Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

evripidis4 έγραψε:Ρε παιδια εμενα ουτε τα κινητα και οι καμερες μ'ενοχλουν ουτε οι γκομενες μεσα στο γηπεδο (οχι στην 4 φυσικα)..Αλλα πραγματα ειναι που με τρελαινουν...Θα σας πω δυο πραγματα για προχθες που μου γυρισαν το μυαλο..Εγω στην Τουμπα θελω και ερχομαι μονος μου.Χωρις παρεα..Να φωναζω να μπινελικωνω και ξεδινω μονος μου...Κυριακη βραδυ λοιπον, ΠΑΟΚ-γαυρος 1-0 το σκορ, ξεψυχισμενες φωνες τριγυρω (στην 6) και ειναι ενας τυπος διπλα μου και μου λεει...Ατυχος ο αρης τζαμπα εχασε...τον κοιταω και δεν δινω σημασια...Φευγει στην κοντρα ο Μουσλι, κανει την π@π@ρια του, μου λεει ο ιδιος...τον ξερεις αυτον; (δεν θυμαμαι ονομα)..οχι του λεω..σεντερ φορ στα τσικο του ηρακλη, ανηψιος μου...τι να του πω εγω; μπραβο του λεω..Εκει που εχει παρει κατοχη ο γαυρος με σκουνταει και μου λεει...Αυτος εκει δεν μοιαζει με τον Γονιδη??? Τι να του πεις...Δεν του δινω σημασια...και αφου πηρε χαμπαρι οτι δεν ασχολουμαι απομακρυνεται...Μετα απο λιγο;;;με σκουνταει καποιος απο πισω και τι μου λεει....Αυτος με το 19 ο Βερον ειναι;;;Κοντεψα να πεσω κατω...
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ;;;ΣΤΟ ΠΑΟΚ-GAYROS ΕΙΣΑΙ ΡΕ Π0υstH ΜΟΥ...ΕΛΕΟΣ...
Γι'αυτο σας λεω δεν φταινε οι γκομενες...Ειδα και μετα το ματσακι δυο κοριτσακια φουλ στα ασπρομαυρα και φωναζαν ΠΑΟΚ ολα και μαμιεται η αθηναι κ ο πειραιας ενω ολοι οι αλλοι τα χωναμε στον σαντος και στον μαντος...
ΕΛΕΟΣ ρε γαμωτο...στην ΤΟΥΜΠΑ ερχεστε...τι να πω...

Υ.Γ. ξερω δεν εχει σχεση με την θ4 αλλα σιγουρα κατι αντιστοιχο υπαρχει και εκει..κι εγω δεν γουσταρω να φωναζει μονο η 4...ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι και ΠΡΕΠΕΙ να φωναζουμε ολοι...ΟΛΟΙ...Αν δεν θελουν να μεινουν σπιτια τους...Δοξα το Θεο θα βρεθουν αλλοι να αγορασουν εισιτηρια...Αντε απο κει...
πολυ σωστος,θα σκοτοωνα για ενα εισητηριο
Άβαταρ μέλους
salonikiog4

Δημοσίευση από salonikiog4 »

Συγνωμη ρε παιδια να καταλαβω.
Προς τους αντμιν του φορουμ το πρωτο χωρις να θελω να θειξω ουτε τους ιδιους αλλα ουτε την εξαιρετη δουλεια του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.
Μπορειτε να μου απαντησετε εαν ,τουλαχιστον το τοπικ του φορουμ για την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ4 (το λεει και η προταση απο μονη της μην χεσω ) ,υπαρχει λογος υπαρξης του τοπικ αυτου ; ΤΟ ΔΙΕΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ της θυρας 4 ;
και αμαν λεω κανενας εννοω καποιον που να ασχολειται με τον συνδεσμο οχι απο αυτους που δηλωνουν θυρα 4 και δεν δωσανε τοσο για τον συνδεσμο . .
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ . . ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ; απο το πρωτο ποστ μεχρι το τελευταιο μιλαει ο κοσμος για παραπονα ..τοσο καιρο δεν εδινε σημασια κανεις και αμαν καποιοσ εκραζαι την 4 πεφτατε ολοι πανω του .Τωρα που ειναι χαλια η κερκιδα μας ικανοποιηθηκατε ;
Εγω το λεω ξανα και ξανα ..ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΗΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ . .Μ-Ο-Ν-Ο-Ι ΜΑΣ ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ,ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΧΙ ! !τα παιδια εκει κατω στα κεντρικα αλλο που να ασχολουνται με τις τασεις που εφερε η νεα θυρα 4 περι αντιεξουσιαστων ,αστεριων , εναντιων του φασισμου κτλ δεν κανουνε .
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ρε ,αναλαβατε την επισημη κερκιδα του ΠΑΟΚ την ιστορικη ΘΥΡΑ4 και τα κανατε μην πω τωρα πως την κανατε .ΑΠΟΤΕΙΧΑΤΕ . .Η ΘΥΡΑ 4 υπαρχει μονο στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ . Ξεκοληστε ρε τωρα με τα αστερια και τις παπαριες ,ασχοληθειτε λιγο με κερκιδα ,καμια σημαια κανα πανο και με την ΦΩΝΗ .Διωξτε τα πιτσιρικια απο την 4 ,διωξτε τους βλακες με τα βιντεο να κανουμε την τουμπα του 80 που εκει ηταν φοβητρο γ@μω.
θυρα 4 . . . αλλα στα προιοντα και στις ανακοινωσεις κανενας δεν τουσ πιανει . .ΑΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΔΩ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΣΤΟ ΚΑΠΕΛΟ . .τι κανατε για τον ΠΑΟΚ αυτη την χρονια ; ΑΠΛΩΣ ΠΕΙΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ . .γιατι οι αλλοι το γνωριζουνε

ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ - ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

salonikiog4 γιατί τα βάζεις με την GATE4?
Εξήγησε το λίγο περισσότερο γιατί πραγματικά δεν σε πιάνω.
Τι πρέπει να γίνει?
Πες μας τις ιδέες σου απο το να κράζεις δεν βοηθάς.

Υ.Γ
Επίσης κάτι έχουμε πει και σε PM και δεν βλέπω σεβασμό....
Σου είναι πολύ δύσκολο να κάνεις την αλλαγή που είπαμε?
Υπάρχουν και κανόνες που ορισμένες φορές πρέπει να γίνονται σεβαστοί.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

salonikiog4 το τόπικ αναφέρεται στην οργάνωση της 4 (της θύρας) και όχι στον σύνδεσμο. Μη μπερδεύεσαι. Όσοι πάμε στην 4 δε σημαίνει ότι ανήκουμε και στον σύνδεσμο "θύρα-4-".....
Άβαταρ μέλους
salonikiog4

Δημοσίευση από salonikiog4 »

paok north army εγω αυτο το ξερω πολυ καλα ! ! Προς θεου δεν ειπα κατι τετοιο αντιθετως ηθελα να τονισω στο μυνημα μου την τεραστια δουλεια που κανουν οι υπολοιποι συνδεσμοι στην 4 αλλα το θεωρησα δεδομενο. Φιλε gash 04 δεν τα βαζω με την 4 οπως πολλοι θελουν να γινει (ξερεις τον λογο . . τα μιλισαμε πριν λιγο καιρο ),αλλα λεω του στραβου το δικαιο ! Δικαιωμα μου να αμφισβητω και να σχολιαζω οτι περικλυει το φορουμ αλλα και να αμφισβητουμαι πισω.Τα παραπονα μου εχουν ονομα ομως (θυρα4 ) επειδη κυριε gash εκροσωπει εκεινος ο συνδεσμος τον κοσμο του ΠΑΟΚ επισημως μην το παιρνεις εκει που θες να το παρεις γιατι δοκιμασμενο ειναι οτι οσες φορες υπηρχαν διαφορες τετοιου ειδους,πχ συνδεσμων κτλ ο ΠΑΟΚ εμεινε πισω. Και εγω σε ρωτησα φιλε μου γιατι να αφειρεσω την υπογραφη μου και δεν μου απαντησες .
Παντα φιλικα
Gewlogos

Δημοσίευση από Gewlogos »

salonikiog4 έγραψε:θυρα 4 . . . αλλα στα προιοντα και στις ανακοινωσεις κανενας δεν τουσ πιανει . .ΑΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΔΩ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΣΤΟ ΚΑΠΕΛΟ . .τι κανατε για τον ΠΑΟΚ αυτη την χρονια ; ΑΠΛΩΣ ΠΕΙΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ . .γιατι οι αλλοι το γνωριζουνε
ΟΚ συναγωνιστή..
Θα εισηγηθώ προσωπικά να αλλάξει το αστέρι κ τη θέση του να την πάρει κανένα στοχάδι ή κανένα Totenkopf..
Ίσως έτσι ανέβει κ η κερκίδα και τελικά δείξουμε στους τρίτους ότι υπάρχουμε κι εμείς..
Της κοντής της λησψώ οι τρίχες τις φταίνε..

