Νέα ΠΑΟΚτσάκια

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!! (Εκδρομες - Πορείες - Συλλαλητηρια)
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Re: Νέα ΠΑΟΚτσάκια

Δημοσίευση από Shivaspace »

τωρα πια ΠΑΟΚ είναι αργά..

να σε καθησυχάσω λίγο, πρώτα τα βασικά

http://paokclubmelikis.blogspot.com/2009/04/site-4.html

μετά σε περίπτωση που γυρνώντας έχει φωνή ακόμα, δηλαδή δεν έχει αφήσει λαρύγγι στο τσιμέντο ή δεν έχει ούτε μιά φόλα τρύπα στα ρούχα από πυρσό καπνογόνο..τότε εσύ γνωρίζεις καλύτερα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Kat εσύ ξέρεις το παιδί σου καλύτερα απ' όλους, εσύ αποφασίζεις. Πολλές φορές οι πιτσιρικάδες είναι ωριμοτεροι απ' όλους μας και μπορούν να μας βάλουν τα γυαλιά, αλλά και το "όχι" είναι μέσα στη δουλειά του γονιού.

Εγώ πάντως ήμουν μικρότερος όταν πήγα πρώτη φορά μονος μου στην 4 :P
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αρα Shiva να βρω καλο δικηγορο πρωτα :lol: :lol:

Νταξ κι εμεις καπου στην ηλικια του πηγαμε πρωτη φορα δε μας ενοχλησε κανεις.Αλλοι καιροι ομως τοτε.Δε ξερω αν τα σηκωνει το κλιμα σημερα Δε ξερω τι κατασταση επικρατει.
Εμεις ειμασταν πιο ψημενοι αλωνιζαμε τότε.Αυτά ουτε απ το σπιτι δε βγηκαν καλα καλα.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

οχι, απλώς να δείξεις τις οδηγίες ..ειναι για μικρούς και μεγάλους βεβαια

θα λέει στα άλλα τσακαλάκια, είπα τον πατέρα μου οτι θα παμε στην 4, κοιτάξτε τι με έδειξε :)

δεν θα ξεχασω στο ημιχρονο του αγώνα με την γκινκαμπ, βλεπω γινεται ενα ντου πισω μου και σκανε μυτη καμια εικοσαρια μαυροντυμενα με κουκουλες φουλ φεις κτλ..μαξιμουμ 15 χρονών, εγω ενιωσα μεγαλη υπερηφανια παντως

ΠΑΟΚ Θρησκεία Τρομοκρατία
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο αδερφός μου (αρκετά μικρότερός μου, ακόμα στο Λύκειο) φέτος πρώτο διαρκείας του στην 4, δώρο από εμένα (μπράβο μου...). Πάει με τους φίλους του, κι εκείνοι 16-18 ετών. Έχει το μυαλό να αποφύγει μπάχαλα και μαλακίες, οπότε ξέρω πως αν γίνει κάτι, θα απέχει. Καναδυό φίλοι του μόνο φέρνουν πυρσό..ο ένας (αποδεδειγμένα) ακόμα δεν έχει μάθει να το χρησιμοποιεί. :mrgreen:

Μια μέρα πήγε με μπουφάν 100€ στην 4, γύρισε με καναδυό τρύπες από πυρσό, έπεσε χεσίδι από τη μάνα, τώρα έμαθε :lol:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

kataramenos5 έγραψε:Αρα Shiva να βρω καλο δικηγορο πρωτα :lol: :lol:

Νταξ κι εμεις καπου στην ηλικια του πηγαμε πρωτη φορα δε μας ενοχλησε κανεις.Αλλοι καιροι ομως τοτε.Δε ξερω αν τα σηκωνει το κλιμα σημερα Δε ξερω τι κατασταση επικρατει.
Εμεις ειμασταν πιο ψημενοι αλωνιζαμε τότε.Αυτά ουτε απ το σπιτι δε βγηκαν καλα καλα.

κατ ...

