Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
-
Re: Freitas Adelino André Vieirinha
Έχει ρήτρα 3,5 εκατ. και η Πόρτο 30% ποσοστο μεταπώλησης.Τα λεφτά που θα πάρουμε σε περίπτωση πώλησης είναι πολυ λίγα για την αξία και τις δυνατότητες του Βιειρίνια.Νομίζω οτι έκανε λάθος η διοίκηση όταν έβαζε αυτή τη ρήτρα.Ειδικά αν σκεφτούμε οτι ο Κούτσια έχει 10 εκατ...
Η ρητρα ειναι συναρτηση συμβολαιου και λεφτα αγορας..Ο Βιερινια δεν θα υπεγραφε με ρητρα 10 μυρια
-
Φίλε DAAT δε νομίζω οτι ισχύει απόλυτα αυτό.Ο Νίνης είχε ένα normal συμβόλαιο στο βάζελο και του είχαν βάλει ρήτρα 13 εκατ.Δεν λέω οτι έπρεπε να μπεί τόσο ψηλή ρήτρα,αλλά τη συγκεκριμένη τη 8εωρώ χαμηλή.
δεν θελει αγχος. ακομη δεν ηρθε, ακομη δεν επαιξε και μιλαμε για την ρητρα και για το ποσοστο της πορτο.
ο ΠΑΟΚ αναλογα με την εξελιξη του παικτη μπορει να του προτινει ανα πασα στιγμη επεκταση του συμβολαιου, αυξηση αποδοχων και αυξηση της ρητρας. μπορει επισης το επομενο καλοκαιρι εαν κρινει οτι τον συμφερει να προτεινει την αγορα του 30% του ποσοστου μεταπωλησης. μπορει η πορτο σε μια λογικη "καλιο πεντε και στο χερι παρα δεκα και καρτερι" να δεχτει να δωσει και το υπολοιπο 30% για π.χ 100,000.
ο ΠΑΟΚ αναλογα με την εξελιξη του παικτη μπορει να του προτινει ανα πασα στιγμη επεκταση του συμβολαιου, αυξηση αποδοχων και αυξηση της ρητρας. μπορει επισης το επομενο καλοκαιρι εαν κρινει οτι τον συμφερει να προτεινει την αγορα του 30% του ποσοστου μεταπωλησης. μπορει η πορτο σε μια λογικη "καλιο πεντε και στο χερι παρα δεκα και καρτερι" να δεχτει να δωσει και το υπολοιπο 30% για π.χ 100,000.
- PABLO GARCIA1
+++ στον kos...
Λύσαμε όλα τα προβλήματά μας και ασχολούμαστε αν η ρήτρα του χ και του ψ είναι η κατάλληλη....
Ας παίξουνε πρώτα μπάλλα και βλέπουμε....
Λύσαμε όλα τα προβλήματά μας και ασχολούμαστε αν η ρήτρα του χ και του ψ είναι η κατάλληλη....
Ας παίξουνε πρώτα μπάλλα και βλέπουμε....
- indian chief
μπορει οντως ανετα να γινει ηγετης....και φετος μπορει να το αποδειξει...ακομη και απο τις δηλωσεις του στα μμε εμενα μου φαινεται πολυ πιο ωριμος απο περσι και πολυ πιο αποφασισμενος γι αυτο που κανει.....D.A.A.T. έγραψε:Αυτο το λοκοπαιδο που τοσο το εχω κραξει και εχω απαιτησεις σας ενημερωνω οτι θα ειναι και ο σκορερ την Κυριακη.Θελει τοσο πολυ να γινει ο νεος ηγετης αυτης της ομαδας και εχει τοσο παθος μεσα του για την Κυριακη που με επεισε..
Αντε ρε μεγαλε..Δειξε πως δεν εισαι μικρος..
ρε αφηστε τις ρητρες σε αυτους που ξερουν εγω θελω να προσφερει ΑΜΕΣΑ .....
αντε αντελινο την κυριακη να βγαζεις ματια......

αντε αντελινο την κυριακη να βγαζεις ματια......

εγω απο οτι ξερω δεν μπορεις να βαλεις οτι ρητρα γουσταρεις και να βαλεις αν κανει προσφυγη ο παικτηςdeathmassious έγραψε:Φίλε DAAT δε νομίζω οτι ισχύει απόλυτα αυτό.Ο Νίνης είχε ένα normal συμβόλαιο στο βάζελο και του είχαν βάλει ρήτρα 13 εκατ.Δεν λέω οτι έπρεπε να μπεί τόσο ψηλή ρήτρα,αλλά τη συγκεκριμένη τη 8εωρώ χαμηλή.
ευκολα δικαιωνετε......η ρητρα ειναι σε συναρτηση με το συμβολαιο και στο κατω κατω μην υποτιμαμε την διοικηση αυτη
λετε δεν θελει να ειναι η ρητρα 10 και 13 εκατ ?
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ.....
-
Φίλε Eorptol μου λές οτι υποτιμάω τη διοίκηση επειδή θεωρώ το Βιειρίνια παιχταρά και τη ρήτρα του χαμηλή για τις μεγάλες του δυνατότητες?Το οτι δε μπορείς να βάζεις ο,τι ρήτρα γουστάρεις δε σημαίνει οτι δε θα μπορούσε να μπεί μεγαλύτερη.Μια άποψη εκφράζω,δεν αμφισβητώ ουτε υποτιμώ κανέναν.
για την ρητρα του κουτσια επειδη ειναι απο μεταγραφη δεν εχει την αναλογια 1 προς 10 αλλα παραπανω γιαυτο και η ρητρα παει στα
10 εκατ ετσι ξερω τουλαχιστον εγω......
10 εκατ ετσι ξερω τουλαχιστον εγω......
-
Αν δε γινόταν να μπεί μεγαλύτερη ρήτρα τότε πάω πάσο.Εξάλλου και μόνο το οτι καταφέραμε να τον αγοράσουμε φθηνά είναι μεγάλη υπόθεση.Απλά τον πιστεύω πολύ και είμαι σίγουρος οτι σε κανά δυο χρονάκια η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματηστήριο θα είναι μεγάλη...
- Mario Jardel
Την Κυριακή πρέπει να μας πάρει από το χέρι και να πηδήξει μόνος του τα γαβράκια
Βγάλε όλη την ποιότητά σου επιτέλους βρε αγορίνα
Βγάλε όλη την ποιότητά σου επιτέλους βρε αγορίνα
δεν μας νοιάζει τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ με του Βιερίνια την ρήτρα
μας νοιάζει τι θα κάνει ο Βιερίνια με του γάβρου την μήτρα
μας νοιάζει τι θα κάνει ο Βιερίνια με του γάβρου την μήτρα