Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από Nakos_Paok_Rox_My_Sox »

πανε ινκογκνιτο :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Απο του χρονου εκλεισα διαρκειας δεξιου ψαλτη στον Αγ. Δημητριο. Παμε για αλλα σε λεω....
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τραγικοί είμασταν σήμερα...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Κομπλεξικος λαος.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Μου λέτε σας παρακαλώ επειδή εισιτήριο δεν μπόρεσα να βρω πόση ώρα βρίζαμε τον Ολυμπιακό, τον Πειραιά κτλ. αντί να ζητωκραυγάζουμε την ομάδα;
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

τραγικοι....απο νοβα το εβλεπα και μετα το γκολ δεν υπηρχαμε.....ηταν λιγο καλυτερα απο την τραγικοτατη εξεδρα του ΠΑΟΚ που εχω ζησει ποτε μου (σε αυτην της Τριπολης αναφερομαι)
ασε που μονο το "ΠΑΟΚαρα ειμαι χαλια βλεπω εναν αετο με 8 κεφαλια" και το "ω ΠΑΟΚαρα εχω τρελα μεσ'το μυαλο..." ηταν τα δικα μας συνθηματα.......
με εξερεση τον "μπελο" σχεδον ολοι οι αλλοι ειστε τραγικοι..ή αλλαξτε θυρα να μην πιανετε και θεση απο αλλους κ@υλωμενους που δεν βρισκουν εισητηρια για την 4 και αναγκαζονται και πανε στην 7 και στην 8 και εκει αναγκαζονται να μην φωναζουν ή αραξτε σπιτι λιγο καιρο να ξανακαυλωσετε να πατε...
μιλαω σκληρα αλλα με αυτα που βλεπω φετος εχω ξενερωσει τα κερατα μου.......................... :cry: :cry: :cry: :whatever: :redcard:

:opaokara: :nairepaok: :pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Δευ 21 Σεπ 2009, 01:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δυο συνθήματα μόνο; Κατάλαβα... Βλέπουμε τον ΟΣΦΠ όπως βλέπει ο Άρης εμάς. Με πονάει που το λέω αλλά βλέπω ότι ισχύει για αρκετούς αυτό.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

αυτο ακριβως αδελφε....και το σκεφτομουν το μεσημερι....δυστυχως για μια ακομα φορα....
ολες τις ομαδες του κεντρου τις βλεπουμε ετσι...οχι μονο τον gay....και οι παιχτες που ερχονται και δεν φοβουνται κολλανε το μικροβιο απο τους παλιους....
ενας παιχτης δεν φοβοταν και πολυ αυτες τις ομαδες και δυστυχως μας προδωσε....(και αυτο το σκεφτομουν το μεσημερι...)
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Αν εννοείς τον Γκαρσία, σήμερα δεν ήταν κακός, μάλλον το αντίθετο. Έτσι νομίζω. Αλλά αυτό είναι αγωνιστικό θέμα. Η γιατρειά στην πάθηση που λέγεται "είμαι αντιολυμπιακός πρώτα και μετά ΠΑΟΚ" πώς θα περάσει;;;
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

pyrgioths έγραψε:τραγικοι....απο νοβα το εβλεπα και μετα το γκολ δεν υπηρχαμε.....ηταν λιγο καλυτερα απο την τραγικοτατη εξεδρα του ΠΑΟΚ που εχω ζησει ποτε μου (σε αυτην της Τριπολης αναφερομαι)
ασε που μονο το "ΠΑΟΚαρα ειμαι χαλια βλεπω εναν αετο με 8 κεφαλια" και το "ω ΠΑΟΚαρα εχω τρελα μεσ'το μυαλο..." ηταν τα δικα μας συνθηματα.......
με εξερεση τον "μπελο" σχεδον ολοι οι αλλοι ειστε τραγικοι..ή αλλαξτε θυρα να μην πιανετε και θεση απο αλλους κ@υλωμενους που δεν βρισκουν εισητηρια για την 4 και αναγκαζονται και πανε στην 7 και στην 8 και εκει αναγκαζονται να μην φωναζουν ή αραξτε σπιτι λιγο καιρο να ξανακαυλωσετε να πατε...
μιλαω σκληρα αλλα με αυτα που βλεπω φετος εχω ξενερωσει τα κερατα μου.......................... :cry: :cry: :cry: :whatever: :redcard:

γνωστό ότι κερκίδα χαίρεσαι στα μικρά ματς...που δεν έχεις τον καθένα να πετάγεται ως άλλη πορδή με μια μαλαματίνα στο χέρι για να φωνάξει το μισό σύνθημα που του κάπνισε....
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

