Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από navigator11 »

marsantos έγραψε:
navigator11 έγραψε:
rockavlon έγραψε:Μarsantos, κι εγω ειχα συνταχθει απολυτα. Καλυτερα χωρις κοσμο και με καλυτερο προγραμα. Συν τις αλλης, η ομάδα ειχε ρυθμο, και φοβομουν, οπως και εγινε, οτι το γεματο γεπεδο μπορει να αποσυντονησει. (Να ηταν και γεματο..)

Δε ξερω αν ο επισημος ΠΑΟΚ μπορουσε να κανει κατι να το αποτρψει, αλλα δεν εβγαλε ουτε μια ανακοινωση. Αρα μαλον συμφωνησαμε με την αλλαγη.

Δηλαδη προτημησαν μερκες χιλιαδες ευρω απο ξεκουραστη ομαδα…
ΦΑΑΠΠ
Αν βέβαια το αποτέλεσμα στράβωνε και στην περίπτωση αυτή, θα τα έψελναν κάποιοι στην ΠΑΕ, που στέρησε την ομάδα από τον διψασμένο 12ο παίχτη της.
Φίλε navi έχεις δίκιο σε αυτό. Κανένας δεν υπογράφει ότι αν το παιχνίδι γινόταν την προηγούμενη εβδομάδα θα κερδίζαμε. Ο βάζελος είχε παίξει πριν από 3 μέρες με τον οσφπ ματς υψηλής έντασης. Δεν είχε ούτε Σπόραρ ούτε Ιωαννίδη. Εμείς είχαμε Ντέλια.. Οι πιθανότητες ήταν αυξημένες.
Πώς κάθεται ο doom και μας εξηγεί ότι σε εκείνο το ματς με τη Βίντι έπρεπε να πάρεις την ισοπαλία για να αυξήσεις τις πιθανότητες για ευνοϊκότερη κλήρωση και να αποφύγεις τον Άγιαξ.
Κάτι αντίστοιχο (όχι ίδιο) συζητάμε και τώρα. Ότι ρυθμίζοντας το παρόν, αυξάνεις τις πιθανότητες για καλύτερο μέλλον. Βεβαιότητα κανείς δε σου δίνει.. Αύξηση πιθανοτήτων όμως μπορείς να πετύχεις..
Δεν αναφέρομαι επικριτικά σε όσους είναι ικανοί με επιχειρήματα να εξηγήσουν και να στηρίξουν τις απόψεις τους, φίλε μου. Απλά θεωρώ ότι από τους 20 κράζοντες για χτες με το ζόρι οι 3 να είναι αυτής της κατηγορίας. Οι 17 κρίνουν με βάση το φύσημα του ανέμου. Αν πχ χτες ο τερματας του πεναλτιακού είχε ρουφήξει 2 γκολ, που δεν θα ήταν κάτι απίθανο δεδομένου ότι φάσεις για γκολ δημιουργήθηκαν από πλευράς μας, σήμερα στη χειρότερη περίπτωση δε θα ασχολούνταν καθόλου με τον Λουτσέσκου, τη διοίκηση κλπ.
Τώρα θυμήθηκαν κάποιοι να βγάλουν μέχρι και ενδεχομένως ... φιλοχρήματη την ΠΑΕ σε βάρος της ομάδας για ένα ατυχές αποτέλεσμα. Ε αυτό μου προκαλεί εκνευρισμό, ρε φίλε.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

astral έγραψε:Βλέπω ξανά το γκολ και φυσικά έχει κάνει καλή ενέργεια ο αντίπαλος, αλλα εμείς πως τα καταφέραμε να έχουμε τόσο κακή αντίδραση μέσα σε 4 δευτερόλεπτα? Καταλήξαμε με 2v4 στη μικρή περιοχή. Ο τρόπος που παρατάνε τη φάση τα χαφ μας (και ο Despodov που έχει γυρίσει πίσω) στο 52' είναι απίστευτος...

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Εγώ είδα και τραγική κίνηση Ράφα, που τρέχει να μαρκάρει τον παίκτη που κάνει την σέντρα και σταματάει 5 μέτρα μακριά του, χωρίς λόγο και αιτία. Μπορεί να μην τον προλάβαινε, αλλά θα του έβαζε πίεση, που μπορεί να οδηγούσε σε λάθος σέντρα.
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Και επιθετικά δεν είμαστε οι ίδιοι. Εμείς συνηθίζαμε να σκοτώνουμε τα ματς ενώ τώρα έχουμε βάλει ένα τέρμα σε 15 και βάλε ευκερίες μαζί με το ματς της κούλας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Πέμ 15 Φεβ 2024, 20:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Κόουτς νίκη την Κυριακή, πρόκριση την Τετάρτη απέναντι στην ομαδα - νεο κράτος, και αφήνεις όλη την Ελλάδα να παραμιλά.
Υ.Γ. Γνώμη μου. Κυριακή βασικοί Μπράντον Ζιβκοβιτς Γιόνι Οττο και Τετάρτη Σαμάτα Ντεσπότοφ και Σαστρε
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Πιστεύω ο Ντέλιας θα παίξει και στα δύο
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

astral έγραψε:Βλέπω ξανά το γκολ και φυσικά έχει κάνει καλή ενέργεια ο αντίπαλος, αλλα εμείς πως τα καταφέραμε να έχουμε τόσο κακή αντίδραση μέσα σε 4 δευτερόλεπτα? Καταλήξαμε με 2v4 στη μικρή περιοχή. Ο τρόπος που παρατάνε τη φάση τα χαφ μας (και ο Despodov που έχει γυρίσει πίσω) στο 52' είναι απίστευτος...

