Willie the Pimp έγραψε:
Φίλε Cylon-4 δεν συμφωνώ μαζί σου, γιατί ο Μίλωνας, θα είναι κατά την άποψη μου η ομάδα που θα είναι μαζί μας και με τους γαυροβάζελους στην 4αδα.
Τα δικά μου συμπεράσματα (χονδρικά) μετά από τις 3 πρώτες αγωνιστικές με τις ομάδες που θα συμπληρώσουν (μάλλον) την 4αδα. α) Πάσα: ψάχνεται αλλά και πολλά λάθη. β) Κεντρικοί: Δίνουν περισσότερα πράματα οι Τακουρίδης-Γάτσης, από τους υποτιθέμενους βασικούς. Το ξέραμε από την απόκτηση τους ότι θα χρειαστεί να κάνουν υπέρβαση οι Λινάρδος και Παπαλεξίου και περιμένουμε να βελτιωθούν, αλλά όπως και να το κάνουν είναι στοιχήματα. γ) Ακραίοι: εδώ είναι το μεγάλο θέμα, καθώς φαίνεται ότι πίσω από τους ξένους δεν υπάρχει κάτι αξιόπιστο. Σωτηρίου λέμε και κλαίμε ήδη (αυτό για όσους έκραζαν ανελέητα όσο ήταν στο ρόστερ μας). Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά ειδικά στο μπλοκ-άμυνα και στο σερβίς. Θα δούμε και ποιος παίκτης θα αντικαταστήσει τον Ρούσσο. Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά.
ΥΓ Ο Λινάρδος απ' ότι καταλαβαίνω προσπαθεί να αλλάξει το σερβίς του, αλλά το αποτέλεσμα είναι λίγο αστείο για εν ενεργςεία διεθνή παίκτη.
Συμφωνώ σε όλα, αλλά έχω και κάποιες παρατηρήσεις.
Α) Πολλά λάθη από τον Καναδό που μόνο στο 2ο σετ έπαιξε καλά. Κυρίως λάθος επιλογές. Μπορεί να έκανε κάποιες κακές πάσες, αλλά εγώ στέκομαι στις λάθος αποφάσεις. Δεν μπορείς τώρα στην καλή υποδοχή (είχαμε 41 επιθέσεις με καλή υποδοχή) να μην μπορείς να βάλεις τους κεντρικούς στο παιχνίδι. Και αν οι Παπαλεξίου και Λινάρδος είναι εκτός κλίματος, τουλάχιστον έπρεπε οι Γάτσης και Τακουρίδης να πάρουν περισσότερες. Η υπερφόρτωση του Φαν Χάρντερεν και έπειτα του Κοκκινάκη ήταν καταλυτική σε διάφορα σημεία για να χαθούν τα σετ. Σα να βλέπω άλλο παίκτη μετά τη Γαλλία.
Β) Εμένα αυτό που με τρομάζει είναι η εικόνα των Λινάρδου και Παπαλεξίου. Ναι, δεν είναι καλοί στο μπλοκ, αλλά όμως δεν κάνουν τίποτα στο γήπεδο. Και υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του προσπαθώ και κάνω κάποια πράγματα μέσα στο τάραφλεξ, και του είμαι εκτός κλίματος. Πραγματικά άλλοι άνθρωποι. Ειδικά ο Λινάρδος είναι πραγματικά σοκαριστικό που είναι τόσο αλλού (και συγγνώμη για την έκφραση).
Γ) Σίγουρα κάποιοι θα εκτιμήσουν την προσφορά του Σωτηρίου τώρα, αλλά θεωρώ ότι τώρα είναι μεγάλο λάθος που δεν παίζει ο Μούχλιας. Εντάξει, βάζεις τον Κοκκινάκη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για να αντιμετωπίσεις το σερβίς, αλλά όμως τώρα "καίμε" τον πάγκο με αυτή την κίνηση. Γιατί ο Μούχλιας είναι μια καλή μονάδα και πρέπει να πάρει παιχνίδια. Καλύτερα να επιστρέψει ο Κοκκινάκης και να μπει το παιδί να παίξει. Άμα δε τους δούμε, πως θα κρίνουμε.
Η ομάδα επιβάλλεται να δουλέψει και να στρώσει. Εγώ τονίζω ότι πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις. Ο αθλητισμός έχει πάντα και το στοιχείο να μη βγαίνουν παίκτες. Όμως δεν μπορούμε να φέρουμε παίκτες στα κουτουρού. Θέλει προσοχή και ειδικά τώρα που είναι περίεργη και η κατάσταση ελλείψει παικτών.
Όσο για το Λινάρδο πραγματικά απορώ τι έχει πάθει. Άλλος ήταν στον Ολυμπιακό και άλλος τώρα. Μπορεί κάποιοι να πούνε ότι είναι 3ος κεντρικός, αλλά δεν κάνει ούτε και αυτά.