Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:δεν ηξερα οτι η πολιχνη εχει παικτη με το ονομα ...λεον... και μαλιστα κουβανο...

μολις το ακουσα ...τεντωσε...το δερμα μου...

μετα καταλαβα οτι ειναι ... συνωνυμια
Θα ήταν ο Λεόν ο ορίτζιναλ στην Ελλάδα και δε θα ξέραμε μέχρι τι βρακί φοράει; :lol:

Μόνο μεταξύ Ιταλίας και Πολωνίας θα τον καμαρώσουμε. :D
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

:lol: :lol:
Nik1926 _

Δημοσίευση από Nik1926 _ »

Τι γίνεται ρε παιδιά με τον Γάλλο?Γιατί δεν ανακοινώθηκε?
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ενα ακομα κουιζ, για να θυμομαστε οι παλιοι
και να μαθαινουν οι νεοι....
Ψαχνουμε τους τρεις ξενους της σεζον
2003-2004...
:pano:
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Είχαμε Γιάντσακ (διαγώνιος), Τοάλντο (κεντρικός) και Κάτο (ακραίος) σίγουρα μέχρι το Δεκέμβριο. Το θυμάμαι γιατί τους είδα δηλωμένους όταν έψαχνα για το παιχνίδι με τη Μλάντοστ τότε.

Πρέπει όμως να έγινε κάποια αλλαγή μετά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Πέμ 30 Νοέμ 2023, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ωραιος Κουβανε...
Δεν εχω αλλαγες στο αρχειο μου.
Ο Τοαλντο ηταν Βραζιλιανος,
ο Κατο Ιαπωνας και ο Γιαντσακ Πολωνος.
Ξεκινησαμε την χρονια με προπονητη
Χριστοπουλο και τελειωσαμε με Μποκογιεφσκι.
Τερματισαμε τεταρτοι τοσο στην κανονικη περιοδο, οσο και στα πλει οφ....
:opaokara:
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Μπραβο ομαδα για τη νικη.Συνεχιζουμε και στηριζουμε
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Θα δούμε πουθενά το ματς για να περάσει και η ώρα μέχρι την Άιντραχτ;;
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δε θα έχει τηλεοπτική ή διαδικτυακή κάλυψη.

Θα υπάρχει live score στο τοπικ του CEV Cup.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Εικόνα

"Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Άξελ Τρούχτσεβ, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Γεννημένος στη Γαλλία στις 29/04/1995, ο Άλεξ Τρούχτσεβ αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 196cm.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ τη σεζόν 2014-15 από την γενέτειρα πόλη του, Λιόν, παίζοντας εκεί και τη σεζόν 2015-16, στην οποία κατέγραψε τις πρώτες του εμφανίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, CEV Cup και Challenge Cup.

Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στην γαλλική Αραγκό Ντε Σετ, με την οποία αγωνίστηκε και στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το CEV Champions League, και στην οποία παρέμεινε για τρεις αγωνιστικές σεζόν (2017-18 και 2018-19).

Ο Άξελ Τρούχτσεβ συνέχισε να παραμένει κάτοικος Γαλλίας, παίρνοντας από πολλές ομάδες, όπως οι Αζαξιό (2019-20), Παρίσι (2020-21), Λε Πλεσίς (2020-21), Καμπραί (2021-22) και Πότεβιν (2021-22).

Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Βουλγαρία, παίζοντας με τη φανέλα της Νεφτοχίμικ Μπούργκας. Στη γειτονική χώρα, πραγματοποίησε μία εξαιρετική και απόλυτη σεζόν, η οποία συνοδεύτηκε και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όσον αφορά τις ατομικές διακρίσεις, ο Άλεξ Τρούχτσεβ αναδείχθηκε ως ο MVP του πρωταθλήματος αλλά και των τελικών, ενώ κατέκτησε και το τίτλο του MVP από τον κόσμο.

Τη φετινή περίοδο ξεκίνησε στην ιταλική, Βερόνα, ωστόσο ο επόμενος σταθμός της καριέρας του είναι η Θεσσαλονίκη, και ο ΠΑΟΚ.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Άξελ Τρούχτσεβ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι μεγάλη τιμή που είμαι μέλος της μεγάλης Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Είμαι σίγουρος ότι θα ζήσουμε μία απίθανη σεζόν. Θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ανυπομονώ να δω τους φίλους του ΠΑΟΚ, να τραγουδούν και να φωνάζουν στο Παλατάκι, στηρίζοντας μας. Είναι σημαντικό να νιώσουμε τη στήριξη τους. Προσωπικά δεν έχω ξαναζήσει μία τέτοια ατμόσφαιρα όπως δημιουργείται στο Παλατάκι, και ανυπομονώ να την δω από κοντά, ξεκινώντας να παίζω με την ομάδα. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε τα πάντα, γι' αυτό θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Φόρτσα ΠΑΟΚ!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Άξελ! "

https://www.acpaok.gr/el/article/14984- ... ston-paok!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Άντε "γκρινιάρη", Cylon-4!! :lol:

Kαμάρωσέ τον! :D
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

PaokCuba4 έγραψε:Είχαμε Γιάντσακ (διαγώνιος), Τοάλντο (κεντρικός) και Κάτο (ακραίος) σίγουρα μέχρι το Δεκέμβριο. Το θυμάμαι γιατί τους είδα δηλωμένους όταν έψαχνα για το παιχνίδι με τη Μλάντοστ τότε.

