Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Doomlord4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΕ ΙΒΑΝ!
Το αυτό!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

σημερα ειναι που θα φυγει η αυριο??
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Taseos έγραψε:Μεγάλε ιβαν Σαββιδη του Ιγνάτιου, εξαφάνισες τα τρολ. Πόση χαρά. Τι μπουλιγκ φάγαμε το καλοκαίρι επειδή στηρίζαμε τον μεγαλύτερο ηγέτη που πέρασε από τον σύλλογο.

Δεν καταλαβαίνω για ποιο πράγμα μιλάς.

Άσχετο, θυμήθηκα ένα τραγούδι:

[youtube]_geWRNc4-gs[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Χίλια ενιακόσια είκοσι έξι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
κάθε μέρα
πρωί-βράδυ
με το βούρτσισμα των δοντιών
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Doomlord4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΕ ΙΒΑΝ!
Το αυτό!
Το αυτό!
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Μέρες που ο ΠΑΟΚ (ο ΠΑΟΚ επαναλαμβάνω) πετάει, κάποιοι συντηρούν σκόπιμα το κλίμα που στόχο έχει όσους είχαμε αμφιβολίες μέχρι Αύγουστο για το αν ο Ιβάν θέλει ή μπορεί να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.
Ναι, είχα αμφιβολίες για το αν ο Ιβάν ήταν ζεστός να συνεχίσει να προσφέρει.
Οι αμφιβολίες αυτές δεν δημιουργήθηκαν στο αέρα αλλά υπήρχαν γεγονότα εδω και τρία χρόνια που δημιουργούσαν ερωτηματικά.
Από Αύγουστο και μετά, με τις μεταγραφές που έγιναν, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε επίπεδο.
Αυτό μου αρκεί. Όσο η ΠΑΟΚΑΡΑ ανεβαίνει επίπεδο, να είναι καλά και ο Ιβάν και να συνεχίσει να προσφέρει κι άλλο,
Ας λέτε ότι θέτε.
Είναι καλά ο ΠΑΟΚ ? Τώρα είναι. Αυτό φτάνει.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Για αυτό καλό είναι να αφήνουμε τον χρόνο να δείξει τι εστί, και να μην βγάζουμε συμπεράσματα από ένα χαμένο ματς ή έναν τελικό.

Ο Ιβαν (μέσω Γιώργη) τον Ιούνιο είπε θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα διεκδικεί κάθε τίτλο και μέχρι στιγμής αυτό φαίνεται.
Νομίζω τον Γενάρη αυτή η πρόθεση θα φανεί ακόμα καλύτερα!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Να πω την αμαρτία μου εγώ πιστεύω ότι υπάρχει καπνός με Μυστακίδη και ίσως να υπάρχει και φωτιά. Ειδικά μετά την φωτογραφία που είχε διαρρεύσει σε τούμπα και καυτατζογλειο ενός ανθρώπου που πρακτικά δεν εμφανίζεται πουθενά.

Τον Ιβαν τον αγαπάω και θα του είμαι ευγνώμων για πάντα και μακάρι να μείνει για αλλα 100 χρόνια αυτός και η οικογένεια του στα του ΠΑΟΚ.

Και ο λόγος που δεν έγραψα κάτι εχθές για τις φήμες που ξαναβγήκαν ήταν ξεκάθαρα γιατί δεν είναι η ώρα να ανοίξει τέτοια συζήτηση και γιατί στο φιναλε μπορεί να είμαι και τέρμα λάθος.

Πάντως όπως γκρίνιαζα περσι (και το καλοκαίρι) για την γύμνια της ομάδας και το τεράστιο ρίσκο να πάμε με ότι ξέμεινε στα προκριματικά, έτσι του αξίζει σήμερα ένα τεράστιο μπράβο.

Το να έχεις στον πάγκο Τον Ντεσποτοφ και τον Ντελια είναι μεγάλη υπόθεση. Λίγα κενά έμειναν, και Γενάρης είναι κοντά. Πάμε να τα σαρώσουμε όλα.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Τι φήμες βγήκαν εχθές?

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Μέρες που ο ΠΑΟΚ (ο ΠΑΟΚ επαναλαμβάνω) πετάει, κάποιοι συντηρούν σκόπιμα το κλίμα που στόχο έχει όσους είχαμε αμφιβολίες μέχρι Αύγουστο για το αν ο Ιβάν θέλει ή μπορεί να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.
Οι αμφιβολίες αυτές δεν δημιουργήθηκαν στο αέρα αλλά υπήρχαν γεγονότα εδω και τρία χρόνια που δημιουργούσαν ερωτηματικά.
Αυτό μου αρκεί. Όσο η ΠΑΟΚΑΡΑ ανεβαίνει επίπεδο, να είναι καλά και ο Ιβάν και να συνεχίσει να προσφέρει κι άλλο,
Ας λέτε ότι θέτε.

Μπράβο
είσαι παλληκάρι.
Στηρίζεις μόνο όταν όλα πάνε καλά
(Ούτε τότε στηρίζεις, απλώς δεν κράζεις)
Ε τότε δεν σε χρειάζεται κανείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Σάβ 02 Δεκ 2023, 09:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Μέρες που ο ΠΑΟΚ (ο ΠΑΟΚ επαναλαμβάνω) πετάει, κάποιοι συντηρούν σκόπιμα το κλίμα που στόχο έχει όσους είχαμε αμφιβολίες μέχρι Αύγουστο για το αν ο Ιβάν θέλει ή μπορεί να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.
Ας λέτε ότι θέτε.
Οταν εσυ συντηρουσες το κλιμα της καταστροφης ηταν καλα δηλαδη και απλα «ανυσηχουσες»; Φημες φημες φημες αποεπενδυσης με αναπαραγωγη χαβουζαιικων δημοσιευματων. Αυτοι που πιστευαν οτι θα στρωσει το πραμα και δεν καταστραφολογουσαν γιατι «ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τους τιτλους» ουτε δικαιωθηκαν ουτε τιποτα. Χαλια να πηγαινε η χρονια το ιδιο θα στηριζαν. Αυτο δεν εχεις καταλαβει. Το «ειναι καλα ο ΠΑΟΚ» ειναι υποκειμενικο
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Τα μ.μ.α. της χαβούζας αφού είδαν και απογοητεύτηκαν με την κινήσεις του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και στα λιμάνια, τώρα βγάζουν το κανάλι ΟΡΕΝ για τα ανοίγματα τα οποία έχει. Λες και τα άλλα κανάλια είναι κερδοφόρα!
Δεν πειράζει, αφήστε τους να έχουν κάτι να παίζουν (αφού αυτά που υποτίθεται ότι έχουν μέσα στο παντελόνι τους είναι ανύπαρκτα και δεν μπορούν να τα παίξουν καν).
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Ο Μελισσανίδης δεν έλεγαν ότι θα αγόραζε το open πριν από λίγο καιρό? Πάλι φόλα φάγανε τα χανούμια. Από τα 100 που γράφονται ισχύουνε τα 0.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

gika έγραψε:Να πω την αμαρτία μου εγώ πιστεύω ότι υπάρχει καπνός με Μυστακίδη και ίσως να υπάρχει και φωτιά. Ειδικά μετά την φωτογραφία που είχε διαρρεύσει σε τούμπα και καυτατζογλειο ενός ανθρώπου που πρακτικά δεν εμφανίζεται πουθενά.
Συλλογισμος Ραπτοπουλου
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει για το χρώμα του καπνού του Μυστακίδη? :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”