Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Ο ΠΑΟΚ δε δείχνει να μπορεί να μπει στο παιχνίδι με το σκορ στο 18-12.

Ο Σαλταφεριδης μπήκε και στο παιχνίδι.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Αι σιχτιρ....
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

21-13 και οδεύουμε για το 3-0.
Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

Παπαλεξιου ενας αστειος παικτης. Με τον που το παιρνεις σημαινει οτι θα πας σε αλλαγη για να φερεις ξενο κεντρικο. Ο ντεντρις πλεον δεν. Κριμα για τους ακραιους και τον κοκκινακη που παλευουν. Φερτε ξενο κεντρικο να ισοροπησουμε. Ο γαλιωτος καλος παικτης.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

21-16 και τάιμ άουτ για τον Παναθηναϊκό.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

25-19 και 3-0 για τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε τα λάθη, στην επίθεση δεν πήρε αυτά που ήθελε και στο τέλος είχαμε και αλλαγές στην εξάδα.

Η ομάδα θέλει οπωσδήποτε έναν ακόμα παίκτη, άλλα τόσα λάθη δεν επιτρέπονται σε αυτούς τους αγώνες.

Μείνετε συντονισμένοι για τα στατιστικά!
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Μιλενκόσκι:

«Το πρώτο σετ ήταν δικό μας, αλλά το χάσαμε επειδή κάναμε λάθη στην υποδοχή στα πολύ καλά σερβίς του Παναθηναϊκού, αυτός ήταν ο λόγος. Στη συνέχεια χάσαμε την αυτοπεποίηθηση μας, αν και το δεύτερο σετ ήταν κλειστό, και παίξαμε καλά. Στο τρίτο σετ δεν είμαι χαρούμενος για το πως παίξαμε. Σε γενικές γραμμές δεν είμαι απογοητευμένος για το πως παίξαμε, αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Ήταν δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, διότι χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο και προπόνηση. Θέλουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα με τον καινούργιο πασαδόρο μας. Στα πρώτα δύο σετ δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα, και ότι μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο, διότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλός σε όλο το παιχνίδι, σέρβιρε πολύ καλά, αλλά και ήταν τυχερός σε κάποια σημεία. Σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού είχαμε δυνατές επιθέσεις, όμως ο Παναθηναϊκός έβρισε τον τρόπο να βγάλει την άμυνα, δημιουργώντας πρόβλημα στο παιχνίδι μας».

Κουραστηκε ο κοσμος.
Ολο δικαιολογιες.
Διαρκως πρεπει να κανουμε υπομονη
και να περιμενουμε.
Ειναι φανερο οτι οι γαβροβαζελοι κανουν καποια πραγματα, καλυτερα απο μας.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Απλά όλοι λέμε για τον κόσμο που δεν πάει γήπεδο.. ΑΣ καταλάβουν όλοι ότι αυτοί πρώτοι ξενερώνουν τον κόσμο. Εγώ προσωπικά τα βλέπω όλα τα μάτς ,μα όλα λόγω αρρώστιας με την ομάδα, αλλά πραγματικά υπάρχουν στιγμές που ντρέπομαι. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πείτε, ούτε πόσο ΠΑΟΚ είμαι. Αυτό το ξέρω πολύ καλά εγώ. Αλλά αυτό που βλέπουμε όλοι ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ.
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Τι επιπλέον να ειπωθεί για ένα τμήμα το οποίο δεν σέβεται τον εαυτό του και δέχεται Τελικό Super Cup στην έδρα του αντιπάλου, όπου έχουν γίνει αίσχη τα προηγούμενα χρόνια και στην οποία πολύ πρόσφατα έχει χάσει τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος.

Καλύτεροι ξένοι, καλύτερος σχεδιασμός σε θέσεις κλειδιά, δικαιολογίες για τον Ράπτη. Επανάληψη της επαανάληψης, Καλή συνέχεια σε όλους.

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Σήμερα ένας πολύ καλός Παναθηναϊκός κέρδισε έναν μέτριο ΠΑΟΚ. Επιθετικά η ομάδα δεν, το μπλοκ μας έμεινε στο 1ο σετ όπου ακόμα λειτουργούσε, ο Κοκκινακης ακόμα ένα παιχνίδι δίνει ρέστα, για τον Γαλιωτο είμαι αισιόδοξος για το μέλλον.

