Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
gate4mitsos

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Πετρο γ@μ@ πετρο γ@μ@ κτλ...συνθημα των βαζελων

Γαυροι μουνι@ γαυροι μουνι@ γ@μω τον κολο(βρωμο)πειραια κτλ...συνθημα χανουμιων

Ωραια παμε...Σαν τον πανιωνιο,τον πας και τον ατρομητο θα καταληξουμε!!!Ξυπνηστε επιτελους,οι μισοι τραβανε βιντεο και οι υπολοιποι φωναζουν κλεμμενα συνθηματα,εγω παντως εδω κατω δεν εγινα ΠΑΟΚ ουτε για τα πρωταθληματα,ουτε εχω καμια σχεση με την σαλονικα,εγινα ΠΑΟΚ οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι για τον τρελο μας το λαο και επειδη ο ΠΑΟΚ ειμαστε εμεις και κανενας αλλος...Μπορει να ειμαι λιγο μικρος και να μην εχω παει σε πολλα παιχνιδια της ομαδας αλλα ειναι καταντια ο μεγαλος μας λαος να κανει τετοια κερκιδα,κριμα...

Μην ξεχασουμε να διαβασουμε σπορ του βορρα και μετρουλακη για την κολαση που δημιουργησαμε χθες...

:pano:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

pyrgioths έγραψε:τραγικοι....απο νοβα το εβλεπα και μετα το γκολ δεν υπηρχαμε.....ηταν λιγο καλυτερα απο την τραγικοτατη εξεδρα του ΠΑΟΚ που εχω ζησει ποτε μου (σε αυτην της Τριπολης αναφερομαι)
ασε που μονο το "ΠΑΟΚαρα ειμαι χαλια βλεπω εναν αετο με 8 κεφαλια" και το "ω ΠΑΟΚαρα εχω τρελα μεσ'το μυαλο..." ηταν τα δικα μας συνθηματα.......
με εξερεση τον "μπελο" σχεδον ολοι οι αλλοι ειστε τραγικοι..ή αλλαξτε θυρα να μην πιανετε και θεση απο αλλους κ@υλωμενους που δεν βρισκουν εισητηρια για την 4 και αναγκαζονται και πανε στην 7 και στην 8 και εκει αναγκαζονται να μην φωναζουν ή αραξτε σπιτι λιγο καιρο να ξανακαυλωσετε να πατε...
μιλαω σκληρα αλλα με αυτα που βλεπω φετος εχω ξενερωσει τα κερατα μου.......................... :cry: :cry: :cry: :whatever: :redcard:

:opaokara: :nairepaok: :pano:
φίλε, εγώ δίπλα στο μπέλο είμαι, αλλά χθες ΚΑΙ αυτοί ήταν τραγικοί μαζί με όλους μας.. 1 ώρα το ίδιο σύνθημα.. το "γαύροι μ@@νιά".. ε δεν πάει.. δώσε ένα σύνθημα μικρό (για να το πούνε όλοι και να μη σταματήσουν στο τέλος) ή σφύρα να σηκώσουν όλοι χέρια κτλ... απλά ο καθένας το δικό του κάνει.. σκατά
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

γιατι ρε γαμωτο γιατι??????????????????????????????????????????????????????????????????
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
paok_4_

Δημοσίευση από paok_4_ »

Από τις χειρότερες κερκίδες που κάναμε. Ναι μεν φωνάζαμε πολύ αλλά συνέχεια αυτό το βαρετό σύνθημα με την 7 κ 8 @αμώ τον ολυμπιακό. Αν δεν ακουστούνε συνθήματα με πάθος και τρομοκρατία (όπως αυτό πχ με τον Pablo Garcia) ή γενικότερα κάποια κλασικά Παοκτσίδικα συνθήματα πώς περιμένετε από τους παίκτες να έχουν πάθος. Εδώ εχτές δεν είχαμε εμείς. Για μένα η θρυλική Τούμπα έχει γίνει τραλαλα τραλαλο. Ο καθένας βγάζει το συνθηματάκι του και το φωνάζει με τους τριγύρω.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

