Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα
- ContrerasPablo
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα
ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΠΙΣΩ ΕΚΕΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ
Ρε,παιδια τι φταει ο Σαντος αφου η πουτανα μπαλα δεν μπαινει μεσα..;
ο ΠΑΟΚ θα παρει ντερμπι ΜΟΝΟ οταν θα μπουν ελληνακια ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ....αυτο εχω καταλαβει.
οσο το κολλημένο μιαλο του προπονητή θα αφήνει παίκτες των 2 μυρίων εξω και θα βγαζει τον καλύτερο παίκτη του παιχνιδιού για να βαλει εναν τελειωμένο δεν θα πάρουμε ντερμπι.
καταλάβετε το.
ξερω θα με κραξετε αλλα στα παπαρια μου και γω να δω μια νικη με τον γαυρο θελω...μια....μια..
χαλκιας, ΒΙΕΡΙΝΙΑ (MVP ανετα) και φιλομενο πιστευω ηταν παρα πολυ καλοι.
ο μουσλι κανει πασα και παθενει τραβιγμα δεν μπορει το παιδι ας το καταλάβουμε πλεον και ας παρει ματς ο φιλομενο που ξεσκιζει μεσα.
οσο το κολλημένο μιαλο του προπονητή θα αφήνει παίκτες των 2 μυρίων εξω και θα βγαζει τον καλύτερο παίκτη του παιχνιδιού για να βαλει εναν τελειωμένο δεν θα πάρουμε ντερμπι.
καταλάβετε το.
ξερω θα με κραξετε αλλα στα παπαρια μου και γω να δω μια νικη με τον γαυρο θελω...μια....μια..
χαλκιας, ΒΙΕΡΙΝΙΑ (MVP ανετα) και φιλομενο πιστευω ηταν παρα πολυ καλοι.
ο μουσλι κανει πασα και παθενει τραβιγμα δεν μπορει το παιδι ας το καταλάβουμε πλεον και ας παρει ματς ο φιλομενο που ξεσκιζει μεσα.
-
Μονο ο Βιερινια επαιζε παλευε!!!!!!!!!
Οι υπολοιποι .....
Και Το γ@μημενο κορακι δεν εδεινε τιποτα μα τιποτα!Κ τα σπορια στο gay...(μπορει κ απο τα νευρ μου να εβλεπα άλλα αν κ δεν το νομίζω)!
Ο Σαντος δεν φταιει σε τιποτα.Μια χαρα εστησε την ομαδα!Οι παιχτες φταινε που δεν εκαναν οτι επρεπε!!!!
Οι υπολοιποι .....
Και Το γ@μημενο κορακι δεν εδεινε τιποτα μα τιποτα!Κ τα σπορια στο gay...(μπορει κ απο τα νευρ μου να εβλεπα άλλα αν κ δεν το νομίζω)!
Ο Σαντος δεν φταιει σε τιποτα.Μια χαρα εστησε την ομαδα!Οι παιχτες φταινε που δεν εκαναν οτι επρεπε!!!!
ειναι δυνατον να χασαμε απο αυτη την ομαδα?και ομως ειναι..παοκ εισαι..δυστηχως εχουμε γινει μικρη ομαδα..θελουμε παιχτες ηγετες αλλα δεν τους εχουμε..θελουμε αμυντικη χαφαρα που δεν την εχουμε,θελουμε 10αρι μπαλαδορο που δεν τον εχουμε..θελουμε πολλα,παρα πολλα...................
Πάω για καμιά βόλτα......
με το νεύρο στην τσίτα...... δεν λέει τώρα.
Στα γρήγορα:
- MVP ο Βιερίνια και όχι μόνο λόγο γκολ. Καλός σε κάποια σημεία και ο Αραμπατζάκος.
- Αυτό το..... Σαβίνι-Τσιρίλο είναι για τα πανυγήρια! (τουλάχιστον)
- Ο Λίνο σήμερα έπαιζε σαν στημένος.....
Γενικά.... μία από τα ίδια. Λίγες φάσεις..... κλπ, κλπ, κλπ......
O Μπάγκοβιτς (η πως λέγετε αυτός) βγάζει στο 80' Στολτίδη.....
.......και βάζει Μήτρογλου.
Νομίζω αυτή και μόνο η κίνηση τα λέει όλα. ΟΛΑ!
Τι να μιλάμε για πρωταθλητισμούς, νοοτροπίες, συστήματα και άλλες παπαριές! Αυτή η κίνηση απλά ....είναι 1000000 λέξεις.
Ο γαύρος με την μαγκιά του.... και λιγότερο με ποδοσφαιρική ανοτερότητα.... πήρε αυτό που ήθελε.
Εφόσον δεν τον πήραμε ούτε και σε αυτό το χάλι που βρίσκετε..... αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα..... ούτε σε 1000 χρόνια θα τον πάρουμε.
Κρίμα....
Στα γρήγορα:
- MVP ο Βιερίνια και όχι μόνο λόγο γκολ. Καλός σε κάποια σημεία και ο Αραμπατζάκος.
Τι να μιλάμε για πρωταθλητισμούς, νοοτροπίες, συστήματα και άλλες παπαριές! Αυτή η κίνηση απλά ....είναι 1000000 λέξεις.
