Προπονήσεις - Τραυματίες και Τιμωρίες 2009-10
- paok4kyriakos
Re: Προπονήσεις - Τραυματίες και Τιμωρίες 2009-10
Έχουμε λέμε επιθετικό για να παίξει με τον Ατρόμητο!
Δεν χρειάζεται να παίξει ο Βιειρινια επίθεση!
Δεν χρειάζεται να παίξει ο Βιειρινια επίθεση!
- ContrerasPablo
- paok4kyriakos
- Maximus
Αντε μωρε το παλτο...ο χασογκολης...σωθηκαμε!
ΝΑ φυγει! ΝΑ παει αλλου να παιξει επιθεση!
ΝΑ φυγει! ΝΑ παει αλλου να παιξει επιθεση!
Εδώ και πόσο καιρό γράφω, πως εφόσον ο Φερνάντου, δεν υπολογίζει πιτσιρικάδες.... και έχει δηλώσει εδώ και ένα εξάμηνο πως θέλει να παίξει ρόμβο....
γίνετε μια, όχι ιδανική (για να μην γράψω χάλια μαύρα) μεταγραφική πολιτική.
Και αυτό που με "ενοχλάει" περισσότερο, είναι πως μιλάμε για μπαλαδόφατσες και όχι για κάποιους περαστικούς-επενδυτές, που χειρίζοντε αυτά τα θέματα.
Τα στόπερ και τα σέντερ φορ ήτανε εξ' αρχής μετρημένα στο τσαφ.
Δεν έχω ακούσει ποτέ... ομάδα να έχει στο ρόστερ όλα και όλα 3 σέντερ φορ και 4 στόπερ.... από την άλλη όμως 7-8 κεντρικά χαφ.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!
Ξεμείναμε από σέντερ φορ στην 5η αγωνηστική.... γράφουμε και πάλι ιστορία με λίγα λόγια.
γίνετε μια, όχι ιδανική (για να μην γράψω χάλια μαύρα) μεταγραφική πολιτική.
Και αυτό που με "ενοχλάει" περισσότερο, είναι πως μιλάμε για μπαλαδόφατσες και όχι για κάποιους περαστικούς-επενδυτές, που χειρίζοντε αυτά τα θέματα.
Τα στόπερ και τα σέντερ φορ ήτανε εξ' αρχής μετρημένα στο τσαφ.
Δεν έχω ακούσει ποτέ... ομάδα να έχει στο ρόστερ όλα και όλα 3 σέντερ φορ και 4 στόπερ.... από την άλλη όμως 7-8 κεντρικά χαφ.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!
Ξεμείναμε από σέντερ φορ στην 5η αγωνηστική.... γράφουμε και πάλι ιστορία με λίγα λόγια.
paokpool έγραψε:Επειδή έχω την εντύπωση, πως πάλι μου την πέφτετε...
...από εκεί και πέρα ο προγραμματισμός και σχεδιασμός του ρόστερ μας από τότε που ανέλαβε ο Ζαγοράκης εώς σήμερα, κατεμέ δεν είναι και ο ιδανικότερος....
Πριν τώρα μου την πέσετε με την γνωστή καραμέλα... του γούμενου ο πργραμματισμός και του Μπατατούδη και ξερωγω, να εξηγήσω....
Δεν θέλω να αφήσω να εννωηθεί πως τότε... γινότανε καλύτερος προγραμματισμός κλπ...
απλά πως από μπαλλαδόφατσες όπως τον Ζαγόρ και τον Βρύζα που ξέρουνε από το σπορ, περίμενα πολύ πιο οργανωμένα πράγματα.
Και πριν μου την πέσετε τώρα με την άλλη γνωστή καραμέλα.... πως δεν έχουμε λεφτά και πως εγώ νομίζω πως έχουμε Αμπράμοβιτς κλπ....
Από το 2007 εώς σήμερα έγιναν πάνω από 40 μεταγραφές με τις 12 να έγιναν φέτος.
Ξέρετε πόσα αμυντικά χαφ έχει ο ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή στο ρόστερ. Έχουμε ΕΝΑ ΚΑΡΟ εξάρια...! και στην αντίθετη έχουμε 4 (μετρημένα) στόπερ, δύο εξτρέμ (2) και πλέον τρία (3) σέντερ φορ (....από τα οποία σέντερ φορ πάλι, ο ένας είναι πολύ ευαίσθητος στους τραυματισμούς).