και κάτι άλλο...Κάτι που ευθύνονται όλοι οι σύνδεσμοι..σήμερα πάλι οι κωμικοτραγικές καταστάσεις των μαμελούκων-τζαμπατζήδων...δύο-δύο ή σκαρφάλωμα....διαλέξτε πια...να ξέρουμε και εμείς οι υπόλοιποι....
Ή θα κρατάτε μια στάση και δεν θα αφήνεται κανέναν ή να ξέρουμε να κουβαλάμε σόγια και ξεχασμένους να μπάινουν και αυτοί κούτρα...
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Απαραδεκτη η κερκιδα..ανηπαρκτοι ολοι...μιλαγες στο τηλ κονονικα κ ακουγες τα παντα ντροπη μας ετσι βοηθαμε την ομαδα??μου φαινεται οτι θελουμε αλλαγεσ...παμε στην 7 να φωναζουμε βαρεθηκα αυτους τους γραφικους που μονο να κραζουν ξερουν παιχτεσ κ προπονητη...κ δν φωναζουν παρα μονο να βρισουν...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

pyrgioths έγραψε:τραγικοι....απο νοβα το εβλεπα και μετα το γκολ δεν υπηρχαμε.....ηταν λιγο καλυτερα απο την τραγικοτατη εξεδρα του ΠΑΟΚ που εχω ζησει ποτε μου (σε αυτην της Τριπολης αναφερομαι)

Δεν υπάρχουν κ@υλωμένοι που δε βρίσκουν εισιτήρια για την 4. Ο κ@υλωμένος κανονίζει να πάρει το διαρκείας του από νωρίς ή μπαίνει τέλος πάντων με κάποιο τρόπο.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Πέσανε και αρκετές μάπες σήμερα στο ημίχρονο στην 4... Κάποιοι κατέβηκαν τα σκαλιά πέντε-πέντε τρυφερά αγκαλιασμένοι... Και δεν ήταν λίγοι... Εύγε παλικάρια μου... Πάλι σκατά τα κάνατε... :whatever:
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Pegasus1589 έγραψε:Αν εννοείς τον Γκαρσία, σήμερα δεν ήταν κακός, μάλλον το αντίθετο. Έτσι νομίζω. Αλλά αυτό είναι αγωνιστικό θέμα. Η γιατρειά στην πάθηση που λέγεται "είμαι αντιολυμπιακός πρώτα και μετά ΠΑΟΚ" πώς θα περάσει;;;
*εγω στα @@ μου τις γραφω ολες τις ομαδες...αλλα οταν βλεπω κοσμο στην τριπολη να σταματαει να ακουσει τι λενε τα "νιανιαρα" της τριπολεως για να απαντησει για 5 δευτερα και μετα να σταματησει κιολας μαλλον δειχνει πως δεν ειναι αντιολυμπιακοι...ειναι αντιολωντωναλλων και μετα ΠΑΟΚ...δηλαδη χεσε μεσα....
*τον σαλπιγγιδη εννοω αδελφε...για να μην τα πολυλογουμε...αυτος ειχε ορχεις τα τελευταια χρονια...

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:

Δεν υπάρχουν κ@υλωμένοι που δε βρίσκουν εισιτήρια για την 4. Ο κ@υλωμένος κανονίζει να πάρει το διαρκείας του από νωρίς ή μπαίνει τέλος πάντων με κάποιο τρόπο.
μην το λες αυτο....αν εισαι σαν κι εμενα πχ που ειμαι πυργιωτης,σπουδαζω αθηνα και δυστυχως ή ευτυχως ο πατερας μου δεν εχει την οικονομικη ανεση να παρω διαρκειας και να ανεβαινω οποτε θελω ειναι πολυ πιθανο να μην προλαβω να παρω εισητηριο για την 4..(ασχετα αν εγω δεν εχω παραπονο με εχουν μονταρει και με το παραπανω καποιοι απο εδωμεσα οποτε το εχω ζητησει!!!)γενικα μιλαω....

sidpanos έγραψε: γνωστό ότι κερκίδα χαίρεσαι στα μικρά ματς...που δεν έχεις τον καθένα να πετάγεται ως άλλη πορδή με μια μαλαματίνα στο χέρι για να φωνάξει το μισό σύνθημα που του κάπνισε....

αυτο παλι με τα ερηπια που το πας?????????????να μερικοι που θα επρεπε να πηγαινουν στην 7 ή στην 8...

paok nafplio έγραψε:Απαραδεκτη η κερκιδα..ανηπαρκτοι ολοι...μιλαγες στο τηλ κονονικα κ ακουγες τα παντα ντροπη μας ετσι βοηθαμε την ομαδα??μου φαινεται οτι θελουμε αλλαγεσ...παμε στην 7 να φωναζουμε βαρεθηκα αυτους τους γραφικους που μονο να κραζουν ξερουν παιχτεσ κ προπονητη...κ δν φωναζουν παρα μονο να βρισουν...

γ@μησετα οντως....κι εγω μιλαγα κανονικοτατα στο τηλεφωνο....μονο στην εισοδο λιγος χαβαλες και μετα κλαινμαιν.........
πραγματικα και μετα την τριπολη μπορω να πω πως νιωθω μεσα μου να "ντρεπομαι" που ειμαι ΠΑΟΚ...ΠΑΟΚ εγινα για τον κοσμο του...χεστηκα για τους παιχτες...κι αυτη την στιγμη βλεπω εναν σχεδον ανυπαρκτο λαο..ευχομαι την τεταρτη ας ειμαστε και 100 ατομα να φωναζουμε και οι 100...αυτο ειναι ΠΑΟΚ!!!απο το 1ο μεχρι το 90ο λεπτο+τις καθυστερισεις!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Δευ 21 Σεπ 2009, 04:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”