ΠΑΟΚ - Βολος 1-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
1
2%
ΣΑΣΤΡΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΑΣΜΠΕΡΓΚ
2
3%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
1
2%
ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
1
2%
ΟΖΝΤΟΕΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΒΑΜΠ
13
21%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
23
38%
ΜΟΥΡΓΚ
7
11%
ΝΤΕΣΠΟΤΟΦ
9
15%
ΣΑΜΑΤΑ
2
3%
ΜΕΙΤΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΑΥΣΟΝ
1
2%
ΜΠΡΑΝΤΟΝ
1
2%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: ΠΑΟΚ - Βολος 1-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

Amsterdamer_87 έγραψε:Αν το δουμε ρεαλιστικα..
Κανενα οφσαιντ δεν υπαρχει στην αρχη της φασης..
Το φαουλ που κανει ο παικτης του Βολου στον Βιερινια ειναι "πονηρο"..
Ειναι απο αυτα που δινονται και δεν δινονται..
Ο Ευγγελου ειδε το φαουλ και το εδωσε,θα μπορουσε καλλιστα να μην το δωσει η να μην το δει..
Αν ηταν ξενος διαιτητης μαλλον δεν θα εδινε αυτο το φαουλ και δεν θα ελεγε κανενας τιποτε..

Γιατι δεν ειναι οφσαιντ; Αφου την ωρα της πασας ειναι πισω απο τους αμυντικους μας ο παικτης του Βολου
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Είναι ΟΦΣΑΙΝΤ ο Κεντζιόρα που τον καλύπτει ένα μέτρο.
Φαίνεται ξεκάθαρα εάν παρατηρήσεις το κουρεμένο γκαζόν που ξεκινάει από τον παίχτη του Βόλου προς το κέντρο που είναι ο Κεντζιόρα.
Είναι ξεκάθαρο αυτό.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Φίλε nickvasil.
Βλέπω τον ΠΑΟΚ εδώ και 50 χρόνια και όπως καταλαβαίνεις δεν είμαι νέος. Υπήρξα και ερασιτέχνης αθλητής. Έμαθα από τους πατεράδες μας να παραδέχομαι και να μην το θεωρώ αυτομαστίγωμα, την χρονιά που μας έκλεψαν πρωτάθλημα για πρώτη φορά ει μη και το κύπελλο μαζί, το 1973 τότε που είχαμε την διαστημική υπερομάδα η οποία κατά γενική παραδοχή και αθηναίων δημοσιογράφων έπαιζε και με διαφορά το καλύτερο ποδόσφαιρο. Ήταν αγώνας στην Τούμπα ΠΑΟΚ-Πανιωνίου και τότε ήμουν μαθητής Γυμνασίου ακόμα. Στον αγώνα αυτό η ομάδα δεν έπιασε καλή απόδοση, ο Στέφας έκανε καταπληκτικές αποκρούσεις για να κρατήσει το σκορ στο 1-1 και έφθασε το 89΄όταν ο διαιτητής καταλόγισε υπέρ μας πέναλτι, αμφισβητούμενο, με το οποίο ο Ασλανίδης αν θυμάμαι καλά μας έδωσε τους 3 βαθμούς στο τότε σύστημα βαθμολογίας 3-2-1. Ο πατέρας μου μέλος του ΠΑΟΚ, μαζί με φίλους του ΠΑΟΚτσήδες που ήταν στο γήπεδο και πολλούς άλλους στην Θ2 που πήγαινε, είπαν πως η ομάδα δεν άξιζε την νίκη και δεν θέλουμε ο ΠΑΟΚ να κερδίζει με αυτόν τον τρόπο. Αυτομαστιγώνονταν και αυτοί τότε και σε χρονιά που έγιναν τέρατα και μόνον εις βάρος μας; ΠΑΟΚτσήδικη παραδοχή ήταν, αντίθετα με τους γαύρους που πήραν και δεν κέρδισαν τουλάχιστον 10 βαθμούς από τα δώρα των κοράκων και έβγαιναν και παραπονούμενοι. Αυτή ήταν και αυτή είναι και θα αυτή είναι η διαφορά μας με την χαβούζα. Και επαναλαμβάνω αυτό που είπα: ας μετρούσε το γκολ που μπορεί και να μας ξυπνούσε και να είχαμε αυτά που έπρεπε στους αγώνες με ΟΦΗ και Άρη που σε τελική, μας στοίχισαν στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

nikvasil έγραψε:Είναι ΟΦΣΑΙΝΤ ο Κεντζιόρα που τον καλύπτει ένα μέτρο.
Φαίνεται ξεκάθαρα εάν παρατηρήσεις το κουρεμένο γκαζόν που ξεκινάει από τον παίχτη του Βόλου προς το κέντρο που είναι ο Κεντζιόρα.
Είναι ξεκάθαρο αυτό.