κακη ομαδα,κακος λαος...
Άβαταρ μέλους
4NIKOS1986

Δημοσίευση από 4NIKOS1986 »

αν δεν παρει ντουντουκα ο σταυρακης η τελως παντων οποιος θα κανει κερκιδα και να ακουμε μονο αυτον και οχι μια 4α μια νεαπολη μπουρδελο θα'μαστε
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

αυτά να τα βρούνε εκεί στις γενικές που μαζεύονται με ποικιλίδη..
ποιός θα κάνει τι...
αλλά και πάλι δεν θα φτάνει σε απόδοση ούτε το μισό απο αυτό που θα έκανε ένας ηγέτης...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Δυστυχώς τα πράματα ώρες-ώρες φαντάζουν μη αναστρέψιμα. Δε ξέρω τι φταίει. Δεν εμπνέουν οι οργανωτές, δεν υπάρχει σωστός συντονισμός, μπαίνει στο πάλαι ποτέ άβατον της 4 κάθε καμένος.

Μέχρι το 20' η κερκίδα μας ήταν καλή σε γενικές γραμμές. Μέχρι το 20' έπαιζε καλά και η ομάδα. Συγκοινωνούντα δοχεία?? Ποιος επηρεάζει ποιον? Εμάς μας αφορά το πρώτο σκέλος αλλά μπλεκόμαστε συνεχώς στο δεύτερο.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Αλίμονο αν οι παίχτες χρειάζονται εμάς οπωσδήποτε για να παίξουν καλά. Στα εκτός έδρας τι θα κάνουν; Εμείς δίνουμε το κλικ, αυτοί πρέπει να παίξουν όμως έστω και σε άδειο γήπεδο.

Δεν υπάρχει το παλιότερο πάθος. Δε φταίει μόνο η ομάδα. Πλέον ο κόσμος εκτονώνεται κυρίως εκτός γηπέδου και πάει στην Τούμπα με τη λογική "να δει παιχνίδι", κάτι δηλαδή που γίνεται άνετα και στην καφετέρια. Η λογική του να πας στο γήπεδο όμως είναι να φωνάξεις και να μπεις στο κλίμα αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να ζορίζεσαι με το πήγαινε έλα. Και στο σπίτι σου μπορείς να κάτσεις και να γκρινιάξεις και να δεις μπάλα και συστήματα και να έχεις και τη βοήθεια του ριπλέι και και και...

Εγώ δε βρήκα εισιτήριο. Γενικά φέτος το έχω πάρει απόφαση ότι μόνο σε παιχνίδια που δεν είναι ""ντέρμπι"" θα δω ΠΑΟΚ και θα φωνάξω ΠΑΟΚ.
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Δυστυχώς τα πράματα ώρες-ώρες φαντάζουν μη αναστρέψιμα. Δε ξέρω τι φταίει. Δεν εμπνέουν οι οργανωτές, δεν υπάρχει σωστός συντονισμός, μπαίνει στο πάλαι ποτέ άβατον της 4 κάθε καμένος.

