Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Τωρα κολλαμε σε πραγματα που δεν εχουν και μεγαλη σημασια, νομιζω! Εννοειται οτι ο ΠΑΟΚ ηταν μετριος, αλλα δεν ηταν αυτο η ουσια του χθεσινου παιχνιδιου... Η κλοπη ηταν!
Και εννοειται οτι ο ΠΑΟΚ θα ειναι μετριος και στο επομενο παιχνιδι, δε γινονται θαυματα με την υπαρχουσα κατασταση (10 τραυματιες και 1002 αλλα προβληματα αγωνιστικα, διοικητικα και βαλε ο,τι θες). Δεν ειναι το θεμα, λοιπον, αν εθελοτυφλουμε ή οχι! Το θεμα ειναι οτι ο μετριος ΠΑΟΚ δεν παιρνει αυτο που του αξιζει, γιατι ετσι γουσταρει ενα ανθρωπακι!
Και αντε στο επομενο παιχνιδι ειναι καλος ο ΠΑΟΚ και του ακυρωσουν παλι πεντακαθαρο γκολ, πως θα ειναι ο τιτλος? "Πολυ καλος ο ΠΑΟΚ?"
Επειδη μαλλον δωσαμε πολλη εκταση στο θεμα του τιτλου χωρις να αξιζει: Δεν με εκφραζει και δεν ασχολουμαι καθολου με αγωνιστικα θεματα απο τη στιγμη που ο ΠΑΟΚ κερδισε και δεν πηρε βαθμους! Γιατι και καλος να ηταν παλι το ιδιο θα συνεβαινε καθως φαινεται...
Και εννοειται οτι ο ΠΑΟΚ θα ειναι μετριος και στο επομενο παιχνιδι, δε γινονται θαυματα με την υπαρχουσα κατασταση (10 τραυματιες και 1002 αλλα προβληματα αγωνιστικα, διοικητικα και βαλε ο,τι θες). Δεν ειναι το θεμα, λοιπον, αν εθελοτυφλουμε ή οχι! Το θεμα ειναι οτι ο μετριος ΠΑΟΚ δεν παιρνει αυτο που του αξιζει, γιατι ετσι γουσταρει ενα ανθρωπακι!
Και αντε στο επομενο παιχνιδι ειναι καλος ο ΠΑΟΚ και του ακυρωσουν παλι πεντακαθαρο γκολ, πως θα ειναι ο τιτλος? "Πολυ καλος ο ΠΑΟΚ?"
Επειδη μαλλον δωσαμε πολλη εκταση στο θεμα του τιτλου χωρις να αξιζει: Δεν με εκφραζει και δεν ασχολουμαι καθολου με αγωνιστικα θεματα απο τη στιγμη που ο ΠΑΟΚ κερδισε και δεν πηρε βαθμους! Γιατι και καλος να ηταν παλι το ιδιο θα συνεβαινε καθως φαινεται...
Τελικά αδερφέ Γιάννη δεν απάντησες γιατί έφυγες οπότε θα αναγκαστώ να το κάνω εγώ μετα λύπης μου.Να ενημερώσω επίσης ότι ζήτησες να σβηστούν όλα και να σταματήσει αυτό που γίνεται ΑΦΟΥ πρώτα δημιουργησες το θέμα οπότε το βάζω σε ακόμα ένα ατόπημα σου.Yiankos έγραψε:Μετά το ματς με τη Χέρενφεν αποχώρησα από το σάιτ για λόγους που δεν ήθελα να αναφέρω, αλλά δυστυχώς θα το κάνω τώρα στο τελευταίο μου ποστ σ' αυτό το σάιτ.
Πλέον το Paokmania δεν με εκφράζει και κυρίως μεγάλο κομμάτις της admin team του. Νόμιζα ότι το site υπήρχε ώστε να συσπειρώνει και να βοηθάει τον κόσμο σε δύσκολες στιγμές και αυτό ακριβώς έκανε στο ξεκίνημά του σε εποχές δύσκολες όπου θα μπορούσε να πάει με τη ... μάζα, εμείς εδώ κρατούσαμε "αεράμυνα".
