χρονών και εδώ μέσα βρήκα ατομα που να μπορώ να εμπιστευτώ. Γνώρισα άτομα απο κοντά, και άκουσα απόψεις τις οποίες δεν θα άκουγα ποτέ σε κάποιο ραδιόφωνο. Λοιπόν, μπλέκομαι και στηρίζω την αντμίν τιμ και το ΠΑΟΚμάνια γιατί τους σέβομαι. Μάλλον τους σέβομαι περισσότερο απο ότι θα έπρεπε και για αυτό μπλέκομαι κι όλας... Καλώς ή κακώς, αυτοί οι άνθρωποι κέρδισαν με το σπαθί τους το σεβασμό μου...!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Γιαννάκη για άλλη μια φορά με αφήνεις άναυδο με την ωριμότητά σου. Συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα γράφεις. Μπράβο...
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

gika +1 και από μένα! Αν και μεγας οφτοπικιστης :D τα λες ωραία και με ωριμότητα μεγαλύτερη της ηλικίας σου! (Αν και να ξερεις οτι στη ζωή όποιος μπλέκεται σε ξένα χωραφια όσο καλή πρόθεση και αν έχει συνήθως παρεξηγειται ή λοιδωρειται..αλλά τουλάχιστον είναι ήσυχος με τη συνείδηση του ;) )
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Ή με την αγνοια του, μπερδευει πιο πολυ τα πραγματα (γενικο αυτο και σε καμια περιπτωση συγκεκριμενο για το site)
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Σαφως..Και το δικό μου μπραβο στο gika αφορά τη γενικότερη του παρουσία και στο νεανικό αυθορμητισμό που πολλες φορες γινεται καχυποψια και δηλητηριασμενες σκεψεις όσο μεγαλωνουμε (man to man is wolf) και όχι το συγκεκριμενο του σχολιο για το site και τις όποιες διαφωνίες που σαφως δεν αφορούν τα απλά μελη.
Άβαταρ μέλους
danis

Δημοσίευση από danis »

GIKA ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΩΣΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ.(ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΑΡΤΩ)

Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

danis έγραψε:GIKA ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
Να αφήσω τις θεωρίες?? Εσύ λες ότι το σίτε έγινε μπο@ρδέλο... Δεν θα έμπαινα στον κόπο να σου απαντήσω αν δεν θεωρούσα το site αυτό το διαδικτυακό μου σπίτι...

danis έγραψε:ΚΑΙ ΟΣΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.
Επιμένω να λέω ότι είναι γελοίο να διαδίδεις φήμες ότι υπάρχει διχώνεια στην αντμίν τιμ επειδή ένα μέλος της παραιτήθηκε... Όσο για το μικρός, αν κρίνεις από αυτό τον άλλο, τι να πω? Το μεγεθος δεν έχει σημασία στην ηλικία αλλά στο μυαλό... ;) Και τα σχόλια στα μέχρι στιγμής γεγραμμένα μου, δείχνουν ότι μπορώ να πάρω μέρος σε μία σοβαρή συζητηση με έναν "μεγάλο" , χωρίς να το ξεφτιλίζω το όλο θέμα...
danis έγραψε:ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΩΣΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ.(ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΑΡΤΩ)

Χαιρομαι που σέβεσε τη μικρή μου ηλικία... Δηλαδή αν κάποιος μεγαλύτερος σου πήγαινε κοντρα, θα τον έδιωχνες απο το site??? Η απλώς θα του έβριζες ότι ιερό έχει κτλ? Δυστυχώς δεν φαίνεσε και πολύ μεγαλύτερος μου... Και δεν μιλάω για ηλικία..

ΥΓ: Εντελώς φιλικά, θα σε πρότεινα να διαβάσεις τους κανόνες του φόρουμ γιατί απαγορεύεται να γράφεις αποκλειστικά με κεφαλαία.

Gika
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ρε σεις?? Από το τίποτα είμαστε ικανοί να ανοίξουμε πόλεμο μεταξύ μας..
Τα του οίκου ουκ εν δήμω..

Το πρόβλημα εστιάζεται ανάμεσα στους νυν ή μη αντμίν κι αυτό είναι όλο..
Η αντιπαράθεση είναι υγεία, αλλά όχι να ξεφεύγει από το προκαθορισμένα όρια και να μη γίνεται τροφή σε βόρας όλων!! Οι καθ' ύλην αρμόδιοι θα βρουν τη λύση στο πρόβλημα (αν υπάρχει) μόνοι τους!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

danis αν έχεις να πείς κάτι επί της ουσίας κάντο...αλλιώς κόφτω εδώ...να δίνεις επιθετικές συμβουλές του τύπου σταμάτα το εδώ γιατί εγώ είμαι μεγαλύτερος δεν τιμούν εσένα πρώτα απ'όλα...αν θες να δώσεις συμβουλές επειδή ο γκίκα δεν ξέρει[αν και σου απάντησε κατάλληλη],δωσ'τες στο vaggt...ή στον δάσκαλο κτλ...ξέρεις εσύ...
Άβαταρ μέλους
danis

Δημοσίευση από danis »

sidpanos ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ.ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ(teacher)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΓΕΛΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑΣ 15ΧΡΟΝΟΣ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ .
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
sidpanos

αυτό σου λέω ότι δεν μπορείς να λες πως ένας δεκαπεντάχρονος δεν έχει άποψη...έχει άποψη επειδή έχει προσωπικότητα..αν θες να πείς κάτι πεσ'το με πμ εκεί που πρέπει..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Λες ότι δεν δέχεσε ένα "δεκαπεντάχρονο" να λέει τη γνώμη του σχετικά με αυτά που γράφεις.

Να σου θυμίσω ότι είμαστε σε ένα φόρουμ συζητήσεων, για το οποίο δεν έχω δει πουθενά "επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα άνω των 18"?? Άρα όλοι έχουμε δικαίωμα να γράφουμε την άποψη μας! Έτσι τουλάχιστον ξέρω από τα 2 χρόνια μου εδώ μέσα!

Αλλά από ότι κατάλαβα το πρόβλημα δεν είναι η ηλικία μου (καθώς και 18 να ήμουνα αν διαφωνούσα πάλι κάτι θα έβρισκες αντί να απαντήσεις ουσιαστικά!) αλλά το ότι διαφωνώ μαζί σου! Μάλλον απαγορεύεται... Τι να πω...

Λες εμένα ανώριμο, ενώ εσύ κράζεις κάτι που άνθρωποι έχουν χύσει ιδρώτα για να το φτιάξουν λέγοντας το μπ@@ρδέλο ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΑ... Ελπίζω να σταματήσουμε εδώ, αυτήν την ανούσια "κοντρα". Αν θες να το συνεχίσεις κάν' το μέσω πμ, γιατί στο τέλος θα το κάνουμε το site όπως το θες (μπ@@ρδέλο).

ΥΓ: Σταμάτα να γράφεις μόνο κεφαλαία γιατί εκτός απο το ότι δεν υπακούς τους κανόνες του φόρουμ, έχουν βγει τα ματια μου...!!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

γκικα τα λες πολύ καλά...θα με κάνεις να αμφισβητήσω την ηλικία σου :opaokara: :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”