Υ.Γ.Όταν καταλάβουμε ΟΛΟΙ μας πως για το καλό της κερκίδας πρέπει να ενεργήσει όλος ο κόσμος και όχι 5-6 άνθρωποι ή 1-2 σύνδεσμοι ΜΟΝΟ τότε θα πάμε μπροστά..
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Γεωλόγε, την ώρα που θα λες το αστέρι να γίνει κύκλος, θέλω να σε τραβάω βίντεο αδερφέ μου. Να δούνε όοοοοοοοοοοοοοοολοι οτι όσοι πήρανε διαρκείας τα τελευταία 2 χρόνια, είναι πάνω απο τον ΠΑΟΚ. Πάνω απ'όλα ρε παιδί μου.

Τρέχανε τα παιδιά τόσα χρόνια??? Δε γαμείς, εγώ έχω διαρκείας. Τι έγινεεεεεεεεεεεεε? Τραβιόντουσαν με λεωφορεία στην άλλη άκρη της ελλάδος???????? Εγώ έχω μετοχές. Πώωωωωωωωωωωωωωωωως? Θέλουνε γήπεδο στην Τούμπα?????? Πλάκα με κάνεις? Εγώ τα γράφω στα φόρουμ συνέχεια οτι δε γίνεται εκεί (πειράζει που δεν ξέρω τι σημαίνει ΑΣ??????)

Δε γαμείς, ΠΑΟΚ είσαι.

ΥΓ. Ήμουνα στο χαμηλοτάβανο σήμερα και έβλεπα τα μπλουζάκια "Βαριά Βιομηχανία Οπαδών". Λέω στον πρόεδρα, αδερφέ, άλλαξε το και κάν'το "Βαριά Βιομηχανία Φυτών" να τα μοιράσουμε στο ΠΑΟΚmania.....
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

salonikiog4 έγραψε:Συγνωμη ρε παιδια να καταλαβω.
Προς τους αντμιν του φορουμ το πρωτο χωρις να θελω να θειξω ουτε τους ιδιους αλλα ουτε την εξαιρετη δουλεια του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.
Μπορειτε να μου απαντησετε εαν ,τουλαχιστον το τοπικ του φορουμ για την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ4 (το λεει και η προταση απο μονη της μην χεσω ) ,υπαρχει λογος υπαρξης του τοπικ αυτου ; ΤΟ ΔΙΕΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ της θυρας 4 ;
και αμαν λεω κανενας εννοω καποιον που να ασχολειται με τον συνδεσμο οχι απο αυτους που δηλωνουν θυρα 4 και δεν δωσανε τοσο για τον συνδεσμο . .
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ . . ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ; απο το πρωτο ποστ μεχρι το τελευταιο μιλαει ο κοσμος για παραπονα ..τοσο καιρο δεν εδινε σημασια κανεις και αμαν καποιοσ εκραζαι την 4 πεφτατε ολοι πανω του .Τωρα που ειναι χαλια η κερκιδα μας ικανοποιηθηκατε ;
Εγω το λεω ξανα και ξανα ..ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΗΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ . .Μ-Ο-Ν-Ο-Ι ΜΑΣ ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ,ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΧΙ ! !τα παιδια εκει κατω στα κεντρικα αλλο που να ασχολουνται με τις τασεις που εφερε η νεα θυρα 4 περι αντιεξουσιαστων ,αστεριων , εναντιων του φασισμου κτλ δεν κανουνε .
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ρε ,αναλαβατε την επισημη κερκιδα του ΠΑΟΚ την ιστορικη ΘΥΡΑ4 και τα κανατε μην πω τωρα πως την κανατε .ΑΠΟΤΕΙΧΑΤΕ . .Η ΘΥΡΑ 4 υπαρχει μονο στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ . Ξεκοληστε ρε τωρα με τα αστερια και τις παπαριες ,ασχοληθειτε λιγο με κερκιδα ,καμια σημαια κανα πανο και με την ΦΩΝΗ .Διωξτε τα πιτσιρικια απο την 4 ,διωξτε τους βλακες με τα βιντεο να κανουμε την τουμπα του 80 που εκει ηταν φοβητρο γ@μω.
θυρα 4 . . . αλλα στα προιοντα και στις ανακοινωσεις κανενας δεν τουσ πιανει . .ΑΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΔΩ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΣΤΟ ΚΑΠΕΛΟ . .τι κανατε για τον ΠΑΟΚ αυτη την χρονια ; ΑΠΛΩΣ ΠΕΙΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ . .γιατι οι αλλοι το γνωριζουνε

ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ - ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ
Στην πούτσα μου και τα αστέρια και σβάστιγες. Εσύ που υποστηρίζεις τόσο θερμά το δεύτερο, εσύ που το παίζεις τόσο ελληνομάχος, έχεις δει πως γράφεις?????????? Έχεις δει οτι κακοποιείς τη γλώσσα μας όσο δεν πάει?????
Gewlogos

Δημοσίευση από Gewlogos »

Χωρίς αστέρι όμως τα μπλουζάκια αδερφάκι..
Όχι τίποτα άλλο..
Εμποδίζουν και τον κόσμο να φωνάξει..
:shock:

Υ.Γ.agave κλαίωωωω.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Με ξαστεριά δε φωνάζουμε. Ο μανάβης το είχε πει και μας το θύμησε ο "σαλονικιός"στα 31 μας.

