Δεν αναφέρομαι επικριτικά σε όσους είναι ικανοί με επιχειρήματα να εξηγήσουν και να στηρίξουν τις απόψεις τους, φίλε μου. Απλά θεωρώ ότι από τους 20 κράζοντες για χτες με το ζόρι οι 3 να είναι αυτής της κατηγορίας. Οι 17 κρίνουν με βάση το φύσημα του ανέμου. Αν πχ χτες ο τερματας του πεναλτιακού είχε ρουφήξει 2 γκολ, που δεν θα ήταν κάτι απίθανο δεδομένου ότι φάσεις για γκολ δημιουργήθηκαν από πλευράς μας, σήμερα στη χειρότερη περίπτωση δε θα ασχολούνταν καθόλου με τον Λουτσέσκου, τη διοίκηση κλπ.marsantos έγραψε:Φίλε navi έχεις δίκιο σε αυτό. Κανένας δεν υπογράφει ότι αν το παιχνίδι γινόταν την προηγούμενη εβδομάδα θα κερδίζαμε. Ο βάζελος είχε παίξει πριν από 3 μέρες με τον οσφπ ματς υψηλής έντασης. Δεν είχε ούτε Σπόραρ ούτε Ιωαννίδη. Εμείς είχαμε Ντέλια.. Οι πιθανότητες ήταν αυξημένες.navigator11 έγραψε:Αν βέβαια το αποτέλεσμα στράβωνε και στην περίπτωση αυτή, θα τα έψελναν κάποιοι στην ΠΑΕ, που στέρησε την ομάδα από τον διψασμένο 12ο παίχτη της.rockavlon έγραψε:Μarsantos, κι εγω ειχα συνταχθει απολυτα. Καλυτερα χωρις κοσμο και με καλυτερο προγραμα. Συν τις αλλης, η ομάδα ειχε ρυθμο, και φοβομουν, οπως και εγινε, οτι το γεματο γεπεδο μπορει να αποσυντονησει. (Να ηταν και γεματο..)
Δε ξερω αν ο επισημος ΠΑΟΚ μπορουσε να κανει κατι να το αποτρψει, αλλα δεν εβγαλε ουτε μια ανακοινωση. Αρα μαλον συμφωνησαμε με την αλλαγη.
Δηλαδη προτημησαν μερκες χιλιαδες ευρω απο ξεκουραστη ομαδα…
ΦΑΑΠΠ
Πώς κάθεται ο doom και μας εξηγεί ότι σε εκείνο το ματς με τη Βίντι έπρεπε να πάρεις την ισοπαλία για να αυξήσεις τις πιθανότητες για ευνοϊκότερη κλήρωση και να αποφύγεις τον Άγιαξ.
Κάτι αντίστοιχο (όχι ίδιο) συζητάμε και τώρα. Ότι ρυθμίζοντας το παρόν, αυξάνεις τις πιθανότητες για καλύτερο μέλλον. Βεβαιότητα κανείς δε σου δίνει.. Αύξηση πιθανοτήτων όμως μπορείς να πετύχεις..
Τώρα θυμήθηκαν κάποιοι να βγάλουν μέχρι και ενδεχομένως ... φιλοχρήματη την ΠΑΕ σε βάρος της ομάδας για ένα ατυχές αποτέλεσμα. Ε αυτό μου προκαλεί εκνευρισμό, ρε φίλε.