Το αυτό!ΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΕ ΙΒΑΝ!
Ιβάν Σαββίδης VI
- abc_o_ karpouzas
- Μπαρκαρούτσος
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Taseos έγραψε:Μεγάλε ιβαν Σαββιδη του Ιγνάτιου, εξαφάνισες τα τρολ. Πόση χαρά. Τι μπουλιγκ φάγαμε το καλοκαίρι επειδή στηρίζαμε τον μεγαλύτερο ηγέτη που πέρασε από τον σύλλογο.
Δεν καταλαβαίνω για ποιο πράγμα μιλάς.
Άσχετο, θυμήθηκα ένα τραγούδι:
[youtube]_geWRNc4-gs[/youtube]
Χίλια ενιακόσια είκοσι έξι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
κάθε μέρα
πρωί-βράδυ
με το βούρτσισμα των δοντιών
κάθε μέρα
πρωί-βράδυ
με το βούρτσισμα των δοντιών
-
-
Μέρες που ο ΠΑΟΚ (ο ΠΑΟΚ επαναλαμβάνω) πετάει, κάποιοι συντηρούν σκόπιμα το κλίμα που στόχο έχει όσους είχαμε αμφιβολίες μέχρι Αύγουστο για το αν ο Ιβάν θέλει ή μπορεί να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.
Ναι, είχα αμφιβολίες για το αν ο Ιβάν ήταν ζεστός να συνεχίσει να προσφέρει.
Οι αμφιβολίες αυτές δεν δημιουργήθηκαν στο αέρα αλλά υπήρχαν γεγονότα εδω και τρία χρόνια που δημιουργούσαν ερωτηματικά.
Από Αύγουστο και μετά, με τις μεταγραφές που έγιναν, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε επίπεδο.
Αυτό μου αρκεί. Όσο η ΠΑΟΚΑΡΑ ανεβαίνει επίπεδο, να είναι καλά και ο Ιβάν και να συνεχίσει να προσφέρει κι άλλο,
Ας λέτε ότι θέτε.
Είναι καλά ο ΠΑΟΚ ? Τώρα είναι. Αυτό φτάνει.
Οι αμφιβολίες αυτές δεν δημιουργήθηκαν στο αέρα αλλά υπήρχαν γεγονότα εδω και τρία χρόνια που δημιουργούσαν ερωτηματικά.
Αυτό μου αρκεί. Όσο η ΠΑΟΚΑΡΑ ανεβαίνει επίπεδο, να είναι καλά και ο Ιβάν και να συνεχίσει να προσφέρει κι άλλο,
Ας λέτε ότι θέτε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Για αυτό καλό είναι να αφήνουμε τον χρόνο να δείξει τι εστί, και να μην βγάζουμε συμπεράσματα από ένα χαμένο ματς ή έναν τελικό.
Ο Ιβαν (μέσω Γιώργη) τον Ιούνιο είπε θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα διεκδικεί κάθε τίτλο και μέχρι στιγμής αυτό φαίνεται.
Νομίζω τον Γενάρη αυτή η πρόθεση θα φανεί ακόμα καλύτερα!
Ο Ιβαν (μέσω Γιώργη) τον Ιούνιο είπε θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα διεκδικεί κάθε τίτλο και μέχρι στιγμής αυτό φαίνεται.
Νομίζω τον Γενάρη αυτή η πρόθεση θα φανεί ακόμα καλύτερα!
Να πω την αμαρτία μου εγώ πιστεύω ότι υπάρχει καπνός με Μυστακίδη και ίσως να υπάρχει και φωτιά. Ειδικά μετά την φωτογραφία που είχε διαρρεύσει σε τούμπα και καυτατζογλειο ενός ανθρώπου που πρακτικά δεν εμφανίζεται πουθενά.
Τον Ιβαν τον αγαπάω και θα του είμαι ευγνώμων για πάντα και μακάρι να μείνει για αλλα 100 χρόνια αυτός και η οικογένεια του στα του ΠΑΟΚ.
Και ο λόγος που δεν έγραψα κάτι εχθές για τις φήμες που ξαναβγήκαν ήταν ξεκάθαρα γιατί δεν είναι η ώρα να ανοίξει τέτοια συζήτηση και γιατί στο φιναλε μπορεί να είμαι και τέρμα λάθος.
Πάντως όπως γκρίνιαζα περσι (και το καλοκαίρι) για την γύμνια της ομάδας και το τεράστιο ρίσκο να πάμε με ότι ξέμεινε στα προκριματικά, έτσι του αξίζει σήμερα ένα τεράστιο μπράβο.