Φελλοί.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

agave έγραψε:

ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ - ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ
Στην πούτσα μου και τα αστέρια και σβάστιγες. Εσύ που υποστηρίζεις τόσο θερμά το δεύτερο, εσύ που το παίζεις τόσο ελληνομάχος, έχεις δει πως γράφεις?????????? Έχεις δει οτι κακοποιείς τη γλώσσα μας όσο δεν πάει?????
Φιλικά ε?

Που λένε και όλοι εδω μέσα...
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

salonikiog4 έγραψε:..........ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ......
μας έπεισες...

Φιλικά πάντα......
Άβαταρ μέλους
banis

Δημοσίευση από banis »

ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ - ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ

ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το κειμενό σου ρε φίλε...........πρέπει να είσαι εκτός τόπου και χρόνου.........εδω μιλάμε για την οργάνωση της Θ4 ως κερκίδας.......και δεν αναφερόμαστε στον ιστορικότερο σύνδεσμο ( αν θες να αναφερθείς συγκεκριμένα στον Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ-4, υπάρχει αντίστοιχο τόπικ ).......μέσα στο χώρο της Θ4 κάνουν πυρήνες αρκετοί σύνδεσμοι......δεν είναι μόνο ο σύνδεσμος της 4.........είναι και τα παιδιά απο τις Δυτικές Συνοικίες........είναι και τα παιδιά απο τον Αμπαλαέα καθώς και απο διάφορους άλλους συνδέσμους.......επειδή έχω ζήσει το οπαδικό θεωρώ ότι έιναι σχεδόν αδύνατο να κάνουμε ιντερνετική κουβέντα για το πως θα λυθεί το θέμα της οργάνωσης της κερκίδας.......πάντως τα τελευταία χρόνια γίνονται φιλότιμες προσπάθειες απο όλα τα παιδιά για να υπάρχει κοινή γραμμή πλέυσης.........και μέχρις ενός σημείου πιστεύω ότι αυτό φαίνεται προς τα έξω......

Υ.Γ. όσο για τα αστέρια και τα λάβαρα.......που λες πως σε ενοχλούν...είναι δικαίωμα σου να εκφέρεις τη γνώμη σου.....αλλά δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάς το εξής......τα παιδιά που εσύ κράζεις πως φοράνε μόνο τα αστέρια και κατα τα άλλα δεν κάνουν τίποτα.....εγώ θα σε ενημερώσω πως βγάζουν τα λαρύγγια τους μέσα στο γήπεδο......και ακολουθάνε την ομάδα παντού...όπου και αν παίζει.....Τούμπα-Ελλάδα-εξωτερικό.....και σε όλα τα αθλήματα....και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ που θεωρούνται τα δημοφιλή....παρατώντας δουλειές - οικογένειες και λοιπές υποχρεώσεις....αν πας σε οποιδήποτε ερασιτεχνικό άθλημα θα δεις ότι η 4 θα είναι εκεί παρών.....όλα αυτά να τα έχεις υπ'οψιν σου λοιπόν την επόμενη φορά που θα εκφέρεις άποψη για τα παιδιά στους συνδέσμους.......αλλά κυρίως για την Θ4.....
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

δηλαδη για να καταλαβω....

αν φυγει το αστερι και μπει ο δικεφαλος η κατι ξαφνικα θα γκαυλωσει ολοι η κερκιδα και θα γινει η τουμπα οπως παλια???η αμα δεν βγαλει καπελα θα καλυτερεψει κατι?
Άβαταρ μέλους
tsipaoktsi

Re: Με όλο το σεβασμο στις ΠΑΟΚτσουδες, αλλά μ τις φέρνετε στη 4

Δημοσίευση από tsipaoktsi »

Μπορούν να έρχονται στο ημόχρονο για να ξεχαρμανιάζουμε. Συμφωνώ, γιατί μας ενοχλούν όσο βγάζουμε εμείς βιντεάκια με τα κινητά, ενώ κι όταν πλακκωνόμαστε μεταξύ μας (βλ. ματς με γκέι) είναι σε μειονεκτική θέση λόγω μήκους μαλλιών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”