Προσωπικά δεν πρόκειται να συμμετέχω σε ένα site το οποίο τη στιγμή που ένα ακυρωθέν γκολ από τα πιο γελοία - τραγικά και απίστευτα οφσάιντ που έχουν δει τα μάτια μου, έκρινε το ματς, αυτό θα έχει κεντρικό άρθρο με τίτλο "Και πάλι ... μέτριος".
Η αλλαγή του τίτλου για μένα είναι επιβεβλημένη και αυτό έγραψα σε σχόλιο κάτω από το κεντρικό άρθρο το οποίο είχε +20 votes κι όμως οι admin θεώρησαν ότι έπρεπε να σβηστεί. Πολλές φορές διαφωνούσα με λεγόμενα άλλων admin, αλλά ποτέ δεν έσβησα σχόλιό τους και φυσικά ούτε απλού μέλους αν εξέφραζε κόσμια την άποψή του.
Δυστυχώς, απ' ότι φαίνεται οι ώρες που ξόδεψα πάνω σε αυτό το site δεν σημαίνουν τίποτα για κάποιους. Αποχώρησα εδώ και ένα μήνα εντελώς αθόρυβα και ούτε ήθελα να κάνω φιγούρα και γι' αυτό δεν το ανέφερα πουθενά.
Σχόλια και ποστ άλλων δεν έσβηνα, ακόμα και αν είχα 100% αντίθετή άποψή μαζί τους. Αυτό μάλλον είναι το ευχαριστώ στο πρόσωπό μου για όλα όσα προσέφερα σε αυτό το site.
Υγ: Αν θέλεις μπορείς να σβήσεις και αυτό το ποστ, ώστε να διατηρηθεί το επίπεδο του site ψηλά.
Ο υφιστάμενος του Paokmania Yiankos σας χαιρετά.
Γιάννη τελικά αποδείχθηκε απο τα λεγόμενα σου(σε μάς) ότι το site ποτέ δεν σε εξέφραζε και ότι ήσουν στο site μόνο και μόνο εξαιτίας του aparadektou(αν λέω ψέματα μπορείς να με διαψεύσεις) και ότι όταν με τον απαράδεκτο αποφασίσαμε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει για τους διάφορους λόγους μας προσωπικούς ή μή(δεν έχει σημασία) μαζί του αποχώρησες και σύ.
Μετά απο την αποχή τόσων εβδομάδων και μή έχοντας τοποθετήσει κανένα σχόλιο είτε στην κεντρική είτε στο φόρουμ ξαφνικά γράφεις κάτι στο κεντρικό και κάποιος αδμιν το έσβησε(λάθος του) και γράφεις στο φόρουμ με πικρία για ανθρωπους με τρόπο εκδικητικό και προσβλητικό πράγμα που μάλλον δείχνει άλλο πρόσωπο απο αυτό που θεωρητικά είχαμε όλοι συνηθίσει.
Το paokmania δεν το απασχολεί αν εκφράζει κάποιον ή κάποια γιατί δεν είναι ούτε κίνημα ούτε εταιρεία.Δεν είναι κάτι απο το οποίο ζούμε ή θα μας απολύσουν απο κάτι γιατί γράψαμε κάτι το οποίο δεν αρέσει σε κάποιους.Όποιος δεν γουστάρει τις απόψεις των κεντρικών του άρθρων δόξα το θεό υπάρχουν τόσα ΠΑΟΚτσήδικα site να διαβάσει και να συμμετέχει σ αυτά όπως το κάνουμε και μείς οι ίδιοι άλλωστε.
Είναι ένα site το οποίο το κάναμε για την καύλα μας και μόνο γι αυτό.