Πολύ καλός σήμερα ο Κασαμπαλης του Παναθηναικου. Τους έβρισκε όλους όπως έπρεπε
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Cylon-4 έγραψε: Κουραστηκε ο κοσμος.
Ολο δικαιολογιες.
Διαρκως πρεπει να κανουμε υπομονη
και να περιμενουμε.
Ειναι φανερο οτι οι γαβροβαζελοι κανουν καποια πραγματα, καλυτερα απο μας.
τσιριγωτης έγραψε:Απλά όλοι λέμε για τον κόσμο που δεν πάει γήπεδο.. ΑΣ καταλάβουν όλοι ότι αυτοί πρώτοι ξενερώνουν τον κόσμο. Εγώ προσωπικά τα βλέπω όλα τα μάτς ,μα όλα λόγω αρρώστιας με την ομάδα, αλλά πραγματικά υπάρχουν στιγμές που ντρέπομαι. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πείτε, ούτε πόσο ΠΑΟΚ είμαι. Αυτό το ξέρω πολύ καλά εγώ. Αλλά αυτό που βλέπουμε όλοι ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ.
Το να λέμε ότι ο κόσμος κουράστηκε να στηρίζει μια ομάδα, που έχει 8 τίτλους τα τελευταία 10 χρόνια, όταν ο ίδιος δε στήριξε ποτέ την ομάδα ακόμα και στα καλά της και τη θυμόταν στα ντέρμπι είναι απλά αστείο.

Ναι η διοίκηση έχει κάνει λάθη σε θέματα σχεδιασμού και μάρκετινγκ, όπως και οι προπονητές σε θέμα προετοιμασίας της ομάδας, αλλά ο κόσμος έχει χεσμενο το τμήμα με όλο το σεβασμό. Και αυτό φαίνεται στις δικαιολογίες που εφευρίσκει. Λέει για τις ώρες, για τα ντέρμπι (λες και δεν υπάρχει σεζόν) και φυσικά υποβαθμίζει τους τίτλους της ομάδας για να μη παραδεχτούν ότι είναι λάθος. Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω το που ξενερώνει ο κόσμος όταν το τμήμα βόλεϊ ανδρών είναι το μοναδικό ανδρικό τμήμα με τέτοια συχνότητα τίτλων. Γιατί αν όντως στήριζανε την ομάδα και θα ήταν στο γήπεδο να ζητούν αλλαγές από το να βγαίνουν σε ένα πληκτρολόγιο να μιλάνε για ξενερωμα.

Επίσης ο αθλητισμός αυτά έχει. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός μπορούν και διατηρούν τα ρόστερ τους και αυτό τους βοηθάει. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει κάνει αυτό το βήμα ακόμα λόγω συγκυριών και λαθών, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε προσπαθεί. Και για αυτό προσπαθεί να αλλάξει την ομάδα και να παρουσιαστεί καλύτερος. Δηλαδή αν δεν έκανε κινήσεις, θα σας άρεσε; Εκεί θα ευθύνονταν περισσότερο. Γιατί πολύ απλά θα παρατούσαν την προσπάθεια. Και μάλιστα ο ίδιος ο προπονητής μίλησε ότι η ομάδα κάνει αγώνα για να είναι έτοιμη στα πιο κρίσιμα σημεία, που είναι τα πλέι οφ και το Κύπελλο.

Και έρχομαι και σας ρωτώ, γιατί βλεπω ότι δε μάθατε από τις προηγούμενες χρονιές. Θέλετε να κερδίζουμε τα πάντα και στο τέλος να μην κατακτούμε τίποτα ή προτιμάτε να βελτιωνομαστε και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει;

Μιλάμε για μια μεγάλη σειρά και υπάρχει χρόνος να παρουσιάσει η ομάδα κάτι καλό. Στο χέρι της διοίκησης, του προπονητή και των παικτών είναι.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Εγω ερωτώ: η διοίκηση τι έκανε όταν μπορούσε να χτίσει μια δυναστεία στο βόλεϊ; ; τι έκανε; ; έδιωχνε προπονητή κ παίχτες, τους αλλαζε σαν τα πουκάμισα. Πάλι ο κόσμος έφταιγε εκεί;;; Πάλι ο κόσμος δεν είχε υπομονή; ; βα περιμένουμε τι φέτος; ; Πάλι στο τέλος να σώσουμε την χρονιά; ; συγνώμη Γιώργο αλλά δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή. Το έχω ξαναπεί ...
Ναι κερδίσαμε τίτλους. Ναι μας έκαναν να ασχοληθούμε με το βόλεϊ..αλλά δεν έχουν το ακαταλόγιστο για το πιο αυτοκαταστροφικο τμήμα στην ιστορία του αθλήματος. Νισάφι πια. Πραγματικά με έχουν αηδιάσει οι ειδικοί του τμήματος..
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Που έχει χαθεί εκείνο το παλικάρι ο Descartes?
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Aeon έγραψε:Τι επιπλέον να ειπωθεί για ένα τμήμα το οποίο δεν σέβεται τον εαυτό του και δέχεται Τελικό Super Cup στην έδρα του αντιπάλου, όπου έχουν γίνει αίσχη τα προηγούμενα χρόνια και στην οποία πολύ πρόσφατα έχει χάσει τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος.

