palok έγραψε:o άρης στα τελευταία του ματς έχει φάει σε ημίχρονα: 21,22 και 23 πόντους (μπορεί να έχω φάει 1-2 πόντους αλλά εκεί είναι). Φτιάξανε μια ομάδα από την αρχή με βάση 6 αμερικανούς (αλλά και τους Τολιόπουλο-Μποχωρίδη που ΔΕΝ φημίζονται για την άμυνά τους- ΟΚ για Σλαφτσάκη και Κατσίβελη). Πριν 1 μήνα σχεδόν δεν είχαν κάνει 10 προπονήσεις όλοι αυτοί μαζί (μάλιστα 1-2 ου μην και 3 αμερικανοί ήταν τραυματίες- τον έναν τον άλλαξαν). Οι αμερικανοί ΣΥΝΗΘΩΣ είναι καλοί μπροστά και κακοί πίσω (όσοι είναι ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΪΣΩ παίζουνε σε τοπ ομάδες).
Και ρωτάω: ποιός είναι ο προπονητής Καστρίτης που σε 1 μήνα φτιάχνει την καλύτερη άμυνα στον κόσμο?
(σ κανω παραθεση γιατι αλλαξε η σελιδα, να μην χαθει το μηνυμα)
Παρακολουθω τον αρη απο περυσι αρκετα. Φετος ο Καστριτης ειπε πως θα εμενε στην ομαδα μονο εαν επαιζε Ευρωπη (χωρις προκριματικα) και θα ειχε ενα μπατζετ 50% πανω απο το περσινο. (που παιζει να ηταν χαμηλοτερο και του δικου μας) Ειχε συζητησεις με ομαδες απο το Ισραηλ για να παει εκει. Η αποψη μου ειναι οτι ο Καστριτης ειναι απο τους καλυτερους προπονητες στην χωρα, ακολουθει πιστα την τεχνογνωσια των ελληνων κοουτς και ο αρης παιζει (απο περυσι) την πιο επιθετικη αμυνα μετα τους δυο του ΠΟΚ. Η αποψη μου ομως ειναι οτι επισης ο Τακιανος ειναι μεσα στους 3-4 καλυτερους στην Ελλαδα στο τακτικο κομματι.
Η αποψη μου για αυτο που αναφερεις ειναι πως λογω του οτι ανοιχθηκαν τοσο πολυ (800κ μπατζετ εχουν) ειχαν ξεκινησει την διεργασια του σκαουτινγκ πολυ νωρις και πολυ εντατικα. Βρηκαν παιχτη οπως τον Ronnie Harrel που ειναι Καστριτικος, απιστευτη ενταση στην αμυνα, ΟΚ επιθετικα, value for money. Ο ελληνικος κορμος ειναι πολυ δυνατος και εχουν ανετο rotation στο 1-2-3. Και παρολο που ηταν πολυ ατυχοι με τον ψηλο τους που τραυματιστηκε για ολη την σεζον, πηγαινουν πολυ καλα. Εχουν πληρωσει βεβαια υπεραξια (Carr + Gallinat 6ψηφιο συμβολαια) αλλα ναι, δεν συγκρινεται με εμας φετος που συνεχιζουμε και ακολουθουμε το πλανο εξυγιανσης και τα λαχεια. Και για αυτους λαχεια ειναι αρκετοι τους, αλλα οχι ολοι, οπως σε εμας.