Το paokmania υπάρχει για να εκφράσει ο καθένας την άποψη του με επιχειρήματα(όσο μπορεί) και να ενώσει φωνές και χαρακτήρες απ όλο το κόσμο που πιστεύουν σ αυτό που λέγεται ΠΑΟΚ.
Δέν είμαστε ούτε εφημερίδα ούτε ραδιόφωνο που βγάζει χρήματα στο όνομα του ΠΑΟΚ και το ξέρεις πολύ καλά.
Τώρα άν εσένα δεν σε εκφράζει ένα site ή αν διαφωνείς με την άποψη του 90% των μελών και των αδμιν είναι άλλο καπέλο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς ξαφνικά διαφωνείς με τα κεντρικά του site όταν λίγες μέρες πρίν τα έκανες εσύ μαζί με όλους εμάς;
Δηλαδή με λίγα λόγια μας λές ότι κάνει η admin team κολοτούμπα στο θέμα στήριξης ή το πώς βλέπει τον ΠΑΟΚ αφού έφυγες;
Δυόμιση χρόνια απο τότε που δημιουργήθηκε αυτό το site έχουν περάσει πολλοί admin,moderator και παιδιά που έκαναν ράδιο τους οποίους τους γνώρισα όλους(πρωτη φορά μιλάω σε ενικό) και κανένας δεν έβγαλε πικρία είτε γιατί έφυγε επειδή του είπαμε δεν ταιριάζεις στην φιλοσοφία μας είτε δεν ταιριάζαμε εμείς στην δική του.
Είσαι ο μοναδικός που βγάζει πικρία και δείχνει μικροψυχία αυτό το πράγμα και με λυπεί ιδιαίτερα.
Λυπάμαι που γίνεται δημόσια αλλά δεν μπορώ να βλέπω να διασύρει κάποιος το site δημόσια και να μην απαντώ είτε με συγνώμη είτε με επιχειρηματολογία όταν έχει άδικο.
Λυπάμαι αλλά απ όλα όσα έγραψες στο μόνο που σε βρίσκω σωστό είναι για το σβήσιμο του πόστ σου απο κάποιον αδμιν(ξέρουμε ποιός είναι) και σε όλα τα άλλα απλά εξέθεσες τον εαυτό σου.
Αν θέλεις να με διαψεύσεις μπορείς να το κάνεις σε όλα τα παραπάνω.Απλά μετά θα πρέπει να μπείς στην διαδικασία να διαψεύσεις και τους υπόλοιπους αδμιν που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στο site....
θεωρώντας ότι εκφράζω το σύνολο της admin team στο συγκεκριμένο θέμα θα σου γράψω κάτω απο το post μου
admin team
paokmania.gr
υγ)Αποδείχθηκε ότι υφιστάμενος του paokmania δεν ήσουν ποτέ.Άλλου υφιστάμενος αποδείχθηκε ότι ήσουν.Στο paokmania δεν υπάρχουν διαβαθμίσεις όσο και να θέλουν ή να ήθελαν κάποιοι να υπάρχουν.Όλοι την ίδια αξία και την ίδια ευθύνη έχουμε απέναντι σε κάτι που μας ενώνει.Τον ΠΑΟΚ...
Ήταν λάθος μου που επειδή σβήστηκε το σχόλιό μου έγραψα στο φόρουμ και για άλλα πράγματα τα οποία δε θέλω να συνεχίσω για το καλό του σάιτ. Μπορείς να νομίζεις ότι θέλεις για μένα και όποιος άλλος θέλει επίσης.
Θα ήθελα να σβηστούν τα μηνύματά μου, αλλά αφού δεν έγινε όπως στο ζήτησα, πλέον δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Πάντως δεν πρόκειται να το συνεχίσω για το καλό του σάιτ.
Αποχώρησα εδώ και ένα μήνα και ούτε πικρία είχα, γιατί η απόφαση ήταν δικιά μου, ούτε είχα σκοπό να γράψω κάτι, αλλά το θεωρώ μεγάλη αγένεια να σβήνεται ένα σχόλιό μου το οποίο απλώς ζητούσε την αλλαγή του τίτλου. Λεπτομέρειες ...