Εχεις δικιο. Mea culpa
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Φίλε Γερασίμου,
Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ καμία εύνοια ή κανένα λανθασμένο σφύριγμα υπέρ της ομάδας μου, εάν και είναι σπάνια αυτά τα σφυρίγματα!
Επίσης, δεν θέλω και ως άνθρωπος να κερδίζω άδικα ούτε εγώ αλλά ούτε η ομάδα μου.
Μεγάλωσα με Μπάνε και έγινα ΠΑΟΚ χωρίς να έχω καμία επαφή με Θεσσαλονίκη :)
Γιατί ; Καταλαβαίνεις δεν χρειάζεται να γράψω σεντόνι.
Δεν μπορώ ούτε την αδικία, ούτε την εκμετάλλευση, ούτε είμαι οπαδός της νίκης! Μπάνε αφου!
Επίτρεψε μου όμως επειδή έχω την ατυχία να μεγαλώσω εις τας Αθήνας και να ζω ακόμα εδώ, γνωρίζω από πρώτο χέρι την προπαγάνδα και πως διαμορφώνουν τις καταστάσεις κατά του ΠΑΟΚ και κάνουν μονίμως το άσπρο-μαύρο!
Και σου ξαναλέω για εμένα αυτό το σφύριγμα δεν είναι ξεκάθαρο!
Υπάρχει πονηρή επαφή για να βγάλει τον Αντρέ εκτός θέσης όταν είναι στον αέρα!
Εγώ λέω ότι είναι φάουλ, εσύ λες όχι! Δεν είναι ξεκάθαρο!
Για τέτοια σφυρίγματα δεν πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε ενοχές γιατί οι άλλοι τα εκμεταλλεύονται στο έπακρο!
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Εγώ δεν είπα φίλε μου ότι έχω ενοχές. Είπα ότι παραδέχομαι ότι ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ να πήραμε ένα σφύριγμα το οποίο ούτε βαθμούς μας έδωσε, ούτε και πρόκριση, την οποία πρόκειται έτσι ή αλλοιώς ΝΑ πάρουμε στον Βόλο και εμφατικά πιστεύω.
Αν ζεις στην Αθήνα, έχεις δίκιο και έχεις την συμπαράστασή μου. :nairepaok:
icue

Δημοσίευση από icue »

Αν το σφυριγμα γινοταν πριν μπει το γκολ θα μιλουσαμε διαφορετικα. Απο την στιγμη που το σφυριξε αφου μπηκε, ειχε την ευκαιρια ο βαρ να το τσεκαρει και αν δεν συμφωνουσε να τον φωναξει. Και εγω δεν θα το εδινα αυτο το φαουλ, αλλα του πουστη δυο διαιτητες ειχαν την ιδια αποψη. Κατι θα ειδαν.

Επισης ο Βιερινια οταν τελειωνει η φαση κανει κινηση με τα χερια του οτι τον κρατησε κατω και οχι οτι κατι εγινε στον αερα. Ισως ψαχνουμε αλλη παραβαση απο αυτη που ειδαν.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Βρείτε κάπου όλο τον αγώνα και δείτε την φάση που ο Ευαγγέλου δείχνει με τα χέρια του σε κάποιον παίχτη του Βόλου τι έγινε! Μην το κουράζουμε και μεταξύ μας, ήταν φάουλ και τέλος! Σιγά μην κάτσουμε να κλάψουμε κιόλας ότι μας ευνόησαν .... ποιον, τον ΠΑΟΚ! χαχαχαχα, ούτε στα όνειρά μας δεν θα γινόταν αυτό.
Βρήκε ευκαιρία και ο Καραπαπαρίδης και έκανε ανάρτηση σπόντα για την συγκεκριμένη φάση.
Απλά ετοιμάζουν κλίμα για να μας παίξει αρνητικά ο επόμενος διαιτητής σε επόμενο αγώνα!
Στον επαναληπτικό πρέπει να πάμε εκεί μέσα και να τους γ!μήσουμε με ντόρτι για να σωπάσουν μια για πάντα.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Για όσους επευφημούσαν και ανέβαιναν στα κάγκελα, ώστε να μπει ο Μπέεεεος στην ομάδα μας -τότε ντε τις δύσκολες μέρες που δεν αντέχανε μερικοί να βλέπουν τον ΠΑΟΚ 2ο-3ο- δείτε που μας κατηγορεί για στοιχηματισμό του μεταξύ μας αγώνα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