απο το΄76 στην 4ρα παω...

ακομη εκει ειμαι ...μην προβληματιζεσε...ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο ΠΑΟΚστακι ειναι που θα κανει ...αυτο το βημα...

αργα η γρηγορα το.............Πεπρωμένο φυγείν αδύνατον.... :lol: :lol:

σκεψου εμενα οταν το περασα αυτο με 2 κορες... :shock: :shock: 2 φορες...

η δευτερη βεβαια ηταν ποιο ...χαλαρααα..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

από kataramenos5 » Τρί Μάιος 27, 2014 12:00 am
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 81-63,Σχολια & παραλειπομενα

Καπως έτσι εγιναν τα πράγματα νομίζω γιατι αν και έβλεπα το μυαλό μου ήταν αλλού.Επρεπε ν εξηγώ στο μικρό αετόπουλο το κάθε τι.The eagle has landed στο παλατάκι λοιπόν κι εγω τρισευτυχισμένος :cry: να τον ακούω να λέει οτι του αρεσε και θέλει να πάμε και στο επόμενο(αν υπάρξει).
Κοντα μια δεκαετία μετά...

-Μπαμπα δε βρήκα εισιτήριο
--Δε πειραζει στο επόμενο
-Μπα θα παμε με τα φιλαρακια 4 να μπουμε κουτρα
--Τι λες ρε? Δε κανουμε τέτοια
Τελικα βρεθηκε εισιτηριο σημερα και γλιτωσαμε το ..ντου :opaokara:
Συνεχίζει ακαθεκτος,ΑΧΑΣΤΟΣ και τρελαμενος .Μαλλον ηρθε η ωρα να βγουμε οριστικα στη συνταξη...

ΥΓ Ενα Παλατακι μας εμεινε ρε
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Πάρ'του ένα διαρκείας volley γυναικών και θα πάρει και φανέλα...φορεμένη :mrgreen:
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Πολυ μου αρεσε που στην επισκεψη μειονοτικου σχολειου απο Ξανθη με τον Κουλη στην ερωτηση "τι ομαδα ειστε" ολα τα πιτσιρικια του ειπαν ΠΑΟΚ και απορουσε μετα ο Κουλης "καλα ολοι ΠΑΟΚ ?" :lol:
Οπως πριν 4-5 χρονια που πηγε στην Ιμβρο σε σχολειο και τα πιτσιρικια φορουσαν μπλουζες ΠΑΟΚ.

Ουτε εμεις οι ιδιοι εχουμε καταλαβει τη δυναμη και την κληρονομια που κουβαλαμε,με μια ομαδα με 3 πρωταθληματα -στο ποδοσφαιρο τουλαχιστον- και δυναμικη που οι αλλοι "απορουν".
ΜΠΡΑΒΟ στα πιτσιρικια,εχετε κανει τη καλυτερη επιλογη.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Τι να του πεις και πως να εξηγησεις....Πικρα κλαματα και νευρα .
Το επιτακτικο ΘΑΠΑΜΕ με κουλα εγινε Τι μ....... ειναι να παν να ......
Αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ αγορι μου .Συνηθισε το.Ασπρο και μαυρο μια ζωη.Απ το ναδιρ στο ζενιθ και πισω παλι.Καλο κουραγιο στην ασπρομαυρη ζωη σου.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Ετσι ομως οπως εγινε,ΣΙΓΟΥΡΑ το χαρηκε παραπανω.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

[quote="kataramenos5"... ...
Αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ αγορι μου .Συνηθισε το.Ασπρο και μαυρο μια ζωη.Απ το ναδιρ στο ζενιθ και πισω παλι.Καλο κουραγιο στην ασπρομαυρη ζωη σου.[/quote]

