Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024
Δε θα το θεωρούσα απίθανο, καθώς τον Ιανουάριο θα ολοκληρωθούν Πρωταθλήματα και θα υπάρξουν όντως περισσότερες εναλλακτικές.
Όμως αυτό εξαρτάται από τον προπονητή. Διότι μη ξεχνάμε ότι υπάρχουν υποχρεώσεις και σίγουρα θα χρειαστείς έναν ακραίο ώστε να γίνονται και οι προπονήσεις ποιοτικά.
Η δική μου διαίσθηση είναι ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια. Όμως το θέμα είναι τι επιλογές υπάρχουν τώρα.
Όμως αυτό εξαρτάται από τον προπονητή. Διότι μη ξεχνάμε ότι υπάρχουν υποχρεώσεις και σίγουρα θα χρειαστείς έναν ακραίο ώστε να γίνονται και οι προπονήσεις ποιοτικά.
Η δική μου διαίσθηση είναι ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια. Όμως το θέμα είναι τι επιλογές υπάρχουν τώρα.
- Μπαρκαρούτσος
Βλέπω τα σχόλια στο FB του ΑΣ και με ήρθε ονομασία για μία νέα ράτσα ΠΑΟΚτσήδων... Μετά τους μπερδεμένους, μετά τις γούνες, μετά τους πανηγυρτζήδες...έχουμε τους κηδειοΠΑΟΚτσήδες!
-
- Επικοινωνία:
Φέτος στο βόλεϊ ( ανδρών -γυναικων)τι φάση; Κάνουν διαγωνισμό ποιος είναι χειρότερη ομάδα;
Aπλά θέλει το χρόνο της η ομάδα.
Ένα ρόστερ δε "δένει" κατευθείαν και ειδικά με τόσες νέες προσθήκες. Είναι επίσης επόμενο παίκτες να μην αποδίδουν κατευθείαν.
Δουλειά και υπομονή θέλει. Ειδικά στους άνδρες διαθέτουμε και ένα από τους πιο αξιόλογους προπονητές του Πρωταθλήματος. Και έχει ήδη δείξει τι μπορεί να κάνει. Και τις δηλώσεις που κάνει, δεν τις κάνει τυχαία. Το ρόστερ έχει δυνατότητες και μάλιστα το έδειξε στα ντέρμπι.
Που να είναι και έτοιμο.
Ένα ρόστερ δε "δένει" κατευθείαν και ειδικά με τόσες νέες προσθήκες. Είναι επίσης επόμενο παίκτες να μην αποδίδουν κατευθείαν.
Δουλειά και υπομονή θέλει. Ειδικά στους άνδρες διαθέτουμε και ένα από τους πιο αξιόλογους προπονητές του Πρωταθλήματος. Και έχει ήδη δείξει τι μπορεί να κάνει. Και τις δηλώσεις που κάνει, δεν τις κάνει τυχαία. Το ρόστερ έχει δυνατότητες και μάλιστα το έδειξε στα ντέρμπι.
Που να είναι και έτοιμο.
-
Καλημέρα σας..
Ο λιναρδος ίδιος ήταν κ στον γκει.. ως τριτοτεταρτη λύση βέβαια στα κέντρα και όχι ως βασικός...
Φτυάρια ξεφτυαρια πείτε ότι θέλετε, αλλά η ομάδα δεν βλέπεται.. εννοείται βέβαια ότι πάντα ΜΟΝΟ εμείς θέλουμε χρόνο για να στρωσουμε.. οι ανταγωνιστές ως δια μαγείας το εχουν λύσει αυτο ...
Κ να που φτάσαμε σε σημείο να πηγαίνουμε σε γειτονιές κ να χάνουμε με κατεβασμένα χέρια. Πολύ καλή ομάδα η γειτονιά, αλλά γειτονιά..
Γυρίζουμε κάποια χρόνια πριν που δεν υπηρχαμε βόλεϊκα.
Εποχής αμαριανακη.... που μακάρι να τον είχαμε τον παίχτη αυτον τώρα.
Για κάποιον που παρακολουθεί βόλεϊ με συνέπεια, αυτή η εξέλιξη δεν δημιουργεί εντύπωση. Φαινόταν απο το καλοκαίρι. Τα κέντρα μας φοβικα και άχρωμα. Χωρίς τσαγανό..
Ο ντεν τρις στην καλύτερη των περιπτώσεων να είναι στα ίδια με πέρσι..αρκεί; ;; έχει κ έναν χρόνο ακόμη στη πλάτη..