PablitoV2 έγραψε:Βγήκαν κάποιοι να κράξουν για την κακή εμφάνιση μετά από πόσο καιρό. Ήμαρτον ρε σεις, τα κόμπλεξ που κουβαλάτε από την πρόσωπική σας ζώη μη τα βγάζετε στην ομάδα.

Πρόσεχε λίγο στον τρόπο που εκφράζεσαι όταν μάλιστα δεν υπάρχει πουθενά καποιου είδους ισοπέδωση. Άσε τις προσωπικές ζωές των μελών ήσυχες...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

nikvasil έγραψε:Πάει λέει ο μ πέος και κάνει μήνυση για στήσιμο αγώνα κατά των διαιτητών 1 ημίχρονο 1 τελικό! Χαχαχα!

Ο Μπεος? Ο Μπεος? Γυρισε ο κοσμος αναποδα
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Αφού ο Μπέος λέει δεν έχει παίξει ποτε στοίχημα, οποτε λογικό να μπερδεύτηκε κάπου ο άνθρωπος
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

nikvasil έγραψε:Φίλε Γερασίμου,
Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ καμία εύνοια ή κανένα λανθασμένο σφύριγμα υπέρ της ομάδας μου, εάν και είναι σπάνια αυτά τα σφυρίγματα!
Επίσης, δεν θέλω και ως άνθρωπος να κερδίζω άδικα ούτε εγώ αλλά ούτε η ομάδα μου.
Μεγάλωσα με Μπάνε και έγινα ΠΑΟΚ χωρίς να έχω καμία επαφή με Θεσσαλονίκη :)
Γιατί ; Καταλαβαίνεις δεν χρειάζεται να γράψω σεντόνι.
Δεν μπορώ ούτε την αδικία, ούτε την εκμετάλλευση, ούτε είμαι οπαδός της νίκης! Μπάνε αφου!
Επίτρεψε μου όμως επειδή έχω την ατυχία να μεγαλώσω εις τας Αθήνας και να ζω ακόμα εδώ, γνωρίζω από πρώτο χέρι την προπαγάνδα και πως διαμορφώνουν τις καταστάσεις κατά του ΠΑΟΚ και κάνουν μονίμως το άσπρο-μαύρο!
Και σου ξαναλέω για εμένα αυτό το σφύριγμα δεν είναι ξεκάθαρο!
Υπάρχει πονηρή επαφή για να βγάλει τον Αντρέ εκτός θέσης όταν είναι στον αέρα!
Εγώ λέω ότι είναι φάουλ, εσύ λες όχι! Δεν είναι ξεκάθαρο!
Για τέτοια σφυρίγματα δεν πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε ενοχές γιατί οι άλλοι τα εκμεταλλεύονται στο έπακρο!
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

ακριβως ηταν φαουλ .......ευτυχως ενω αρχισε να βρεχει σταματησε αμεσως και δεν ειχαμε το μουσκιδι του πανσεραικου.....μετριοτατη εμφανιση μετα απο καιρο δικαιολογημενη φυσικα συνεχιζουμε .....ντελια τα σουτ σου αγορι δουλεψε και θα κανεις ακομη περισσοτερα πραγματα.....
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

από το γήπεδο πάντως το πέναλτυ δε φάνηκε καθόλου να είναι, μας έκανε εντύπωση που το έδωσε τόσο άμεσα, ενώ το φάουλ στον αρχηγό φάνηκε καραμπινάτο.
Τουλάχιστον η πρόβλεψή μου ότι ο ΖΖ θα φάει 2 γκολ, βγήκε αληθινή. :lol:
Άβαταρ μέλους
aivas19

ΠΑΟΚ - Βολος 1-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

Λοιποι «δημοσιογραφοι» του δεκαρικου που παρακολουθουν το φορουμ και στα βιντεο τους μιλανε για αδικια υπερ του ΠΑΟΚ, θα πρεπει να παψουν να αδικουν την ομαδα αναπαραγοντας χαβουζαικες ανακριβειες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”