Ενώ δηλαδή ο Φερνάντου άφησε να ενωηθεί πως την ψάχνει για δήθεν 4-4-2 και δήθεν ρόμβους... οι παίχτες που έχει το ρόστερ για το συγκεκριμένο σύστημα είναι μετρημένοι στο τσαφ.....!
Αντιθέτως έχουμε 500 (που λέει ο λόγος) εξάρια λες και θα πάμε για πόλεμο.
Αυτά....
Κοφτες Βερον Γκαρσία, Βιτολο, Αμπουμπακάρι...
Το καλοκαίρι Γκαρσία και Βερον εκτός απροοπτου την κάνουν άρα... γραφτε ότι θέλουμε ενα κοφτη στα σίγουρα...
8άρια: Φωτάκης Σορλέν Ιβιτς. Ιβιτς γεια σας άρα ένα ΜΠΑΜ δεκάρι...
Θελουμε 2 επιθετικούς... Ισως και 3... Ενας τουλάχιστον περιφερειακός... Φιλομένο Παπαζογλου Μουσλιμοβιτς... Κατι μου λέει οτι ενας θα φύγει και σιγουρα οχι ο Φιλομένο... Αν πιστεψουμε σε μια επιστροφή (κλαους) περιμένω ένα ακόμα ΜΠΑΜ και εδώ... Πλαγιοι Κουτσια Βιειρινια Κονσεισαο. Κονσεισαο σταματάει άρα και ενα ΜΠΑΜ οπωσδήποτε ίσως και 2.
Βαλτε και ένα στοπερ συν ενα δεξι μπακ στον λογαριασμό... Αν σταματήσει και ο Χαλκιας και έναν βασικό τερματοφύλακα...
Πλάγιο μπακ, Κοφτη, Δεκάρι, 2 Πλάγια χαφ, 2 επιθετικούς, Σεντερ μπακ. 7 μεταγραφές... Πολύ λιγότερες απο αυτές που καναμε μεχρι τωρα κάθε χρόνο... Αν αυξηθεί και φέτος το μπατζετ θα μπορέσουμε να δώσουμε γυρω στο εκατομμύριο στους μισους και γύρω στα 500 στους υπολοιπους πράγμα που σημαίνει ποιοτικές μεταγραφές με επιθετικό προσανατολισμό. Καλύτερο κλίμα στα αποδητήρια κτλ... Του χρόνου αναμένετε ωραία χρόνια. Φετος είναι η τελευταία του ξεσκαρτίσματος και μάλλον πολύ δύσκολη...
Το καλοκαίρι Γκαρσία και Βερον εκτός απροοπτου την κάνουν άρα... γραφτε ότι θέλουμε ενα κοφτη στα σίγουρα...
Θελουμε 2 επιθετικούς... Ισως και 3... Ενας τουλάχιστον περιφερειακός... Φιλομένο Παπαζογλου Μουσλιμοβιτς... Κατι μου λέει οτι ενας θα φύγει και σιγουρα οχι ο Φιλομένο... Αν πιστεψουμε σε μια επιστροφή (κλαους) περιμένω ένα ακόμα ΜΠΑΜ και εδώ... Πλαγιοι Κουτσια Βιειρινια Κονσεισαο. Κονσεισαο σταματάει άρα και ενα ΜΠΑΜ οπωσδήποτε ίσως και 2.
Βαλτε και ένα στοπερ συν ενα δεξι μπακ στον λογαριασμό... Αν σταματήσει και ο Χαλκιας και έναν βασικό τερματοφύλακα...
Πλάγιο μπακ, Κοφτη, Δεκάρι, 2 Πλάγια χαφ, 2 επιθετικούς, Σεντερ μπακ. 7 μεταγραφές... Πολύ λιγότερες απο αυτές που καναμε μεχρι τωρα κάθε χρόνο... Αν αυξηθεί και φέτος το μπατζετ θα μπορέσουμε να δώσουμε γυρω στο εκατομμύριο στους μισους και γύρω στα 500 στους υπολοιπους πράγμα που σημαίνει ποιοτικές μεταγραφές με επιθετικό προσανατολισμό. Καλύτερο κλίμα στα αποδητήρια κτλ... Του χρόνου αναμένετε ωραία χρόνια. Φετος είναι η τελευταία του ξεσκαρτίσματος και μάλλον πολύ δύσκολη...