Καλή συνέχεια!
Θα ήθελα να σβηστούν τα μηνύματά μου, αλλά αφού δεν έγινε όπως στο ζήτησα, πλέον δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Πάντως δεν πρόκειται να το συνεχίσω για το καλό του σάιτ.
Αποχώρησα εδώ και ένα μήνα και ούτε πικρία είχα, γιατί η απόφαση ήταν δικιά μου, ούτε είχα σκοπό να γράψω κάτι, αλλά το θεωρώ μεγάλη αγένεια να σβήνεται ένα σχόλιό μου το οποίο απλώς ζητούσε την αλλαγή του τίτλου. Λεπτομέρειες ...
Καλή συνέχεια!
Επίσης Γιάννη και συμφωνώ απόλυτα με το θέμα του πόστ σου στο είπα εξαρχής.
Σε περιμένουμε όποτε θέλεις για καφέ στις συναντήσεις μας
Σε περιμένουμε όποτε θέλεις για καφέ στις συναντήσεις μας
Στις συναντήσεις εννοείται ότι θα είμαι εκεί .. Εξάλλου το fratelli είναι γειτονιά μου ..
Παιδια, Βαγγελη και Γιαννη, δεν ξερω πως και γιατι δημηιουργηθηκε αυτο το θεμα μεταξυ σας.
Αυτο που οφειλω ομως να διατυπωσω δημοσια, επειδη σας γνωριζω προσωπικα και σας εκτιμω ιδιαιτερα, ειναι το οτι δεν αρμοζει ουτε στον εναν ουτε στον αλλον να βγαζουν τα "απλυτα" στη φόρα... Ειναι κριμα και για το σάιτ ΣΑΣ, αλλα και για εσας προσωπικα, αν και αντιλαμβανομαι προς τα που παει το θεμα μεταξυ σας!!!
Λυστε τις διαφορες σας μεταξυ σας, οχι εδω παιδια...
Αυτες οι καταστασεις οδηγησαν στο παρελθον κι αλλα σεβαστα(τουλαχιστον απο τη δικη μου πλευρα) μελη του σάιτ να αποχωρησουν. Ο Kareena, o Fotis, o Mi8rio για παραδειγμα και πολλοι αλλοι... Και ειναι κριμα η οικογενεια μας να βαλλετε εκ των εσω. Μου θυμιζει εμφυλιο πολεμο, και τελικα αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα του ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη!!!
Για το καλο του σάιτ κι ολων μας λοιπον, σας παρακαλω, λυστε τις διαφορες σας αλλα οχι μπροστα σε ολους!!!
Αυτο που οφειλω ομως να διατυπωσω δημοσια, επειδη σας γνωριζω προσωπικα και σας εκτιμω ιδιαιτερα, ειναι το οτι δεν αρμοζει ουτε στον εναν ουτε στον αλλον να βγαζουν τα "απλυτα" στη φόρα... Ειναι κριμα και για το σάιτ ΣΑΣ, αλλα και για εσας προσωπικα, αν και αντιλαμβανομαι προς τα που παει το θεμα μεταξυ σας!!!
Λυστε τις διαφορες σας μεταξυ σας, οχι εδω παιδια...
Αυτες οι καταστασεις οδηγησαν στο παρελθον κι αλλα σεβαστα(τουλαχιστον απο τη δικη μου πλευρα) μελη του σάιτ να αποχωρησουν. Ο Kareena, o Fotis, o Mi8rio για παραδειγμα και πολλοι αλλοι... Και ειναι κριμα η οικογενεια μας να βαλλετε εκ των εσω. Μου θυμιζει εμφυλιο πολεμο, και τελικα αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα του ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη!!!
Για το καλο του σάιτ κι ολων μας λοιπον, σας παρακαλω, λυστε τις διαφορες σας αλλα οχι μπροστα σε ολους!!!