Το να έχεις στον πάγκο Τον Ντεσποτοφ και τον Ντελια είναι μεγάλη υπόθεση. Λίγα κενά έμειναν, και Γενάρης είναι κοντά. Πάμε να τα σαρώσουμε όλα.
Τον Ιβαν τον αγαπάω και θα του είμαι ευγνώμων για πάντα και μακάρι να μείνει για αλλα 100 χρόνια αυτός και η οικογένεια του στα του ΠΑΟΚ.
Και ο λόγος που δεν έγραψα κάτι εχθές για τις φήμες που ξαναβγήκαν ήταν ξεκάθαρα γιατί δεν είναι η ώρα να ανοίξει τέτοια συζήτηση και γιατί στο φιναλε μπορεί να είμαι και τέρμα λάθος.
Πάντως όπως γκρίνιαζα περσι (και το καλοκαίρι) για την γύμνια της ομάδας και το τεράστιο ρίσκο να πάμε με ότι ξέμεινε στα προκριματικά, έτσι του αξίζει σήμερα ένα τεράστιο μπράβο.
Το να έχεις στον πάγκο Τον Ντεσποτοφ και τον Ντελια είναι μεγάλη υπόθεση. Λίγα κενά έμειναν, και Γενάρης είναι κοντά. Πάμε να τα σαρώσουμε όλα.
- Patricio_4
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Μέρες που ο ΠΑΟΚ (ο ΠΑΟΚ επαναλαμβάνω) πετάει, κάποιοι συντηρούν σκόπιμα το κλίμα που στόχο έχει όσους είχαμε αμφιβολίες μέχρι Αύγουστο για το αν ο Ιβάν θέλει ή μπορεί να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.
Ας λέτε ότι θέτε.
Μπράβο
είσαι παλληκάρι.
Στηρίζεις μόνο όταν όλα πάνε καλά
(Ούτε τότε στηρίζεις, απλώς δεν κράζεις)
Ε τότε δεν σε χρειάζεται κανείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Σάβ 02 Δεκ 2023, 09:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οταν εσυ συντηρουσες το κλιμα της καταστροφης ηταν καλα δηλαδη και απλα «ανυσηχουσες»; Φημες φημες φημες αποεπενδυσης με αναπαραγωγη χαβουζαιικων δημοσιευματων. Αυτοι που πιστευαν οτι θα στρωσει το πραμα και δεν καταστραφολογουσαν γιατι «ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τους τιτλους» ουτε δικαιωθηκαν ουτε τιποτα. Χαλια να πηγαινε η χρονια το ιδιο θα στηριζαν. Αυτο δεν εχεις καταλαβει. Το «ειναι καλα ο ΠΑΟΚ» ειναι υποκειμενικοΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Μέρες που ο ΠΑΟΚ (ο ΠΑΟΚ επαναλαμβάνω) πετάει, κάποιοι συντηρούν σκόπιμα το κλίμα που στόχο έχει όσους είχαμε αμφιβολίες μέχρι Αύγουστο για το αν ο Ιβάν θέλει ή μπορεί να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.
Ας λέτε ότι θέτε.
Τα μ.μ.α. της χαβούζας αφού είδαν και απογοητεύτηκαν με την κινήσεις του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και στα λιμάνια, τώρα βγάζουν το κανάλι ΟΡΕΝ για τα ανοίγματα τα οποία έχει. Λες και τα άλλα κανάλια είναι κερδοφόρα!
Δεν πειράζει, αφήστε τους να έχουν κάτι να παίζουν (αφού αυτά που υποτίθεται ότι έχουν μέσα στο παντελόνι τους είναι ανύπαρκτα και δεν μπορούν να τα παίξουν καν).
Δεν πειράζει, αφήστε τους να έχουν κάτι να παίζουν (αφού αυτά που υποτίθεται ότι έχουν μέσα στο παντελόνι τους είναι ανύπαρκτα και δεν μπορούν να τα παίξουν καν).
- Patricio_4
Ο Μελισσανίδης δεν έλεγαν ότι θα αγόραζε το open πριν από λίγο καιρό? Πάλι φόλα φάγανε τα χανούμια. Από τα 100 που γράφονται ισχύουνε τα 0.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συλλογισμος Ραπτοπουλουgika έγραψε:Να πω την αμαρτία μου εγώ πιστεύω ότι υπάρχει καπνός με Μυστακίδη και ίσως να υπάρχει και φωτιά. Ειδικά μετά την φωτογραφία που είχε διαρρεύσει σε τούμπα και καυτατζογλειο ενός ανθρώπου που πρακτικά δεν εμφανίζεται πουθενά.