Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από psykoman »

AlxNeapoli1 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
AlxNeapoli1 έγραψε:Κλιμα? εγω γραφω τις αποψεις μου και μονο εσυ μου επιτιθεσαι. Δεν απειλησα ποτε, μαλλον το εχεις χομπι εδω μεσα να κανεις bullying. Σoυ αξιζει το πρωτο ignore.

Νέο μέλος και ξέρεις και το ignore, ε; Χμμμ...
Τους κανονισμους τους εχετε για τα παλια μελη προφανως? χμμμμμ τι? επειδη ειδα το ignore? Απο οτι βλεπω γενικα γνωριζεστε μεταξυ σας οποτε ειστε φουλε επιθετικοι με καθε νεο μελος
Το γνωριζεστε μεταξυ σας ειναι αποτελεσμα τοσων ετων που γραφουμε και διαβαζουμε εδω μεσα...εγω ειμαι 16 χρονια εδω...καποιος μικρος μας φιλος εδω μεσα μπορει να ειναι μικροτερος...
Το οτι γνωριζομαστε δεν ειναι κακο...απο εδω μεσα αναπτυχθηκαν και πολλες καλες φιλιες που κραταν χρονια...
Παλιοτερα καναμε και συναντησεις πριν τα ματς...υπηρχε στεκι που μαζευομασταν τα μελη...

Επιθετικοτητα σε νεα μελη δν νομιζω οτι ισχυει...εχει δεκαδες νεα μελη αλλα δεν τρων ολοι πεσιμο...
Απλος να εχεις στην ακρη του μυαλου σου οτι στα τοσα χρονια εχουν περασει διαφοροι περιεργοι απο εδω μεσα...στημενοι...τρολ...μπαχαλακηδες...αλλοθρησκοι...με εντεταλμενη υπηρεσια κτλ...καθε καρυδιας καρυδι...
Ετσι οι παλιοτεροι εχουν μια σχετικη εμπειρια σε συμπεριφορες...

Εννοειται το οτι ξερεις το ignore δεν ειναι κριτηριο για κατι και πιστευω ο Μπαρκα το ειπε χαριτολογοντας...
Ξερεις πολλες φορες στον γραπτο καποια νοηματα χανουν στην αποδοση...
Αλλοι δεν ποιανουν το χιουμορ...και γενικα τα προβληματα που εχει ο γραπτος λογος εκφρασης σε σχεση με την κατ ιδιαν συζητηση

Εν κατακλειδι...σιγα σιγα θα γνωρισεις ολα τα παιδια εδω και θα προσαρμοστεις...στον τροπο που γραφουν και εκφραζονται...

Βεβαια αν εισαι κανας περιεργος τυπας...με την αραδα σου θα πας....

υ.γ.122 και σημερα...για να ειμαι και οντοπικ
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

Off topic, αλλά ρε πως περνάνε έτσι νερό τα χρόνια... ενηλικίωση κοντευουμε κάποιοι σαν μέλη! Τι θυμισες με συναντήσεις εκείνα τα ζορικα χρόνια!
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Δεν ειχα σκοπο να δυναμιτισω κατι, απλα ενα μελος με κυνηγησε και ξαφνικα ο μοντ μπαρκαρουτσος μου την επεσε, προφανως γιατι εχει προηγουμενα με αλλους.
Δε με αφορα κατι τετοιο, ξερω το φορουμ πολλα χρονια. Αλλα δε θα ασχοληθω παραπανω με τετοια χαζα, ηρθα να μοιραζομαι αποψεις.
Εαν καποιοι θελουν να μαλωνουν με τους εαυτους τους, προβλημα τους δυστυχως.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν πράγματι δεν είσαι παλιό μέλος και είμαι άδικος μαζί σου, με συγχωρείς.
Απλώς σε εμάς που είμαστε χρόνια εδώ, κάποια πράγματα μας φαίνονται ύποπτα.

Dragon, την "αστυνόμευση" του φόρουμ την κάνουμε οι διαχειριστές. Αστυνομία άποψης δεν είμαστε, είμαστε όμως "αστυνομία" συμπεριφοράς.

Αν είναι παλιό μέλος, θα φανεί. Αν είναι εμπαθής, θα φανεί.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Διαβάζουμε στα σχόλια διαφόρων sites, από το καλοκαίρι...

Ναι εντάξει, πέρασε τη Beitar, να τον δούμε και στον επόμενο αγώνα.

Ναι οκ, τυχερή η πρόκριση, να τον δούμε αν θα μπει ομίλους, στα εύκολα σκοντάφτει.

Ναι εντάξει, μπήκε όμιλο, να τον δούμε τώρα τον ΠΑΟΚ σε σερί αγώνες.

Μπράβο, σκότωσε τα θηρία, να τον δούμε στα δύσκολα!

Ποια Helsinki τώρα, να τον δούμε με Eintracht.

Ε εντάξει, του έκατσε το ματς, θα πάρει την Eintracht στην Τούμπα;

Να πάρει και κανένα ντέρμπυ, όμως ο ΠΑΟΚ, ε;

μετά τις νίκες με Eintracht και γαύρο...

Δυνατός ο ΠΑΟΚ, πανέμορφο το ποδόσφαιρο του Lucescu, βιονικός Zivkovic, μαγικός Despodov, τι κάνεις ρε Ντέλια, και ο Kotarski σταθερός, βράχος ο Κουλιερόπουλος!

