PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Δυστυχώς τα πράματα ώρες-ώρες φαντάζουν μη αναστρέψιμα. Δε ξέρω τι φταίει. Δεν εμπνέουν οι οργανωτές, δεν υπάρχει σωστός συντονισμός, μπαίνει στο πάλαι ποτέ άβατον της 4 κάθε καμένος.
Μέχρι το 20' η κερκίδα μας ήταν καλή σε γενικές γραμμές. Μέχρι το 20' έπαιζε καλά και η ομάδα. Συγκοινωνούντα δοχεία?? Ποιος επηρεάζει ποιον? Εμάς μας αφορά το πρώτο σκέλος αλλά μπλεκόμαστε συνεχώς στο δεύτερο.
Στο γηπεδο δεν πας για να φωναζεις; Πας (οχι Γιαννενα), πηγαινεις. Οχι εσυ προσωπικα αδεφε, γενικα. Αλλιως το βλεπω και απο το σπιτι, οπως ειπε ο παραπανω αδερφος. Γιατι λοιπον μας στερειτε ρε και εμας τους καμμενους (οχι τελειωμενους απο ναρκωτικα κι ετσι, καμμενους με την ιδεα), το δικαιωμα να βγαζω γουστα καθε Κυριακη; (που ειναι και γιορτη δε λεγαμε;). Γιατι εδω και 3 χρονια σπανια θα παω στο ΝΑΟ. Γιατι λοιπον πολλα απο τα παλια καλα ατομα με τον τροπο σας και η κατασταση με το λαο, αλλα και η διοικηση μας εχουν στην απεξω; Καλα, καλα, μην κραζετε, σας κραξαμε τη διοικηση....θα το εξηγησω. Απο εκει που ξημερωβραδιαζομασταν στα γηπεδα ολου του κοσμου, μας κανατε εξωση απο το σπιτι μας, με αποτελεσμα να πηγαινουμε μονο στα εκτος, σε ολα ανεξαιρετως και Ευρωπες. Μιλω για εμας, που γουσταρουμε ΠΑΟΚ, που βγαζουμε το ειναι μας για την καψουρα. Μιλω για εμας που η φωνη μας ειναι το καθε μπουκαλι σε Καρρα, Ξονιδη, Ζαφειρη Μελα (που σε θυμηθηκα ετσι ρε αρρωστε αδερφε) Αυτη ειναι ρε μαγκες η δικη μου αποψη και παραπονο μαζι. Και συνεχιζω...
α) Η κατασταση εφτασε εδω, γιατι απλα η καινουρια γενια, η οποια πλεον καλυπτει περιπου το 20% του γηπεδου και κυριως βρισκεται στην 4, δεν εχει ιχνος ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ !
β)Οι περισσοτεροι (και εδω τα ριχνω στη διοικηση), με τον Τεο να τους εχει φουσκωσει τα μυαλα, ερχονται να δουνε ποδοσφαιρο. Μετοχοι σε λεει για, να μη δουμε μπαλα, αφου τα χωνω. Ε, ρε σανιδα που θελουμε. Εχω αδικο; Εχω αδικο αν πω πως σε ολες τις θυρες εχουμε γεμησει πουκαμισα και κυριες με μεταξωτα εσωρουχα; (Καλα, το περνω πισω, ε, δεν προλαβα να τις γνωρισω ολες!) Που να τα εβλεπες αυτα παλια ρε. Μονο στα επισημα. Ολο το γηπεδο ειχε διακριτικα, εστω καμια κονκαρδα, κανα κασκολ, κατι τεσπα. Οκ, δε μιλω για παλιοτερες δεκαετιες. Τοτε δεν ειχαν να φορεσουν στο σπιτι, στο γηπεδο θα σκεφτοντουσαν;
γ)Τι θα γινει ρε με τις καμερες και τα ζευγαρακια; Που να ειχαμε δλδς και τηλεοραση να καλυπτε την καθε θυρα. Που ηταν ολα αυτα τα ξευγαρακια ρε την εποχη του Βουλινου με την αποχη; Πρωτη μουρη πιστα λεμε! (στις εφημεριδες πεστε εσεις)
Γι αυτο σας λεω, εεεε......αναθεωρηστε την αποψη και τη λυση που εχω δωσει σε αυτες τις σελιδες εδω μεσα. Και επειδη γουσταρω οργανωση και τρελες κερκιδες, αν δεν εχει καποιος μια λυση, μην κλαιγομαστε αδικα......ειμαστε και ανδρες και σε καποια ηλικια. Κοροιδευουμε τα ερπετοειδη, αλλα κανουμε χαβα την μπαντα τους...γιατι απλα ειμαστε λιγοι (και κυριολεκτικα, οταν ειμαστε λιγοι, τοτε ειναι που βγαζουμε γουστα σε εκτος εδρας αγωνες....η δεν ειναι ετσι;)
Ειπαμε...να μπορουμε να κοιταμε καταματα την αληθεια, να ειμαστε ρεαλιστες (καμια σχεση με τη ρεαλ)