Λύθηκαν αίμα και το site δεν είναι μας αλλά είναι όλων ΜΑΣ
Φιλιά πολλά και ελπίζω απο τον επόμενο μήνα να πάμε γήπεδο μαζί!!!!
- the_Briton
Πιστευω οτι το Παοκμανια δεν θα πρεπει να κανει κρητικη στην ομαδα (αναφερομαι στα μελη που γραφουν στο Πορταλ)
και θα πρεπει να προσπαθησει να πεισει σε ολους οτι ο μονος τροπος για να παμε μπροστα ειναι η συσπειρωση...
Οι εφημεριδες κραζουν , φωναζουν και απαιτουν αλλαγες... το ιδιο και ο φιλαθλος εκφερει αποψη αναλογα με τον τυπο που διαβαζει .. εμεις λοιπον πρεπει να πουμε ενα ΟΧΙ στους βλαχο δημοσιογραφους και να στηριξουμε την ομαδα
θεωρο λαθος πχ το ποστ που εγραφε ,και ΠΑΛΙ ΜΕΤΡΙΟΣ , ειναι ενα κακο σχολιο και ολοι ξερουμε οτι δεν παιξαμε αρκετα καλα .Αλλωστε το δηλωσε ο ιδιος ο Σαντος ,οτι η ομαδα δεν ηταν τοσο καλη !!! οποτε δεν χρειαζατε να κατακρινουμε και εμεις την προσπαθεια αυτων που αγωνιστηκαν!
θεωρω οτι η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ... οποτε θα επρεπε να εχουμε ενα θετικο σχολιο και να περναμε θετικα μυνηματα στους φιλαθλους και στην ομαδα...!!!! εφοσων ολοι εδω στηριζουμε τον Ζαγορακη και τις επιλογες του...!!!
και θα πρεπει να προσπαθησει να πεισει σε ολους οτι ο μονος τροπος για να παμε μπροστα ειναι η συσπειρωση...
Οι εφημεριδες κραζουν , φωναζουν και απαιτουν αλλαγες... το ιδιο και ο φιλαθλος εκφερει αποψη αναλογα με τον τυπο που διαβαζει .. εμεις λοιπον πρεπει να πουμε ενα ΟΧΙ στους βλαχο δημοσιογραφους και να στηριξουμε την ομαδα
θεωρο λαθος πχ το ποστ που εγραφε ,και ΠΑΛΙ ΜΕΤΡΙΟΣ , ειναι ενα κακο σχολιο και ολοι ξερουμε οτι δεν παιξαμε αρκετα καλα .Αλλωστε το δηλωσε ο ιδιος ο Σαντος ,οτι η ομαδα δεν ηταν τοσο καλη !!! οποτε δεν χρειαζατε να κατακρινουμε και εμεις την προσπαθεια αυτων που αγωνιστηκαν!
θεωρω οτι η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ... οποτε θα επρεπε να εχουμε ενα θετικο σχολιο και να περναμε θετικα μυνηματα στους φιλαθλους και στην ομαδα...!!!! εφοσων ολοι εδω στηριζουμε τον Ζαγορακη και τις επιλογες του...!!!
Εννοουσα οτι εσεις εισαστε απο τους ιδρυτες του σάιτ βρε Αιμοσφαιριο!!!!VAGGT έγραψε:Λύθηκαν αίμα και το site δεν είναι μας αλλά είναι όλων ΜΑΣ
Επισης φιλια κι ευχομαι να σε δω καμια μερα μπροστα μου να κανουμε ταναπου την Αθηνα!!! Θα παμε οπου θελεις, εννοειτε και θα μεινεις σπιτι μου!!!!