Άραγε πώς θα νιώθεις ρε μουχλια;
Ο κοκκινακης θα βλέπει τους δύο πρωτευουσιανους κ θα ζηλεύει την οργάνωση.. εδώ μια ακραίος, μια λιμπερο.. κ μην βιάζεστε να με κράξετε..κ πριν δύο χρόνια σε εμάς πάλι ακραίος έπαιζε στα τελειώματα της τοτε σεζόν..
Άραγε τι κίνητρο θα δώσεις σε αυτόν τον παιχταρά να κλείσει την καριέρα του στην ΠΑΟΚαρα; ;;
Τι κίνητρο στον οποιοδήποτε Έλληνα παίχτη να έρθει; ;
Βλέποντας τέτοια μεταγραφική κ μη ανοργανωσιά; ;
Εντάξει..για τον θεσσαλονικιο που δεν πάει γήπεδο δεν συζητάμε.. απαράδεκτο
Ο λιναρδος ίδιος ήταν κ στον γκει.. ως τριτοτεταρτη λύση βέβαια στα κέντρα και όχι ως βασικός...
Φτυάρια ξεφτυαρια πείτε ότι θέλετε, αλλά η ομάδα δεν βλέπεται.. εννοείται βέβαια ότι πάντα ΜΟΝΟ εμείς θέλουμε χρόνο για να στρωσουμε.. οι ανταγωνιστές ως δια μαγείας το εχουν λύσει αυτο ...
Κ να που φτάσαμε σε σημείο να πηγαίνουμε σε γειτονιές κ να χάνουμε με κατεβασμένα χέρια. Πολύ καλή ομάδα η γειτονιά, αλλά γειτονιά..
Γυρίζουμε κάποια χρόνια πριν που δεν υπηρχαμε βόλεϊκα.
Για κάποιον που παρακολουθεί βόλεϊ με συνέπεια, αυτή η εξέλιξη δεν δημιουργεί εντύπωση. Φαινόταν απο το καλοκαίρι. Τα κέντρα μας φοβικα και άχρωμα. Χωρίς τσαγανό..
Ο ντεν τρις στην καλύτερη των περιπτώσεων να είναι στα ίδια με πέρσι..αρκεί; ;; έχει κ έναν χρόνο ακόμη στη πλάτη..
Άραγε πώς θα νιώθεις ρε μουχλια;
Ο κοκκινακης θα βλέπει τους δύο πρωτευουσιανους κ θα ζηλεύει την οργάνωση.. εδώ μια ακραίος, μια λιμπερο.. κ μην βιάζεστε να με κράξετε..κ πριν δύο χρόνια σε εμάς πάλι ακραίος έπαιζε στα τελειώματα της τοτε σεζόν..
Άραγε τι κίνητρο θα δώσεις σε αυτόν τον παιχταρά να κλείσει την καριέρα του στην ΠΑΟΚαρα; ;;
Εντάξει..για τον θεσσαλονικιο που δεν πάει γήπεδο δεν συζητάμε.. απαράδεκτο
Τσιριγώτη και πέρυσι τα ίδια σχόλια είχαμε κ είδαμε την πορεία της ομάδας
Ως προς την ειρωνεία σου για το παράγοντα χρόνο θα ήθελα να μου απαντήσεις στο προηγούμενο σχόλιο που σου έκανα. Δε μου απάντησες και θέλω να ακούσω το σκεπτικό σου.τσιριγωτης έγραψε:Φτυάρια ξεφτυαρια πείτε ότι θέλετε, αλλά η ομάδα δεν βλέπεται.. εννοείται βέβαια ότι πάντα ΜΟΝΟ εμείς θέλουμε χρόνο για να στρωσουμε.. οι ανταγωνιστές ως δια μαγείας το εχουν λύσει αυτο ...
PaokCuba4 έγραψε: Και τέλος μου υποτιμάς τον παράγοντα χρόνο και δηλώνεις ότι οι "άλλοι είναι δεν είναι μαζί". Ξεκινάω από το τέλος. Θα ήθελα να μου πεις πόσες αλλαγές έκανε ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός στη βασική του εξάδα και πόσες ο ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι. Επίσης θα ήθελα να μου πεις πόσες μεταγραφές έκανε συνολικά ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός φέτος συνολικά και πόσες ο ΠΑΟΚ. Ή θεωρείς ότι άλλος Κόβαρ ή άλλος Τράβιτσα έπαιξαν πέρσι και φέτος ήρθαν οι συνεπώνυμοί τους ή οι σωσίες τους;
Όσο για τον παράγοντα χρόνο που θεωρείς ότι είναι κάτι το ευτελές, θέλω να μου πεις ποια ομάδα που άλλαξε 9 από τους 14 αθλητές για 3 συνεχόμενες χρονιές (και ουσιαστικά είχε ένα καινούριο ρόστερ κάθε χρονιά) έπαιξε στο 100% από την αρχή της σεζόν έως το τέλος.