Aυτός που έφυγε ήταν σίγουρα ο Κάτο.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη! Ο Μενέλαος Κοκκινάκης είναι ο πολυτιμότερος της 5ης αγωνιστικής!

Μάλιστα ο Μενέλαος είναι ο μοναδικός που έχει λάβει τη διάκριση και ως λίμπερο και ως ακραίος!

Συγχαρητήρια Μένιο για την προσφορά σου και την πιστή σου στην ομάδα!! Είσαι ένα κομμάτι της ιστορίας του τμήματος και ευχόμαστε τα καλύτερα!

Παρακάτω οι δηλώσεις του:

"Είμαι χαρούμενος για τη πρώτη μας φετινή νίκη. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή. Είναι σημαντικό για εμάς να βρούμε ρυθμό. Είμαστε λίγες ημέρες 14 αθλητές στο συνολο και εγώ επιστρέφω στη θέση του λίμπερο. Ευχαριστώ πολύ όσους με ανέδειξαν MVP. Ήταν ένα ωραίο τριβδόμαδο για εμένα γιατί θυμήθηκα τα χρόνια μου ως ακραίος. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και εμείς σιγά σιγά την πορεία μας προς τους στόχους μας».

Για το διάστημα που αγωνίστηκε ξανά ως ακραίος: «Το ευχαριστήθηκα και το απόλαυσα. Σίγουρα είμαι χαρούμενος. Επιστροφή όμως ξανά στη θέση του λίμπερο για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αφιερώνω το βραβείο στον ΠΑΟΚ και στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που είναι δίπλα μου».

"Είμαι χαρούμενος για τη πρώτη μας φετινή νίκη. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή. Είναι σημαντικό για εμάς να βρούμε ρυθμό. Είμαστε λίγες ημέρες 14 αθλητές στο συνολο και εγώ επιστρέφω στη θέση του λίμπερο. Ευχαριστώ πολύ όσους με ανέδειξαν MVP. Ήταν ένα ωραίο τριβδόμαδο για εμένα γιατί θυμήθηκα τα χρόνια μου ως ακραίος. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και εμείς σιγά σιγά την πορεία μας προς τους στόχους μας».

Για το διάστημα που αγωνίστηκε ξανά ως ακραίος: «Το ευχαριστήθηκα και το απόλαυσα. Σίγουρα είμαι χαρούμενος. Επιστροφή όμως ξανά στη θέση του λίμπερο για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αφιερώνω το βραβείο στον ΠΑΟΚ και στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που είναι δίπλα μου."

Και αναλυτικά η καλύτερη επτάδα της αγωνιστικής:

Πασαδόρος: Λουκ Χερ [Καναδάς] (Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων)
Διαγώνιος: Φερνάρντο Ερνάντεζ [Κούβα] (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Κεντρικοί: Θεόδωρος Βουλκίδης (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Μπονάτο Γκουστάβο [Βραζιλία] (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Λίμπερο: Άρης Χανδρινός (Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων)
Ακραίοι: Μενέλαος Κοκκινάκης (Π.Α.Ο.Κ.), Ραφαήλ Κουμεντάκης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Σάβ 02 Δεκ 2023, 12:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Maezono Masakiyo έγραψε:
PaokCuba4 έγραψε:Είχαμε Γιάντσακ (διαγώνιος), Τοάλντο (κεντρικός) και Κάτο (ακραίος) σίγουρα μέχρι το Δεκέμβριο. Το θυμάμαι γιατί τους είδα δηλωμένους όταν έψαχνα για το παιχνίδι με τη Μλάντοστ τότε.

Aυτός που έφυγε ήταν σίγουρα ο Κάτο.
Και εγώ αυτό θυμάμαι γιατί το έγραψα πρόσφατα ο "κιτρινιστης".

Νομίζω μετά ήρθε ο Νουρεντίν;
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Και γω στην αρχη γι'αυτόν έγραψα κουβανε μου αλλα αυτο σημαίνει η οτι ήρθε,έφυγε και ξαναήρθε καθώς ΄ηταν και στο ρόστερ του 2002-2003 με Γκρίμπιτς,Γαβρίλοφ η οτι το 2003-2004 ξεκινήσαμε με 4 ξένους και έφυγε απλά ο πολυδιαφημισμένος Ιάπωνας.

https://www.tanea.gr/2002/11/18/sports/ ... n-iraklis/
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”