Pegasus1589 έγραψε:Αν εννοείς τον Γκαρσία, σήμερα δεν ήταν κακός, μάλλον το αντίθετο. Έτσι νομίζω. Αλλά αυτό είναι αγωνιστικό θέμα. Η γιατρειά στην πάθηση που λέγεται "είμαι αντιολυμπιακός πρώτα και μετά ΠΑΟΚ" πώς θα περάσει;;;
*εγω στα @@ μου τις γραφω ολες τις ομαδες...αλλα οταν βλεπω κοσμο στην τριπολη να σταματαει να ακουσει τι λενε τα "νιανιαρα" της τριπολεως για να απαντησει για 5 δευτερα και μετα να σταματησει κιολας μαλλον δειχνει πως δεν ειναι αντιολυμπιακοι...ειναι αντιολωντωναλλων και μετα ΠΑΟΚ...δηλαδη χεσε μεσα....
*τον σαλπιγγιδη εννοω αδελφε...για να μην τα πολυλογουμε...αυτος ειχε ορχεις τα τελευταια χρονια...
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
Δεν υπάρχουν κ@υλωμένοι που δε βρίσκουν εισιτήρια για την 4. Ο κ@υλωμένος κανονίζει να πάρει το διαρκείας του από νωρίς ή μπαίνει τέλος πάντων με κάποιο τρόπο.
μην το λες αυτο....αν εισαι σαν κι εμενα πχ που ειμαι πυργιωτης,σπουδαζω αθηνα και δυστυχως ή ευτυχως ο πατερας μου δεν εχει την οικονομικη ανεση να παρω διαρκειας και να ανεβαινω οποτε θελω ειναι πολυ πιθανο να μην προλαβω να παρω εισητηριο για την 4..(ασχετα αν εγω δεν εχω παραπονο με εχουν μονταρει και με το παραπανω καποιοι απο εδωμεσα οποτε το εχω ζητησει!!!)γενικα μιλαω....
sidpanos έγραψε:
γνωστό ότι κερκίδα χαίρεσαι στα μικρά ματς...που δεν έχεις τον καθένα να πετάγεται ως άλλη πορδή με μια μαλαματίνα στο χέρι για να φωνάξει το μισό σύνθημα που του κάπνισε....
αυτο παλι με τα ερηπια που το πας?????????????να μερικοι που θα επρεπε να πηγαινουν στην 7 ή στην 8...
paok nafplio έγραψε:Απαραδεκτη η κερκιδα..ανηπαρκτοι ολοι...μιλαγες στο τηλ κονονικα κ ακουγες τα παντα ντροπη μας ετσι βοηθαμε την ομαδα??μου φαινεται οτι θελουμε αλλαγεσ...παμε στην 7 να φωναζουμε βαρεθηκα αυτους τους γραφικους που μονο να κραζουν ξερουν παιχτεσ κ προπονητη...κ δν φωναζουν παρα μονο να βρισουν...
γ@μησετα οντως....κι εγω μιλαγα κανονικοτατα στο τηλεφωνο....μονο στην εισοδο λιγος χαβαλες και μετα κλαινμαιν.........
πραγματικα και μετα την τριπολη μπορω να πω πως
νιωθω μεσα μου να "ντρεπομαι" που ειμαι ΠΑΟΚ...ΠΑΟΚ εγινα για τον κοσμο του...χεστηκα για τους παιχτες...κι αυτη την στιγμη βλεπω εναν σχεδον ανυπαρκτο λαο..ευχομαι την τεταρτη ας ειμαστε και 100 ατομα να φωναζουμε και οι 100...αυτο ειναι ΠΑΟΚ!!!απο το 1ο μεχρι το 90ο λεπτο+τις καθυστερισεις!!!