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Απίστευτο. :roll:

Από το 2ο στιγμιότυπο φαίνεται ότι χάνουμε την φάση.

Ακόμη και η Θύελλα Τραχανοπλαγιάς θα είχε καλύτερη αμυντική αντίδραση.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Πανοπλοι χωρις δικαιολογιες. Παμε να τους κλεισουμε το σπιτι
kos

Δημοσίευση από kos »

Montrealiotis έγραψε:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Εγώ είδα και τραγική κίνηση Ράφα, που τρέχει να μαρκάρει τον παίκτη που κάνει την σέντρα και σταματάει 5 μέτρα μακριά του, χωρίς λόγο και αιτία. Μπορεί να μην τον προλάβαινε, αλλά θα του έβαζε πίεση, που μπορεί να οδηγούσε σε λάθος σέντρα.
10 παίκτες μπορεί να φταίνε αλλά ο Ράφα στο συγκεκριμένο δεν φταίει.
Δείτε στο βίντεο την φάση και προσέξτε σποραρ Μιχαηλίδη. Το ευκολότερο ξεμαρκαρισμα της ζωής του
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Montrealiotis έγραψε:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Για 30-40 δευτερόλεπτα κοιμήθηκαν ύπνο βαθύ σχεδόν όλοι. Εξοργιστική συμπεριφορά. Οκ, να δεχόμασταν κάπως αλλιώς γκολ σε κάποια άλλη φάση να το συζητούσαμε. Αλλά όχι αυτό. Σε προπόνηση της κ15 δεν πιστεύω ότι επιτρέπουν τα πιτσιρίκια να τους βάλουν τέτοιο γκολ οι "αντίπαλοι".
Adamandad

Δημοσίευση από Adamandad »

Πραγματικά απίστευτη η τελευταία εικόνα. Αυτό εξέλαβα κι εγώ από την 4. Η μπάλα να έχει κολλήσει στην περιοχή και να μην υπάρχει κάποιος να την διώξει.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Γενικα η ολη επιθεση τους θυμιζε ΠΑΟΚ. Passing game εξαιρετικο και τελειωμα α λα ΠΑΟΚ. Κοιμηθηκε η αμυνα, κοιμηθηκε το κεντρο και ηταν θεμα χρονου.
Ελπιζω να ειδε ο κοουτς οτι η δευτερη εντεκαδα ειναι για ματς με Ατρομητους.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Επειδη μου αρεσει να κοιταω τα στατιστικα, αναρωτιεμαι για ποιο λογο δεν εβαλε το συχνο ποστ ο φιλος π συνηθως το ποστ ξεκιναει με το "εμενα τα στατιστικα μου λενε"

Λοιπον, επειδη παιζουμε με το γαυρο στην Τουμπα, να θυμισω οτι στη δευτερη θητεια του Λουτσεσκου, ο ΠΑΟΚ δεν εχει κερδισει τον γαυρο στην Τουμπα
Ελπιζω αυτο να αλλαξει την Κυριακη

Στη δευτερη θητεια του Λουτσεσκου ο ΠΑΟΚ με το γαυρο στην Τουμπα, εχει 3 ισοπαλιες κ 2 ηττες, δηλαδη δεν εχει νικη
Στα 5 αυτα παιχνιδια ο ΠΑΟΚ στην Τουμπα εχει σκοραρει μολις 2 γκολ
Αυτα τα στατιστικα της 2ης θητειας του Λουτσεσκου στον ΠΑΟΚ, με το γαυρο στην Τουμπα, δεν ειναι καλα κ ελπιζω να αλλαξουν με τη νικη μας την Κυριακη
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Κόουτς είμαι σίγουρος ότι μεθαύριο και στην ρεβάνς το μάτι θα γυαλίζει. Πάμε για νίκη την Κυριακή και μετά από εκεί την ρεβάνς ξέρεις τον τρόπο να στείλεις τον Τουρκαλά αδιάβαστο.
Είμαστε καλύτεροι και απο τους δύο και πιστεύω θα φανεί και στο γήπεδο και στο αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ εμπρός και τρόλογο μην τρως. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πού είσαι ρε αισιόδοξε!! Όλα καλά;;
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ρισκαρες, δεν σου βγηκε, συνεχιζουμε. Την Κυριακή θα κανεις αυτο που πρεπει βουλωνοντας στοματα, ειμαι σίγουρος γι αυτό μεγαλε Στρατηγέ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”