Eπειδή τα έχω αναλύσει αρκετές φορές, θέλω να ακούσω το δικό σου σκεπτικό.
Θα ήθελα επίσης να μου απαντήσεις και στο σχόλιο αυτό που σου έκανα, γιατί πάλι δεν απάντησες και ανακυκλώνεις την ίδια ερώτηση.τσιριγωτης έγραψε:Ο κοκκινακης θα βλέπει τους δύο πρωτευουσιανους κ θα ζηλεύει την οργάνωση.. εδώ μια ακραίος, μια λιμπερο.. κ μην βιάζεστε να με κράξετε..κ πριν δύο χρόνια σε εμάς πάλι ακραίος έπαιζε στα τελειώματα της τοτε σεζόν..
PaokCuba4 έγραψε: Θα ήθελα σε παρακαλώ πολύ να μου τεκμηριώσεις συγκεκριμένους όρους. Πρώτα απ' όλα τι εννοείς ως "ξενέρωμα"; O ίδιος έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του ότι ο ΠΑΟΚ του έχει φερθεί με σεβασμό και ότι στα όσα χρόνια έχει βρεθεί στον ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένος. Παρακάτω οι δηλώσεις του:
13.05.2023
«Εννοείται πως δεν μπορείς να ξέρεις για το μέλλον, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Μπορεί όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ να μην ήξερα πόσο θα κάτσω, αλλά η ομάδα αυτή μου φέρθηκε πάρα πολύ καλά. Με σεβάστηκε πάρα πολύ σαν αθλητή, και για αυτό θα με δείτε να παραμένω και για τέταρτη χρονιά».
29.11.2022
«Για να μένω και τρίτη χρονιά εδώ, τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά, τόσο από την δική μου πλευρά, όσο και από του ΠΑΟΚ, και είναι κάτι που τους ευχαριστώ. Τα προηγούμενα δύο χρόνια κύλησαν όλα πολύ καλά, ειδικά πέρσι και με την κατάκτηση ενός τίτλου, ελπίζω κάτι ανάλογο να συμβεί και φέτος όπου έχουμε ξεκινήσει με καλό τρόπο. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα που με εμπιστεύτηκε να πετύχει τους στόχους της».
16.10.2020
«Ο σεβασμός και ο τρόπος που με προσέγγισε ο ΠΑΟΚ, είναι μια ομάδα που είναι στη χώρα μου, είναι σημαντικό αυτό. Ήταν όμορφη λύση να έρθω εδώ. Όταν βλέπεις ότι μια ομάδα σου δείχνει ενδιαφέρον και σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς θέλει και οικονομικά και σαν χαρακτήρα σε «πάει», είναι μαζί σου, είναι πολύ ελκυστικό για έναν αθλητή, να έρθει και να δουλέψει. Ήρθα στη Θεσσαλονίκη, άλλαξα παραστάσεις και αυτό θεωρώ ότι είναι πολύ καλό για μένα, για τη συνέχεια για την προσωπική μου ζωή και καριέρα και για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για αυτήν την ομάδα».
Οι δηλώσεις αυτές δείχνουν "ξενέρωμα" ή νομίζεις ότι "χρηματίστηκε" για να τα πει; Όταν παίκτες όπως ο Ντε Ντρις μετά τη σεζόν 2020-2021 άφησαν αιχμές για το μπάχαλο που γινόταν τη χρονιά 2020-2021.