Ο γαύρος με την μαγκιά του.... και λιγότερο με ποδοσφαιρική ανοτερότητα.... πήρε αυτό που ήθελε.
Εφόσον δεν τον πήραμε ούτε και σε αυτό το χάλι που βρίσκετε..... αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα..... ούτε σε 1000 χρόνια θα τον πάρουμε.
Κρίμα....
- ContrerasPablo
Εμεις μαζι για μια ζωη αετε δικεφαλε οοοοοοοο,που κατεντησες παοκαρα μου.....καποιοι παικτες δεν αξιζουν αν φορανε τον τιμημενο δικεφαλο αετο στο στηθος τους
-
ContrerasPablo έγραψε:ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΟΧΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ
+οσα θες
μια απο τα ιδια μαπα το καρπουζι παραδοση μασ εχει κανει ο γαβροσ μεσ το γηπεδο μας απλα βαρεθικα τοσα χρονια το ιδιο εργο
- ContrerasPablo
Ο ΣΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ,ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΑΛΕΝΤΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ @@ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ,ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΑΛΑΝΙ,ΜΟΥΣΛΙ ΟΤΑΝ ΚΛΑΝΕΙΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΘΛΑΣΗ?Ο ΦΙΛΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ
- desperando
- Επικοινωνία:
ημουν υποστηρικτης του σαντος αλλα πλεον πρεπει να φυγει ειναι λιγος δεν γινετε να χανεις το ματς απο εναν μονο παιχτη. οσο για τον τσιριλο ειναι η καταστροφη μας
- hasio_john
+100000000000000000000000000!!!!paokpool έγραψε:Πάω για καμιά βόλτα......
Στα γρήγορα:
Κρίμα....
Κάτι τέτοιο περίπου εννοώ και γω με αυτά που είπα πριν!
ΑΠλά ο φίλος τα λέει πιο διπλωματικά!!!!!!!!!!!
-
Μπραβο φερνάντο αγόρι μου. Μπράβο...
Πόσες ευκαιρίες καναμε από μπάλα? 0
Σε τι ποσοστό του αγώνα περιμέναμε πίσω από τη σέντρα 80%
Ποση πίεση ασκήσαμε: 0
ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...
αφού δεν κέρδισες και αυτόν τον γαύρο ποιο ντέρμπι θα κερδίσεις???? ΠΟΙΟΟΟΟΟΟ?????
ρε ουστ απο δω , ΟΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤ.
Δε με πειραξαν καθόλου τα λάθη που έκαναν και χάσαμε με πείραξε που βλέπω αυτό το χάλι για ΠΑΟΚ. Πιο πολλές ευκαιρίες δεν νοείται να κάνει ο γαύρος στην τούμπα.
επαναλαμβανω : ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Τουλάχιστον περσι ξεραμε οτι θα πονέσουν τα ματάκια μας αλλά πολύ δύσκολα θα μας βάλουν γκολ. Φετος προσπαθούμε υποτίθεται να παίξουμε πιο επιθετικά και φαίνεται η γυμνή αλήθεια. Δεν μπορούμε γιατί δεν ξέρουν να παίξουν συντονισμένα στην επίθεση. ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ το Σαντος ετοιμαστείτε για μια μεγαλοπρεπή 5η-6η θέση και (θεέ μου δε μπορώ ούτε να το σκέφτομαι...) δούλεμα από όλους τους υπόλοιπους για ΑΚΟΜΗ μια χρονιά. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ>>>
Πόσες ευκαιρίες καναμε από μπάλα? 0
Σε τι ποσοστό του αγώνα περιμέναμε πίσω από τη σέντρα 80%
Ποση πίεση ασκήσαμε: 0
ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...
αφού δεν κέρδισες και αυτόν τον γαύρο ποιο ντέρμπι θα κερδίσεις???? ΠΟΙΟΟΟΟΟΟ?????
ρε ουστ απο δω , ΟΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤ.
Δε με πειραξαν καθόλου τα λάθη που έκαναν και χάσαμε με πείραξε που βλέπω αυτό το χάλι για ΠΑΟΚ. Πιο πολλές ευκαιρίες δεν νοείται να κάνει ο γαύρος στην τούμπα.
επαναλαμβανω : ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Τουλάχιστον περσι ξεραμε οτι θα πονέσουν τα ματάκια μας αλλά πολύ δύσκολα θα μας βάλουν γκολ. Φετος προσπαθούμε υποτίθεται να παίξουμε πιο επιθετικά και φαίνεται η γυμνή αλήθεια. Δεν μπορούμε γιατί δεν ξέρουν να παίξουν συντονισμένα στην επίθεση. ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ το Σαντος ετοιμαστείτε για μια μεγαλοπρεπή 5η-6η θέση και (θεέ μου δε μπορώ ούτε να το σκέφτομαι...) δούλεμα από όλους τους υπόλοιπους για ΑΚΟΜΗ μια χρονιά. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ>>>
-
Ο ΠΑΟΚ ειχε 8 σουτ, o gay 4
Ο ΠΑΟΚ είχε 7 κόρνερ, ο gay 2
Πάλι ο Σάντος φταίει?
Ο ΠΑΟΚ είχε 7 κόρνερ, ο gay 2
Πάλι ο Σάντος φταίει?
- ContrerasPablo
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