Αυτο προσπαθουσα να εξηγησω κ εγω στον 11χρονο γιο μου που εκλαιγε με λυγμούς οταν αποκλειστηκαμε με βαζελο στα πεναλτυ.οπως εκλαιγα κ εγω καποτε με Μπαγιερν.
Στο γκολ του ταισον στο χαριλαου ομως, του το ξαναθυμισα. Ελπιζω να το εμπεδωσε, να καταλαβε τι εννοω, να οπλιστηκε με υπομονη, να ατσαλωθηκε η ψυχη του κ το πνευμα του.
Θα τα χρειαστει αυτα τα στοιχεια, εφοσον εγινε ΠΑΟΚ.
ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ ελεγε ενα πανο καποτε στην τουμπα.
Θα καταλαβει το νοημα του με τα χρονια.
Αυτο ειναι ο ΠΑΟΚ μας.
Απεριγραπτη λυπη αλλα και ανειπωτη χαρα.
Αν εγινα μια φορα ΠΑΟΚ οταν γεννηθηκα, θα γινομουν χιλιες φορες ΠΑΟΚ αν ξαναγεννιομουν και ας ξαναπερνουσα τα πετρινα χρονια!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Τα πέτρινα χρόνια είναι που μας διαμόρφωσαν.
"Τρομάζω" για τους σημερινούς ΠΑΟΚτσήδες από 5 έως 25 ετών, γιατί δεν γνώρισαν τον ΠΑΟΚ της φάπας που πρόλαβα να γνωρίσω εγώ. Εξαιρούνται όσα ΠΑΟΚτσάκια ασχολούνται με το μπάσκετ. Εκείνα ξέρουν. Εκείνα θα είναι ΠΑΟΚ και χωρίς Σαββίδη.
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τα πέτρινα χρόνια είναι που μας διαμόρφωσαν.
"Τρομάζω" για τους σημερινούς ΠΑΟΚτσήδες από 5 έως 25 ετών, γιατί δεν γνώρισαν τον ΠΑΟΚ της φάπας που πρόλαβα να γνωρίσω εγώ. Εξαιρούνται όσα ΠΑΟΚτσάκια ασχολούνται με το μπάσκετ. Εκείνα ξέρουν. Εκείνα θα είναι ΠΑΟΚ και χωρίς Σαββίδη.
Επειδη ανηκω στο γκρουπ που λες,δεν καταλαβαινω γιατι να σε τρομαζει.

Γνωρισαμε ΠΑΟΚ ανταγωνιστη,πρωταγωνιστη,τροπαιουχο,να βγαζει παιδια απο τα σπλαχνα του,να γινεται γροθια ο κοσμος του για να προασπησει τα συμφεροντα του,αρμονια διοικησης-κοσμου κλπ.Δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερη εκδοχη της ομαδας για να εχει ενα πιτσιρικας στο μυαλο και να θελει να μεινει σε αυτο το επιπεδο.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Ναι φιλε athalos
Ομως νομιζω πως ο μπαρκα εννοεί οτι δεν εχετε νιωσει οι νεοτεροι το ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΏΝΕΙΣ.
Αυτο χαλυβδωσε τη γενια μας κ κρατησε τη σπιθα αναμμένη.
Αυτο πολλαπλασιασε τους οπαδους μας, ακομα και χωρις τιτλους.
Και για να μην παρεξηγηθω, Επ'ουδενι δεν εννοω οτι οι παλιοι ειναι πιο ΠΑΟΚ απο τους νέους. Απλα επειδη εχουν φαει τις πικρες με το κουτάλι - αλλα παρεμειναν ΠΑΟΚ-εχουν δει και την αντιθετη οψη.
Χτισανε θελοντας και μη μια νοοτροπια αλυγιστη, ακαμπτη, ανικητη, ατσαλωμενη.
Αυτη που δεν μπορεσαν να εξαΰλωσουν και να ισοπεδωσουν οσο κι αν προσπαθησαν οι ποκιτες.
Αυτο, εσεις οι νέοι πρεπει να το πιστωσετε σε εμας τους παλιούς ωστε να γινεται ομαλα η διαδοχη των γενεων στα τσιμεντα της Τουμπας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”