Καλύτεροι ξένοι, καλύτερος σχεδιασμός σε θέσεις κλειδιά, δικαιολογίες για τον Ράπτη. Επανάληψη της επαανάληψης, Καλή συνέχεια σε όλους.

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Κλήρωση έγινε για την έδρα του σούπερ καπ.
Τα περί ξενέρας του κόσμου είναι αστεία.
Οκ δύσκολα θα τραβηχθεί κάποιος να δει ΠΑΟΚ-Μίλωνας και ιδίως αν ακολουθεί και τα άλλα τμήματα.
Μόλις πέρσι η ομάδα πήγε τελικό πρωταθλήματος και πήρε κύπελλο.
Τα προηγούμενα χρόνια τα ξέρετε.
Ή μήπως οι γαύροι πηγαίνουν που παίζουν και σε ένα κλειστό 500 ατόμων;
Και διοικητικά να το πάρουμε άλλη η πείρα και η ιστορία των βαζελόγαυρων στο βόλεϊ άλλη του ΠΑΟΚ.
Που τα περισσότερα λεφτά του ΑΣ φυσικά και πέφτουν στο βόλεϊ.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

τσιριγωτης έγραψε:Εγω ερωτώ: η διοίκηση τι έκανε όταν μπορούσε να χτίσει μια δυναστεία στο βόλεϊ; ; τι έκανε; ; έδιωχνε προπονητή κ παίχτες, τους αλλαζε σαν τα πουκάμισα. Πάλι ο κόσμος έφταιγε εκεί;;; Πάλι ο κόσμος δεν είχε υπομονή; ; βα περιμένουμε τι φέτος; ; Πάλι στο τέλος να σώσουμε την χρονιά; ; συγνώμη Γιώργο αλλά δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή. Το έχω ξαναπεί ...
Ναι κερδίσαμε τίτλους. Ναι μας έκαναν να ασχοληθούμε με το βόλεϊ..αλλά δεν έχουν το ακαταλόγιστο για το πιο αυτοκαταστροφικο τμήμα στην ιστορία του αθλήματος. Νισάφι πια. Πραγματικά με έχουν αηδιάσει οι ειδικοί του τμήματος..
Ο κόσμος, Ανδρέα, ποτέ δεν είχε υπομονή και ποτέ δε στήριξε το τμήμα. Και αυτό φάνηκε αμέσως μετά το Νταμπλ που αντί να έχει κόσμο στο γήπεδο, εξαφανισμένος ήταν. Δηλαδή ακόμα και στην πρώτη χρονιά μετά την επιτυχία αυτή, πάλι δεν ήταν εκεί. Εκεί τι ήταν; Τόσο δυσαρεστημένοι από την πρώτη χρονιά; Δε νομίζω.

Επομένως ακόμα και να τα ρίξουμε στη διοίκηση για την απουσία του κόσμου, ο ίδιος κόσμος έδειξε ότι δεν αποτελεί για αυτόν δικαιολογία. Και μάλιστα έχει φανεί πολλάκις φορές. Ακόμα και στο 2021-2022 που πρώτοι στα βρισιδια αλλά όταν η ομάδα ήταν πρώτη στην κανονική διάρκεια, δεν πάτησε κανείς στο γήπεδο.

Λες για "σωσιμο της χρονιάς". Η ομάδα έχει στόχους και προσπαθεί να βελτιωθεί ώστε να τους πετύχει. Δηλαδή να μη προσπαθήσει; Να μη κάνει κινήσεις; Δηλαδή από ποτέ θεωρείται "σωσιμο" η προσπάθεια διόρθωσης για να είσαι έτοιμος στο τέλος; Αν δεν προσπαθούσε, εδώ πάλι, Ανδρέα, θα εβριζες και θα μιλούσες για κινήσεις, για ανικανότητα και μετά θα έλεγες γιατί δε φέραμε παίκτες το Γενάρη.

Η διοίκηση έκανε πολλά λάθη και θα μπορούσαν να χαρίσουν περισσότερους τίτλους. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτο. Είναι όμως άδικο να μην αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι εδώ και 3 χρόνια προσπαθεί να σε παρουσιάσει πιο ανταγωνιστικό. Και έκανε βήματα όπως το να διατηρεί προπονητές και να κυνηγάει να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Δηλαδή οι χρόνιες 2021-2022 και 2022-2023 περνάνε στο βροντο; Εκεί είναι που φωνάζω στον κόσμο.

Αν θέλεις να κραξεις τη διοίκηση σε κάτι αυτό είναι στο γεγονός ότι δε κυνηγάει να φέρει χορηγούς ώστε να έχει την ευχέρεια να διατηρεί πιο εύκολα το ρόστερ της. Ή στο ότι δε διαφημίζει σωστά το προϊόν της. Ή στο ότι δε βελτιώνει τις υποδομές της.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”