Μετά αιτιολογείς το "ξενέρωμα" με βάση "την μία ακόμη κακή μεταγραφική περίοδο, που τον αναγκάζουν να παίζει ακραίος". Πόσες μεταγραφικές περίοδοι αναγκάσανε τον Κοκκινάκη να παίξει ως ακραίος; Τη σεζόν 2020-2021 αγωνίστηκε ως ακραίος σε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τη φάση των "πλέι-οφ" όταν η μισή και βάλε ομάδα είχε προσβληθεί με COVID-19 και δεν υπήρχαν άλλοι παίκτες. Φέτος τραυματίστηκε ο Ρουσσό και ο Μιλενκόσκι αποφάσισε να τον χρησιμοποιήσει στη θέση αυτή σε ένα παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό για λόγους τακτικής ώστε να είναι ο ΠΑΟΚ ισχυρός στο σερβίς. Έφταιξε η μεταγραφική περίοδος; Ή πιστεύεις ότι επίτηδες προσβλήθηκαν οι παίκτες με κορωνοϊό το 2021 και ο Ρουσσό επίτηδες τραυματίστηκε τώρα; Ή θεωρείς ότι η ομάδα και η διοίκηση προκάλεσαν τον κορωνοϊό και την κήλη του Βέλγου; Και μάλιστα όταν δε γνωρίζουμε αν η διοίκηση ήξερε ή ο Ρουσσό υποτίμησε τον τραυματισμό. Εδώ δεν ξέρουμε καν αν ο τραυματισμός είναι αυτός που είχε το καλοκαίρι.
Μετά μιλάς για "την μία ακόμη κακή μεταγραφική περίοδο". Τη σεζόν 2020-2021 αλλάζαμε τον έναν παίκτη πίσω από τον άλλο. Τη σεζόν 2021-2022 έφτιαξες ένα καλό ρόστερ, που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και τερμάτισε 3ο στο Πρωτάθλημα. Τη σεζόν 2022-2023 έφτιαξες επίσης ένα καλό ρόστερ κόντρα στις οικονομικές δυσκολίες, που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και τερμάτισε 2ο στο Πρωτάθλημα. Και φέτος έφτιαξε ένα ρόστερ ελλείψει Ελλήνων παικτών, το οποίο με μια εβδομάδα όλο μαζί να κάνει προετοιμασία παρουσίασε ένα θετικό πρόσωπο στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που ήταν και τα 2 πρώτα παιχνίδια της σεζόν! Όλα αυτά συνηγορούν ότι όλες αυτές οι χρονιές είναι κακές μεταγραφικά;
Όσο και να λες ότι πάμε χρόνια πίσω, λυπάμαι αλλά ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να γυρίσει σε αυτές τις εποχές. Και αυτό το μαρτυρά η πορεία του με όσα λάθη και εαν έχουν γίνει στο παρελθόν.τσιριγωτης έγραψε: Γυρίζουμε κάποια χρόνια πριν που δεν υπηρχαμε βόλεϊκα.
Η ιστορία γράφει 3 Πρωταθλήματα και 5 Kύπελλα και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.
-
Καταρχήν με συγχωρείς που δεν σου απάντησα σε όλα αυτά, αλλά είμαι στο εξωτερικό και ο χρόνος για χαλάρωμα και κουβέντα δεν είναι αρκετός. Έτσι δεν μπορώ να βρίσκομαι μέσα κ να απαντάω άμεσα..
Δεν νομίζω να ειρωνεύομαι κάποιον ή εσένα, εάν αυτό εννοείς, λέγοντας για τον χρόνο προσαρμογής..
Είναι μία αλήθεια που δυστυχώς μόνο στον ΠΑΟΚ βρίσκεις..
Όσο για τον κοκκινακη όταν υα φύγει κ θα πάει στην ομάδα της καρδιάς του, θα ήθελα πολύ να ακούσω τις δηλώσεις του.. έναν παίχτη που αγαπήσαμε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κ έναν παίχτη που σέβεται κ το τελευταίο ευρώ που παίρνει απο την ομάδα..ΑΛΛΑ δεν αρκεί μόνο..δες παράδειγμα Βουλκίδη κ τι περηφανες δηλώσεις
έκανε με την μεταγραφή του στην βαζέλα. Δεν νομίζω να ξενέρωσε που έφυγε από εμάς, το αντίθετο θα έλεγα..
Όταν λέω ότι γυρίζουμε σε βολεικα χρόνια άσχημα κ μου απαντάς ότι λυπάσαι και οτι δεν θα γυρίσει σε ;;αυτές τις εποχές, τι να υποθέσω; ; ότι με ειρωνεύεσαι
Δεν νομίζω να ειρωνεύομαι κάποιον ή εσένα, εάν αυτό εννοείς, λέγοντας για τον χρόνο προσαρμογής..