- Stallion
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Κριτική στην ομάδα κάνουν όλοι οι φιλαθλοι και οπαδοί. Το πρόβλημα δεν είναι η κριτική. Το προβλήμα είναι το κράξιμο. Η ομάδα ήταν μέτρια. Το ότι το παραδέχεσαι δε σημαίνει ότι αμφισβητείς την ομάδα ή τον προπονητή ή τον πρόεδρο.the_Briton έγραψε:Πιστευω οτι το Παοκμανια δεν θα πρεπει να κανει κρητικη στην ομαδα (αναφερομαι στα μελη που γραφουν στο Πορταλ)
To "μετριος και πάλι" βγάζει μια απαισιοδοξία, μια μιρλα... Σαν να λέει άλλος ένας αγώνας που χαθήκαμε στη μετριοτητα... Απο την πρώτη μερα, σε καιρούς δύσκολους το site ενωνε και έδινε ελπίδα στον κόσμο... ΙΣως αυτή η μιρλα να πείραξε το Γιανκο...
ΥΓ: Γιανκο, ελπίζω να σε ξαναδούμε εδώ μέσα σύντομα και ας μην είναι απο την θέση του αδμιν ή του μοντ...
ΥΓ: Γιανκο, ελπίζω να σε ξαναδούμε εδώ μέσα σύντομα και ας μην είναι απο την θέση του αδμιν ή του μοντ...
- sidpanos
γκίκα δεν θα κάνουμε ότι λένε οι φυλλάδες...δεν θα πούμε καλός ο ΠΑΟΚ αλλά αδικήθηκε..
θα πούμε μέτριος ο ΠΑΟΚ αλλά αδικήθηκε...
για το αν είναι μέτρια η εικόνα της ομάδας,υπάρχουν αρμόδιοι...
εμένα σαν πάνο με εκφράζει το να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους...ούτε σχόλια ούτε τίποτα...
δεν χρειάζεσαι κανένα παοκμανια ή κάποιο μέσο για να δείς ότι ο ΠΑΟΚ είναι μέτριος φέτος...
Για το περσυνό ματς με γαύρο κύπελλο και ειδικά τριάντα πρώτα λεπτά τι μπορούσες να πείς?
οτι ο ΠΑΟΚ ήταν μέτριος?
ο ΠΑΟΚ εκεί ήταν σούπερ....
θα πούμε μέτριος ο ΠΑΟΚ αλλά αδικήθηκε...
για το αν είναι μέτρια η εικόνα της ομάδας,υπάρχουν αρμόδιοι...
εμένα σαν πάνο με εκφράζει το να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους...ούτε σχόλια ούτε τίποτα...
δεν χρειάζεσαι κανένα παοκμανια ή κάποιο μέσο για να δείς ότι ο ΠΑΟΚ είναι μέτριος φέτος...
Για το περσυνό ματς με γαύρο κύπελλο και ειδικά τριάντα πρώτα λεπτά τι μπορούσες να πείς?
οτι ο ΠΑΟΚ ήταν μέτριος?
ο ΠΑΟΚ εκεί ήταν σούπερ....
ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΚΟ
ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΚΟ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ TEACHER ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ "ΧΩΣΕΙΣ" ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ADMIN TEAM ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
ΕΣΒΗΣΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
TO OTI ZHTOYΣΕΣ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ADMIN ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ "ΕΜΦΥΛΙΟΥ" ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΚΟ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ TEACHER ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ "ΧΩΣΕΙΣ" ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ADMIN TEAM ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
ΕΣΒΗΣΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
TO OTI ZHTOYΣΕΣ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ADMIN ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ "ΕΜΦΥΛΙΟΥ" ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια...Τι να πω; Θα τελειώσει εδώ η κουβέντα αλλά ξέρουν όλοι που παρακολουθούν ότι το paokmamia είναι ολοζώντανο, με αρκετά άτομα που περνάν πολλές ώρες με όρεξη, με συνεχείς ανανεώσεις κειμένων και ποιότητα λόγου. Το πως έγινε - κατά τη γνώμη σου - μπουρδέλο δεν το κατάλαβα ειλικρινάdanis έγραψε:SITE ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