Αεκ-ΠΑΟΚ 30/10-19:30,cosmotesportsHd
Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 30/10-19:30,cosmotesportsHd
Ρε ένα σουτ για την τιμή των όπλων .. πιο ντροπιαστική εμφάνιση και από την περσινή .. πραγματικά δεν αντέχεται αυτό το χαλί
Τελική δεν έχουμε πάντως. Σε 85 λεπτά αγώνα. Ούτε κατά λάθος δηλαδή
-
τσιριγωτης
Δεν θελει ιδιαιτερη αναλυση. Ματς ντροπη εμφανιση ξεφτιλα
Τι να το κανω να κερδίζω τις μετριες ομαδες αν στα ντερμπι ειμαι κατωτερος των περιστασεων? Πλεον δεν ειμαστε ουτε καν μαχητικοι. Μηδεν τελικες στο μεγαθηριο της Κουλας.
Δηλαδη τι υλικο χρειάζεται για να παρουσιασουμε μια απλα αξιομαχη και σοβαρη ομαδα?
Εμφανιση για παραιτηση. Δεν χανουμε ενα ματς επειδη ο αντιπαλος ειναι καλυτερος αλλα επειδη εμεις απλα δεν υπαρχουμε.
Τι να το κανω να κερδίζω τις μετριες ομαδες αν στα ντερμπι ειμαι κατωτερος των περιστασεων? Πλεον δεν ειμαστε ουτε καν μαχητικοι. Μηδεν τελικες στο μεγαθηριο της Κουλας.
Δηλαδη τι υλικο χρειάζεται για να παρουσιασουμε μια απλα αξιομαχη και σοβαρη ομαδα?
Εμφανιση για παραιτηση. Δεν χανουμε ενα ματς επειδη ο αντιπαλος ειναι καλυτερος αλλα επειδη εμεις απλα δεν υπαρχουμε.
-
black death
Ναι υπερπαιχτες αδερφε. Αυτος ο πιζαρο ακομα καλο ματς δεν εχει κανει.alexgarcia6 έγραψε:Ο αλλος εχει φερει απο παγκο Τσουμπερ Αμρπαμπατ Γκατσινοβιτς Πιζαρο, και εχει απουσιες αραουχο λιβαι για σημερα. Ο λουτσε φταιει
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Και παραμενει πολυ κατωτερο της κουλας οποιος δεν το βλεπει εθελοτυφλειnunies4 έγραψε:Ε όχι αυτό δεν το δέχομαι. Να έλεγες πέρυσι ναιalexgarcia6 έγραψε:Ο αλλος εχει φερει απο παγκο Τσουμπερ Αμρπαμπατ Γκατσινοβιτς Πιζαρο, και εχει απουσιες αραουχο λιβαι για σημερα. Ο λουτσε φταιει
Αλλά φέτος το ρόστερ είναι πολύ ποιοτικό
- Montrealiotis
Φιλε μου άμα δεν βλέπεις τος ευθύνες Λουτσεσκου για αυτήν την εμφάνιση δεν ξέρω τι να σου πω.alexgarcia6 έγραψε:Ο αλλος εχει φερει απο παγκο Τσουμπερ Αμρπαμπατ Γκατσινοβιτς Πιζαρο, και εχει απουσιες αραουχο λιβαι για σημερα. Ο λουτσε φταιει
- Montrealiotis
Δηλαδή όλα καλά σήμερα και δεν πρέπει να πει κανένας τίποτα;dragon έγραψε:Καιρό είχαν να εμφανιστουν καποιοι κ ειχαν μαζέψει πολυ χολή. Ναι ξέρω κριτική
Μπρζβο Ντελια. Καλως του την εριξες του βλακα. Ωραιος πραγματικα
-
panpangr77
Και εσύ θα είχες να φέρεις αν έκανε σωστή διαχείριση ,ας έστηνε σωστά την ομάδα . Πραγματικά πρεπει να παραιτηθεί.alexgarcia6 έγραψε:Ο αλλος εχει φερει απο παγκο Τσουμπερ Αμρπαμπατ Γκατσινοβιτς Πιζαρο, και εχει απουσιες αραουχο λιβαι για σημερα. Ο λουτσε φταιει
alexgarcia6 έγραψε:Ο αλλος εχει φερει απο παγκο Τσουμπερ Αμρπαμπατ Γκατσινοβιτς Πιζαρο, και εχει απουσιες αραουχο λιβαι για σημερα. Ο λουτσε φταιει
Παλι μέτριο το ροστερ μας? Ειδαμε τι καναμε με τους βασικους στο πρώτο ημιχρονο. Μακαρι το προβλημα μας να ηταν ο μετριος παγκος μας.alexgarcia6 έγραψε:Ο αλλος εχει φερει απο παγκο Τσουμπερ Αμρπαμπατ Γκατσινοβιτς Πιζαρο, και εχει απουσιες αραουχο λιβαι για σημερα. Ο λουτσε φταιει
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Ασε μας ρε φιλε που θα παραιτηθει επειδη εχασε εκτος εδρας απτην αεκ με νασμπεργκ εκονγκ
Ε σορρυ ρε συ dragon, τι ακριβώς περιμένεις να γίνει σήμερα;dragon έγραψε:Καιρό είχαν να εμφανιστουν καποιοι κ ειχαν μαζέψει πολυ χολή. Ναι ξέρω κριτική
Μιλάμε για εμφάνιση ομάδας Σουπερλιγκ 2.
Είπαμε, λέμε πάντα τα καλά αλλά το σημερινό ΔΕΝ γίνεται να μείνει ασχολίαστο.
Δεν είναι ότι χάσαμε. Σε ένα ντέρμπι υπάρχει πάντα και η ήττα.
Είναι ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε ο οποίος είναι συγκλονιστικά κακός.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Wonderland
τι λες τωρα, σοβαρα; κι εγω εχω αντριγια, δεσποτοφ, ταισον, ντελια, μπαμπα....δεν εχουμε κανει φαση λεμε, οχι να παρεις ματς.alexgarcia6 έγραψε:Ο αλλος εχει φερει απο παγκο Τσουμπερ Αμρπαμπατ Γκατσινοβιτς Πιζαρο, και εχει απουσιες αραουχο λιβαι για σημερα. Ο λουτσε φταιει