Το γνωριζεστε μεταξυ σας ειναι αποτελεσμα τοσων ετων που γραφουμε και διαβαζουμε εδω μεσα...εγω ειμαι 16 χρονια εδω...καποιος μικρος μας φιλος εδω μεσα μπορει να ειναι μικροτερος...AlxNeapoli1 έγραψε:Τους κανονισμους τους εχετε για τα παλια μελη προφανως? χμμμμμ τι? επειδη ειδα το ignore? Απο οτι βλεπω γενικα γνωριζεστε μεταξυ σας οποτε ειστε φουλε επιθετικοι με καθε νεο μελοςΜπαρκαρούτσος έγραψε:AlxNeapoli1 έγραψε:Κλιμα? εγω γραφω τις αποψεις μου και μονο εσυ μου επιτιθεσαι. Δεν απειλησα ποτε, μαλλον το εχεις χομπι εδω μεσα να κανεις bullying. Σoυ αξιζει το πρωτο ignore.
Νέο μέλος και ξέρεις και το ignore, ε; Χμμμ...
Το οτι γνωριζομαστε δεν ειναι κακο...απο εδω μεσα αναπτυχθηκαν και πολλες καλες φιλιες που κραταν χρονια...
Παλιοτερα καναμε και συναντησεις πριν τα ματς...υπηρχε στεκι που μαζευομασταν τα μελη...
Επιθετικοτητα σε νεα μελη δν νομιζω οτι ισχυει...εχει δεκαδες νεα μελη αλλα δεν τρων ολοι πεσιμο...
Απλος να εχεις στην ακρη του μυαλου σου οτι στα τοσα χρονια εχουν περασει διαφοροι περιεργοι απο εδω μεσα...στημενοι...τρολ...μπαχαλακηδες...αλλοθρησκοι...με εντεταλμενη υπηρεσια κτλ...καθε καρυδιας καρυδι...
Ετσι οι παλιοτεροι εχουν μια σχετικη εμπειρια σε συμπεριφορες...
Εννοειται το οτι ξερεις το ignore δεν ειναι κριτηριο για κατι και πιστευω ο Μπαρκα το ειπε χαριτολογοντας...
Ξερεις πολλες φορες στον γραπτο καποια νοηματα χανουν στην αποδοση...
Αλλοι δεν ποιανουν το χιουμορ...και γενικα τα προβληματα που εχει ο γραπτος λογος εκφρασης σε σχεση με την κατ ιδιαν συζητηση
Εν κατακλειδι...σιγα σιγα θα γνωρισεις ολα τα παιδια εδω και θα προσαρμοστεις...στον τροπο που γραφουν και εκφραζονται...
Βεβαια αν εισαι κανας περιεργος τυπας...με την αραδα σου θα πας....
υ.γ.122 και σημερα...για να ειμαι και οντοπικ