Όσο για τον κοκκινακη όταν υα φύγει κ θα πάει στην ομάδα της καρδιάς του, θα ήθελα πολύ να ακούσω τις δηλώσεις του.. έναν παίχτη που αγαπήσαμε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κ έναν παίχτη που σέβεται κ το τελευταίο ευρώ που παίρνει απο την ομάδα..ΑΛΛΑ δεν αρκεί μόνο..δες παράδειγμα Βουλκίδη κ τι περηφανες δηλώσεις
έκανε με την μεταγραφή του στην βαζέλα. Δεν νομίζω να ξενέρωσε που έφυγε από εμάς, το αντίθετο θα έλεγα..
Όταν λέω ότι γυρίζουμε σε βολεικα χρόνια άσχημα κ μου απαντάς ότι λυπάσαι και οτι δεν θα γυρίσει σε ;;αυτές τις εποχές, τι να υποθέσω; ; ότι με ειρωνεύεσαι
-
Μακάρι να έχουμε την ίδια κ καλύτερη πορεία..george188 έγραψε:Τσιριγώτη και πέρυσι τα ίδια σχόλια είχαμε κ είδαμε την πορεία της ομάδας
Αλλά πέρσι είχες έναν χρόνο νεότερο τον ντεν τρις κ τον Βουλκίδη με τον σκρενταου στα κέντρα. Τώρα έχεις λιναρδο και Παπαλεξίου. Νομίζω ότι δεν είναι το ίδιο. Τι λές; ;
Πρώτα απ'όλα δεκτό και εύχομαι τα καλύτερα εκεί που βρίσκεσαι. Εύχομαι να είσαι κοντά στην Ολλανδία να τα πούμε από κοντά.τσιριγωτης έγραψε:Καταρχήν με συγχωρείς που δεν σου απάντησα σε όλα αυτά, αλλά είμαι στο εξωτερικό και ο χρόνος για χαλάρωμα και κουβέντα δεν είναι αρκετός. Έτσι δεν μπορώ να βρίσκομαι μέσα κ να απαντάω άμεσα..

Δεν ειρωνευτηκες σε καμία περίπτωση εμένα. Όμως βλέπω ότι υποτιμάς τον παράγοντα χρόνο. Να πω ότι η ομάδα ήταν η ίδια ή σχεδόν η ίδια με πέρσι, τότε όλοι εδώ πέρα θα ασκούσαμε κριτική για την πορεία της ομάδας. Oμως όταν ένα ρόστερ αλλάζει 9 από τους 14 παίκτες και το κάνει ξανά, τότε δεν μπορεί να μην υπολογίσουμε αυτόν τον παράγοντα. Και τους παιχταραδες να φέρεις μπορεί να έχεις καλύτερα αποτελέσματα, όμως δε σημαίνει ότι έδεσε το ρόστερ. Και τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά. Για αυτό και ήθελα να ακούσω την άποψη σου.
Όσον αφορά τον Βουλκιδης και τον Κοκκινάκη, ο πρώτος πουλησε οπαδιλικι ειδεχθους επιπέδου. Ο Κοκκινάκης δεν το έκανε ποτέ και μάλιστα έχει πει αμέτρητες φορές το πόσο καλά περνάει στον ΠΑΟΚ. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι θεωρείς ως αποκλειστικό λόγο μιας ενδεχόμενης αποχώρησης τον τρόπο λειτουργίας μας. Κάτι το οποίο δεν ευσταθεί με βάση τα όσα έχει πει ο ίδιος ο παίκτης. Και μάλιστα όταν οι λόγοι που αγωνίστηκε ως ακραίος δεν είναι απόρροια της μεταγραφικής περιόδου. Και μάλιστα έρχεσαι και λες εμμέσως πλην σαφώς ότι όλες οι μεταγραφικές περίοδοι τον "ξενερώνουν". Και σε ρωτώ, η περσινή ή η προπερσινη τον ξενέρωσαν;
Τέλος σε ειρωνεύτηκα στο τέλος και ας δεχτώ τις ποινές από τους mods, διότι αναφέρεσαι σε σκοτεινές περιόδους πουν έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Και δεν είναι δυνατόν με βάση αρνητικά αποτελέσματα να βγάζουμε τέτοιον αρνητισμό. Η ομάδα έχει δρόμο μπροστά της και έναν άνθρωπο να τη βοηθήσει.