Μέχρι το 20' η κερκίδα μας ήταν καλή σε γενικές γραμμές. Μέχρι το 20' έπαιζε καλά και η ομάδα. Συγκοινωνούντα δοχεία?? Ποιος επηρεάζει ποιον? Εμάς μας αφορά το πρώτο σκέλος αλλά μπλεκόμαστε συνεχώς στο δεύτερο.
Στο γηπεδο δεν πας για να φωναζεις; Πας (οχι Γιαννενα), πηγαινεις. Οχι εσυ προσωπικα αδεφε, γενικα. Αλλιως το βλεπω και απο το σπιτι, οπως ειπε ο παραπανω αδερφος. Γιατι λοιπον μας στερειτε ρε και εμας τους καμμενους (οχι τελειωμενους απο ναρκωτικα κι ετσι, καμμενους με την ιδεα), το δικαιωμα να βγαζω γουστα καθε Κυριακη; (που ειναι και γιορτη δε λεγαμε;). Γιατι εδω και 3 χρονια σπανια θα παω στο ΝΑΟ. Γιατι λοιπον πολλα απο τα παλια καλα ατομα με τον τροπο σας και η κατασταση με το λαο, αλλα και η διοικηση μας εχουν στην απεξω; Καλα, καλα, μην κραζετε, σας κραξαμε τη διοικηση....θα το εξηγησω. Απο εκει που ξημερωβραδιαζομασταν στα γηπεδα ολου του κοσμου, μας κανατε εξωση απο το σπιτι μας, με αποτελεσμα να πηγαινουμε μονο στα εκτος, σε ολα ανεξαιρετως και Ευρωπες. Μιλω για εμας, που γουσταρουμε ΠΑΟΚ, που βγαζουμε το ειναι μας για την καψουρα. Μιλω για εμας που η φωνη μας ειναι το καθε μπουκαλι σε Καρρα, Ξονιδη, Ζαφειρη Μελα (που σε θυμηθηκα ετσι ρε αρρωστε αδερφε) Αυτη ειναι ρε μαγκες η δικη μου αποψη και παραπονο μαζι. Και συνεχιζω...

α) Η κατασταση εφτασε εδω, γιατι απλα η καινουρια γενια, η οποια πλεον καλυπτει περιπου το 20% του γηπεδου και κυριως βρισκεται στην 4, δεν εχει ιχνος ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ !
β)Οι περισσοτεροι (και εδω τα ριχνω στη διοικηση), με τον Τεο να τους εχει φουσκωσει τα μυαλα, ερχονται να δουνε ποδοσφαιρο. Μετοχοι σε λεει για, να μη δουμε μπαλα, αφου τα χωνω. Ε, ρε σανιδα που θελουμε. Εχω αδικο; Εχω αδικο αν πω πως σε ολες τις θυρες εχουμε γεμησει πουκαμισα και κυριες με μεταξωτα εσωρουχα; (Καλα, το περνω πισω, ε, δεν προλαβα να τις γνωρισω ολες!) Που να τα εβλεπες αυτα παλια ρε. Μονο στα επισημα. Ολο το γηπεδο ειχε διακριτικα, εστω καμια κονκαρδα, κανα κασκολ, κατι τεσπα. Οκ, δε μιλω για παλιοτερες δεκαετιες. Τοτε δεν ειχαν να φορεσουν στο σπιτι, στο γηπεδο θα σκεφτοντουσαν;
γ)Τι θα γινει ρε με τις καμερες και τα ζευγαρακια; Που να ειχαμε δλδς και τηλεοραση να καλυπτε την καθε θυρα. Που ηταν ολα αυτα τα ξευγαρακια ρε την εποχη του Βουλινου με την αποχη; Πρωτη μουρη πιστα λεμε! (στις εφημεριδες πεστε εσεις)

Γι αυτο σας λεω, εεεε......αναθεωρηστε την αποψη και τη λυση που εχω δωσει σε αυτες τις σελιδες εδω μεσα. Και επειδη γουσταρω οργανωση και τρελες κερκιδες, αν δεν εχει καποιος μια λυση, μην κλαιγομαστε αδικα......ειμαστε και ανδρες και σε καποια ηλικια. Κοροιδευουμε τα ερπετοειδη, αλλα κανουμε χαβα την μπαντα τους...γιατι απλα ειμαστε λιγοι (και κυριολεκτικα, οταν ειμαστε λιγοι, τοτε ειναι που βγαζουμε γουστα σε εκτος εδρας αγωνες....η δεν ειναι ετσι;)

Ειπαμε...να μπορουμε να κοιταμε καταματα την αληθεια, να ειμαστε ρεαλιστες (καμια σχεση με τη ρεαλ) :pano:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

ΔΕΝ ΘΕΛΩ 30000 ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ 21000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥΞΕΡΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ!

ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ 'ΚΑΛΟΥΣ'! ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 1ο ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΙΤΣΑ! ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΟΝΤΩΣ ΚΑΖΑΝΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ 'ΚΑΥΤΗ' ΕΔΡΑ!
ΑΥΤΗ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣ! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΙΩΛΑΣ!
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Εδώ και 1 χρόνο λέμε τα ίδια και τα ίδια για την κερκίδα. Μετά από κάθε ματς οι ίδιες ατάκες από όλους μας.

Άκρη και προκοπή από τα φόρουμ δε μπορεί να βγει από ότι φαίνεται και λογικό και επόμενο δηλαδή. Οπότε ας μη χαλάμε τις καρδιές μας και δίνουμε λαβές για σχόλια και σε αλλόθρησκους.
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Ρε παιδια εμενα ουτε τα κινητα και οι καμερες μ'ενοχλουν ουτε οι γκομενες μεσα στο γηπεδο (οχι στην 4 φυσικα)..Αλλα πραγματα ειναι που με τρελαινουν...Θα σας πω δυο πραγματα για προχθες που μου γυρισαν το μυαλο..Εγω στην Τουμπα θελω και ερχομαι μονος μου.Χωρις παρεα..Να φωναζω να μπινελικωνω και ξεδινω μονος μου...Κυριακη βραδυ λοιπον, ΠΑΟΚ-γαυρος 1-0 το σκορ, ξεψυχισμενες φωνες τριγυρω (στην 6) και ειναι ενας τυπος διπλα μου και μου λεει...Ατυχος ο αρης τζαμπα εχασε...τον κοιταω και δεν δινω σημασια...Φευγει στην κοντρα ο Μουσλι, κανει την π@π@ρια του, μου λεει ο ιδιος...τον ξερεις αυτον; (δεν θυμαμαι ονομα)..οχι του λεω..σεντερ φορ στα τσικο του ηρακλη, ανηψιος μου...τι να του πω εγω; μπραβο του λεω..Εκει που εχει παρει κατοχη ο γαυρος με σκουνταει και μου λεει...Αυτος εκει δεν μοιαζει με τον Γονιδη??? Τι να του πεις...Δεν του δινω σημασια...και αφου πηρε χαμπαρι οτι δεν ασχολουμαι απομακρυνεται...Μετα απο λιγο;;;με σκουνταει καποιος απο πισω και τι μου λεει....Αυτος με το 19 ο Βερον ειναι;;;Κοντεψα να πεσω κατω...
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ;;;ΣΤΟ ΠΑΟΚ-GAYROS ΕΙΣΑΙ ΡΕ Π0υstH ΜΟΥ...ΕΛΕΟΣ...
Γι'αυτο σας λεω δεν φταινε οι γκομενες...Ειδα και μετα το ματσακι δυο κοριτσακια φουλ στα ασπρομαυρα και φωναζαν ΠΑΟΚ ολα και μαμιεται η αθηναι κ ο πειραιας ενω ολοι οι αλλοι τα χωναμε στον σαντος και στον μαντος...
ΕΛΕΟΣ ρε γαμωτο...στην ΤΟΥΜΠΑ ερχεστε...τι να πω...

Υ.Γ. ξερω δεν εχει σχεση με την θ4 αλλα σιγουρα κατι αντιστοιχο υπαρχει και εκει..κι εγω δεν γουσταρω να φωναζει μονο η 4...ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι και ΠΡΕΠΕΙ να φωναζουμε ολοι...ΟΛΟΙ...Αν δεν θελουν να μεινουν σπιτια τους...Δοξα το Θεο θα βρεθουν αλλοι να αγορασουν εισιτηρια...Αντε απο κει...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Είμαστε, χωρίς @@ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!
ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ...

Είναι δυνατόν ρε να παίζουμε με το γαύρο και να πηγαίνω στο γήπεδο και να νοιώθω ότι παίζω με τον Πανηλειακό και την Προοδευτική?

Πού είναι ρε η φωνή?
Που είναι το πάθος?
Που είναι η δύναμη της έδρας?

