Προπονήσεις - Τραυματίες και Τιμωρίες 2009-10
- ΑποστόληςΑ
- PABLO GARCIA1
-
Re: Προπονήσεις - Τραυματίες και Τιμωρίες 2009-10
Ο Γκαρσια οπως και ο τσιριλο δν μασανε απο τραυματισμους 

Φάε τη γλώσσα σου ρε αδερφέ...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Γκαρσία γιατί δεν τραυματίζεται;
- sidpanos
τα λεγα εγώ,τα λέει και ο σάντος τώρα..
"Εχουμε τραυματισμούς που δεν είναι φυσιολογικοί"
Ρωτήθηκε τέλος και για τους διαδοχικούς τραυματισμούς καιν υποστήριξε ότι δεν οφείλονται στην προπόνηση. «Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά δεν έχουν να κάνουν με προπόνηση ή κόπωση. Δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι. Έχουμε τραυματισμούς που δεν είναι φυσιολογικοί. Τριάντα χρόνια είμαι στην προπονητική, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Και αναφέρομαι κυρίως στην περίπτωση του Κοντρέρας. Υπάρχουν δύο κοκαλάκια στο γόνατο κι έχουν φύγει από τη θέση τους. Είναι πολύ σπάνιο. Ήρθε από τις διακοπές με αυτό το πρόβλημα. Μίλησα με φίλους μου γιατρούς και μου είπαν ότι δεν το είχαν ξαναδεί. Μου είπαν επίσης ότι είναι ένας τυπικός τραυματισμός αθλητών που τρέχουν είτε 110 μέτρα εμπόδια ή μαραθώνιο».

"Εχουμε τραυματισμούς που δεν είναι φυσιολογικοί"
Ρωτήθηκε τέλος και για τους διαδοχικούς τραυματισμούς καιν υποστήριξε ότι δεν οφείλονται στην προπόνηση. «Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά δεν έχουν να κάνουν με προπόνηση ή κόπωση. Δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι. Έχουμε τραυματισμούς που δεν είναι φυσιολογικοί. Τριάντα χρόνια είμαι στην προπονητική, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Και αναφέρομαι κυρίως στην περίπτωση του Κοντρέρας. Υπάρχουν δύο κοκαλάκια στο γόνατο κι έχουν φύγει από τη θέση τους. Είναι πολύ σπάνιο. Ήρθε από τις διακοπές με αυτό το πρόβλημα. Μίλησα με φίλους μου γιατρούς και μου είπαν ότι δεν το είχαν ξαναδεί. Μου είπαν επίσης ότι είναι ένας τυπικός τραυματισμός αθλητών που τρέχουν είτε 110 μέτρα εμπόδια ή μαραθώνιο».
- ContrerasPablo
Από την πλευρά του, ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι διαπιστώθηκε χθες ότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για πέντε εβδομάδες. Υπενθυμίζεται ότι ο Γκανέζος έπαθε τη ζημιά όταν σε μια φάση της προπόνησης αντί να σουτάρει την μπάλα, βρήκε κάτω στο χόρτο και το πόδι κόλλησε εκεί.
***που κολανε τα 110 μετρα με τον μαραθωνιο?
***που κολανε τα 110 μετρα με τον μαραθωνιο?

Άντε να τελειώνουμε με τους τραυματίες και να αρχίζουμε, από Δευτέρα, με τις τιμωρίες.
- ContrerasPablo
-
Τι έγινε, ο Γκολιάς είχε εσωτερική πληροφόρηση απ' το Βατοπέδι για την εντεκάδα που θα κατεβάσει ο Σάντος;shark4 έγραψε:Πριν απο λιγο στο " τροκτικο " εδιναν την τελικη (?) ενδεκαδα.
Ο Pablo Contreras επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και συμμετείχε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στο σημερινό πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Το πρόγραμμα περιελάμβανε φυσική κατάσταση και τακτική στην οποία έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην αυτών που αγωνίστηκαν ως βασικοί στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ο Victor Vitolo και ο Miroslaw Sznaucner ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Mohammed Abubakari και Bryce συνέχισαν την αποθεραπεία.
Αύριο ο Zlatan Muslimovic θα υποβληθεί σε εξέταση μαγνητικού τομογράφου προκειμένου να διαπιστωθεί το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος στο δεξιό δικέφαλο του ποδιού του.
Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί (10.00) στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, ενώ το απόγευμα στις 18.00 η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode= ... =14FEMRN3I
Ο Victor Vitolo και ο Miroslaw Sznaucner ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Mohammed Abubakari και Bryce συνέχισαν την αποθεραπεία.
Αύριο ο Zlatan Muslimovic θα υποβληθεί σε εξέταση μαγνητικού τομογράφου προκειμένου να διαπιστωθεί το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος στο δεξιό δικέφαλο του ποδιού του.
Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί (10.00) στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, ενώ το απόγευμα στις 18.00 η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode= ... =14FEMRN3I
- khaledfreepaok
Σαντος αγορι μου σε πολεμανε ολοι.εχει κανει καποιος μαγια στην καλη σου την προπονηση και σου πανε ολα στραβα.
Πες το βουντου βουντου καθε βραδυ πριν τον υπνο σου και οταν καταφερεις να παρεις ντερμπι εκεινο το βραδυ τα μαγια θα λυθουν.
Αντε και καλες προπονησεις
Πες το βουντου βουντου καθε βραδυ πριν τον υπνο σου και οταν καταφερεις να παρεις ντερμπι εκεινο το βραδυ τα μαγια θα λυθουν.
Αντε και καλες προπονησεις
- ΑποστόληςΑ
Το ότι ο Bryce Moon ήταν τραυματίας δεν το ξέραμε πριν τον πάρουμε;
Μας εκδικείται ο Παναθηναϊκός, μήπως;
Μας εκδικείται ο Παναθηναϊκός, μήπως;
Ξέρει κανείς πότε προβλέπεται να γυρίσουν οι τραυματισμένοι?
Αμπουμπακαρί
Βιτόλο
Μουν
Σναουτσνερ
Αμπουμπακαρί
Βιτόλο
Μουν
Σναουτσνερ