Πάντα έσω έτοιμος (όπως έλεγε κάποτε κι ο καπετάνιος!)gash04 έγραψε:free4 έγραψε:Τραυματίας ο Φιλομένο (πρόβλημα στους προσαγωγούς μάλλον)
Κόκκινη ο Παπάζογλου (σε εντεταλμένη υπηρεσία ο Κύρκος)
Τραυματίας κι ο Μούσλι..
Ποιος θα μπει επιθετικός ΟΕΟ???
Ο Αναστασάκος? (από τον Ατρόμητο βεβαίως βεβαίως!!)
Εγώ προτείνω τον Γκας, εσείς τι λέτε?
Και ποιος σου είπε ότι εγώ δεν είμαι τραυματίας?
Είμαι κάτω απο πρόβλημα στην μέση.
Εσύ ξεπέρασες την εγχείρηση?
Gika μάλλον είμαστε off topic, όμως τα καραγουστάρω αυτά..... οπότε.......gika έγραψε:Κοφτες Βερον Γκαρσία, Βιτολο, Αμπουμπακάρι...
- Τερματοφύλακα
οπωςδήποτε έναν ξένο τερματοφύλακα με καλές και σταθερές εξόδους! Ο Χαλκιάς κατα την προσωπική μου αποψη, σε καθε αγώνα είναι μία ζαριά. Μπορεί να σου βγούνε εξάρες.... όμως και ασσόδυο / τριόδυο.
- Στόπερ
ένα πέμπτο στόπερ. Αν μείνει η τετράδα που υπάρχει θα αρκούσε νομίζω κάποιος με χαμηλές εισπράξεις.
- Αμυντικά χαφ
Γκαρσία-Βερόν προφανώς τελειώνουνε....
οπότε τους δίνουμε και πέρνουμε το ελεύθερο πουλέν τον Καρντόζο και μαζί με Μπαλάφα (που εύχομαι να μην ξεχαστεί) και Βιτόλο θα είμαστε πολύ τρέντι.
- Επίθεση
Μούσλιμοβιτς, Φιλομένο, Παπάζογλου και Αθανασιάδης. Δύο φουνταριστοί και δύο περιφερειακοί.
Σέρτζιο, Ίβιτς να αντικατασταθούνε με δύο εξτρέμ και νομίζω πως είμαστε okay.
Δεκάρι δεν χρειάζετε κατά την άποψη μου (άλλωστε ένα = κανένα), όταν έχεις δύο καλά κεντρικά χαφ (π.χ Φωτάκη-Βιτόλο ή Βιτόλο-Καρντόζο) και δύο γρήγορα εξτρέμ όπως Κούτσια και Βιερίνια.
Απλά στα εξτρέμ θα πρέπει να υπάρχουν και μία-δύο καλές εναλακτηκές.
.............................. Βιτόλο (Φωτάκης).......... Καρντόζο (Μπαλάφας)............................
.....Βιερίνια......................................................................................Κούτσια........
.................Μουσλίμοβιτς (Παπάζογλου)..................Φιλομένο (Κλάους)...........................
Οπότε gika και εγώ 6-7 τις βγάζω.
ΥΓ
Καλύτερα λίγες και καλές παρά πολλές για να' χαμε να λέγαμε.
Όσο πιο πολλές τόσο πιο δύσκολα να δημιουργηθούνε αυτοματισμοί. Τόσο πιο μακροχρόναια υπόθεση να δημιουργηθεί ένα αξιόλογο σύνολο.
Αυτό το πράγμα με 12, 13 και 15 μεταγραφές πρέπει οπωσδήποτε να πάρει τέλος. Αν χρεώνω ένα μεγάλο λάθος στον Ζαγοράκη από τότε που ανάλαβε στο αγωνηστικό κομμάτι... τότε αυτό.
- ΑποστόληςΑ
Ξέρει κανείς πόσο σοβαρό είναι το τραύμα του Lucio?
- PABLO GARCIA1
Oύτε σοβαρός, ούτε αμελητέος....Το συνηθισμένο μηνάκι έξω δλδ...Κλασικά πράγματα.
- ΑποστόληςΑ
- ContrerasPablo
15-20 λεγεται στα σαιτ....ΑποστόληςΑ έγραψε:Ξέρει κανείς πόσο σοβαρό είναι το τραύμα του Lucio?
- ΑποστόληςΑ
Ναι, το διάβασα κι εγώ ότι επανέρχεται στις 17/10 ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
- ContrerasPablo