Λέμε για τις παπαριές που λέει ο Νικόλας ο Μασκοφόρος κι ο καθένας..
Εμείς μπορούμε να κάνουμε καλύτερη κερκίδα ρε?
Πρώτα θα κάνουμε και μετα θα μιλήσουμε!

Πάω στην 4 για να φωνάξω και στα @@ μου το αποτέλεσμα, αν νικήσω ή αν χάσω..
Το δικό μου χρέος είναι να φωνάζω και να με βγαίνει το λαρύγγι (3 μέρες μετά ακόμη βραχνιασμένος είμαι).

Περισσότερα άκουγα στο τέλος του αγώνα από τις μουρμούρες, τις βρισιές στον Σαντος, τους παίκτες κτλ παρά κατά τη διάρκεια του αγώνα..

Με μπαίνει ένας μέσα με τη γκόμενα του (προφανώς από καφεδάκι στην παραλία ήταν νωρίτερα κι ετοιμάζονταν για βραδυνή έξοδο) και αρχίζουν χάδια φιλιά και μαλακίες... ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ?

Που είναι οι εμνεύσεις μας ρε?
Που είναι η φωνή μας??

Προχθές σε ματς με το γαύρο άκουσα μόνο 2 φορές το ΚΑΘΕ ολυμπιακός, 4 φορές το ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ, 3 το ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ κι όλες αυτές όπως να ναι! Δε λέω, με άρεσε το νέο σύνθημα και το τραγουδάω συνέχεια, αλλά ρε π@@στη μου, ούτε μια φορά τα δικά μας συνθήματα? Ούτε το Δικέφαλε θέλω γιατρό, ούτε τον τρελογιατρό, ούτε το πουτάνα θα τα κάνω? ΤΙΠΟΤΑ?

ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΣΠΟΡΑΚΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΧΑΖΕΥΟΥΝ?

ΣΤΟ YOUTUBE ΠΛΕΟΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΚΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ποια κερκίδα μωρέ?" ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ??????

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ..
ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ!!!
Άβαταρ μέλους
Protomastoras

Δημοσίευση από Protomastoras »

Έτσι οπως παμε σε λιγο καιρο θα φωναζεις και θα σε κοιτανε περιεργα οι γυρω σου!Νιωθω ο ιδιος περιεργα καμια φορα που οταν τραγουδανε απο 4 4α κ γω ειμαι καπου στη μεση η προς Νεαπολη μερια συνηθως κ γυρω μου οι περισσοτεροι τπτ,σαν να βλεπουν το ματσ απ τhν τv!και κατι αλλο ασχετο αλλα σχετικο!τωρα με το γαυρο μπαινοντας ειναι ενα παιδι μπροστα μου που ειχε εισητηριο για την 8 και ο security δν τν αφησε να μπει και του λεει στην θυρα σου ξερω γω και ετσι και απο πισω μου ειναι ενας τυπας με τη γκόμενα(?) τη φιλή του(?) και το γκομενακι δεν ειχε εισητηριο και λεει στον securita μαζι του ειμαι(με μια γλυκια χαδιαρικη φωνουλα ξερω γω) και ο securitas τιποτα(και εννοειται το γκομενακι χαλαρα)!θα προτιμουσα ενα παιδι που ισως θα ηθελε να φωναζει και πιθανον να μη βρηκε εισητηριο για την 4 παρα τετοιες μλκιες.!και περσι παλι σενα ματσ στα τελευταια ειναι ο αλλος με τη γκομενα του και ετσι που περιμενουμε ολοι τους λεει παλι enaσ securitas elate....περασαν πιο μπροστα απο μας που περιμεναμε....καλα φωναξε καποιος "μπουζουκια τον καναμε τον ΠΑΟΚ ρε μπουζουκια"....αντι να πει και ο αλλος ο με τη γκομενιτσα οχι φιλε θα περιμενουμε τη σειρα μας....ΠΑΟΚ ειμαστε!.... Οτι να ναι!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”