Εγω παντως που ημουν χτες γηπεδο μια πικρα την εφαγα...Δεν ξερω προσωπα και καταστασεις απο βολει αλλα η εικονα ηταν κακη.Κακα plays ,κακα εκτελεσμενα και ουτε ενας παικτης να γενναει θαυμασμο και προσδοκιες παντα με βαση τη χτεσινη εικονα.Σιγουρα τα παιδια που παρακολουθουν πιστα ξερουν καλυτερα αν ηταν αντιπροσωπευτικη των δυνατοτητων η οχι.
- kataramenos5
Κακη η εικονα αλλα ο Γιοσκο εκανε περσι πραματα και θαματα νομιζω οποτε συμφωνοντας με κουβανο περι χρονου προσαρμογη θα κανουμε κι εδω υπομονη.Αλλαξανε πολλα στην ομάδα .
Δεν θα ήθελα να αναλύσω το παιχνίδι.
Θα ήθελα να ρωτήσω, ποιές είναι οι "σκοτεινές εποχές" του Πατριάρχη του Ελληνικού Βόλεϊ?
Ο ΠΑΟΚ υπήρχε και πριν τη Μυθική σεζόν 2014-2015 και τα τρία σερί Πρωταθλήματα.
Είναι ο ΠΑΟΚ επιπέδου 2014-2015 ή 2015-2016? Όχι δεν είναι σε καμία περίπτωση. Δεν έχει τον ανάλογο πασαδόρο.
Είναι επιπέδου 1998-2008, όπου έπαιρνε συνεχόμενα 4η θέση? Κάπου εκεί είναι.
Μπορεί και πιο πάνω 3η, θα παλέψει και για την 2η θέση. Το Πρωτάθλημα έχει 2 ανταγωνιστές, δεν είναι όπως παλιά με δυνατό Ηρακλή, Ορεστιάδα και Άρη. Οπότε η έλλειψη ανταγωνισμού σπρώχνει και τον ΠΑΟΚ προς τα επάνω.
Θα ήθελα να ρωτήσω, ποιές είναι οι "σκοτεινές εποχές" του Πατριάρχη του Ελληνικού Βόλεϊ?
Ο ΠΑΟΚ υπήρχε και πριν τη Μυθική σεζόν 2014-2015 και τα τρία σερί Πρωταθλήματα.
Είναι ο ΠΑΟΚ επιπέδου 2014-2015 ή 2015-2016? Όχι δεν είναι σε καμία περίπτωση. Δεν έχει τον ανάλογο πασαδόρο.
Είναι επιπέδου 1998-2008, όπου έπαιρνε συνεχόμενα 4η θέση? Κάπου εκεί είναι.
Μπορεί και πιο πάνω 3η, θα παλέψει και για την 2η θέση. Το Πρωτάθλημα έχει 2 ανταγωνιστές, δεν είναι όπως παλιά με δυνατό Ηρακλή, Ορεστιάδα και Άρη. Οπότε η έλλειψη ανταγωνισμού σπρώχνει και τον ΠΑΟΚ προς τα επάνω.
- Willie the Pimp
Θέλω να ρωτήσω όλους τους φίλους εδώ μέσα, πώς έπρεπε να στελεχωθεί αγωνιστικά η ομάδα φέτος, με δεδομένο ότι οι γαυροβάζελοι έριξαν (μάλλον) πολύ περισσότερο χρήμα απ' ότι εμείς. Απ' ότι καταλαβαίνω ο βασικός-κύριος προβληματισμός-ένσταση είναι οι κεντρικοί μας, πράγμα που νομίζω σχεδόν όλοι μας τονίσαμε από το καλοκαίρι που στηνόταν το ρόστερ. Το βασικό ζήτημα είναι γιατί δεν έχουμε μεγαλύτερο μπάτζετ;Γιατί δεν ξεκινάει η ομάδα ως φαβορί; Γιατί με αυτό το μπάτζετ μπορούσαμε να στήσουμε καλύτερη ομάδα; Το ρωτάω για να καταλάβω ποιο είναι το ζήτημα, πέραν της πρώιμης προβληματικής εικόνας της ομάδας, η οποία όμως έχει πολλά ελαφρυντικά (τραυματισμός Ρούσσο, ανομοιογένεια, κέντρο στοίχημα κλπ).
Αυτοσαρκασμός για τους "τίτλους τιμής" των άλλων (αυτοκράτορας, πρέσβης κλπ);Aeon έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω, ποιές είναι οι "σκοτεινές εποχές" του Πατριάρχη του Ελληνικού Βόλεϊ?