Συνεχίστε να μας αμφισβητείτε, το γουστάρουμε! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν πράγματι δεν είσαι παλιό μέλος και είμαι άδικος μαζί σου, με συγχωρείς.
Απλώς σε εμάς που είμαστε χρόνια εδώ, κάποια πράγματα μας φαίνονται ύποπτα.

Dragon, την "αστυνόμευση" του φόρουμ την κάνουμε οι διαχειριστές. Αστυνομία άποψης δεν είμαστε, είμαστε όμως "αστυνομία" συμπεριφοράς.

Αν είναι παλιό μέλος, θα φανεί. Αν είναι εμπαθής, θα φανεί.
To κατανοω αλλα δεν ειμαι παλιο μελος. Και ειλικρινα δεν μπηκα για να μπαινω σε αντιπαραθεσεις, ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι.
Το μελος που αναφερεις δε θα ηθελα να αναφερθει αλλο σε μενα, δε μου αρεσε που μου ορμησε ακομα δεν ηρθα λες και ειναι γειτονια του.
Προχωραμε, εχουμε μερικους τιτλους να παρουμε
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Φίλε εδώ είναι φόρουμ κ αν δεν αντέχεις να σχολιαζονται όσα γράφεις είναι δικό σου θέμα. Η λύση δεν είναι δύσκολη. Άσε τη νοοτροπία του θύματος που παίρνεις στα τελευταία ποστ δεν έχει νόημα. Δεν σου ορμησε κάνεις όπως επίσης ούτε ΠΑΟΚ είμαστε όλοι ούτε αυτό είναι λόγος να λέμε ότι να ναι ή να βγάζουμε κόμπλεξ

Μπάρκα δεν έχω σκοπό για αστυνόμευση κ ούτε έκανα τον ντετέκτιβ αλλά δεν πιστεύω κ στις συμπτώσεις.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Για να δούμε
Ο Γενάρης μας μπήκε καλά,με 4 νίκες κ 1 ήττα στο Πρωτάθλημα και 2 νίκες με 2 προκρίσεις στο Κύπελλο,προς το παρον.

Τον Κουτσό Φλεβάρη φοβάμαι ,που έχουμε 5 αγώνες Πρωταθλήματος κ 2 αγώνες Κυπέλλου,με φόντο την παρουσία μας,στον Τελικό.

Άιντε Ραζβαν κρατά γερά,η ανανέωση είναι κοντά.
Με 5 νίκες κ μια Πρόκριση θα είμαστε καλα,τον Φλεβάρη.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

milhouse777 έγραψε:Off topic, αλλά ρε πως περνάνε έτσι νερό τα χρόνια... ενηλικίωση κοντευουμε κάποιοι σαν μέλη! Τι θυμισες με συναντήσεις εκείνα τα ζορικα χρόνια!
Από τις συναντήσεις στο φρατέλι μέχρι τον teacher να ξεχύνεται στην αντεπίθεση στα 5χ5 στου μακεδονικού.
αλεκακιους στο ραδιο, νοβιτο να ειναι μοντ και να αυτομπανάρετε, τον γκας να τραβάει τα μαλλιά του κοκ

πόσα χρόνια έχουν περάσει και ποιος να μας έλεγε τότε ότι ένας προκλητικός ρουμάνος προπονητής της ξάνθης θα έρθει και θα μας δώσει νταμπλ, πορείες στους 8 της ευρώπης, και θα έχουμε χάσει το μέτρημα στα κύπελα.

απίστευτο
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

και το ''Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο'' !Και τον.. αγώνα που δώσαμε ανεπιτυχώς για να μην καταργηθεί το τόπικ κρίκετ!!
Ο γιος μου ήταν βρέφος και σήμερα είδε τη σελίδα ανανεωμένη και είπε :επιτέλους, εκσυγχρονιστήκατε! Αλλα πάλι δεν του άρεσε, την θεωρεί..απλή!
Σόρυ για το οφτοπικ, Πρέπει να κάνουμε μια συνέντευξη με τον Λούτσο εδώ. ίσως όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας για φέτος, πριν την επανέναρξη
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Να τον ρωτήσουμε γιατί είναι κομπλεξικός :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

dragon έγραψε:Φίλε εδώ είναι φόρουμ κ αν δεν αντέχεις να σχολιαζονται όσα γράφεις είναι δικό σου θέμα. Η λύση δεν είναι δύσκολη. Άσε τη νοοτροπία του θύματος που παίρνεις στα τελευταία ποστ δεν έχει νόημα. Δεν σου ορμησε κάνεις όπως επίσης ούτε ΠΑΟΚ είμαστε όλοι ούτε αυτό είναι λόγος να λέμε ότι να ναι ή να βγάζουμε κόμπλεξ

Μπάρκα δεν έχω σκοπό για αστυνόμευση κ ούτε έκανα τον ντετέκτιβ αλλά δεν πιστεύω κ στις συμπτώσεις.
Μπηκα για να κανω διαλογο μεταξυ ενηλικων και πολιτισμενων οπως βλεπω ειναι οι περισσοτεροι. Προφανως δεν εισαι ενας απο αυτους οποτε μην τρεχεις πισω απο τα σχολια μου για να προκαλεις. Καμια νοοτροπια θυματος, απλως δε μου αρεσει να συνομιλω με bullies και ειρωνες.
Αστυνομευση στα χωραφια σου, εδω υπαρχουν μοντερειτορς.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

κατό τα εκατό είναι αυτός.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Κόφτε το αμφότεροι!
Άβαταρ μέλους
astral